bill_thes Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Καλοριζικο βασιλη!!Το s8 το εδωσες ? Ευχαριστώ Γιάννη.. ναι ανταλλαγή το έκανα. Το G6 είναι πιο βολικό απο πλευράς οθόνης.. στο S8 με κούραζε η κυρτότητα στο browsing και στα παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Ωραια bill!!πιστευω σε κατασταση καινουριου και με καποια διαφορα γιατι το δικο σου ηταν τσιλικο που το ειχα δει!Περιμενουμε εντυπωσεις στο νημα με τις φωτος!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Ωραια bill!!πιστευω σε κατασταση καινουριου και με καποια διαφορα γιατι το δικο σου ηταν τσιλικο που το ειχα δει!Περιμενουμε εντυπωσεις στο νημα με τις φωτος!! :) ναι με τις ζελατίνες ήταν λίγων ημερών.. πήρα και μια καλή τριψήφια διαφορά ανέβασα ενα μινι συγκριτικό στο άλλο νήμα, στα νυχτερινά χάνει στο αυτόματο τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Και εγω εκανα την ιδια μεταβαση Αφου περασα για 3 4 μερες απο το 3t Αλλο πραγμα η φλατ οθονη Βαζεις ενα τζαμακι ρε παιδι μου και ευχαριστιέσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Aυτο με την φλατ οθονη ξαναπεστο!Αηδια εχουν καταντησει οι εταιριες πλεον... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Άπειρες φωτογραφίες έχω ανεβάσει στο Flickr Από oneplus 3, 5 Mate 9 Samsung S8, S8 plus LG G4, G5, G6 V20... Προσεχώς U11 Μέχρι στιγμής G6 και S8 top Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Την μπαρα πλοήγησης μπορουμε να την κανουμε πιο κοντή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 απογευματινή λήψη (σούρουπο βασικά) όλα στο αυτόματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ζηλεύω... :nagger::cry: Πόσο κρίμα να μην ξεκλειδώνει o bl και στο H870DS... Θέλω να κάνω πραγματάκια στο G6 μου..!Δλδ δε γινεται ουτε ροοτ σε αυτη την εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Δλδ δε γινεται ουτε ροοτ σε αυτη την εκδοση; Νομιζω μετα την mm δεν γινεται ρουτ χωρις ξεκλειδωτο bootloader Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Παντως επειδη το θελω για μουσικη κυριως στο τρεξιμο και επειδη δε με βολευουν και τοσο τα ενσυρματα, καθως και το γεγονος οτι dac με ασυρματα δεν υπαρχει, μαλλον θα παρω την απλη εκδοση απο εδω, για να εχω και root. Εξαλλου το dual sim δε με ενδιαφερει, ουτε τα 32gb, αφου υπαρχει δυνατοτητα για επεκταση μνημης.. Και θα ψαξω και για ενα καλο ζευγαρι ασυρματα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonish10 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπερα παιδια...Ηθελα να ρωτησω επειδη εχω κανει παραγγελια εδω και 10 μερες απο το eglobalcentral,πως μπορω να δω που βρισκεται το κινητο?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπερα παιδια...Ηθελα να ρωτησω επειδη εχω κανει παραγγελια εδω και 10 μερες απο το eglobalcentral,πως μπορω να δω που βρισκεται το κινητο?ΕυχαριστωΔες στο e-mail σου. Θα σου εχουν στειλει tracking number. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Με το update που ηρθε πλεον μπορει να φορτιζει κλειστο.πριν γινοταν ενεργοποιηση! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παντως επειδη το θελω για μουσικη κυριως στο τρεξιμο και επειδη δε με βολευουν και τοσο τα ενσυρματα, καθως και το γεγονος οτι dac με ασυρματα δεν υπαρχει, μαλλον θα παρω την απλη εκδοση απο εδω, για να εχω και root. Εξαλλου το dual sim δε με ενδιαφερει, ουτε τα 32gb, αφου υπαρχει δυνατοτητα για επεκταση μνημης.. Και θα ψαξω και για ενα καλο ζευγαρι ασυρματα ακουστικα. Δοκίμασε της Xiaomi τα bluetooth earphones.Πολυ ωραιος και δυνατός ηχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Γενικα διαβαζω καποια πραγματακια για τον ηχο απο bluetooth, και αρχιζει να μη μου τα λεει και πολυ καλα η lg.. Μου φαινεται τελικα θα μεινω στα ενσυρματα ακουστικα.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Παντως επειδη το θελω για μουσικη κυριως στο τρεξιμο και επειδη δε με βολευουν και τοσο τα ενσυρματα, καθως και το γεγονος οτι dac με ασυρματα δεν υπαρχει, μαλλον θα παρω την απλη εκδοση απο εδω, για να εχω και root. Εξαλλου το dual sim δε με ενδιαφερει, ουτε τα 32gb, αφου υπαρχει δυνατοτητα για επεκταση μνημης.. Και θα ψαξω και για ενα καλο ζευγαρι ασυρματα ακουστικα. Μόνο τα παρακάτω ενδείκνυται για μέγιστη ασύρματη ακουστική εμπειρία μιας και το G6 έχει AptX HD audio codec.;) http://www.lg.com/gr/lg-friends/lg-HBS-1100 Προσωπικά έχω 2 εδώ και 1+ έτος και είναι όντως εξαιρετικά. Αλλά θα πρέπει βάλεις βαθιά χέρι στην τσέπη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Στο lg g6, η σύνδεση wifi δείχνει 65 Mbps. Για το ίδιο wifi το Nexus 5x δείχνει 130 Mbps. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα στο G6 ? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Έκανα κ ένα speed test να δούμε πως πηγαίνει :D Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Έκανα κ ένα speed test να δούμε πως πηγαίνει :D Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απίστευτο!! Μέχρι τώρα είχα δει περί τα 65 στο download με το g-flex μου. θα κάνω και εγώ μία δοκιμή στο σπίτι για να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Μολις ηρθε η θηκη nillkin nature grey ΑΨΟΓΗ λεπτη τελεια εφαρμογη Μονο λου αφηνει ολη την περιοχή που ειναι οι καμερες ελευθερη Κανει γρατζουνιές εκει το τζαμακι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Στην κεντρικη σελιδα εχει αρθρο για την ποιοτητα βιντεο του g6, ο συντακτης μας λεει οτι το g6 εχει OIS που δεν κανει καλη δουλεια, ευτυχως στο v30 γραφει θα εχουμε EIS το οποιο ειναι λεει καλυτερο, γελαστε αφοβα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Μόνο τα παρακάτω ενδείκνυται για μέγιστη ασύρματη ακουστική εμπειρία μιας και το G6 έχει AptX HD audio codec.;) http://www.lg.com/gr/lg-friends/lg-HBS-1100 Προσωπικά έχω 2 εδώ και 1+ έτος και είναι όντως εξαιρετικά. Αλλά θα πρέπει βάλεις βαθιά χέρι στην τσέπη. Sent from my iPad using TapatalkΚαθολου βολικα για τρεξιμο και γυμναστηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Στην κεντρικη σελιδα εχει αρθρο για την ποιοτητα βιντεο του g6, ο συντακτης μας λεει οτι το g6 εχει OIS που δεν κανει καλη δουλεια, ευτυχως στο v30 γραφει θα εχουμε EIS το οποιο ειναι λεει καλυτερο, γελαστε αφοβα. Πριν μερικές μέρες έγγραψα στο θέμα των φωτογραφιών την άποψή μου για το βίντεο. Είχε πολύ χιόνι μέσα όπως η TV όταν δεν έχει σήμα, σε ένα βίντεο που τράβηξα την κόρη μου μες το σπίτι απόγευμα με λίγο σχετικά φωτισμό. Το σ8 πχ έβγαζε πιο καθαρό βίντεο αλλά με περισσότερη επεξεργασία. Αν δεν είχα μόνο την μπεμπα θα το ανέβαζα αλλά προσωπικά δε μου άρεσε σαν ποιότητα. Θεωρώ ότι τα σονυ που είχα παρόλο ότι δεν είχαν ois έκαναν καλύτερη δουλειά. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Καλημέρα παιδιά μια βοήθεια πώς μπορώ να βγάλω την μπάρα που ελέγχει την αυξομείωση της μουσικής ;;;; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts