evankap70 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Παιδιά την βοήθειά σας.Ξεχασα το μοτίβο και τώρα δεν μου ανόιγει το κινητό. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Για αρχη θελω να σε ενημερωσω δυστυχως οτι, οτι εχεις μεσα θα το χασεις, εκτος αν ειχες καρτα sd και τα εχεις περασει εκει. Μετα θα πρεπει να του περασεις το λειτουργικο απο την αρχη. Δεν εχω ακουσει καποιον που να εχει καταφερει να ανοιξει τηλεφωνο με ξεχασμενο μοτιβο! :wacko: Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 καλησπέρα στην παρέα, ήθελα να ρωτήσω αν ο ήχος στα ακουστικά για μουσική είναι επιπέδου HTC10 U11, δηλαδή δυνατός. και αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο στην συσκευή, πρώτη φορά σκέφτομαι να αγοράσω LG συσκευή και είμαι λιγάκι επιφυλακτικός. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Έχει συμβεί και σε άλλον η μόνο σε εμένα? Έχω αλλάξει μέχρι τώρα 3 sim tray δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Πριν λίγο ήρθε και σε εμένα και πέρασα το security patch του Αυγούστου. Καλή εξέλιξη, αν υποθέσουμε πως θα το κρατήσει η LG, security update κάθε δίμηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Είναι αδύναμο πάντως το WiFi του κινητού, έχω το ρουτερ στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο ζορίζεται πολύ, ενώ αντίστοιχα ένα redmi note 4 που είχα πηγαίο σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Είναι αδύναμο πάντως το WiFi του κινητού, έχω το ρουτερ στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο ζορίζεται πολύ, ενώ αντίστοιχα ένα redmi note 4 που είχα πηγαίο σφαίρα. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα πάντως η απόσταση του ρούτερ από το δωμάτιο είναι γύρω στα 15 μέτρα και με κλειστή πόρτα πάει σφαίρα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Κι εγώ όσο καιρό το είχα,εντυπωσιάστηκα από το wifi στο σπίτι μου. Η διαφορά με το oneplus 3 τεράστια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Είναι αδύναμο πάντως το WiFi του κινητού, έχω το ρουτερ στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο ζορίζεται πολύ, ενώ αντίστοιχα ένα redmi note 4 που είχα πηγαίο σφαίρα. Ισχύει. Για αυτό έβαλα repeater στη κρεβατοκάμαρα και είμαι οκ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Καλησπέρα! Χρησιμοποιεί κάποιος gestures με κρυμμένη την μπάρα; αν ναι ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Εμένα μου έχει κάνει εντύπωση τόσο η λήψη του Wifi του, όσο και το πόσο εύκολα και σταθερά πιάνει σήμα, τουλάχιστον σε σχέση με το Samsung Note 4 που είχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Να ρωτησω: υπαρχει καποια εφαρμογη που πρεπει να χρησιμοποιησω πχ απο xda; ( εχω ψαξει μια για καμερα απο τον cstarks27 ) Εχετε ψαξει καποια άλλη; Επισης ρομ υπαρχει που να μην θελει ροοτ; Δεν το εχω καιρο το κινητο και ψαχνομαι λιγο. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Είναι αδύναμο πάντως το WiFi του κινητού, έχω το ρουτερ στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο ζορίζεται πολύ, ενώ αντίστοιχα ένα redmi note 4 που είχα πηγαίο σφαίρα. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση και έχει θέμα η συσκευή σου αδερφέ. (για να σιγουρευτείς κάνε μια επαναφορά Ή δοκίμασε σε κάποιο άλλο ρούτερ σε άλλο σπίτι μπας και εκεί είναι το πρόβλημα) Έχω αλλάξει άπειρες συσκευές, μπορώ να πω με σιγουριά πως το συγκεκριμένο έχει τόσο δυνατή εμβέλεια που πραγματικά συνδέετε (ακούω τις ειδοποιήσεις να έρχονται) πριν μπω στο σπίτι, από τον δρόμο! Επίσης να ξέρεις πως κάθε συσκευή έχει διαφορετική συμπεριφορά / συνεργασία με κάποια άλλη. Το ότι το παλιό σου κινητό πήγαινε σφαίρα με το ρούτερ σου, δε σημαίνει πως θα το κάνουν όλες οι συσκευές. Κάνε αυτό που σου λέω και πήγαινε σε κάποιον φίλο σου που έχει διαφορετικό ρούτερ (ίσως και το ίδιο αλλά με νεότερο fιrmware) και μπορεί να εκπλαγείς με το πόσο καλό είναι το Lg G6 στον τομέα αυτόν! Edited September 25, 2018 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Έχει συμβεί και σε άλλον η μόνο σε εμένα? Έχω αλλάξει μέχρι τώρα 3 sim tray δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει? ΕΜΈΝΑ εδώ και 2 μερες μου λέει να βάλω κάρτα σιμ.Το κλεινω ανοίγω την υποδοχή και η σιμ έχει μετακινηθεί έχει βγει κατά ένα χιλιοστό από την θέση της ,Την πιέζω για να μπει και ακουω που μπάινει στη υποδοχή. Μετα το ανοίγω και όλα οκ.Αλλα γιατί να μου το κανει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 ΕΜΈΝΑ εδώ και 2 μερες μου λέει να βάλω κάρτα σιμ.Το κλεινω ανοίγω την υποδοχή και η σιμ έχει μετακινηθεί έχει βγει κατά ένα χιλιοστό από την θέση της ,Την πιέζω για να μπει και ακουω που μπάινει στη υποδοχή. Μετα το ανοίγω και όλα οκ.Αλλα γιατί να μου το κανει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Μήπως έχεις κόψεις σιμ ? Πως μπορείς να την ακούς ? Η σιμ πατάει πάνω στην θήκη που μπαινει απλά μέσα, δεν κάνει κλακ κλπ ούτε κουμπώνει κάπου Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Μήπως έχεις κόψεις σιμ ? Πως μπορείς να την ακούς ? Η σιμ πατάει πάνω στην θήκη που μπαινει απλά μέσα, δεν κάνει κλακ κλπ ούτε κουμπώνει κάπου Καλημέρα 3 μήνες το έχω το κινητό . Η σιμ παταέι πανω στη θήκη αλλα αν δεις η θήκη εχει μια μικρη εγκοπη για να εφαρμόζει η σιμ.Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μου βγαίνει απόαυτη την εγκοπή κια μου γραφεί εδω και δύο ημερες να τοποθετήσω την σιμ. http://http//www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=67134&stc=1&d=1537943969 ΚΑΙ μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα.Την κάρτα την έχω κανα χρόνο κομμένη σε κατάστημα διότι την είχα σε άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλημέρα 3 μήνες το έχω το κινητό . Η σιμ παταέι πανω στη θήκη αλλα αν δεις η θήκη εχει μια μικρη εγκοπη για να εφαρμόζει η σιμ.Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μου βγαίνει απόαυτη την εγκοπή κια μου γραφεί εδω και δύο ημερες να τοποθετήσω την σιμ. http://http//www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=67134&stc=1&d=1537943969 ΚΑΙ μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα.Την κάρτα την έχω κανα χρόνο κομμένη σε κατάστημα διότι την είχα σε άλλο κινητό. Τότε πάρε μια καινούρια σιμ και βάλε τη σωστά. Εμένα ποτέ δεν μου έκανε κανένα κινητό κάτι τέτοιο αλλά ποτέ δεν βάζω κομμένες, δεν κάθονται απολύτως σωστά.. Και είναι κρίμα για 5 ευρώ να έχεις τέτοια θέματα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Oπως τα λέει ο Νίκος. Η κομμένη στα κάνει αυτά 100%. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 (edited) Παιδιά όταν λέω κομμένη εννοειται (φυσικά και δεν την έκοψα μόνη μου ,αλλα έτσι όπως το έγραψα) οτι πηγα σε καταστημα κινητής και αγόρασα την κάρτα σιμ 5 ευρω Εκανα αλλαγή κάρτας σιμ από την παλιά μου σε αυτή.Δεν παίζω με αυτά .Η οποια είναι και nano και εχει το ανταπτοράκι για μεγαλύτερη υποδοχη για αλλο μοντέλο κινητού.Αλλα αν μου το ξανα κάνει σίγουρα θα πάω να την αλλάξω .Σας ευχαριστώ Edited September 26, 2018 by evankap70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Παιδιά όταν λέω κομμένη εννοειται (φυσικά και δεν την έκοψα μόνη μου ,αλλα έτσι όπως το έγραψα) οτι πηγα σε καταστημα κινητής και αγόρασα την κάρτα σιμ 5 ευρω Εκανα αλλαγή κάρτας σιμ από την παλιά μου σε αυτή.Δεν παίζω με αυτά .Η οποια είναι και nano και εχει το ανταπτοράκι για μεγαλύτερη υποδοχη για αλλο μοντέλο κινητού.Αλλα αν μου το ξανα κάνει σίγουρα θα πάω να την αλλάξω .Σας ευχαριστώ Είδες μήπως είναι σπασμένο το sim tray (το πλαστικό που τοποθετούνται πάνω ή κάρτες)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Παιδιά όταν λέω κομμένη εννοειται (φυσικά και δεν την έκοψα μόνη μου ,αλλα έτσι όπως το έγραψα) οτι πηγα σε καταστημα κινητής και αγόρασα την κάρτα σιμ 5 ευρω Εκανα αλλαγή κάρτας σιμ από την παλιά μου σε αυτή.Δεν παίζω με αυτά .Η οποια είναι και nano και εχει το ανταπτοράκι για μεγαλύτερη υποδοχη για αλλο μοντέλο κινητού.Αλλα αν μου το ξανα κάνει σίγουρα θα πάω να την αλλάξω .Σας ευχαριστώ Οκ, κομμένη σημαίνει με το χέρι,είτε σε μαγαζί είτε σπίτι. Από εκεί και πέρα μου κάνει εντύπωση, για βγάλε μια φωτογραφία το sim tray σκέτο πάνω και κάτω και μια με τη σιμ πάνω να δούμε πως κάθεται.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε στο θέμα. Εχω μια ερώτηση η οποία ξέρω πως έχει συζητηθεί κι εχει "απαντηθεί" αλλά εγω εξακολουθώ να έχω θέμα. Οπότε...ΠΟΙΑ ευλογημένη (μην πω αλλη λεξη) έκδοση του cstark έχετε για την κάμερα της google στο κινητο σας. Γιατι όποια και αν έχω βαλει (ειτε αυτη που κανεις εναλλαγη απο μέσα) είτε αυτές που ηταν δυο εφαρμογές ξεχωριστα, η wide camera δεν ανοιγειΛειτουργεί μόνο η κανονική δηλαδή. Ρωτάω ακριβώς δηαλδη ποια έχετε απο εκει που τις κατεβάζουμε. Δεν ξέρω τι παιζει και απορώ γιατι παλιότερα λειτουργούσε κανονικα.(2 ξεχωριστα εικονιδια)... Σας ευχαριστω εκ των προτέρων πραγματικα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Το ''χτύπησα'' σήμερα, απο δεύτερα θα σας τα πρήξω :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Το ''χτύπησα'' σήμερα, απο δεύτερα θα σας τα πρήξω :lol::lol::lol: Καλως τον κι ας αργησε..τι εγινε το G2 σου;παρεδωσε πνευμα; Καλοριζικο κ καλως ορισες στην παρεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) Καλως τον κι ας αργησε..τι εγινε το G2 σου;παρεδωσε πνευμα; Καλοριζικο κ καλως ορισες στην παρεα. OXI, αυτό δουλεύω ακομα (4.4.2 σταθερά και πάει :superman: ) ......ειναι ''έρωτας'' το G2 ;) Με έτρωγε το χέρι και ..............ειμουν ανάμεσα σε LG G Flex 2 & LG G6 = πλήρωσα 110€ παραπάνω, αλλά ελπίζω να δικαιωθώ για την απόφαση. Edited September 27, 2018 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts