Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Voodooman

Από τον τρόπο που γράφεις, καταλαβαίνω ότι έχεις κάποια εμπειρία πάνω στα κινητά κι έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης. Δε γράφεις δηλαδή στην τύχη.

Μου έκανε πάντως εντύπωση αυτό που είπες για την κάμερα. Ότι δηλαδή στο auto δε λέει και πολλά.

Εγώ από τη μεριά μου τη βρήκα πάρα πολύ καλή. Βέβαια αλλα τα θέλω τα δικά μου και άλλα τα δικά σου.

Ο καθένας μπορεί να αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο την "καλή κάμερα".

Απλά είχα την εντύπωση ότι η κάμερα είναι το πιο δυνατό χαρτί του G6.

Στάλθηκε από το LG G6 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε εμπειρία έχω, ούτε πολλά κινητά έχω δοκιμάσει, απλά το παιδεύω στο θέμα της φωτογραφίας και είμαι ψείρας!

Το διατύπωσα λάθος, η κάμερά του στο auto δεν είναι καλή σε δύσκολες συνθήκες. Θεωρώ ότι σε μία φωτεινή ημέρα ή σε έναν καλά φωτισμένο χώρο δύσκολα θα βρεθεί κινητό πάνω από τα €150 που δεν θα δώσει τουλάχιστον ικανοποιητικά αποτελέσματα. Τα δύσκολα αρχίζουν στις δύσκολες συνθήκες. Προχθές έβγαλα στο ημιφωτισμένο γραφείο δύο φωτό, μία στο auto και μία στο manual. Στο auto δεν διακρινόταν η φίρμα επάνω στο κομπιουτεράκι, στο manual φαινόταν. Ευτυχώς οι ρυθμίσεις δεν είναι δαιδαλώδεις, αλλά χρειάζεται χρόνος για να πετύχεις το καλό αποτέλεσμα, κάτι που συνήθως δεν έχεις στην φωτογράφηση. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αφού μπορώ να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στο manual, θα είναι όμως πολύ ωραία όταν δεν θα χρειαζόμαστε πια καμία manual ρύθμιση και θα παίρνουμε πάντα το αποτέλεσμα που θέλουμε-ή που έχουμε στο μυαλό μας!

Για εμένα το πιο δυνατό χαρτί του κινητού είναι η αναπαραγωγή μουσικής. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, αν και ομολογουμένως δεν έχω δοκιμάσει πρόσφατα κάποιο άλλο κινητό που να προωθείται ως "μουσικό" κινητό. Το-θεωρητικά-ικανό στην αναπαραγωγή ήχου Note 4 είναι ασήμαντο μπροστά του.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Δεν ξέρω αν πω λαλακια ομως το λέω εξ αρχής. Η lg μέσω του επόμενου update Δεν θα μπορούσε να βελτίωση την απόδοση της κάμερας στο auto? Φαντεζομαι πως θα μπορουσε να βελτιώσει κάποιες μικρές ατελειες του τηλεφώνου ώστε να έχουμε πολύ καλύτερη εμπειρία χρησης.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Δεν ξέρω αν πω λαλακια ομως το λέω εξ αρχής. Η lg μέσω του επόμενου update Δεν θα μπορούσε να βελτίωση την απόδοση της κάμερας στο auto? Φαντεζομαι πως θα μπορουσε να βελτιώσει κάποιες μικρές ατελειες του τηλεφώνου ώστε να έχουμε πολύ καλύτερη εμπειρία χρησης.

Φυσικα και μπορει.Ετσι εγινε και με το g5,που μετα το τελευταιο update εχει διορθωσει κατα πολυ τις νυχτερινες ληψεις/χαμηλου φωτισμου στο g5,ακομα και στο αυτοματο...Δεν βλεπεις καθολου ψηφιακο θορυβο τωρα...:D

:innocent:

Θα μπορουσαν, εαν παιρνει περιθωρια βελτιωσης το λογισμικο επεξεργασιας της καμερας γιατι μην ξεχναμε ο φακος εχει και καποια ορια στο ποσο καλα "τραβαει".

Πιστευω στο android 8 θα δουμε, εαν δουμε, καποιες αλλαγες σε αυτο τον τομεα.

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ακούσει η εταιρεία τα feedback των χρηστών της και να διορθώσει ότι επιτρέπει το λογισμικό αλλά κ το hardware. Πιστεύω ότι υπάρχουν δυνατότητες σε αυτό το τηλέφωνο αρκετές ακόμα

Με το "always on display" έχετε παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας ή να το χρησιμοποιούμε άφοβα;

Κοίτα να δεις πλάκα τώρα. Με βλέπω να κρατάω το G6 που αρχικά το αποπήρα και να δίνω το P10.

Με κάποιο τρόπο μ' έχει κερδίσει αυτό το κινητό.

Θες η σχεδίασή του; Θες ο τρόπος που γεμίζει το χέρι μου χωρίς όμως να είναι άκομψο;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με το "always on display" έχετε παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας ή να το χρησιμοποιούμε άφοβα;

Κοίτα να δεις πλάκα τώρα. Με βλέπω να κρατάω το G6 που αρχικά το αποπήρα και να δίνω το P10.

Με κάποιο τρόπο μ' έχει κερδίσει αυτό το κινητό.

Θες η σχεδίασή του; Θες ο τρόπος που γεμίζει το χέρι μου χωρίς όμως να είναι άκομψο;

Κάντου μια δοκιμή μια μέρα να δεις πως θα πάει και ανάλογα πράττεις.

Έχει και επιλογή να μη λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες, που δε χρησιμοποιείς ούτως ή άλλως τη συσκευή, οπότε μπορείς να κάνεις έτσι εξοικονόμηση.

Ευχαριστώ. Ναι, εχω σκοπό να το κάνω, απλά έλεγα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει ήδη.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ευχαριστώ. Ναι, εχω σκοπό να το κάνω, απλά έλεγα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει ήδη.

Προσωπικά δεν σκοπεύω ούτε καν δοκιμή να κάνω. Είναι τόσο χρήσιμο και έξυπνο (ανάβει, φωτίζει και σχεδόν σβήνει από μόνο του), που ακόμη και αν επιβαρύνει την κατανάλωση, μου είναι απαραίτητο. Και η ενεργειακή συμπεριφορά του κινητού εν γένει είναι τόσο καλή, που με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο.

Εγώ τη χρησιμοποιώ γιατί είναι καλό εργαλειάκι, απλά δε μπορώ να δώσω σαφή συμπεράσματα γιατί αρκετή από τη μπαταρία μου την ρουφάει το κακό σήμα της vodafone που έχω σε κλειστούς χώρους. Γενικά, δεν δείχνει να έχει σημαντική κατανάλωση.

Είναι must have feature. Δεν νομίζω ότι καταναλώνει τόσο ώστε να σε αποτρέψει να το ενεργοποιείς. Με έχει βολεψει πολύ.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Τα ακουστικά ήρθαν, οπότε ας σας κουράσω μία τελευταία φορά με το θέμα G6 και DAC, για αυτούς που ενδιαφέρονται. Τρώγομαι να κάνω ένα review τους, αλλά δεν είμαι ειδικός (ούτε καν σοβαρός ερασιτέχνης), ούτε είναι αυτός ο σκοπός του post.

Τα Beyerdynamic DT770 pro 80 Ohm είναι από τα standards του χώρου και στην τιμή που κυκλοφορούν πλέον μετά από 30 χρόνια πωλήσεων (~€150) είναι περίπτωση. Κυκλοφορούν και σε υψηλότερες αντιστάσεις (250 και 600 Ohm) και από όσο έχω διαβάσει, το κινητό μπορεί να οδηγήσει άνετα ακουστικά με πολύ μεγαλύτερη αντίσταση από 80 Ohm, όταν τα mainstream ακουστικά που απευθύνονται για χρήση με κινητά κινούνται συνήθως στα 30 Ohm μέχρι τα 50 το πολύ. Υπάρχουν αρκετοί που προτείνουν τα DT770 250 Ohm για χρήση με το G6, αλλά είπα να κινηθώ σεμνά, α)για να μην χάσω σε ένταση και β) όοοταν αλλάξω κινητό μη ξεμείνω με ένα δύσχρηστο ζευγάρι ακουστικών που θα απαιτεί ειδική ενίσχυση. Διάβαζα ότι με το που πριζώνεις ακουστικά με υψηλό impedance, το κινητό το αναγνωρίζει αμέσως και ενεργοποιεί από μόνο του τον/τους DAC. Αυτό δεν συμβαίνει, πριζώνεις τα ακουστικά και ενεργοποιείς χειροκίνητα τον DAC. Σε σχέση όμως με τα συνηθισμένα ακουστικά που δοκίμαζα ως τώρα, ο DAC αναγνωρίζει τα Beyerdynamic ως "High impedance headset" και-μάλλον-ενεργοποιεί και τους τέσσερεις DACs.

Στα υπόλοιπα ακουστικά χαμηλής αντίστασης που δοκίμαζα, οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, εδώ η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του DAC αλλάζει τα πάντα δραματικά. Με τον N7player σε Hi-Res FLAC ακούς τα πάντα πεντακάθαρα. ΟΚ, η διαφορά σε σχέση με ένα MP3 στα 320kbps δεν είναι η μέρα με την νύχτα, αλλά υπάρχει. Η μέρα με την νύχτα όμως είναι ο συνδυασμός G6-Beyerdynamic σε σχέση με το Note 4 και τα Nokia purity HD που έγραφα παραπάνω. Όσον αφορά την ένταση, αυτή είναι ενοχλητικά δυνατή για εμένα στο 60% της έντασης, παραπάνω δεν μπορώ να ακούσω.

Να ζητήσω συγγνώμη από τους περισσότερο ειδικούς για τυχόν ανακρίβειες, απλουστεύσεις και λανθασμένα συμπεράσματα, όπως είπα δεν είμαι καν σοβαρός ερασιτέχνης. Πάντως σταματάω πλέον να σχολούμαι με το θέμα "κινητό και ήχος", δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μεγαλύτερη κάρτα μνήμης, γιατί με ~100 Mb το κομμάτι σε Hi-Res FLAC, θα χρειαστώ πολύ χώρο!

Edited by Voodooman

Χαχαχα ωραίο review φίλε μου.

Για να γελάσουμε και λίγο σε σχέση με την τελευταία σου πρόταση, το ένα φέρνει το άλλο (σε έξοδα). Άλλοι παίρνουν κινητό για να τραβάνε σούπερ ουάο 4Κ βίντεο για να καταλάβουν τελικά πως δεν τους συμφέρει γιατί χρειάζεται 4Χ περισσότερο χώρο αποθήκευσης από ένα τυπικό, λιτό 1080P, περισσότερο χρόνο ανεβάσματος στο fb από ένα τυπικό, λιτό 1080Ρ, για να ανακαλύψουν πως στο τέλος δεν μπορούν ούτε να αναπαράγουν το 4Κ στο Laptop τους.

Μάλλον ήρθε η ώρα μετά τα G2,G3 να ανανεώσω τη σειρά G με την αγορά του G6.

Μια ερώτηση για το dual version. Δεν έχει ευρωπαϊκή εγγύηση;

Οκ, κι άλλες ερωτήσεις. Είναι εύκολη η διαχείριση των 2 sim; Μπορώ να επιλέγω από πια θα περνώ κλήσεις ή/και Data;

Μετά από 7 χρόνια με 2 συσκευές λέω να απλοποίησω κάπως τα πραγματα:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Μάλλον ήρθε η ώρα μετά τα G2,G3 να ανανεώσω τη σειρά G με την αγορά του G6.

Μια ερώτηση για το dual version. Δεν έχει ευρωπαϊκή εγγύηση;

Οκ, κι άλλες ερωτήσεις. Είναι εύκολη η διαχείριση των 2 sim; Μπορώ να επιλέγω από πια θα περνώ κλήσεις ή/και Data;

Μετά από 7 χρόνια με 2 συσκευές λέω να απλοποίησω κάπως τα πραγματα:)

Δεν έχω αυτό το δικαρτο,έχω άλλα δικαρτα...θα γελάς με τον εαυτό σου με το πόσο εύκολο είναι η χρήση του δικαρτου.

Θα κοιτάζεις τον καθρέπτη και θα κλαις που τόσα χρόνια εκαιγες το διπλάσιο ρεύμα και την διπλάσια φαια ουσία.

Μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ...

Να ξέρεις ότι αν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν στην άλλη, δείχνει απενεργοποιημένο. Αν σε καλέσουν σε αυτή που μιλάει δείχνει κατειλημμένο. Αν έχεις δωρεάν μονάδες από τη μία γραμμή στην άλλη μπορείς να κάνεις εκτροπή και να σου χτυπάει η μία γραμμή ενώ μιλάς στην άλλη.

Σας ευχαριστώ και τους δυο, μαλλον θα το τολμήσω

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Το 4K είναι χρήσιμο για ζουμ. Ακόμα και αν αποθηκεύεις σε 1080p, στο ζουμ εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του αισθητήρα και επεξεργαστή.

Ξαναεξέταζα την επιλογή του G6 καθώς και του V20 (το οποίο όμως δεν έχει εγγύηση κλπ), και είδα ότι αφαίρεσαν το Infrared port στο G6. Πραγματικά για μένα είναι deal breaker όσο και αν ακούγεται παράλογο. Αν αγόραζα το G6 θα έδινα το G4. Τώρα με τις επιλογές που μου απέμειναν, το G4 θα το κρατήσω για την κάμερα και για το IR. Πραγματικά δε καταλαβαίνω ποιο το νόημα να το βγάλουν , ενώ υπάρχει ακόμη και στα πιο φτηνά xiaomi κινητά και βολεύει κάποιο κόσμο, όπως εμένα..

Νομίζω το έβγαλαν λόγω αδιαβροχοποιησης..

Don't mess with Max 2

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Νομίζω το έβγαλαν λόγω αδιαβροχοποιησης..

Don't mess with Max 2

Δεν καταλαβαίνω πως επηρεάζεται το ir blaster... Αλλά ενιγουέι...

Solid κινητό, αλλά με χάλασε αυτό το γεγονός. Προτιμώ ir blaster από ip68 :lol::lol::lol:

Καλημέρα.

Από θήκες τι έχετε πάρει;

Εγώ πήρα κλασικά μια spigen rugged armor και μια frosted της nillkin να υπάρχει.

Πολύ πιο κομψή η nillkin εννοείται. Τονίζει την ομορφιά του τηλεφωνου.

Από την άλλη η spigen προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.

Ασχετο......

Με το 4G+ της cosmote, πολύ καλές ταχυτητες στην Αθήνα.cf482f62313c9fda129e682eb85f6a47.jpg

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παίδες το σκέφτομαι για αγορά, αξίζει; Βλέπω ότι υπάρχει και το δικαρτο στα 450 περίπου. Εκτός από καλύτερο ήχο, εχει κάτι παραπάνω; Σας ευχαριστω