Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρώει κανείς restart μετά από 1-2 ώρες συνεχόμενου gaming;

καλα και εσυ 2 ωρες gaming?

γιατι δεν πηρες ενα psp? :p

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τρώει κανείς restart μετά από 1-2 ώρες συνεχόμενου gaming;
Και με περισσότερες ωρες όταν το δοκίμαζα δεν έχω δει ποτέ restart.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και κάτι σχετικό με την αναβάθμιση σε Oreo , δυστυχώς όχι πολύ ευχάριστο.

Από Απρίλιο έως Ιούλιο η αναβάθμιση...

https://m.gsmarena.com/lg_g6_android_oreo_update_will_arrive_in_europe_by_the_end_of_june-news-29264.php

Και κάτι σχετικό με την αναβάθμιση σε Oreo , δυστυχώς όχι πολύ ευχάριστο.

Από Απρίλιο έως Ιούλιο η αναβάθμιση...

https://m.gsmarena.com/lg_g6_android_oreo_update_will_arrive_in_europe_by_the_end_of_june-news-29264.php

Ε τότε ας μην κάνουν τον κόπο.. Πάμε κατ ευθείαν στο "Ρ"....

Δεν έχω κανένα παράπονο από το τηλέφωνο μέχρι στιγμής αλλά κάτι τέτοια με κάνουν να αναπολώ το ταπεινό μου Nexus 5X (που ακόμα αυτό θα είχα βέβαια αν δεν το είχα χάσει)

Edited by DomieMic65

Βλέπω όμως και ένα φίλο που πήρε τώρα το Mi A1 (αυτό δεν είναι που είναι pure Android ; ) και πολύ τον ζηλεύω...

Το G6 είναι πιο γρήγορο σαφώς αλλά αυτή η καθαρότητα του pure Android είναι σούπερ.

Έχω μερικές μέρες το κινητό, όταν είναι 4G συνήθως παίζει στις 1-2 γραμμές, και επίσης έχω την κάμερα με τα 2.09 και δυστυχώς είναι άθλια, αν βλέπεις σε κινητό πάνω από 5" φαίνεται τραγική ελαιογραφία. Από ότι διαβάζω και οι 2 πίσω κάμερες είναι διαφορετικές. Σαν επαγγελματίας φώτο/βίντεο δεν είναι τόσο τρομερό πρόβλημα, γιατί πάντα κουβαλάω μία από τις 4 κάμερές μου, αλλά ήθελα να ανανεώσω τα social media μου, και βλέπω ότι ο ευρυγώνιος που ήταν το κύριο selling point για μένα, δυστυχώς είναι σχεδόν άχρηστος.

Κρίμα, γιατί στα 400ευρώ είναι τρομερό κινητό, αλλά με τέτοιο downgrade στις κάμερες, δεν το θεωρώ ποια τόσο value for money.

Θα το γυρίζατε πίσω μήπως πετύχετε κάποιο με τις καλύτερες κάμερες;

Βασικά το εκνευριστικό είναι ότι είναι απατεωνιά να δίνεις σε όλους τους reviewers τα "καλά", και μετά, τυχαία να τα αναμιγνύεις με χειρότερες ποιότητας (και φθηνότερα) υλικά.

Nillkin Frosted και εγώ, πολύ ωραία, αλλά δεν είχα παραγγείλει από εξωτερικό γυαλί, και τώρα θα βάλω κάποια τυχαία και βλέπουμε.

edit: δεν ξέρω τι βαρύτητα δίνει ο καθένας, και σε τι, αλλά κινητά τύπου Mi A1, Apple και τα περισσότερα Huawei, ίσως είναι καταλληλότερα ώς φορητοί φούρνοι μικροκυμάτων, παρά για κινητά. Επίσης 18:9 οθόνες είναι πλέον το standard, δεν νομίζω ότι αξίζει κάποιος το 2018 να πάρει οθόνη με διαφορετική αναλογία.

Edited by Yiouria

Η αναλογία είναι πολύ σχετικη. Υλικο 16:9 ή 4:3 θα το δείχνει με μαύρες μπάρες. Οπότε τελικά είναι σαν 5.1 ιντσες με μεγαλύτερο work space. Δεν θα δείχνει τα γράμματα ή εικονίδια μεγαλύτερα αφού η μία πλευρά παραμένει ίδια.

Σίγουρα είναι προτιμότερο από το να έχεις μπεζελ. Αλλά αν θες πραγματικά μεγάλη οθόνη, σε αναλογία 18:9 δεν βολεύει τόσο (πας 6+ ιντσες αν θες αντίστοιχη με 5,5αρα). Έτσι πχ για να κατεβάσεις την κουρτίνα σε 6+ θέλει μεγάλη κίνηση και προφανώς ξεχνάς την χρήση με ένα χέρι.

Οπότε όλα θέμα προτιμήσεων ειναι.

καλησπερα παιδες, μιας και ειχα το G6 για λιγο καιρο σκεφτομαι να ξαναγυρισω, μου ελλειψε πολυ η αισθηση του μεταλλου σε titan grey, εστω και αν ειναι ψιλοsilver.

Αυτο που λετε για την καμερα τι ειναι? αν και δεν ειχα τρελαθει με καμερα, γενικα ηταν μια χαρα τη μερα και το βραδυ οκ, επασχε λιγο σε λεπτομερεια αλλα οκ. Τωρα εδω τι εχουμε? (δεν εχω διαβασει προηγουμενες σελιδες, αν μπορει καποιος να μου πει).

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά η πιο λεπτή διάφανη ή frosted θήκη είναι η Nillkin.

Ξέρετε αν υπάρχει Ελλάδα;

Έχω δύο Spigen μια rugged armor και μια slim line αλλά θα ήθελα ακόμα μια διάφανη..

πάρε τη διάφανη της Spigen.

https://www.spigen.com/products/lg-g6-case-ultra-hybrid

την έχω, με έχει σώσει 3 φορές από σπάσιμο - εφαρμόζει άψογα

screenshot_99.png

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ένα παράδειγμα της διαφοράς των 2 φακών, και σε μορφή, και σε ποιότητα.

https://drive.google.com/drive/folders/1vydBeDKxsZgOVJV_htySMiEd5lyfoQVd

το συγκριτικο το εκανες εσυ ή ειναι απο το ιντερνετ? Υπαρχει διαφορα παντως αν και φαινεται μονο με αμεση συγκριση ή με κροπ. Και με γυμνο ματι φαινεται αλλα μονο στις λεπτομερειες, κατι δηλαδη που θα το καταλαβεις ειτε με αμεση συγκριση ειτε αν εχεις λιγο εμπειρο ματι.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

το συγκριτικο το εκανες εσυ ή ειναι απο το ιντερνετ? Υπαρχει διαφορα παντως αν και φαινεται μονο με αμεση συγκριση ή με κροπ. Και με γυμνο ματι φαινεται αλλα μονο στις λεπτομερειες, κατι δηλαδη που θα το καταλαβεις ειτε με αμεση συγκριση ειτε αν εχεις λιγο εμπειρο ματι.

Νίκο όταν το χες πάρει πρεπει να ήταν με το sharp φακό. Θυμάμαι στις ημερήσιες είχε εντυπωσιακή λεπτομέρια.

Μου αρέσει που κράζαμε κάποτε την Xiaomi για το φτηνο redmi note 4x που έβαλε αργότερα διαφορετικό αισθητήρα ο οποίος βέβαια δεν είχε τόση διαφορά όσο βλέπουμε εδώ (κυρίως σε wb διέφεραν). Νομίζω για ναυαρχίδα είναι μεγάλο φάουλ.

Άλλα δείγματα έχουμε; Γενικά οι περισσότεροι ποιο φακό έχουν;

Edited by Antretng

Νίκο όταν το χες πάρει πρεπει να ήταν με το sharp φακό. Θυμάμαι στις ημερήσιες είχε εντυπωσιακή λεπτομέρια.

Μου αρέσει που κράζαμε κάποτε την Xiaomi για το φτηνο redmi note 4x που έβαλε αργότερα διαφορετικό αισθητήρα ο οποίος βέβαια δεν είχε τόση διαφορά όσο βλέπουμε εδώ (κυρίως σε wb διέφεραν). Νομίζω για ναυαρχίδα είναι μεγάλο φάουλ.

Άλλα δείγματα έχουμε; Γενικά οι περισσότεροι ποιο φακό έχουν;

Αντρεα δε θυμαμαι να ειχα ανεβασει με τον wide φακο. ΕΔω το προβλημα ειναι στον wide.

ΘΑ ξαναπαρω κανα lg G6 αυτες τις μερες, απλα ψαχνω γκρι, και θα προσπαθησω να βρω και απο το παλιο μου να δω διαφορα.

Προσωπικα δε με νοιαζει τοσο η δευτερη καμερα ποση λεπτομερεια θα εχει, γιατι ετσι και αλλιως δεν ειχε ποτε καλη ποιοτητα, σε λιγο δυσκολες συνθηκες. Μονο σε πολυ καλες ηταν οκ.

Αντρεα δε θυμαμαι να ειχα ανεβασει με τον wide φακο. ΕΔω το προβλημα ειναι στον wide.

ΘΑ ξαναπαρω κανα lg G6 αυτες τις μερες, απλα ψαχνω γκρι, και θα προσπαθησω να βρω και απο το παλιο μου να δω διαφορα.

Προσωπικα δε με νοιαζει τοσο η δευτερη καμερα ποση λεπτομερεια θα εχει, γιατι ετσι και αλλιως δεν ειχε ποτε καλη ποιοτητα, σε λιγο δυσκολες συνθηκες. Μονο σε πολυ καλες ηταν οκ.

My bad. Νόμιζα ότι μιλάγαμε για τον κύριο.

Αλλά και πάλι φάουλ για μένα. Κάποιοι πήραν το g6 για τον wide φακό ώστε την ημέρα να τραβάνε ωραία landscapes.

My bad. Νόμιζα ότι μιλάγαμε για τον κύριο.

Αλλά και πάλι φάουλ για μένα. Κάποιοι πήραν το g6 για τον wide φακό ώστε την ημέρα να τραβάνε ωραία landscapes.

Σιγουρα. ΠΑντως δεν ξερω, θα χτυπησω ενα να δω ποση διαφορα εχει, αλλα πρωτα θα βρω τις παλιες μου φωτο αν εχω.

Το τεστ είναι το καλύτερο που βρήκα στο ίντερνετ, όχι δικό μου, δεν είχα ποτέ την καλή έκδοση για να συγκρίνω, αυτό που έχω είμαι πολύ δυσαρεστημένος από τις φώτο, αλλά λόγω ότι χρησιμοποιώ κανονικές φωτογραφικές δεν θα τρελαθώ κι'όλας. Το τεστ που παρέθεσα προηγουμένος έγινε από Τσέχους, που τυχαία πήρε ο ένας το ένα κινητό, και ο άλλος το άλλο, ώστε ήταν άμεση η σύγκριση και εύκολη.

Το δικό μου ήταν κλειστό με αυτοκόλλητο (και δεν γνώριζα και για το θέμα επίσης), οπότε δεν θα μπορούσα να δω διαφορά. Πρακτικά, δεν νομίζω ότι στέκει να στο αλλάξει η εταιρία, καθώς στα specs αναφέρει ευρυγώνιο με 2.4f, και αυτό σου δίνει. Αν δεν έχει αυτοκόλλητο (όπως σε κάποιες χώρες του εξωτερικού) αξίζει να κοιτάξεις σε μία παρτίδα για να βρεις το καλό.

Από ότι βλέπω, τα περισσότερα είναι με τον "κακό" φακό, αλλά δεν υπάρχει κάποιο pattern ώστε να καταλάβεις, ούτε καν serial number, ούτε ημερομηνία κατασκευής, ούτε χώρα, ούτε τίποτα. Είναι πολύ περίεργο και απογοητευτικό ότι μπήκαν σε τόσο κόπο ώστε να γλυτώσουν λεφτά έτσι, και μάλιστα σε τέτοια συσκευή. Πάντως η συσκευή δεν είναι "ναυαρχίδα", ένα καλό τηλεφωνάκι είναι στα 400ευρώ, ακόμα και τα καλά Xiaomi είναι ακριβότερα, και με τίποτα IP68 (αν και γι'αυτό πολύ αμφιβάλω επίσης).

Η καλή έκδοση είναι αυτή που φαίνεται στην φώτο, στα properties της φωτογραφίας θα γράφει 2.01mm και όχι 2.09mm. Ένα άλλο στοιχείο πάντως που παραθέτω για την ιστορία, είναι ότι ο "κακός" 2.09mm έχει μικρότερη παραμόρφωση στα άκρα (κάτι το οποίο διορθώνεται άλλωστε πολύ εύκολα στο post, ενώ η έλλειψη οξύτητας, με τίποτα).

Είναι κρίμα, και μεγάλη απάτη, ειδικά με τόση διαφορά. Από ότι έχω καταλάβει, η διαφορά αφορά και τους 2 φακούς, και οι 2 είναι διαφορετικοί αλλά δεν είναι αισθητή η διαφορά στον κύριο φακό, η διαφορά είναι χαώδης στον ευρυγώνιο, γι' αυτό γίνεται το ζήτημα κυρίως γι'αυτόν (στην τελική, ας έβαζαν ότι αισθητήρα ήθελαν, αρκεί να ήταν τουλάχιστον κοντά στην απόδοση του καλού, και διαφημιζόμενου, εδώ έχουμε οφθαλμοφανέστατο downgrade στον ευρυγώνιο). Για εμένα ήταν ισχυρό selling point, καθώς θα μπορούσα να δώσω και περισσότερα χρήματα (θα μπορούσα να φτάσω και στο S8 εύκολα) αλλά κάποια από τα χαρακτηριστικά του G6 τα προτιμούσα από άλλα κινητά.

Να προσθέσω ότι έχω ξετρελαθεί με την μπαταρία, μόνο Xiaomi με 4000mAh και πάνω, με Snapdragon είχα δει περισσότερες ώρες.

Σιγουρα. ΠΑντως δεν ξερω, θα χτυπησω ενα να δω ποση διαφορα εχει, αλλα πρωτα θα βρω τις παλιες μου φωτο αν εχω.[/quote

Νικο το θεμα ειναι αντε κ το πηρες,δεν ξερεις αν θα σου κατσει η καλη εκδοση του wide..με απλα λογια δοκιμαζεις στην τυχη..ειναι κατι που δε μπορεις να το διαλεξεις..οπως ειπε κι ο φιλος πριν,δεν υπαρχει καποιο διακριτικο η χαρακτηριστικο εξω στη συσκευασια ωστε να το βρεις..εκτος κι αν εισαι τυχερος κ το κανεις θεμα στο μαγαζι κ σου το αλλαξουν αλλα ειναι πολυ δυσκολο νομιζω..θα πρεπει να το ψαξουν κι αυτοι μεσω της αντιπροσωπιας η οποια λογικα θα εχει εις γνωσην της το θεμα απο τη στιγμη που η ιδια η μητρικη LG εχει ηδη λαβει αναφορες απο το εξωτερικο με βαση αυτα που εχουν γραφτει στα διαφορα σαιτ..κ μεχρι τωρα αποδεικνυεται οτι δεν εχει να κανει με παρτιδες απο συγκεκριμενες χωρες αλλα ειναι γενικο ανα τον πλανητη..αρχιζω κ πιστευω πλεον οτι η συγκεκριμενη εταιρια εχει αρχισει να παιρνει ασχημα την κατηφορα κι ελπιζω να μη μας αφησει στην τυχη μας απο θεμα υποστηριξης μελλοντικα.

Σιγουρα. ΠΑντως δεν ξερω, θα χτυπησω ενα να δω ποση διαφορα εχει, αλλα πρωτα θα βρω τις παλιες μου φωτο αν εχω.[/quote

Νικο το θεμα ειναι αντε κ το πηρες,δεν ξερεις αν θα σου κατσει η καλη εκδοση του wide..με απλα λογια δοκιμαζεις στην τυχη..ειναι κατι που δε μπορεις να το διαλεξεις..οπως ειπε κι ο φιλος πριν,δεν υπαρχει καποιο διακριτικο η χαρακτηριστικο εξω στη συσκευασια ωστε να το βρεις..εκτος κι αν εισαι τυχερος κ το κανεις θεμα στο μαγαζι κ σου το αλλαξουν αλλα ειναι πολυ δυσκολο νομιζω..θα πρεπει να το ψαξουν κι αυτοι μεσω της αντιπροσωπιας η οποια λογικα θα εχει εις γνωσην της το θεμα απο τη στιγμη που η ιδια η μητρικη LG εχει ηδη λαβει αναφορες απο το εξωτερικο με βαση αυτα που εχουν γραφτει στα διαφορα σαιτ..κ μεχρι τωρα αποδεικνυεται οτι δεν εχει να κανει με παρτιδες απο συγκεκριμενες χωρες αλλα ειναι γενικο ανα τον πλανητη..αρχιζω κ πιστευω πλεον οτι η συγκεκριμενη εταιρια εχει αρχισει να παιρνει ασχημα την κατηφορα κι ελπιζω να μη μας αφησει στην τυχη μας απο θεμα υποστηριξης μελλοντικα.

σιγουρα, αλλα εμενα δε με πειραζει καθως οπως ειπα δεν το χρησιμοποιω τον φακο αυτο τοσο πολυ, ουτε εχει καμια τρομερη διαφορα ειδικα στη χρηση που κανουμε ολοι. Εκτος αν καποιος βγαζει σεντονια με τον wide και θελει να τα εκτυπωνει.

ΠΡοσωπικα ο wide θεωρω πως παει για social χρηση οπου η υποβαθμιση ειναι δεδομενη.

Κακως το κανει αυτο η LG βεβαια, αλλα δεν του δινω παραπανω αξια απο οση εχει για μενα.

ΚΑτα τα αλλα, η αισθηση του μεταλλου, το μεγεθος, και η ομορφια του G6 Μου ελλειψαν.

Και το δικο μου ειναι 2.09mm. Προσωπική αποψη και εχοντας παραλληλα δοκιμασει και το G5 που το εχω ακομα, ο δικος μου wide φακος ειναι μια χαρα. Ισως ο 2.01 να ειναι καλύτερος αλλα το να ψειριζω φωτο τη μια διπλα στην αλλη για να βρω διαφορες στη δικη μου λογικη σημαινει οτι δεν υπαρχει θεμα.

Θέμα και μεγαλη διαφορα υπαρχει με την selfie camera που ειναι χαλια σε σχεση με G4 και G5 (ενας λογος που δεν θα προχωρησω μελλοντικα στην αγορα του v30).

Και το δικο μου ειναι 2.09mm. Προσωπική αποψη και εχοντας παραλληλα δοκιμασει και το G5 που το εχω ακομα, ο δικος μου wide φακος ειναι μια χαρα. Ισως ο 2.01 να ειναι καλύτερος αλλα το να ψειριζω φωτο τη μια διπλα στην αλλη για να βρω διαφορες στη δικη μου λογικη σημαινει οτι δεν υπαρχει θεμα.

Θέμα και μεγαλη διαφορα υπαρχει με την selfie camera που ειναι χαλια σε σχεση με G4 και G5 (ενας λογος που δεν θα προχωρησω μελλοντικα στην αγορα του v30).

Σώπα που ψειρίζουν εδώ μέσα....:lol: Την τρίχα τριχιά έχουν κάνει.:rolleyes:

Κάτσε ακόμα ...θα δεις να γράφονται πολλά.:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το πήρα τέλη Οκτωβρίου περίπου, το κράτησα 5 μέρες μετρημένες, του έδωσα πολλές ευκαιρίες διότι πραγματικά η οθόνη του ήταν θαυμάσια (Αν και προερχόμενος από s7 edge δεν με ενόχλησε, δεν είναι super amoled όμως είναι μια εξαιρετική οθόνη). Στα g2 g3 g4 που είχα ο μαμά browser ήταν εξαιρετικός!... εδώ απλά τον αφαίρεσαν... ρε έβαλε η σαμμυ δικό της (πάρα πολύ καλός για μένα προσωπικά) κι εσύ μετά από τόσες εκδόσεις μωρέ LG τον αφαιρείς τον δικό σου; ...Πάμε και στις κάμερες και η ψυχρολουσία σε σχέση με το g4 ήταν εμφανής... ωραίο στυλατο κινητό με σπιρτάδα ,πολύ καλή οθόνη όμως με απαρχαιωμένο UI (παιδικό το θεωρώ προσωπικά) και κάμερες πολύ κάτω των προσδοκιών μου...
Konakis.

Σώπα που ψειρίζουν εδώ μέσα....:lol: Την τρίχα τριχιά έχουν κάνει.:rolleyes:

Κάτσε ακόμα ...θα δεις να γράφονται πολλά.:rolleyes:

Δεν είναι κακό να γράφονται και τα αρνητικά. Ανεξαρτήτα σε ποιούς είναι χρήσιμος, ήταν λάθος από την LG και πρέπει να γραφτεί για να το έχουν υπόψιν τους οι αγοραστές. Τα reviews είχαν γίνει βάσει του αρχικού set up.

Θυμάμαι σε συγκριτικό είχε γραφτεί ότι το g6 έχει καλύτερη wide απο το g5. Για κάποιους μπορεί να αποτέλεσε ενα επιπλέον κίνητρο υπέρ του g6. Αν τελικά δεν ειναι καλύτερη τότε πρέπει να γραφτεί.

Ή μπορεί κάποιος από reviews και δείγματα να θεώρησε ικανοποιητική και χρήσιμη την wide, αλλά τελικά με την αλλαγή φακού να μην του κάνει πια. Κάτι τέτοιο μπορεί να τον έκανε να προτιμήσει κάποιο άλλο κινητό του ανταγωνισμού που αρχικά είχε απορρίψει λόγω έλλειψης wide. Οπότε σε κάθε περίπτωση πρέπει να γραφτεί.

Για πολύ μικρότερες κωλοτούμπες έχουν δεχτεί μεγαλύτερη αρνητική κριτική άλλες εταιρείες. Άλλωστε από το συγκριτικό του φίλου μόνο μικρές δεν τις λες τις διαφορές. ;) Δεν λέω ότι δεν αξίζει το κινητό αλλά ότι πρέπει να γράφονται και τα αρνητικά.

Edited by Antretng