Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ με το nillkin ούτε που το προσέχω. Το 0.2 χιλιοστά όμως. Παιδιά μην αγοράζετε 0.30 ή ακόμη χειρότερα 0.33 χιλιοστά γυαλί. Ειδικά με το δεύτερο η οθόνη γίνεται τζαμαρία. Το 0.2 το βάζεις και το ξεχνάς. Χωρίς υπερβολή.

Ε, δώσε και ένα link...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nillkin Amazing H+ Pro for LG G6 .. το αναφέραμε πολλές φορές και εγώ και άλλοι εδώ :) Εγώ το πήρα από amazon. Από ελλάδα τσούζει λίγο η τιμή.

Καλησπερ,το χτυπησα παιδια σημερα το G6. Ερωτηση: Απο Ελλαδα ηθελα να παραγγειλω.

Αυτο : http://www.e-shop.gr/nillkin-amazing-h-pro-tempered-glass-for-lg-g6-p-TEL.040537

και αυτη η προστασια http://microcenter.gr/nillkin-tpu-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-lg-g6-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B7?search=m12383 αξιζουν;

Καλησπερ,το χτυπησα παιδια σημερα το G6. Ερωτηση: Απο Ελλαδα ηθελα να παραγγειλω.

Αυτο : http://www.e-shop.gr/nillkin-amazing-h-pro-tempered-glass-for-lg-g6-p-TEL.040537

και αυτη η προστασια http://microcenter.gr/nillkin-tpu-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-lg-g6-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B7?search=m12383 αξιζουν;

Για το tempered glass, απ' ότι αναφέρει και ο Michalis1984 είναι κορυφαίο. Η θήκη είναι πολύ καλή, στο λέω από προσωπική εμπειρία. Γενικότερα, η Nillkin βγάζει ποιοτικά προϊόντα.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

ξέρετε κάποια εφαρμογή για το κινητό μας για αυτόματη νυχτερινή λήψη; Να κρατάει αυτόματα το φακό ανοιχτό, να παίζει αυτόματα με το iso και όλα αυτά; Όπως είχε το huawei P9 που εκτός από το χειροκίνητο στην κάμερα ειχε και αυτόματο (με πολύ εντυπωσιακές νυχτερινές λήψης). Δυστυχώς όσο και να παίζω με το χειροκίνητο για νύχτα, δεν έχω την ποιότητα του Ρ9. Ούτε για παιχνίδι με τα φώτα (αν και σε αυτό το καταφέρνω καλά με το χειροκίνητο).

Σήμερα συνέβη το εξής το κατάλαβα μόλις πήγα να πάρω τηλέφωνο.Παρότι η συσκευή έδειχνε ότι έχει σήμα δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο,μου έβγαζε μήνυμα ότι το δίκτυο είναι απασχολημένο.Τελικά έκανα επανεκκίνηση και το πρόβλημα λύθηκε,και είδα ότι είχα τρεις κλήσεις.Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν οφειλοταν στο κινητό ή στο δίκτυο.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κανει και εμενα οταν εχω αθλιο σημα μεσα στο σπιτι,με το ζορι μια γραμμη(vodafone). Σε αλλη περιπτωση ολα καλα.

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να επιλέγετε 2g-3g ή μονάχα 2g για ομιλία και στο 4g 3g 2g για σερφάρισμα
Konakis.

Φίλε μου αυτά χρησιμοποιώ και εγώ. Παρόλο που παράγγειλα 3 θήκες μαζί, χρησιμοποιώ μόνο αυτή. Οι άλλες 2 πουλήθηκαν αμέσως.

Τέλεια,τα περιμένω όλα :D Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Κάτι βλέπω που παίρνετε άλλο φορτιστή μερικοί,γιατί;

Τέλεια,τα περιμένω όλα :D Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Κάτι βλέπω που παίρνετε άλλο φορτιστή μερικοί,γιατί;

μια χαρά ο μαμίσιος....

2i6fhs-5.png

Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει το κινητό κάπου να το δούμε; Περιστέρι Αθήνα γιατί επειδή είναι μόνο παραεισαγωγη δεν το έχουν οι μεγάλοι πουθενά εκθεσιακό

Αύριο θα έρθει και το κινητό(ice platinum) και η διάφανη θήκη :D Ανυπομονώ και ελπίζω να μη φάει καμιά γρατζουνιά πριν έρθει το tempered από τα eshop που θα κάνει 10 χρόνια :lol:

Αύριο θα έρθει και το κινητό(ice platinum) και η διάφανη θήκη :D Ανυπομονώ και ελπίζω να μη φάει καμιά γρατζουνιά πριν έρθει το tempered από τα eshop που θα κάνει 10 χρόνια :lol:
Καλορίζικο το εργαλείο!!

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου κανει εντυπωση που εχει κρατησει τοσο ψηλη τιμη το G6, ειναι παρα πολλα για συσκευη με sd821

ΥΓ το zte axon 7 με τον 820 ειναι ακριβοτερο η ιδιο, οποτε μη καθεσαι και "ψειριζης την μαϊμου".

Τι λες φιλε μου η τιμη παει με τον επεξεργαστη για σενα; μια χαρα ειναι πετάει μην ακους γελοιότητες για 835 κλπ για μισο δευτερολεπτο ταχύτητας.!!!!!!! :)

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τι λες φιλε μου η τιμη παει με τον επεξεργαστη για σενα; μια χαρα ειναι πετάει μην ακους γελοιότητες για 835 κλπ για μισο δευτερολεπτο ταχύτητας.!!!!!!! :)

Είναι 0,1 milisecond πιο αργό,αρκετοί θέλουν το πιο γρήγορο,έστω και στα χαρτιά,είναι θέμα ψυχολογίας..

Είναι 0,1 milisecond πιο αργό,αρκετοί θέλουν το πιο γρήγορο,έστω και στα χαρτιά,είναι θέμα ψυχολογίας..

Αααα καλά αν ειναι ετσι για οοοονομααα. :lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Φυσάει το 6αρι, όποιος το αμφισβητεί το θεωρώ αστειό ... μια χαρά τηλέφωνο είναι, όμορφο με δυνατά specs και καλές κάμερες
Konakis.

Νιώθω πολύ τυχερός που το πήρα στα 385 πρίν 2,5 μήνες όταν είχε χτυπήσει limit down (32gb) :p:love: