Jump to content

Χάρης Ρώμας

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;  

461 members have voted

1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;

• Οι μεν και οι δεν
      122
    • Ο κακός βεζύρης
      43
    • Κωνσταντίνου και Ελένης
      221
    • Λιφτινγκ
      20
    • Το καφέ της χαράς
      55

Recommended Posts

ως σεναριογραφος πιστευω πως πιο πολυ περιγραφει το συναισθημα που κρυβεται πισω απο τις διαφορες καταστασεις και νομιζω ειναι ο μονος Ελληνας που το κανει αυτο για την τηλεοραση!!!

• Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι καλος ο Ρωμας ως σεναριογραφος αλλα μποροτα σε κατι αλλους(Δ.Παπαδοπουλου,Α.Ρηγας) σε πιανει μια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)

• 4 weeks later...
Γραφω επειδη διαβασα κατι στη νεα σειρα του Ρωμα,στο θεμα για την νεα του σειρα.Αλλα επειδη θελω να συμπληρωσω κατι σχετικα με τον ιδιο,το αναγραφω εδω.Θα θυμαστε οι περισσοτεροι απο εσας οτι με τα τηλεοπτικα βραβεια που γινονται καθε χρονο,οποτε ηταν υποψηφιος ο Καπουντζιδης με το παρα 5 ελεγε...Παιδια μη το κουραζουμε ας τα δωσουμε ολα στο Γιωργο,...Αυτο ηταν ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ για ολες τις αλλες σειρες,ενω με αυτο το τροπο γλειφει και το Καπουντζιδη.Νομιζω οτι οφειλε να κρατησει μια πιο σωστη κι ουδετερη σταση.

Αυτό ήταν υποτιμητικό ΚΑΙ για τις δικές του.

Αλλά, sorry κιόλας, ψιλοάσχετο αυτό που λες. Που σου 'ρθε;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Αυτό ήταν υποτιμητικό ΚΑΙ για τις δικές του.

Αλλά, sorry κιόλας, ψιλοάσχετο αυτό που λες. Που σου 'ρθε;

''Τόσο πριν τη πρεμιέρα όσο και στο τεύχος αυτής της εβδομάδας του Ζάππινγκ που την έκαναν πριν τη πρεμιέρα (μιλάει με το "θα"), ο Ρώμας κράζει ΟΛΕΣ τις σειρές τόσο του MEGA όσο και του ΑΝΤ1, λέει ότι είναι από τους λίγους που κρατάει τον ΑΝΤ1 από τον κατήφορο, ότι όλες οι άλλες σειρές είναι αντιγραφές παλιότερων δικών του (λες και το παρθεναγωγείο είναι... παρθενογέννεση, δεν θυμίζει τη ταινία "το χαμόγελο της Μόνα Λίζα"), ότι ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ η σειρά του θα σκίσει κ.α. κ.α. ''

Οτι ειναι σε ''...'',τα μετεφερα απο το θεμα ''Δελιγιαννειο Παρθεναγωγειο.Απλα συμπληρωσα κατι που μου ειχε κανει ασχημη εντυπωση,και το θυμηθηκα.

Εγώ απορώ γιατί στην δημοσκόπηση δεν έχει την επιλογή "ΚΑΜΙΑ" , ή έστω να υπήρχε και μια ερώτηση : ""Θα σας ενοχλούσε να μην ξαναβλέπατε ΠΟΤΕ τον Ρώμα στην TV?"" και σαν επιλογή να είχε το "ΟΧΙ" μόνο .... :tease:

Eνταξει ο ανθρωπος δεν χαρακτηριζεται απο την μετριοφροσυνη του .Εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του ισως τον υπερεκτιμα..:lol::lol:

Παντως αυτο με τον Καπου ηταν μπηχτη σου λεει σε μενα τπτ δεν θα δωσετε?Ολα αυτος τα παιρνει?

Εγώ απορώ γιατί στην δημοσκόπηση δεν έχει την επιλογή "ΚΑΜΙΑ" , ή έστω να υπήρχε και μια ερώτηση : ""Θα σας ενοχλούσε να μην ξαναβλέπατε ΠΟΤΕ τον Ρώμα στην TV?"" και σαν επιλογή να είχε το "ΟΧΙ" μόνο .... :tease:

:lol::lol::lol::lol:

Εύγε!

Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα τη δημοσκόπηση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Childe Roland to the Dark Tower came...

Γραφω επειδη διαβασα κατι στη νεα σειρα του Ρωμα,στο θεμα για την νεα του σειρα.Αλλα επειδη θελω να συμπληρωσω κατι σχετικα με τον ιδιο,το αναγραφω εδω.Θα θυμαστε οι περισσοτεροι απο εσας οτι με τα τηλεοπτικα βραβεια που γινονται καθε χρονο,οποτε ηταν υποψηφιος ο Καπουντζιδης με το παρα 5 ελεγε...Παιδια μη το κουραζουμε ας τα δωσουμε ολα στο Γιωργο,...Αυτο ηταν ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ για ολες τις αλλες σειρες,ενω με αυτο το τροπο γλειφει και το Καπουντζιδη.Νομιζω οτι οφειλε να κρατησει μια πιο σωστη κι ουδετερη σταση.

καλά, τώρα που μου το θύμισες, τα ειχα πάρει με το Ρωμα και τις 2 χρονιές των βραβείων που το παρα5 σάρωνε κ αυτός δεν ειχε πάρει τπτ (κ μάλιστα μπορώ να πω οτι αν κ μεχρι τότε μου ήταν απο αδιάφορος εως συμπαθής μετά απο τη σταση του στα βραβεία τον αντιπάθησα πάρα πολύ) και ο λόγος ηταν οτι εκανε ενα σωρό σχόλια για τον Καπουτζ. κ το παρα5 άλλα ειρωνικά, άλλα και καλά "λεω την κακία μου αλλα στα πλάισια της πλάκας" και αλλα δηθεν τιμητικα, που απ το υφος του καταλάβαινες οτι εννοούσε το αντίθετο...μιλάμε ο τύπος ήταν κατακίτρινος από τη ζήλεια, νόμιζες θα σταξει φαρμάκι!

σιγα ρε φίλε μη σου πάρουνε το θρόνο του "βασιλια της κωμωδίας"!!χο χο χο!:lol:

κ το αλλο το βλαμμενο ο Καπου χαζογέλαγε...κ ελεγα μεσα μου "γελα, γελα, οταν θα τις τρως πισωπλατα να δουμε τι θα λες!"

Κι εγω τον παραειδα ψυχραιμο τον Καπου παρολο που θυμαμαι απο το πρωτο ετος του καφε της χαρας τοτε που ο Καπου ειχε τις σαββατογεννημενες σε μια συνεντευξη βγηκε ο Ρωμας κι τον υποτιμουσε.ελεγε οτι οι κριικοι γραψανε ασχημα για την δικη μου σειρα γιατι ειναι ασχετοι κι του αλλου στο αλλο καναλι την παινεψανε αλλα δεν επιασε τηλεθεαση...

Σιγα τα νουμερα που εκανε..

Παρολα αυτα στο τελος της σειρας επαιξε κι ο Ρωμας. Κι ενω τον ειρωνευοταν ο Ρωμας σε ολα τα βραβεια ο Καπου γελουσε σαν να μη καταλαβαινε κι δεν ελεγε λεξη.Αλλα παλι ο Καπουτζιδης ειναι μικρος σε σχεση με τον Ρωμα αν τα εβαζε μαζι του ολο κι καποιος θα ελεγε οτι δεν φερθηκε σωστα..

• 1 month later...
Διονύσης Δάγκας for ever!Ωστόσο μου αρέσει σε οτιδήποτε κάνει(πλην του λιφτιγκ) γιατί ολες του οι δουλειές είναι προσεγμένες και καλογραμμένες! Επίσης ο ρόλος του αυστηρού-παλαιομοδίτη του πάει τρελά και βγάζει άπειρο γέλιο κι ας τον έχουν χαρακτηρίσει ρόλο μανιέρα/τυποποιημένο κτλ.Ας μην ξεχνάμε οτι και οι παλαιοι Έλληνες ηθοποιοί είχαν λίγο πολύ τυποποιηθεί σε διάφορους ρόλους( πχ Κωνσταντάρας στο ρόλο του γυναικά κτλ)

Oxi o κωνστανταρας εχει παιξει κι αλλα μονο η Βουγιουκλακη εχει παιξει μονο εναν ρολο..Κι για αυτο σημερα την λενε αταλαντη..Ο Κωνστανταρας εχει παιξει κι τον αυστηρο κι τον γλετζε κι τον γυναικα κι τον αυστηρο πατερα της αλικης ...Κι οΠαπαγιανοπουλος πχ εχει παιξει ως κι ρολους κακων πολυ επιτυχημενα..Η Καραγιανη απο την μοιραια γυναικα ως την χαζουλα γενικα ο ηθοποιος δεν πρεπει να παιζει μονο ενα ρολο..

βρε καλώς τη Χριστινούλα!Είπα κι εγώ δε θα μου απαντήσεις κι εδώ? Παιδιά εκφράστείτε ελεύθερα,αρκεί να καταλαβαίνουμε τι λέμε και τι εννοούμε!Μίλησα ή μάλλον εγραψα-για να μην παρεξηγηθούμε πάλι!!- για τυποποιημένους χαρακτήρες! Ωστόσο αν θες να σε αντικρούσω με δικό σου επιχείρημα (που θεωρώ λανθασμένο) η Αλίκη έχει παίξει και την Υπολοχαγό Νατάσα, οπότε συμφωνεις κι εσυ με την έννοια της τυποποίησης ενός ηθοποιού σε ένα συγκεκριμένο ρόλο! Οπότε? Καληνυχτα Χριστινάκι!

E,ναι που η διαφορα ?παλι μια ξενθια καλη αγωνιστρια κοπελα εκανε ..Οταν της προτειναν να παιξει στον αστερισμο της παρθενου μια πορνη αρνηθηκε κι τον ρολο τον πηρε η Λασκαρη..Επισης μια δραματικη ταινια της πηγε χαλια ..Κι νομιζω της ειχε προταθει κι η στεφανια επισης της Λασκαρη ειχε αρνηθει παντως καλους ρολους που ηταν εκτος της μανιερας της..

επισης εδω συζηταμε δεν ψαχουμε ποιος θα αντικρουσει τον αλλον.

Καληνυχτα κι σε σενα..

Α!Ίσως να εννοείς οτι στην κόρη μου τη σοσιαλίστρια έπαιξε κι εκεί την αγωνίστρια!Χμμ..Όχι, όχι εκει έπαιζε την συνδικαλίστρια. Επίσης στο "η Λίζα και η άλλη" έπαιξε την κακομάθημένη πλούσια,στο "Μανταλένα", στο "μοντέρνα σταχτοπούτα" και το "κλωτσοσκούφι την φτωχή κοπέλα,στο "η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά" την δασκάλα, σε πολλά έχει υποδηθεί την τραγουδίστρια, στο "η Αλίκη δικτάτωρ" το σαρλό, στο "η Μαρια της Σιωπής " μια μουγκή κοπέλα,στο "δόλωμα" την πόρνη του καμπαρέ πολύ πιο ποιοτική,με συναισθήματα μιας ευαίσθητης γυναίκας σε σχέση με το ρόλο της Λάσκαρη κι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που απέρριψε κι αυτές τις ταινίες.Αλλωστε πως ξέρεις τι συνέβη πριν 35 χρόνια? πιστεύεις οτι η Αλίκη φοβήθηκε αυτούς τους ρόλους??Αν είναι δυνατόν! Η Αλίκη δεν είχε ανάγκη από τέτοιους ρόλους!Αλλωστε ειναι γνωστό οτι όλες οι υπόλοιπες πλην της αξέπέραστης Τζένης Καρέζη έπαιζαν τα...περισσεύματα των δυο μεγάλων πρωταγωνιστριών! Να προσέχουμε λίγο τι λέμε για ανθρώπους τόσο μεγάλου βελινεκούς όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Αν παρόλα αυτά πιστεύεις οτι η Αλίκη έχει υποδηθεί το μονοδιάστατο χαρακτήρα που ισχυρίζεσαι,τοτε...τι να σου πώ, διαβάστηκες όπως διαβάστηκα κι εγώ! (κατα το "ακουστηκες")

:lol::lol:Το θεμα δεν ειναι το επαγγελμα η πως λεγαν την ηρωιδα παντου επαιζε μια χαριτωμενη ,εξυπνη,δυναμικη,τιμια κοπελα αντε ελεγε κι κανενα τραγουδακι που ερωτευοταν κι παντου μια απο τα ιδια..Καλα η Μαρια της σιωπης αθλια ερμηνια αλλα ας μην μεινουμε εκει..Δεν επαιξε πουθενα την ανηθικη η την χαζη η την χαρτοπαικτρα η την παλαβη η καποια που εκλεβε τον αντρα αλλης πχ η οτιδηποτε αλλο..Οπως αλλες ηθοποιοι .Ολες ηταν διαφορετικες version ενος χαρακτηρα μιας κοπελιτσας σωστης που τελικα εβρισκε τον πριγκηπα της φτωχο,πλουσιο,αγωνιστη ,καθηγητη, κτλ κι τελειωνε η ταινια..Το αρλεκιν την εποχης σε ταινια..

κι στο δολωμα δεν ηταν πορνη ηταν απλα χορευτρια εκει αντε σουφρωνε κι κανενα αναπτηρα..:rolleyes:Η Καρεζη εχει παιξει την πορνη στην Λολα κι στα κοκκινα φαναρια ομως..Κι ναι θεωρω οτι η Αλικη δεν ειχε ταλεντο κι οπως ο ρωμας ηταν μονοδιαστατη..

Πως ο ρωμας αλλου ειναι διευθυντης ,αλλου καθηγητης,αλλου δικηγορος παντως παντου ειναι στριμενος,παραξενος κι σπαει τα νευρα των αλλων..μια φορα πηγε να υποδυθει κατι αλλο στο λιφτινγκ κι απετυχε ..

Ξέρετε έρχονται κάποιες στιγμές που καλείσαι να αποδείξεις οτι...δεν είσαι ελέφαντας,κι έτσι δεν θα συνεχίσω να μπαίνω άλλο σ'άυτο το τρυπάκι γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν θέλουν-κι όχι δε μπορούν- να καταλάβουν.Ίσως να μη γνωρίζουν κι όλας, αλλα θα έπρεπε να το ψάξουν λιγάκι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποιες άλλες ταινίες της Αλίκης και δεν θα ξαναασχοληθω γιατι κουραστηκα : Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας, το κορίτσι με τα παραμύθια, Μαρία Πενταγιώτισσα, Χαρούμενοι αλήτες, Έρωτας στους αμμόλοφους, ο Μιμίκος και η Μαίρη , Θολά νερά, Ταξίδι, Σ΄αγαπώ, η κόρη του ήλιου, Το κορίτσι του καμπαρέ, Κατάσκοπος Νέλλη κτλ κτλ

Αυτά όσον αφορά το μονοδιάστατο των ρόλων της:D

Ιδιος ρολος ειναι σε ολα αυτα ,ανεφερε οσες θες ,Ειτε βοσκοπουλα,ειτε Μαιρη. ειτε κατασοπος Νελλη εμενα δεν μου βγαλε τιποτα το διαφορετικο ηταν παντου το ιδιο κοριτσακι που ζουσε μια κατασταση ε..Κι ουσιαστικα δεν εκανε τπτ το πολυ διαφορετικο ..Εναν ρολο λιγο κοντρα βρε παιδι μου..Εχει κανει αρκετες ταινιες ολες μετριοτατες βεβαια..Ενταξει εχει κανει κι 2 ταινιες για την αντισταση που γινοταν τετοια τοτε ..Παλι σιγα τον τρομερο ρολο..Τοσα χρονια μια διαφορετικη εικονα δεν εδωσε..

perito na sas pw...:offtopic::offtopic:

symfwnw oti o rwmas ypodietai panta ena syggekrimeno style anthropou (pera apo liftink pou patwse)...Alla apo tin alli afou aresei ston kosmo auti i syntagei, giati oxi re paidia???Poulaei me auto to stylaki!!!(emena proswpika den mou aresei katholou)..

Ps:se kamia periptwsi i vougiouklaki den epaize ena syggekrimeno xaraktira...Stis komodies tis pragmati epaizei panta to idio "koritsaki" pou periegrapse kai i Xristinaalla exei paiksei kai se alla idi pera apo kwmwdies...kai to pragmatiko talento tis V. fanike sto theatro(oloi to lene)...exei anevasei tromeres parastaseis kai anavathmise tin thesi tou ithopoiou sto theatro (prin tin A.V. dn eixan oute kamarinia:blink:)

(egw proswpika vriskw varetes tis tainies tis alla oxi epeidi einai atalanti,giati den einai,alla epeidi to olo story mou fainetai vareto):offtopic::whistle:

• 7 months later...
Ωραιος ο Ρωμας σαν ηθοποιος,και ιδιαιτερα σε αυτον τον ρολο του ''παλαιων αρχων''που του παει ιδιαιτερα!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ειναι αυτο?:wacko::wacko:

http://www.youtube.com/watch?v=QcTGz-Mwmhk

Απο ποιο σηριαλ ειναι και ποια χρονια παιχτηκε?

αχ στο στομα το εχω και δεν μου ερχεται μολις το θυμηθω θα σας πω
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: