Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Το κινητό έχει LED ειδοποιήσεων;;; Όχι δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αντί αυτού έχει το Always On Display με τίμημα την κατανάλωση μπαταρίας βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Παιδιά, έχω μείνει με μία παλιά έκδοση της Gcam, την 5.1.018_24 V4.1 του cstark, η οποία όμως δουλεύει σχεδόν άριστα. Έχει βγει κάποια νεότερη και απροβλημάτιστη; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου... https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου... https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Κατέβασα την bulkin043_GoogleCamera6.1.021_2.apk την πέρασα και μου βγάζει αυτο ...........why ? Edited January 11, 2019 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Γιατί προφανώς δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σου. Δοκίμασε άλλου developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Γιατί προφανώς δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σου. Δοκίμασε άλλου developer. Ευχαριστω φιλαράκι.....!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Night sight μόνο σε κανονικό φακό. Στο wide εχει θέμα https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/LGN2_MGC_6.1.021_MI8_V1d.apk?fbclid=IwAR2TGCKz3-H1OlfCGxHzQtdFMNlrbZrvg9VOh-rM6pWZ3mCV7jO4oDzL98k Και stable https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3_fu24-05h.apk?fbclid=IwAR32PP3CKceoxytq8bo1xoZwgaZaZxn7I6BwJLQdVadQ0FlAnRNBrcVNyzQ Χθες τα πέρασα και δεν προλαβα δοκιμές ακόμα. Από το γκρουπ που τις πήρα έγραφαν: We recommend: 1. Disabling flash 2. Enable 3x3 grid 3. Select "HDR+ Enhanced" *Tap&hold the green icon in order switch between wide and normal lens. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Παιδια καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους..Παιδια μια βοηθεια..καθε φορα που κανω επανεκκινηση το τηλεφωνο γραφει ο μετρητης στα δεδομενα 0.03mb παραπανω.κ καθε φορα ανεβαινει ανα 0.02..κ βλεπωντασ το υπολοιπο mb απο cosmote οντωσ χρεωνει!!πωσ γινεται αυτο;; με κλειστα δεδομενα.;;κλειστο wifi;;για τσεκαρετε το στο δικο σασ γιατι θα τρελαθω..ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Παιδια καλημερα..ειναι καποιος που το εχει δει στο δικο του κινητο αυτο που περιγραφω παραπανω;οχι τιοτα αλλο αγχωνομαι οτι κατι εχει το δικο μ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Παιδια καλημερα..ειναι καποιος που το εχει δει στο δικο του κινητο αυτο που περιγραφω παραπανω;οχι τιοτα αλλο αγχωνομαι οτι κατι εχει το δικο μ.. Αυτό έχει συμβεί κατά καιρούς σε διάφορα κινητά.. Ο καλύτερος τρόπος για να μην έχεις θέμα είναι να βγαλεις τις ρυθμίσεις ίντερνετ. Θεωρώ πως αυτό συμβαίνει στα ανδροιδ καθώς φορτώνουν το λειτουργικό, γιατί η εντολή για κλειστά δεδομένα πέφτει κατά το άνοιγμα, και έτσι έχει μια διαρροή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μ..κ γω κατι τετοιο υπεθεσα οτι συμβαινει..αν απεργοποιησω ρυθμισεις ιντερνετ ομως θα μπορω να μπαινω με ενεργοποιηση δεδομενων η θα πρεπει καθε φορα που θα μπαινω να τικαρω το ρυθμισεισ ιντερνετ;κ παλι σε ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Φιλε μ το δοκιμασα..απενεργοποιησα τισ ρυθμισεισ ιντερνετ εκανα επανεκκινηση κ παλι κατεβασε 0.03 mb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μ..κ γω κατι τετοιο υπεθεσα οτι συμβαινει..αν απεργοποιησω ρυθμισεις ιντερνετ ομως θα μπορω να μπαινω με ενεργοποιηση δεδομενων η θα πρεπει καθε φορα που θα μπαινω να τικαρω το ρυθμισεισ ιντερνετ;κ παλι σε ευχαριστω πολυ.. Ναι θα παιδευεσαι..πρεπει να πηγαινεις να επιλεγεις τις ρυθμισεις ιντερνετ για να παιξει. το θεμα αυτο το εχω απο εποχης νοκια Ν8 και symbian,.. θεωρω πως ειναι θεμα λειτουργικων, μεχρι να φορτωσουν την εντολη για κλειστα data ειναι ανοιχτα by default στις κεραιες, τελειως θεωρητικα το λεω βασει αποτελεσματος..καποτε λοιπον το ειχα ψαξει γιατι με ενδιεφερε και το 1ΜΒ, τωρα δεν ασχολουμαι, τα εχω παντα ανοιχτα αλλα αυτη την εμπειρια την ειχα... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Συμβαινει κ στα σαμσουνγκ;γιατι πριν που ειχα σαμσουνγκ δεν το χα προσεξει καθολου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Παιδια καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους..Παιδια μια βοηθεια..καθε φορα που κανω επανεκκινηση το τηλεφωνο γραφει ο μετρητης στα δεδομενα 0.03mb παραπανω.κ καθε φορα ανεβαινει ανα 0.02..κ βλεπωντασ το υπολοιπο mb απο cosmote οντωσ χρεωνει!!πωσ γινεται αυτο;; με κλειστα δεδομενα.;;κλειστο wifi;;για τσεκαρετε το στο δικο σασ γιατι θα τρελαθω..ευχαριστω εκ των προτερων.. Από πού το μετράς? Από τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας? Σε εμένα δεν είδα κάποια διαφορά. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το βλεπω στο μετρητη δεδομενων.εκανεσ επανεκκινηση κ δεν βλεπεις να ανεβαινει 0.03 mb;εχεισ ενεργοποιημενο τισ ρυθμισεισ ιντερνετ; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπωσ παιζει ρολο τι δικτυο εχεισ;κοσμοτε,βονταφον κτλ..δεν ξερω τι να πω..βλακεια παντως αυτο να χρεωνει mb επειδη κανεις επανεκκινηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το βλεπω στο μετρητη δεδομενων.εκανεσ επανεκκινηση κ δεν βλεπεις να ανεβαινει 0.03 mb;εχεισ ενεργοποιημενο τισ ρυθμισεισ ιντερνετ; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπωσ παιζει ρολο τι δικτυο εχεισ;κοσμοτε,βονταφον κτλ..δεν ξερω τι να πω..βλακεια παντως αυτο να χρεωνει mb επειδη κανεις επανεκκινηση..Από εκεί το είδα κι εγώ. Όχι δεν ανέβηκε καθόλου. ΘΑ το ξαναδοκιμάσω μετά από αυτό το ποστ. Vodafone έχω, αλλά αυτό μάλλον δεν έχει σημασία. Πώς κλείνεις τα mobile data? Απενεργοποίηση δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξανάκανα restart. Δεν είδα να ανεβαίνει τίποτα στα data. Έχει pin στη Sim? Αν ναι, δεν μπορείς να καταναλώσεις mobile data πριν τη ξεκλειδώσεις. Δοκίμασε πριν κάνεις restart να κάνεις εκκαθάριση των εφαρμογών. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ναι εχω πιν στη καρτα σιμ.δεν ξερω τι συμβαινει.κ εκκαθαριση εφαρμογων εχω κανει.κ χωρισ εφαρμογες που εχω κανει επαναφορα το ξανακανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ναι εχω πιν στη καρτα σιμ.δεν ξερω τι συμβαινει.κ εκκαθαριση εφαρμογων εχω κανει.κ χωρισ εφαρμογες που εχω κανει επαναφορα το ξανακανει.. Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Αν βάλεις το pin της SIM μερικά λεπτά αφού κάνει restart το κινητό, σου κάνει πάλι το ίδιο ? Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή της Wind/Cosmote/Vodafone εγκαταστημένη στο κινητό ? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ναι έχω την mycosmote.οπως και το τηλ έχει κάποιες της κοσμοτε.αλλα το κάνει κ επαναφορά που έκανα.που δεν είχε καμία εφαρμογή.μαλλον κάτι γίνεται μόλις κάνει restart και βαστάει κάποια δεδομένα.καθε φορά 0.02-0.03mb..δεν ξέρω πρώτη φορά σε κινητό το βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Πιθανόν να το κάνει με κάρτα κόσμοτε.δεν βρίσκω άλλο λόγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RocknRolla_46 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Αντί αυτού έχει το Always On Display με τίμημα την κατανάλωση μπαταρίας βέβαια. Και πόσο % περίπου τρώει μπαταρία από το πρωί μέχρι το βράδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Και πόσο % περίπου τρώει μπαταρία από το πρωί μέχρι το βράδυ; Έχει και ρυθμίσει να μην λειτουργεί κάποιες ώρες, εγώ το έχω απο της 01:00 το βράδι έως της 08:00 το πρωί να κλείνει !!! όλοι την μέρα τρωει ένα 5% περίπου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Έκλεισα εχθές το κινητό με την μπαταρία του στο 30%, με σκοπό να το φορτίσω σήμερα το πρωί. Όταν ξύπνησα και το άνοιξα, η μπαταρία ήταν στο 3%. Μάλλον πάει η μπαταρία... Οπότε, τί προτείνετε για κάποιον που είναι στην Θεσσαλονίκη; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί για αλλαγή μπαταρίας στην Θεσσαλονίκη ή να μην το διακινδυνεύσω και να το στείλω στην Procordia; Πόσο είπαμε ότι κοστίζει η αλλαγή; Ενημερωτικά, το κινητό το έχω ενάμιση χρόνο και το φόρτιζα ευλαβικά, το έβαζα για φόρτιση γύρω στο 30 και το έβγαζα στο 80. Τζάμπα οι συμβουλές των ειδικών, τζάμπα και ο ψυχαναγκασμός!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts