Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από το paypal τι καλύψεις έχω γενικά;;

Ναι, το είδα....γι'αυτό λέω ότι μπορεί να παίζει...αλλά κάνει εντύπωση η χαμηλή τιμή...

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιστροφή χρημάτων, ότι καλύτερο δηλαδή. Προσοχή (παλιότερα έχει παίξει) μην χρεώσει 5£ το τηλέφωνο και 300£ τα έξοδα, γιατί μετά περνεις πίσω τις 5£ μόνο. Αλλά δεν λέει κάτι τέτοιο εδώ...επικοινώνησε πρώτα μαζί του, ρώτα τελικό ποσό για Ελλάδα, και φυσικά ΜΟΝΟ paypal πληρωμή.

Μια φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο και είχε κάνει λάθος στις τιμές. Αλλά είχε όλες τις συσκευές 80% κάτω. Για μένα όσοι μπορείτε χτυπάτε το.. Με αυτή την τιμή και με PayPal αξίζει

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ΠΟλυ περιεργο απο 10 διαθεσιμα εχει δωσει 3? επρεπε με 347 ευρω να εχουν εξατμιστει ηδη.:rolleyes:
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

ΠΟλυ περιεργο απο 10 διαθεσιμα εχει δωσει 3? επρεπε με 347 ευρω να εχουν εξατμιστει ηδη.:rolleyes:

Στα λόγια μου έρχεσαι...

Στα δικά μας τώρα..η μπαταρία είναι άριστη. Δεύτερη φόρτιση, είμαι στο 26%, και δείτε SOT..

Εννοείτε ανοιχτά όλα, wifi ανοιχτό όλη μέρα, emails, καιρός, κλπ. Κλειστά NFC/bluetooth/gps. Φωτεινότητα στο αυτόματο, και AOD ανοιχτό.e07020e03b4842e3206fb436d36bed24.jpg

Στα λόγια μου έρχεσαι...

Στα δικά μας τώρα..η μπαταρία είναι άριστη. Δεύτερη φόρτιση, είμαι στο 26%, και δείτε SOT..

Εννοείτε ανοιχτά όλα, wifi ανοιχτό όλη μέρα, emails, καιρός, κλπ. Κλειστά NFC/bluetooth/gps. Φωτεινότητα στο αυτόματο, και AOD ανοιχτό.e07020e03b4842e3206fb436d36bed24.jpg

Θα δείξει αύριο, αν είναι κάτι θα φανεί.

Οσο αφορά τα στατιστικά, τι ποσοστό είναι με wifi ? Ομιλία πόσο έχεις περίπου ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

19 λεπτά ομιλίας, αλλά το ποσοστό του wifi δεν ξέρω αν φαίνεται κάπου...πάντως σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό της ημέρας ήμουν με data.

19 λεπτά ομιλίας, αλλά το ποσοστό του wifi δεν ξέρω αν φαίνεται κάπου...πάντως σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό της ημέρας ήμουν με data.

Δεν φαίνεται νομίζω, απλά μια δική σου εκτίμηση ήθελα. Καλοί οι χρόνοι. Όχι κάτι τρομερό αλλά καλοί πιστεύω.

Τον έστειλα μήνυμα για να δούμε τι θα απαντήσει

Γράφει στα σχόλια "This product will be either dispatched by our fulfillment center in Dublin or Manchester." , οπότε είσαι καλυμμένος. Βγάλε και ένα screenshot να το έχεις καβάτζα για το paypal (αχρείαστο να είναι).

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Γράφει στα σχόλια "This product will be either dispatched by our fulfillment center in Dublin or Manchester." , οπότε είσαι καλυμμένος. Βγάλε και ένα screenshot να το έχεις καβάτζα για το paypal (αχρείαστο να είναι).

Eυχαριστω για την πληροφορια

Στα λόγια μου έρχεσαι...

Καλα ειναι η μπαταρια θελει 6 7 φορτισεις θα παρει και αλλο,5 ωρες θα τις εχει σιγουρα για 2κ οθονη 5,7 μια χαρα ειναι,οχι οτι δε μπορουσε και καλυτερα αλλα για μενα ειναι οκ.:):)

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος! Ακόμα έχει δρόμο να στρώσει. Θα δώσει σίγουρα καλύτερους χρόνους. Σε σχέση με το S7 Edge πάντως που ήμουν (ούτε 5 μηνών συσκευή) είναι κλάσης ανώτερο. Το S7 Edge δεν έπαιζε σε τέτοια νούμερα (δυστυχώς μιλάω για τις μισές ώρες!) , τουλάχιστον με την 7αρα. Ένα μήνα σχεδόν ήμουν με την 6αρα, και ήτανε αρκετά καλύτερο. Αλλά τώρα όμως, τρέχουμε την 7αρα, οπότε με αυτή κάνω τις συγκρίσεις.

Edit: Ρε παιδιά μόλις πρόσεξα ότι παντού στην αγγελία, λέει χρώμα Gold...πότε και πού βγήκε σε χρυσό χρώμα το G6? Τί παίζει;;;

519E στην Ιταλια.

η τιμη πέφτει με απιστευτους ρυθμους.

Πανεμορφο κινητακι και έχει το καλυτερο wifi σημερα.

Και το σημα ενα κλικ κάτω απο Huawei.

μπραβο στην LG μολις παει στα 499 και κάτω θα γίνει χαμος.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

519E στην Ιταλια.

η τιμη πέφτει με απιστευτους ρυθμους.

Πανεμορφο κινητακι και έχει το καλυτερο wifi σημερα.

Και το σημα ενα κλικ κάτω απο Huawei.

μπραβο στην LG μολις παει στα 499 και κάτω θα γίνει χαμος.

Τα huawei καλα χρυσα αλλα ψηνουν εγκεφαλο σχεδον ολα τα μοντελα της μη πω ολα ενω τα lg προσεχουν και την υγεια μας. :)

Καλημερα στην παρεα. Εδωσα σημερα το G5 και το σκεφτομαι για το G6 οταν με το καλο πεσει και αλλο η τιμη του.

Θα ηθελα καποιος που πηγε απο G5->G6 να μου πει πως τα παει το 6αρι σε σχεση με το 5αρι σε:

- ποιοτητα οθονης

- διαστασεις/αισθηση κρατηματος στο χερι. Ειναι οντως πιο βολικο και διαχειρισιμο με το ενα χερι σε σχεση με το 5αρι;

- αποδοση εξωτερικου ηχειου σε ενταση και ποιοτητα αποδοσης

- ληψη ραδιοφωνου FM

- μπαταρια

Σας ευχαριστω πολυ

Update σχετικά με τις εφαρμογές και το auto resize, το ps express κρασάρει συνεχώς και αυτό όταν βάλεις auto resize, και εχθές κράσαρε 2-3 φορές και το vsco..:worry:
Google Pixel 5

Με το στελνει με dhl

Κατοχος του δικαρτου εδω κι αρκετες μερες και μπορω να πω πως ο ηχος, ελεω quad dac hifi ειναι καταπληκτικος.

Σημα, ακουστικο, κορυφαια.

Μια πανεμορφη συσκευη, και sot 4.5 ωρες (ειχα το ιδιο ακριβως με το S7 Edge μου).

Μια χαρα και στο κομματι της αυτονομιας δηλαδη.

Μεγαλη βλακεια που στο single sim δεν εβαλαν dac hi-fi, και μονο 32GB μνημης...

Με το στελνει με dhl

Αν το στέλνει από Ευρώπη, όπως γράφει στα σχόλια, είσαι μια χαρά. Αν όχι, θα περάσει τελωνείο.

Καλορίζικο!

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

FYI... 527 πλεον σε ελληνικο σκρουτζομαγαζο

Μόνο το λευκό όμως, και κατόπιν παραγγελίας...τα γνωστά των συγκεκριμένων μαγαζιών!

Και όταν μπεις να το αγοράσεις αλλάζει η τιμή και πάει 586...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και όταν μπεις να το αγοράσεις αλλάζει η τιμή και πάει 586...
Για καμμια ώρα το 527 ισχυε και στο σαιτ τους... όντως, μονο για λευκο.

Λογικα ηταν με περιορισμενη διαθεσιμότητα.

Κατοχος του δικαρτου εδω κι αρκετες μερες και μπορω να πω πως ο ηχος, ελεω quad dac hifi ειναι καταπληκτικος.

Σημα, ακουστικο, κορυφαια.

Μια πανεμορφη συσκευη, και sot 4.5 ωρες (ειχα το ιδιο ακριβως με το S7 Edge μου).

Μια χαρα και στο κομματι της αυτονομιας δηλαδη.

Μεγαλη βλακεια που στο single sim δεν εβαλαν dac hi-fi, και μονο 32GB μνημης...

Το dual SIM με το καλό DAC υποστηρίζει τις ίδιες μπάντες κινητής, ή λείπει καμία?