couros1 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 παιδια εγω το εχω μερικες μερες αλλα σημερα που εβγαλα 4-5 φωτος στο αυτοματο σημαδευν και τραβαω εμεινα καγκελο! φοβερες φωτος απιστευτη ευκρινεια και ειχα και s7 ipone se iphone 7 sony xz1 ,το καλυτερο το g6! φανταζομαι αυτοι που κατεχουν το θεμα με το manual στις ρυθμισεις θα κανουν παπαδες!! με ευρυγωνιο δεν εχω δοκιμαζει παντως ρε παιδια το κινητακι ειναι φοβερο!εμφανιση οθονη ταχυτητα καμερες βιντεο μπαταρια ! τα εχει ολαα!!! βεβεα δεν φτανει σε ταχυτητα το xiaomimi6 που ειχα πριν λιγο αλλα σε ολα τα αλλα το g6!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Τις φωτογραφίες τις βλέπεις στο κινητό ? σε laptop ή σε κάνα πάνελ 27" για να καταλάβεις αν πραγματικά είναι καλύτερο από το I phone 7 και s7 που αναφέρεις; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν τις δεις σε μια οθόνη καλής ανάλυσης 2Κ ips τότε θα καταλάβεις ότι είναι σίγουρα υποδεέστερο... Σχόλιο δίχως κανένα ίχνος ειρωνείας απλά το αναφέρω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 σε 24 αρα οθονη fhd desktop φιλε. εκει που εβλεπα και τις αλλες. και πραγαματικα πιστευω αυτα που σου λεω χωρια να ειμαι ειδικος στη φωτογραφια. σηκωνω και τραβαω! μου αρεσαν καλυτερα και απο iphone 7 - s7 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος! Αυτό μετράει ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος! Αυτό μετράει ;) ναι μια χαρα ειναι! δε βαριεσαι φιλε μου! κινητα ειναι! τωρα αν ενα τραβαει λιγο καλυτερα η χειροτερα σε δουλεια να βρισκομαστε! εδω ο κοσμος καιγεται και το,,,,,,χτενιζεται!! :lol::lol: εμεις να ειμαστε καλα γιατι μ αυτα που γινονται .....μακαρι αυτα να ειναι μονο τα προβληματα μας....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Είπα να δοκιμάσω και εγώ σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, με τον ευρυγώνιο 2.01mm. Στο manual. Δεν πρόσεξα αρκετά τις διαφορές στον φωτισμό, γιατί ασχολήθηκα με το ISO και το κλείστρο. Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι με απόλυτα κριτήρια, αλλά εμένα με ικανοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Βασικά ο 2.01 είναι ο "καλός" φακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Βασικά ο 2.01 είναι ο "καλός" φακός. Σκοπός μου ήταν να δείξω ότι το κινητό βγάζει-τουλάχιστον-καλές φωτό ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, γιατί κάποιοι το κατηγορούν ότι βγάζει φωτό όμοιες με κινητά των €150...Υπόψιν ότι η φωτό είναι με τον ευρυγώνιο. Και, τελικά, κατέληξα και εγώ στο συμπέρασμα ότι το όποιο πρόβλημα-αν υπάρχει-δημιουργείται από το software της LG, οι λήψεις με την google camera είναι αισθητά καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Κοίτα αν βγάζεις καλύτερες με τις default ρυθμίσεις συμφωνώ. Αν το βάζεις όμως super high τότε δεν φταιει το software αφού και η αυθεντική gcam δεν δουλεύει στο super high. ;) Εγώ πάντως την βασική την θεωρώ καλή κάμερα από τα δείγματα που έχω δει. Καλύτερη από p10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σκοπός μου ήταν να δείξω ότι το κινητό βγάζει-τουλάχιστον-καλές φωτό ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, γιατί κάποιοι το κατηγορούν ότι βγάζει φωτό όμοιες με κινητά των €150...Υπόψιν ότι η φωτό είναι με τον ευρυγώνιο. Και, τελικά, κατέληξα και εγώ στο συμπέρασμα ότι το όποιο πρόβλημα-αν υπάρχει-δημιουργείται από το software της LG, οι λήψεις με την google camera είναι αισθητά καλύτερες. Πέστα γιατί δεν με πιστεύουν. :p *Δεν μιλάμε για τον ευρυγώνιο σε αυτή την περίπτωση γιατί δεν τον υποστηρίζει η google cam. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Πέστα γιατί δεν με πιστεύουν. :p *Δεν μιλάμε για τον ευρυγώνιο σε αυτή την περίπτωση γιατί δεν τον υποστηρίζει η google cam. Εννοείται. Ο ευρυγώνιος είναι λίγο χειρότερος από τον κανονικό, και ο κανονικός αποδίδει καλύτερα με την google camera. Αλλά ακόμη και αυτή η φωτό που παρέθεσα, με τον ευρυγώνιο, σε δύσκολες συνθήκες, είναι good enough για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Την camera της Google πως την εγκαθιστούμε; Δεν βλέπω να υπάρχει στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Την camera της Google πως την εγκαθιστούμε; Δεν βλέπω να υπάρχει στο store. Εδώ είσαι. Δεν το έχω διαβάσει όλο το thread, κάποιοι λένε ότι η τελευταία έκδοση δεν είναι η καλύτερη σε κάποιες περιπτώσεις. Εγώ δεν βρήκα ακόμη κάποιο πρόβλημα, χωρίς να την έχω ψάξει εξονυχιστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiouria Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Για να μην παρεξηγούμε. Εγώ απλώς ανέφερα κάποια στοιχεία για την κοροιδία της LG που είναι υπαρκτή και κατακριτέα, και εξέφρασα την απογοήτευσή μου γιατί πραγματικά τραβώ πολλές ευρυγώνιες φώτο, από την άλλη, αν δεν μπει αισθητήρας της 1 ίντζας δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά οτιδήποτε προέρχεται από κινητό. Αντικαθιστούν επάξια τις φθηνές compact του παρελθόντος, και ως εκεί. Σαν επαγγελματίας βέβαια, είναι άλλα τα κριτήριά και η κριτική μου. Ακόμα και οι φώτο στο σπίτι θέλω να είναι πάνω από 20mgpxl και από APS-C αισθητήρα τουλάχιστον. Κατά τα άλλα το έχω λατρέψει το κινητάκι αυτές τις μέρες που το έχω, μάλιστα θα πάρω αύριο και ένα Q6 στην αδερφή μου επειδή έχει ξεμείνει λίγο στις 4.5" και ελπίζω να μείνει όσο ευχαριστημένος είμαι με το G6. Το κινητό είναι στα 400ευρώ και πραγματικά δεν του λείπει τίποτα, ίσως η υποστήριξη σε DayDream, αλλά και αυτό είναι πολύ μικρό το "κακό" μπροστά στο πλήρες πακέτο που προσφέρει. Πραγματικά θα μπορούσα να γράψω πολλά για τα θετικά του κινητού, αλλά νομίζω είναι περιττό. Αρκεί επίσης να αποδειχτεί και καλή κατασκευή, γιατί εκεί στο τέλος περίπου ξυρίζουν (και όχι ψειρίζουν!) το γαμπρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εδώ είσαι. Δεν το έχω διαβάσει όλο το thread, κάποιοι λένε ότι η τελευταία έκδοση δεν είναι η καλύτερη σε κάποιες περιπτώσεις. Εγώ δεν βρήκα ακόμη κάποιο πρόβλημα, χωρίς να την έχω ψάξει εξονυχιστικά. έχετε πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις της κάμερας; ή τα αφήνετε όπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohran Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αν κάποιος έχει ή σκέφτεται να πάρει το τηλέφωνο, έχω τα παρακάτω αξεσουάρ για πούλημα : Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass (αγορά από eshop 20/01) Spigen Rugged Armor Μαύρο (αγορά 20/01) Βιάστηκα για την αγορά τους και τελικά μου έμειναν γιατί κατέληξα σε άλλο κινητό. Δεν έχω ανοίξει ποτέ τα κουτιά, έχω και τις αποδείξεις. Αν ενδιαφέρεται κάποιος pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiouria Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μίλησα με LG Greece και το κατάστημα που αγόρασα το κινητό, φυσικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, πρακτικά τα specs του κατασκευαστή τηρούνται, η LG δεν ήταν και πολύ ενθουσιασμένη, δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έρχεται Ελλάδα, οπότε πρακτικά δεν τους νοιάζει τίποτα, ένα μείον ακόμη για κινητά που δεν υποστηρίζονται επίσημα από Ελληνικές αντιπροσωπίες. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον άλλο από LG Europe (ίσως Ιταλίας και Γερμανίας), χωρίς να περιμένω τίποτα, απλά να δω αν θα φτάσω πουθενά το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μίλησα με LG Greece και το κατάστημα που αγόρασα το κινητό, φυσικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, πρακτικά τα specs του κατασκευαστή τηρούνται, η LG δεν ήταν και πολύ ενθουσιασμένη, δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έρχεται Ελλάδα, οπότε πρακτικά δεν τους νοιάζει τίποτα, ένα μείον ακόμη για κινητά που δεν υποστηρίζονται επίσημα από Ελληνικές αντιπροσωπίες. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον άλλο από LG Europe (ίσως Ιταλίας και Γερμανίας), χωρίς να περιμένω τίποτα, απλά να δω αν θα φτάσω πουθενά το θέμα! Νομιζω ηταν αναμενομενο να μην ασχοληθει καν η ελληνικη LG απο τη στιγμη που δεν το εισαγει..φυσικα εσυ πολυ καλα εκανες κ το εψαξες γιατι δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται..παρεπιπτοντως κι εγω που ειμαι με την 2.09 καμερα,κατεβασα την εφαρμογη AIDA64 απο το store κ στα χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης καμερας δειχνει τιμη 2.1..μηδαμινη φυσικα η διαφορα απο το 2.09 αλλα μου εκανε εντυπωση..αν θες δοκιμασε το κι εσυ να μας πεις τι σου εδειξε..εντωμεταξυ με μια αλλη εφαρμογη καμερας που περασα,την open camera,εβγαλα μερικες wide photos κ στις λεπτομερειες μου εδειχνε τιμη μηκους εστιασης 2.1..περιττο να πω το ποσο χαλια ηταν οι φωτο..χωρις καν να τις ζουμαρω φαινοταν η κακη ποιοτητα ληψης κ μαλιστα με το κινητο στερεωμενο που ουτε καν κουνηθηκε..σε αντιθεση φυσικα με την αυθεντικη καμερα του κινητου στις οποιες για να διακρινεις την οποια θολουρα πρεπει να ζουμαρεις αρκετα τη φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 https://www.google.com/amp/s/www.androidauthority.com/rootless-pixel-v3-app-features-download-833043/amp/#ampshare=https://www.androidauthority.com/rootless-pixel-v3-app-features-download-833043/ Ενδιαφέρον Pixel launcher αλλά που δυστυχώς κόβει το wallpaper πάνω από τα software buttons. Αν κάποιος βαριέται να σετάρει τον Nova νέα δείχνει σχεδόν σαν pixel και δεν τον πειράζει το "κόψιμο" ας τον δοκιμάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiouria Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) @granazias κάποια προγράμματα στογγυλοποιούν τα νούμερα, ο "κακός" 2.09 γίνεται 2.1, και ο "καλός" 2.01 γίνεται 2. Το έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες αυτό. Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω, και δεν ξέρω και αν αξίζει, διαβάζω ανάμεικτα πράγματα για open camera και gcam. Επίσης με ενδιαφέρει οι φωτογραφικές του κινητού να δουλεύουν σαν Point and shoot, απλώς ανέβασα την ανάλυση (default είναι σε μικρότερη ανάλυση και σε 18:9), και ότι τραβάει - τραβάει, για οτιδήποτε περισσότερο, σχεδόν πάντα έχω κάποια mirrorless πάνω μου. Η LG δεν ασχολήθηκε, όχι γιατί δεν εισάγει το κινητό, αλλά γιατί σύμφωνα με τα specs, δεν υπάρχει πρόβλημα (wide angle, 2.4f λέει, δεν λέει τι ακριβώς wide angle!). Βασικά ότι κάνω είναι για να γνωστοποιήσω στην εταιρία ότι ξέρουμε τι συμβαίνει, μπορεί στο μέλλον αυτό να λειτουργήσει υπερ του καταναλωτή. Ήδη σε κάποιες χώρες ή καταστήματα του εξωτερικού που ΔΕΝ υπάρχει ταινία ασφαλείας τα επιστρέφουν και βρίσκουν τα καλά, δυστυχώς εδώ αυτό δεν γίνεται. edit: Η ευρυγώνια του @Voodooman τέλεια, δυστυχώς όχι για πολλούς από εμάς! Σε νοιάζει να μας πεις πότε, και από που έχεις πάρει το κινητό; προσπαθώ να καταλάβω κάποιο pattern, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Κάποιοι έλεγαν ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν καλές, αλλά υπάρχουν άτομα με την κακή κάμερα με κατασκευή Μάρτιο/Απρίλιο. Υπάρχουν συνεχώμενα serial numbers με διαφορετικές κάμερες. Ακόμα και στη Ν. Κορέα υπάρχουν με 2.09 (άρα δεν είναι regional θέμα). Τέσπα, αν έχω κάποιο νέο θα ενημερώσω, αλλιώς δεν αξίζει περαιτέρω συζήτηση, καλό είναι όσοι μπορούν - ή αγοράζουν μεταχειρισμένο, να το βρουν με την καλύτερη κάμερα, έχω ποστάρει νωρίτερα και το λινκ που δείχνει τις φυσικές διαφορές, χωρίς καν να ανοιχτεί το κινητό. Edited January 26, 2018 by Yiouria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) edit: Η ευρυγώνια του @Voodooman τέλεια, δυστυχώς όχι για πολλούς από εμάς! Σε νοιάζει να μας πεις πότε, και από που έχεις πάρει το κινητό; προσπαθώ να καταλάβω κάποιο pattern, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά για το κινητό, το πήρα μεταχειρισμένο τον Νοέμβριο και ο κάτοχος μου είπε ότι το πήρε κανούργιο τον Αύγουστο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι αν μου είπε αν το πήρε από skroutz ή από έξω. Στην τιμή που το πήρα, οι πιθανότητες είναι να το είχε πάρει από έξω. έχετε πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις της κάμερας; ή τα αφήνετε όπως είναι; Από όσα λίγα διάβασα, αυτές είναι καλές ρυθμίσεις. Edited January 26, 2018 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rizas Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) Παιδιά έχω πρόβλημα στο δακτυλικό αποτύπωμα ξαφνικά δεν μου το αναγνωρίζει καλά, έκανα κάτι κόλπα που βρήκα στο ιντερνετ αλλά τίποτα... έκανα μέχρι και factory reset αλλά βγάζει ότι ο αισθητήρας είναι βρώμικος και θέλει καθάρισμα. Συγκεκριμένα αναγνωρίζει μόνο ένα κομμάτι απο το δάχτυλο μου...??? Τι να φτάει?? Το κινητό έχει φάει πολύ καλομεταχείριση και είναι καινούργιο. Να χάλασε ο αισθητήρας άραγε και να χρειαστεί να μπλέξω με service? Edited January 26, 2018 by Rizas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) Έκανες delete στο αποτύπωμα σου και εκ νέου πέρασμα; Edit: sorry είπες έκανες hard reset... Edited January 26, 2018 by DomieMic65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά για το κινητό, το πήρα μεταχειρισμένο τον Νοέμβριο και ο κάτοχος μου είπε ότι το πήρε κανούργιο τον Αύγουστο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι αν μου είπε αν το πήρε από skroutz ή από έξω. Στην τιμή που το πήρα, οι πιθανότητες είναι να το είχε πάρει από έξω. Από όσα λίγα διάβασα, αυτές είναι καλές ρυθμίσεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την φωτογραφία. Το HDR το έχουμε πάντα στο ον; Ή Auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 παιδια αυτο με το φακο...δοκιμασα μ ευρυγωνιο . στις ιδιοτητες στο αλπουμ λεει μηκος εστιασης 2.01 αυτο εννοειτα με το καλο φακο? και κατι αλλο. απο τη μανα του παιδια εχει προστασια οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts