Grigorios1990 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μπες στο google drive σου και πατα τις 3 παυλες που εχει πανω αριστερα..εκει θα βρεις επιλογη "κοινη χρηση με εμενα"..πατα το κ θα σου βγαλει τις εφαρμογες που κατεβασες..βρες ποια θελεις κ πατησε παρατεταμενα πανω της.. Θα σου βγαλει καποιες επιλογες κ μια απο αυτες ειναι η ληψη..κανε παλι ληψη κι εγκατασταση..εμενα ετσι δουλεψε. δυστυχως δεν το βρισκω καπου στο google drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Να παρω αυτο ή λογω διαφορας Amber Θα μου κανει κανα θεμα; https://www.skroutz.gr/s/11249048/Huawei-USB-Type-C-Cable-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-AP32.html#specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Να παρω αυτο ή λογω διαφορας Amber Θα μου κανει κανα θεμα; https://www.skroutz.gr/s/11249048/Huawei-USB-Type-C-Cable-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-AP32.html#specsΓιατί να πάρεις αυτό; Όχι να μην τον πάρεις. Δεν βλέπω να υποστηρίζει fastcharge 3.0. Να χρησιμοποιείς τον μαμά φορτιστή ή κάποιον συμβατό με f/charge 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 δυστυχως δεν το βρισκω καπου στο google drive Αν δεν το εχεις ηδη κανει,κατεβασε τις εφαρμογες το απο τον παρακατω συνδεσμο κ θα σου τα βγαλει στο drive. Μπες στην πρωτη σελιδα κ θα τα βρεις. https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Αν δεν το εχεις ηδη κανει,κατεβασε τις εφαρμογες το απο τον παρακατω συνδεσμο κ θα σου τα βγαλει στο drive. Μπες στην πρωτη σελιδα κ θα τα βρεις. https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263 Σε ευχαριστώ πολύ το κατέβασα, το βρήκα, το έκανα λήψη μέσα από το Google drive και πάλι μου λέει η εγκατάσταση απέτυχε. Την είχα κάνει απεγκατασταση την παλιά που είχα. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω.. ειχα τραβηξει καποια στιγμη μια φωτογραφια και μυο ειχε βγαλει μνμ οτι η καμερα καταστραφηκε ανεπανορθωτα αλλα ανοιγει κανονικα η μαμα εφαρμογη και η προηγουμενη εκδοση του cstark. δεν ξερω γιατι δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση Edited August 9, 2018 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ το κατέβασα, το βρήκα, το έκανα λήψη μέσα από το Google drive και πάλι μου λέει η εγκατάσταση απέτυχε. Την είχα κάνει απεγκατασταση την παλιά που είχα. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω.. ειχα τραβηξει καποια στιγμη μια φωτογραφια και μυο ειχε βγαλει μνμ οτι η καμερα καταστραφηκε ανεπανορθωτα αλλα ανοιγει κανονικα η μαμα εφαρμογη και η προηγουμενη εκδοση του cstark. δεν ξερω γιατι δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση[/quote Πολυ περιεργο οντως..πραγματικα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. Δοκιμασες να βαλεις την προηγουμενη εκδοση κ μετα να κανεις εγκατασταση τη νεα ως ενημερωση της παλιας; Δεν εχω υποψιν μου καποια αλλη λυση εκτος κι αν δοκιμασεις να γραψεις στον ιδιο τον cstark μεσα στη σελιδα του στο xda που σου εστειλα. Λογικα θα ξερει κατι παραπανω να σου προτεινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Όντως ηρθε ΟΤΑ και σε εμένα με δίκαρτο 32αρι μοντελο S, είναι 1,8 gb. Την περνάω κατευθείαν απο πάνω ή θα έχει πρόβλημα; Πως καταλαβαίνω τι ακουστικά εχω; Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από πάνω εγώ την έκανα Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Και εγώ, χωρίς πρόβλημα. Ευπρόσδεκτες οι αλλαγές, ανανέωσαν ενα απροβληματιστο κινητό! Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Στις ρυθμίσεις της κάμερας του cstark στις σύνθετες ρυθμίσεις τι μοντέλο έχετε βάλει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Στις ρυθμίσεις της κάμερας του cstark στις σύνθετες ρυθμίσεις τι μοντέλο έχετε βάλει;;Έχει περάσει κανείς την τελευταία έκδοση για το Q7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Έχει περάσει κανείς την τελευταία έκδοση για το Q7; την v3.8 Περασα χτες. και εβαλα το pixel2 εσεις πιο εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Έχω την cstark 3.6,πως μπορώ να την έχω σε χειροκίνητο mode; Επίσης είμαι οκ με αυτή η να κατεβάσω κάποια νεότερη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ερώτηση. Τι ρυθμίσεις είναι αυτές που λέτε ρε παιδιά για την κάμερα; Και αν ξέρει κανείς , ο ήχος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης αν βγαίνει από ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ο ήχος βγαίνει από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Ερώτηση. Τι ρυθμίσεις είναι αυτές που λέτε ρε παιδιά για την κάμερα; Και αν ξέρει κανείς , ο ήχος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης αν βγαίνει από ρύθμιση. Μπορεις να πατησεις και την ενταση. Ανοιγεις το μενου και κλεινεις τον ηχο στο slider που λεει Touch feedback & system δεν εχω δει την μεταφραση στα ελληνικα μαλλον κατι σε αναδραση και ηχοι συστηματος. :rolleyes: Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλησπερα!Υπάρχει κάποιος οδηγός για root της συσκευής με την 20B επανω εφόσων εχει ξεκλειδωθεί ο bootloader; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Μπορεις να πατησεις και την ενταση. Ανοιγεις το μενου και κλεινεις τον ηχο στο slider που λεει Touch feedback & system δεν εχω δει την μεταφραση στα ελληνικα μαλλον κατι σε αναδραση και ηχοι συστηματος. :rolleyes: Έτσι ακριβώς σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Καλημερα σας , ποιο powerbank προτεινεται κ το εχει καποιος δοκιμασει με Quick Charge 3.0 ? Οχι απλως Fast Charging που βλεπω στο δημοφιλες Xiaomi , θελω να εκμεταλλευτω στο επακρο το QC 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εγώ έχω από intenso https://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054 Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εγώ έχω από intenso https://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Έχει αναφερθεί και λίγο πιο πάνω στο νήμα. Λειτουργεί απροβλημάτιστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosatt Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Θελω να παρω ενα δευτερο φορτιστη για το κινητο. Εχεις κανεις παιδια καποιον υπ οψιν του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Θελω να παρω ενα δευτερο φορτιστη για το κινητο. Εχεις κανεις παιδια καποιον υπ οψιν του; Εγω εχω παρει αυτον https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=detail-middle-buytogether-auto Πολυ καλος για τα λεφτα του κ ειναι σε προσφορα,απλα θα αργησει λιγο επειδη ειναι απο Κινα,αν δεν βιαζεσαι..διατιθεται σε λευκο κ μαυρο. Η συγκεκριμενη εταιρια βγαζει αρκετα ποιοτικα προιοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AmRadio Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα LG-H873 στο οποίο δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκατασταθεί εκ των υστέρων, ευχαριστώ.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosatt Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Εγω εχω παρει αυτον https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=detail-middle-buytogether-auto Πολυ καλος για τα λεφτα του κ ειναι σε προσφορα,απλα θα αργησει λιγο επειδη ειναι απο Κινα,αν δεν βιαζεσαι..διατιθεται σε λευκο κ μαυρο. Η συγκεκριμενη εταιρια βγαζει αρκετα ποιοτικα προιοντα. Ωραιος φαινεται αλλα δεν εχει καλωδιο. Ειχε η συσκευασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Ωραιος φαινεται αλλα δεν εχει καλωδιο. Ειχε η συσκευασια; Δυστυχως οχι δεν ειχε καλωδιο μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts