giorgosatt Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπερα παιδια, στο αντροιντ 8 ξερει καποιος πως φευγουν οι ειδοποιησεις απο τη μπαρα ειδοποιησεων; Για παραδειγμα οταν εχω συνδεσει το bluetooth εχει συνεχεια μια ειδοποιηση για το αν θελω ο ηχος να ακουγεται απο το bluetooth η τη συσκευη. Οταν ενεργοποιω την εξοικονομηση ενεργειας εχει συνεχεια το αντιστοιχο εικονιδιο. Ξερει κανεις που εκανε την αναβαθμιση σε android 8 πως απενεργοποιουνται οποιες ειδοποιησεις δεν θελουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Μπορεις να βαλεις οποια απο τις 2 θελεις..δουλευουν ανεξαρτητα. σ ευχαριστω, έβαλα την πρώτη.. αφου τραβήξω εμφανίζονται μετα στην προεπισκόπηση κάπως σφαιρικές αλλά στη Συλλογή φαίνονται κανονικά. στις σύνθετες ρυθμίσεις έβαλα την ποιότητα στο 100% θέλει κάποια άλλη εξτρα ρύθμιση; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπερα παιδια, στο αντροιντ 8 ξερει καποιος πως φευγουν οι ειδοποιησεις απο τη μπαρα ειδοποιησεων; Για παραδειγμα οταν εχω συνδεσει το bluetooth εχει συνεχεια μια ειδοποιηση για το αν θελω ο ηχος να ακουγεται απο το bluetooth η τη συσκευη. Οταν ενεργοποιω την εξοικονομηση ενεργειας εχει συνεχεια το αντιστοιχο εικονιδιο. Ξερει κανεις που εκανε την αναβαθμιση σε android 8 πως απενεργοποιουνται οποιες ειδοποιησεις δεν θελουμε;Αν κανείς swipe στην ειδοποίηση βγάζει κάποιες επιλογές. Δες από εκεί αν μπορείς να κάνεις αυτό που θες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosatt Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Αν κανείς swipe στην ειδοποίηση βγάζει κάποιες επιλογές. Δες από εκεί αν μπορείς να κάνεις αυτό που θες! Ναι το εχω κανει κι ενω αποεπιλεγω την ειδοποιηση, συνεχιζει να υπαρχει. Και στο bluetooth και στην εξοικονομηση μπαταριας και σε αλλες. Ειναι περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) gcam τα 2 πανω πανω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-cstark27/ Ευχαριστώ πολύ Ξέρει κανείς γιατί ενώ κάνω εγκατάσταση την wide και πάω να κάνω την κανονική μου λέει ότι φορτώνει λίγο η εγκατάσταση και μετά ότι δεν γίνεται ; Edited June 20, 2018 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Ευχαριστώ πολύ Ξέρει κανείς γιατί ενώ κάνω εγκατάσταση την wide και πάω να κάνω την κανονική μου λέει ότι φορτώνει λίγο η εγκατάσταση και μετά ότι δεν γίνεται ;Πρέπει να έχει bug η νέα εφαρμογή και δεν κάνει upgrade. Σβήσε την παλιά και δοκίμασε πάλι εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Πρέπει να έχει bug η νέα εφαρμογή και δεν κάνει upgrade. Σβήσε την παλιά και δοκίμασε πάλι εγκατάσταση. Τίποτα και πάλι δεν ξέρω γιατί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Και σε μένα τα ίδια. Αφαίρεσα πρώτα τις υπάρχουσες. Η 3.8 wide εγκαταστάθηκε κανονικά, αλλά η άλλη με τίποτα. Δοκίμασα να περάσω πάλι τη 3.6 και εγκαταστάθηκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Οσοι δοκιμαζεται να βαλετε την 3.8. Καντε απεγκατασταση, restart το τηλεφωνο και ξαναδοκιμαστε το apk. Αν δεν ειστε σιγουρα μηπως ειναι corrupted τοτε ξανακαντε το κοπο να το κατεβασετε! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Οσοι δοκιμαζεται να βαλετε την 3.8. Καντε απεγκατασταση, restart το τηλεφωνο και ξαναδοκιμαστε το apk. Αν δεν ειστε σιγουρα μηπως ειναι corrupted τοτε ξανακαντε το κοπο να το κατεβασετε! Μάλλον έχει θέμα το αρχείο το έχω κατεβάσει αρκετές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Για οσους εχουν προβλημα με την εγκατασταση της 3.8 εκδοσης της κυριας gcam του cstark27,μπειτε στο google drive πηγαινετε στις επιλογες αριστερα πανω κι επιλεξτε "κοινη χρηση με εμενα"..βρειτε το αρχειο κ πατηστε παρατεταμενα πανω του κ κανετε ληψη απο εκει τοπικα..κι εμενα μου το προτειναν κι επιασε ετσι. Η εφαρμογη δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Παιδια στην 3.8 του cstark πλεον δε με παει στο αλμπουμ οταν παταω την προεπισκοπηση της φωτο που τραβηξα και οταν παταω να παει πισω βγαινει τελειως απο την εφαρμογη της καμερας. Υπαρχει καμια ρυθμιση που δεν εχω παρει χαμπαρι να λειτουργει οπως με την προηγουμενη εκδοση; Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Παιδια στην 3.8 του cstark πλεον δε με παει στο αλμπουμ οταν παταω την προεπισκοπηση της φωτο που τραβηξα και οταν παταω να παει πισω βγαινει τελειως απο την εφαρμογη της καμερας. Υπαρχει καμια ρυθμιση που δεν εχω παρει χαμπαρι να λειτουργει οπως με την προηγουμενη εκδοση; Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες στις ρυθμισεις της καμερας κ πηγαινε στο developer settings..εκει θα βρεις μια λειτουργια "camera.use_photos".. Αν δεν ειναι ηδη επιλεγμενη κανε την τικ..αυτο συνηθως λυνει το προβλημα της προεπισκοπησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μπες στις ρυθμισεις της καμερας κ πηγαινε στο developer settings..εκει θα βρεις μια λειτουργια "camera.use_photos".. Αν δεν ειναι ηδη επιλεγμενη κανε την τικ..αυτο συνηθως λυνει το προβλημα της προεπισκοπησης.Ηταν ηδη τικαρισμενο αλλα για καποιο λογο δε λειτουργει οπως πρεπει. Το ξετικαρα και ειναι κομπλε. Εφοσον δουλευει ετσι, το αφηνω! Σ' ευχαριστω! Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Ηταν ηδη τικαρισμενο αλλα για καποιο λογο δε λειτουργει οπως πρεπει. Το ξετικαρα και ειναι κομπλε. Εφοσον δουλευει ετσι, το αφηνω! Σ' ευχαριστω! Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις απολυτο δικιο εγω μπερδευτηκα κ σου τα εγραψα αναποδα..κι εμενα μου κανει το ιδιο προβλημα οταν ειναι ενεργοποιημενο κ το εχω αποεπιλεγμενο κ δουλευει κομπλε. Ολα καλα λοιπον,καλες ληψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαλειφθεί το purple tint στις νυχτερινές; εχω τικάρει το color fix στις σύνθετες ρυθμίσεις αλλά δεν διορθώθηκε φοράω την 3.8 cstark κι εγω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Παίξε με τις δύο τελευταίες ρυθμίσεις Capture+_2018-06-22-12-48-13 by Nikos Manousakis, on Flickr Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαλειφθεί το purple tint στις νυχτερινές; εχω τικάρει το color fix στις σύνθετες ρυθμίσεις αλλά δεν διορθώθηκε φοράω την 3.8 cstark κι εγω Αυτο το ειχα επισημανει κι εγω στις βραδυνες που ανεβασες. Δυστυχως δεν ειναι κατι που διορθωνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Εγώ έχω την 3.6 αξίζει να πάω στην 3.8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Εγώ πήγα στην 3.8 και ξαναγύρισα στην 3.6. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Εγώ έχω την 3.6 αξίζει να πάω στην 3.8; Δεν είμαι σίγουρος, εγώ δεν είδα καμιά διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 (edited) Αυτο το ειχα επισημανει κι εγω στις βραδυνες που ανεβασες. Δυστυχως δεν ειναι κατι που διορθωνεται... μια χαρά διορθώνεται, μη λες ανακρίβειες χωρίς καν να έχεις τη συσκευή 2018-06-24_10-00-59 by vasilis poun, on Flickr Edited June 24, 2018 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Αγόρασα και εγω παιδιά το g6 και ειναι branded απο tim. Οταν ανοιγει δηλαδη πεταει το λογοτυπο τιμ και εχει και 2-3 εφαρμογες που βγαινουν. Πως μπορω να απαλλαγω απο αυτο ? Εβαλα με lg up ενα open euro αλλα οταν εκανα αναβαθμιση σε oreo απο lg bridge μου περασε παλι αυτο με το τιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Αγόρασα και εγω παιδιά το g6 και ειναι branded απο tim. Οταν ανοιγει δηλαδη πεταει το λογοτυπο τιμ και εχει και 2-3 εφαρμογες που βγαινουν. Πως μπορω να απαλλαγω απο αυτο ? Εβαλα με lg up ενα open euro αλλα οταν εκανα αναβαθμιση σε oreo απο lg bridge μου περασε παλι αυτο με το τιμ Πρέπει να κατεβάσεις το αντίστοιχο open euro kdz του oreo και να το περάσεις με το lg up. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 (edited) Πρέπει να κατεβάσεις το αντίστοιχο open euro kdz του oreo και να το περάσεις με το lg up. Ναι αλλα γιατι εμεινα με 7αρι με αυτη την διαδικασια? Δεν θα εχω πλεον ΟΤΑ? Ειχα την v10f με το lgup και δεν μου εβγαλε ποτε για ota. Edited June 27, 2018 by chris1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts