Jump to content

Χάρης Ρώμας

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;  

461 members have voted

1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;

• Οι μεν και οι δεν
      122
    • Ο κακός βεζύρης
      43
    • Κωνσταντίνου και Ελένης
      221
    • Λιφτινγκ
      20
    • Το καφέ της χαράς
      55

Recommended Posts

βρισκω πολυ αρνητικο το γεγονος οτι παρακολουθουν τη σειρα "το καφε της χαρας" παιδια, ακουγονται πολλες βωμολοχιες στην εν λογω σειρα, βωμολοχιες που δυσκολα ακουγονται σε σειρες αυτης της τηλεοπτικης ζωνης και που δυστυχως αφομειωνονται ευκολα απο παιδια!

επι παραδειγματιο εχθες, σε επαναληψη ειπωθηκε το εξης:

"θελεις να το π*δ*ξ*ις το γκομενακι ετσι?"

ελεος...:mad:

Το θέμα είναι ότι αυτά κάνουν την τηλεθέαση. Σχεδόν κανένας άνω των 13-14 ετών δε βλέπει το Καφέ πια. Όλοι το έχουν σιχαθεί, αλλά τα μικρότερα δεν το αντιλαμβάνονται. Γι'αυτό έχει τηλεθέαση κι αυτό έχει αναφερθεί πάμπολες φορές.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρισκω πολυ αρνητικο το γεγονος οτι παρακολουθουν τη σειρα "το καφε της χαρας" παιδια, ακουγονται πολλες βωμολοχιες στην εν λογω σειρα, βωμολοχιες που δυσκολα ακουγονται σε σειρες αυτης της τηλεοπτικης ζωνης και που δυστυχως αφομειωνονται ευκολα απο παιδια!

επι παραδειγματιο εχθες, σε επαναληψη ειπωθηκε το εξης:

"θελεις να το π*δ*ξ*ις το γκομενακι ετσι?"

ελεος...:mad:

Για να λες πως το καφέ της Χαράς, όπου το νινί...λεγόταν...νινί και όχι με το όνομά του, περιέχει βωμολοχίες, ένα από τα δύο (ή και τα δύο) πράγματα συμβαίνουν:

1) Δεν έχεις παρακολουθήσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σειρά των Ρήγα-Αποστόλου

2) Δεν έχεις δει άλλο κανάλι την ίδια ώρα

:)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ψηφισα μεν και δεν!μου αρεσει επισης παρα πολυ το κωνσταντινου και ελενης,ειναι τελειο!αλλα οι μεν και οι δεν ηταν το πρωτο του σιριαλ,εξισου καταπληκτικο,πρωτοποριακο,με απιθανες καταστασεις!το ζευγος σταματη εδινε ρεστα!

θυμαμαι οτι καθε φορα ημουν με το μερος των δαγγα(σπασικλακι φαινεται ημουν:lol: :p ).επισης θυμαμαι οτι οταν ειχαν βγει οι μεν και οι δεν,πηγαινα στο δημοτικο και η μαμα δε με αφηνε να το δω,επειδη πιστευε οτι ειχε βρισιες!!:rolleyes: εγω ομως το εβλεπα;)

Lewton,απλά υποστήριξα την άποψή μου,παραθέτοντας επιχείρηματα.
Μα πρόκειται για κάτι καθαρά υποκειμενικό, το οποίο δε σηκώνει κανένα επιχείρημα εκτός από το "μου αρέσει" και το "δε μου αρέσει".

Δε μιλάμε για το ποιάς εταιρίας τα προγράμματα συμφέρουν περισσότερο, ή για το ποιό κινητό έχει τις καλύτερες δυνατότητες. Μιλάμε για το αν μας αρέσει και πόσο κάποια σειρά, και φράσεις τύπου "η Χ είναι η κορυφαία σειρά" απλά δε στέκουν λογικά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να λες πως το καφέ της Χαράς, όπου το νινί...λεγόταν...νινί και όχι με το όνομά του, περιέχει βωμολοχίες, ένα από τα δύο (ή και τα δύο) πράγματα συμβαίνουν:

1) Δεν έχεις παρακολουθήσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σειρά των Ρήγα-Αποστόλου

2) Δεν έχεις δει άλλο κανάλι την ίδια ώρα

:)

τιποτε απο τα δυο δεν ισχυει...

ειδικα το πρωτο...

επι παραδειγματι: οι σταβλοι της "εριεττας ζαιμη" αρχικα λογοκριθηκαν, και υστερα αλλαξαν ωρα προβολης...

και πιστεψε με εχω παρακολουθησει απειρες φορες τις σειρες των Ρήγα-Αποστόλου...:O

Μα πρόκειται για κάτι καθαρά υποκειμενικό, το οποίο δε σηκώνει κανένα επιχείρημα εκτός από το "μου αρέσει" και το "δε μου αρέσει".

Δε μιλάμε για το ποιάς εταιρίας τα προγράμματα συμφέρουν περισσότερο, ή για το ποιό κινητό έχει τις καλύτερες δυνατότητες. Μιλάμε για το αν μας αρέσει και πόσο κάποια σειρά, και φράσεις τύπου "η Χ είναι η κορυφαία σειρά" απλά δε στέκουν λογικά.

Παρέθεσα λοιπόν την υποκειμενική άποψή μου για τη σειρά.Η σειρά μού αρέσει για τους προαναφερθέντες λόγους.

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου,θα έπρεπε όταν διαβάζουμε ένα βιβλίο,όταν βλέπουμε μια ταινία ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα,να λέμε απλά «μου άρεσε».

Το θέμα,όμως,είναι γιατί μας άρεσε.Για αυτό κι εγώ παρέθεσα επιχειρήματα,ώστε να δικαιολογήσω την προτιμήση μου στη σειρά.

Δικαίωμά σου είναι να μη συμφωνείς με αυτά.Ωστόσο το βρίσκω παντελώς άτοπο να διαφωνείς με τη δημοσίευσή τους.

Κωνσταντίνου και Ελένης μου άρεσε μεχρι που εμαθα ολα τα επισοδια απ'εξω με τοσες επαναληψης!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

• 1 month later...
Μόνο που δεν τα έγραψε μόνος του! Μαζί με την Χατζησοφιά τα έγραψε...

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Μόνο που δεν τα έγραψε μόνος του! Μαζί με την Χατζησοφιά τα έγραψε...

Έτσι. Έχει κατά το ήμισυ τα πνευματικά δικαιώματα η Άννα Χατζησοφιά.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ο Χάρης Ρώμα είναι αξιέπαινος που κατάφερε να κάνει αυτό που αγαπούσε και να φτάσει στην θέση που είναι έχοντας τραβήξει όλα αυτά.

Παρόλα αυτά είναι γελοιος, σαν ηθοποιός και κυρίως σαν ανθρωπος και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λογο έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία με τις σειρές που παιζει....:X :X :X

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

εχει κανει μεγαλη επιτυχια γιατι ειναι μοναδικος,εχει δικο του τροπο ερμηνιας.επισης μεγαλο ειναι κ το ταλεντο του στο γραψιμο σεναριων (κ στιχων;) )

τωρα το αν ειναι "γελιος" ως ανθρωπος,ειναι ενα δυσκολο συμπερασμα,να το λες ετσι,δεν μου λεει κατι!!πρεπει να το στοιχειοθετείς!!αλλα αυτο που μπορω εγω κ ο καθε ενας θεατης να κριτικάρει ,ειναι η ηθοποιία του!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομιζω οτι ειναι ενδειξη μεγαλου ταλεντου υποκριτικου να παιζει ενας ηθοποιος τον ιδιο παντα ρολο.Παιζει εναν ανθρωπο υπερβολικο,στριμενο,παλαιομοδιτη σε ολες του τις σειρες στο λιφτιγκ που πηγε να παιξει κατι αλλο δε γελασα καθολου.Ι σε αλλα γκεστ που επαιζε αλλους ρολους δεν γελασα.Νομιζω οτι διαλεγει τετοιους ρολους γιατι μονο σε αυτους μπορει να παιξει καλα.Αν σκεφτουει αλλους ηθοπιους πχ ο Μπεζος ,η Ελενη Ραντου εχουν αντεπεξελθει σε πολλους διαφορετικους ρολους.Δεν περιοριζονται μονο σε εναν.

δεν νομιζω οτι ειναι ενδειξη μεγαλου ταλεντου υποκριτικου να παιζει ενας ηθοποιος τον ιδιο παντα ρολο.Παιζει εναν ανθρωπο υπερβολικο,στριμενο,παλαιομοδιτη σε ολες του τις σειρες στο λιφτιγκ που πηγε να παιξει κατι αλλο δε γελασα καθολου.Ι σε αλλα γκεστ που επαιζε αλλους ρολους δεν γελασα.Νομιζω οτι διαλεγει τετοιους ρολους γιατι μονο σε αυτους μπορει να παιξει καλα.Αν σκεφτουει αλλους ηθοπιους πχ ο Μπεζος ,η Ελενη Ραντου εχουν αντεπεξελθει σε πολλους διαφορετικους ρολους.Δεν περιοριζονται μονο σε εναν.

Είναι μονόπλευρος σαν ηθοποιός και δεν έχει πολυσχιδής προσωπικότητα ώστε να ξεφύγει πλέον από τα στενά ερμηνευτικά πλαίσια στα οποία έχει παγιδευθεί.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Είναι μονόπλευρος σαν ηθοποιός και δεν έχει πολυσχιδής προσωπικότητα ώστε να ξεφύγει πλέον από τα στενά ερμηνευτικά πλαίσια στα οποία έχει παγιδευθεί.

+11111111111

εξαιρετικη η διατυπωση σου!:)

Στις περισσότερες σειρές του όντως υποδύεται έναν συντηρητικό και παλαιών αρχών μισάνθρωπο.

Ωστόσο παίζει τον ρόλο του τόσο επιτυχημένα που όλες οι σειρές του έτυγχαν θερμότατης ανταπόκρισης από το τηλεοπτικό κοινό.

Από εκεί και πέρα δεν έχει εγκλωβιστεί σε ένα στενό ερμηνευτικό πλαίσιο.

Στο «Λίφτινγκ» για παράδειγμα υποδύεται έναν προοδευτικό γυναικά.

Οι εύστοχες ατάκες,οι κωμικές σκηνές και οι αλλοπρόσαλλοι χαρακτήρες των σειρών του είναι όλα δημιουργήματα της πολυσχιδούς σεναριογραφικής του προσωπικότητας.

Μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο???

Επαναλαμβανομενες ατακες,καταστασεις,χαρακτηρες(πχ. παντα καποιος υπαρχει που δεν μιλαει καλα ελληνικα κτλ κτλ κτλ)

Εμέμα με ενοχλεί που κάθε ήρωας που υποδείται ξεκινάει να πεί κατι και το αλλάζει , π.χ θέλει να βρίσει κάποια και ξεκινάει λέγοντας ''είσαι μεγάλη τσούλ* και πριν ολοκληρώσει την λέξη λέιε τελικά τσούχτρα''

Εντάξει το έκανες μια-δυο φορές αλλά τελικά μας κούρασες.

Εσάς σας ενοχλεί αυτό ;

1) είναι ψώνιο που επιλέγει πρωταγωνιστικό ρόλο για τον εαυτό του

2) είναι μονόχνωτος και μονότονος επειδή πάνω κάτω τον ίδιο ρόλο γράφει σε όλα του τα έργα.

εαν μετά απ' αυτά θεωρείται καταξιωμένος ως ηθοποιός και σεναριογράφος (βλ. μετάφραση ξένων έργων και προβολή τους στην ελληνική τηλεόραση ως πρωτότυπα) πλέον θα τα έχω δε όλα σε αυτή τη ζωή

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Sostos.Kai oso xazo kai an to theorisete emena o monadikos rolos ston opoio exei paiksei o Romas einai sti Konstantinou kai Elenis.

Apo ekei pistevo arxise na ''psonizetai''...

no sig...

1) είναι ψώνιο που επιλέγει πρωταγωνιστικό ρόλο για τον εαυτό του

2) είναι μονόχνωτος και μονότονος επειδή πάνω κάτω τον ίδιο ρόλο γράφει σε όλα του τα έργα.

εαν μετά απ' αυτά θεωρείται καταξιωμένος ως ηθοποιός και σεναριογράφος (βλ. μετάφραση ξένων έργων και προβολή τους στην ελληνική τηλεόραση ως πρωτότυπα) πλέον θα τα έχω δε όλα σε αυτή τη ζωή

Ήδη θεωρείται καταξιωμένος σεναριογράφος και ηθοποιός.

Τα ποσοστά τηλεθέασης που αποσπούσαν οι σειρές του το αποδεικνύουν.

Ο χαρακτηρισμός μονόχνωτος είναι παντελώς άστοχος.Μονόχνωτο είναι ένα μη κοινωνικό άτομο.

Τι σχέση έχει η λέξη αυτή με τον Ρώμα σαν σεναριογράφο :wacko: ;

Οι εύστοχες ατάκες,οι κωμικές σκηνές και οι αλλοπρόσαλλοι χαρακτήρες των σειρών του είναι όλα δημιουργήματα της πολυσχιδούς σεναριογραφικής του προσωπικότητας.

τιποτα απο ολα αυτα δεν εχω εντοπισει εγω σε σειρες του ρωμα!

οι ατακες ειναι βλακωδεις και οι χαρακτηρες δεν εχουν κατι πρωτοτυπο!