Nagata Δημοσιεύτηκε February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2017 (edited) Αδικαιολόγητοι, το ξέρουμε έχουμε μήνες να ειδωθούμε αλλά έχουμε καλά νέα, οργανώνεται νέα συνάντηση μελών για τα μέλη της Θεσσαλονίκης, οπότε παιδιά την Κυριακή 12/03/2017 και ώρα 16:00μμ (σχεδόν μεσημεράκι), σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες και κατευθυνθείτε προς το κέντρο, θα σας περιμένουμε στο φιλόξενο κατάστημα "Yolo" γιατί έχουμε να διηγηθούμε πολλά για τα τεχνολογικά δρώμενα. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να έχετε φορτίσει τις συσκευές σας γιατί είναι βέβαιο ότι και πάλι θα τις «λιώσουμε». Και όπως πάντα δεν κάνουμε διακρίσεις, είτε έχετε Windows Phone, είτε Android κινητά είτε iOS συσκευές, εμείς σας αγαπάμε όλους και είναι χαρά μας να σας βλέπουμε πάντα =) Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε από τώρα χιουμοριστική διάθεση και σας υποσχόμαστε ότι και πάλι το κλίμα θα είναι απόλυτα φιλικό, ξέρουμε να περνάμε όχι απλώς καλά, αλλά τέλεια, μην τα ξαναλέμε τώρα αυτά =) Για άλλη μία φορά, κοντά σας θα έχετε SuperModerator, Moderators, Editors και θα είναι εκεί για να τους γνωρίστε όσοι είστε νέοι στην παρέα και μπορείτε να τους ρωτήσετε οτιδήποτε, έχουν υπομονή και είναι καλά παιδιά, θα σας λύσουν κάθε απορία. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, θα υπάρξει λίστα συμμετοχών ( η οποία ανανεώνεται συνεχώς) και αυτό επειδή μας βοηθά να ξέρουμε ακριβώς τον αριθμό ατόμων που θα έχει και θα διαμορφωθεί καταλλήλως ο χώρος εντός του μαγαζιού, οπότε δηλώστε συμμετοχή εφόσον είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα δώσετε το παρών! Μέρος - Ώρα συνάντησης: Θα σας περιμένουμε στις 16:00 , Κυριακή 12/03/17 στο κατάστημα Yolo (Αγγελάκη 10), οπότε ελάτε να μας βρείτε απευθείας εκεί, στον πάνω όροφο! Δεν είναι δυνατόν να γίνει συνάντηση μελών στην Θεσσαλονίκη και να μην κληρωθούν δώρα, έτσι θα σας αφήναμε εμείς; Οπότε όπως καταλαβαίνετε και αυτή την φορά κάποιοι θα φύγουν από το μαγαζί της συνάντησης με ένα μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτή την φορά τα τρία γενναιόδωρα καταστήματα FoxosMall.com, Computer-Technics.gr και Dao Fix it για τα υπέροχα δωράκια που μας προσφέρουν σε αυτό το νέο μας meeting! http://i.imgur.com/QzMaqSw.jpg http://i.imgur.com/HMazD5R.jpg http://i.imgur.com/DvC8yOa.jpg [Λίστα συμμετοχών]: - damin26 - spiros2021 - vaggelis_grg - emm_stra - evris2013 - p_k - Daywalk3er - mythoc - soulander - Sofos_5 - button - geo307cc - aliengoa - tron - w@P - Villis - Psylos_ - powerser - cfotis13 - Johny-B + Maria_B :love: - gaster(+2) - panos_27 - Episkeptis - dante20gr - Arxontas71 - xavale - Christos999 - GiwrgosP_ - bill_thes - Clubrocker - KillerElite - chgen - colossus_r - johnnyman25 - thabull - Kazeta (+2) - sairisa - Antonio27 - producer24 - mevan - avatonqp - TeoKarafou(+1) - saksavvas - Fwteini1993 - bbbb - Angmar - Konstantine73(+2) - chtrig(+1) - boombastic - vexciter(+1) - NTAKOTA2 - babakopita - il_tifosi - Edited March 12, 2017 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Count me in! Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μέσα και εγώ. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Βάλτε και μένα!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Θα λειπω :( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μέσα και εγώ... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Κι εγώ μέσα είμαι!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μέσα κι εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daywalk3r Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μέσα και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ψήνομαι! Άντε να τα πούμε γιατί έχουμε καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Εκτός απροόπτου κι εγώ μέσα. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Θα λειπω :( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Το περίμενα αυτό... :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Μέσα κατά πάσα πιθανότητα κι εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Μέσα κι εγώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπέρα. Υπολογίστε και εμένα φυσικά. Θα δώσουμε το παρόν όπως πάντα. Ο nagata εγγυάται πως θα περάσουμε υπέροχα! Άντε θα σας φέρω και τον παππού Nokia 3310! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μέσα κι εγώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έφτασέι...:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Kι εγώ -αν δε συμβεί τίποτα απρόοπτο- είμαι μέσα :D Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Θα το ήθελα, αλλά με χαλασμένο μηχανάκι λεωφορεία δύσκολα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Αδικαιολόγητος Nagata!!! Άργησες χαρακτηριστικά να διοργανώσεις την συνάντηση. Count me in! Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Μέσα κι εγώ !!!!!! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Κατά 80% είμαι μέσα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Μέσαααα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Βάλτε με μέσα και λογικά θα έρθω με 1-2 άτομα ακόμα ;) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts