TrobocopR Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Παιδια... το πονατε το θεμα και θα καταληξει να γινει -Διαξιφισμοι- εδω μεσα ! Φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε μένα... Προφανώς όχι, γιατί και στα δυο ποστ, ανέφερα ρητά ότι δεν είχα σκοπό να ξεκινήσω διαμάχη, στο δεύτερο ποστ δε, αν και μπήκα στον πειρασμό, δεν έθιξα κανέναν προσωπικά. Τώρα αν το ύφος μου ενοχλεί, το καταλαβαίνω και ζητάω συγγνώμη: Ήμουν κάπως "κουρδισμένος". Σχετικά με αυτό που είπες "ο καθένας κάνει ότι θέλει", μου φαίνεται κάπως γνωστό...α, ναι το ανέφερα και εγώ σαφώς τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ποστ μου... Άρα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου... Που είναι λοιπόν το πρόβλημα;;; Και ποιος το "πονάει το Θέμα"; Και γιατί και καλά "ελπίζεις" σε "ήρεμη" απάντηση;;; Υποννοείς ότι εχεις κάποιο λόγο να "φοβάσαι";;; Και από ποιον; Ας σοβαρευτούμε και ας χαλαρώσουμε λίγο... Συζήτηση γίνεται, όχι πόλεμος! Σιγά μην πάρουμε και τα ντουφέκια... Φιλικά πάντα, Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis ...το πρώτο ισχύει ως προσωπική μου άποψη για αυτούς που δεν καπνίζουν και ότι, όντως πιστεύω πως δεν υπάρχει σημαντικός λόγος για να αρχίσει κάποιος το κάπνισμα (κάτι προσωπικό που του έτυχε, κάποια ερωτική απογοήτευση κ.λ.π.) Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® ...και μεις ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελλαθήκαμε!... :o Απλά συμφωνούμε, το ίδιο είπα. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Tsigaro ixxxxx oti xeirotero pragma yparxei sto kosmo,ta exw parei me olous tous kapnistes,me neyriazoun pou kapnizoun san fougara,prepei na anapnew to kapno tous?otan eimai me ti parea mou phgainw spiti kai myrizoun ta rouxa mou tsigarila,eytixws pou den kapnizoun oloi alliws 8a eixa trela8ei :blink: Den kapnisa pote oute prokeitai na to epixeirhsw,me pnigei mono pou to myrizw,TO SIXAINOMAI TO KATARAMENO :devil: Sigoura aytos pou anakalypse to tsigaro einai megalos paniblakas :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Απλά συμφωνούμε, το ίδιο είπα. Μα δεν το είπα με κακία/μίσος/ειρωνία/εμπάθεια/κακεντρέχεια!!!!!!!!!!!!!! Πλάκα έκανα! :p Στοίχος τραγουδιού είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: Πρέπει όντως να χαλαρώσουμε...Πάω για ύπνο πριν κηρύξει απεργία η γυναίκα!!!!! :o :o :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Μα δεν το είπα με κακία/μίσος/ειρωνία/εμπάθεια/κακεντρέχεια!!!!!!!!!!!!!! Πλάκα έκανα! :p Στοίχος τραγουδιού είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: Πρέπει όντως να χαλαρώσουμε...Πάω για ύπνο πριν κηρύξει απεργία η γυναίκα!!!!! :o :o :o Ναι βρε... ;) I know Απλά το αναφέρω ξανά για να δείξω ότι σε κάποια πράγματα είναι κοινή η σκέψη και αυτών που καπνίζουν (των περισσότερων ελπίζω) και αυτών που δεν καπνίζουν :) Εξάλλου τοποθετήθηκα στο θέμα αρκετά και με αυτό κλείνω :) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε μένα... Προφανώς όχι, γιατί και στα δυο ποστ, ανέφερα ρητά ότι δεν είχα σκοπό να ξεκινήσω διαμάχη, στο δεύτερο ποστ δε, αν και μπήκα στον πειρασμό, δεν έθιξα κανέναν προσωπικά. Τώρα αν το ύφος μου ενοχλεί, το καταλαβαίνω και ζητάω συγγνώμη: Ήμουν κάπως "κουρδισμένος". Σχετικά με αυτό που είπες "ο καθένας κάνει ότι θέλει", μου φαίνεται κάπως γνωστό...α, ναι το ανέφερα και εγώ σαφώς τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ποστ μου... Άρα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου... Που είναι λοιπόν το πρόβλημα;;; Και ποιος το "πονάει το Θέμα"; Και γιατί και καλά "ελπίζεις" σε "ήρεμη" απάντηση;;; Υποννοείς ότι εχεις κάποιο λόγο να "φοβάσαι";;; Και από ποιον; Ας σοβαρευτούμε και ας χαλαρώσουμε λίγο... Συζήτηση γίνεται, όχι πόλεμος! Σιγά μην πάρουμε και τα ντουφέκια... Φιλικά πάντα, Αλέξης Το post μου δεν αναφερεται σε κανεναν προσωπικα ουτε θελω να υποδειξω κατι... Οσον αφορα την "ηρεμη" απαντηση δεν το ειπα γιατι φοβαμαι κατι η καποιον, απλα πιστευω οτι χρησιμοποιησα την καταλληλη λεξη για να εκφρασω την επιθυμια μου να κανω συζητηση και οχι διαξιφισμους . Αν εκανα λαθος η την ελαβες διαφορετικα τοτε συγνωμη, λαθος διατυπωση ! Πιστευω οτι τωρα καταλαβες τι ηθελα να πω. Συμφωνω κι εγω σε αυτο που λες, δεν χρειαζεται να παρουμε και τα ντουφεκια !!! Επισης φιλικα Αλεξη :) , Τασος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thehobbit Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 πάντως ακόμα και στους καπνιστές ενοχλεί ο καπνός, εγώ που καπνίζω χρόνια δεν αντέχω πολύ ώρα σε χώρους κλειστούς με καπνό γι αυτό και αποφεύγω να διαλέγω το συγκεκριμένο καφέ η να ταξιδέψω Αθηνα με το ιντερσιτι στα βαγόνια καπνιστών δεν αντεχεται! πάω μη καπνιστών και στις 5:30 ώρες θα κάνω 1-2 τσιγάρα στο μπαρ I love honda jazz!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thehobbit πάντως ακόμα και στους καπνιστές ενοχλεί ο καπνός, εγώ που καπνίζω χρόνια δεν αντέχω πολύ ώρα σε χώρους κλειστούς με καπνό γι αυτό και αποφεύγω να διαλέγω το συγκεκριμένο καφέ η να ταξιδέψω Αθηνα με το ιντερσιτι στα βαγόνια καπνιστών δεν αντεχεται! πάω μη καπνιστών και στις 5:30 ώρες θα κάνω 1-2 τσιγάρα στο μπαρ τελευταια γυρναω σπιτι απο συγκεκριμενη καφετερια που πηγαινω τα απογευματα για καφε κ η μανα μου θα αρχιζει να νομιζει οτι ξεκινησα το καπνισμα απο την τσιγαριλα που μυριζουν τα ρουχα μου... πραγματικα τωρα που χειμωνιασε κιολας κ οι χωροι ειναι κλειστοι η τσιγαριλα γινεται πολλες φορες ανυποφορη... "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DrGus τελευταια γυρναω σπιτι απο συγκεκριμενη καφετερια που πηγαινω τα απογευματα για καφε κ η μανα μου θα αρχιζει να νομιζει οτι ξεκινησα το καπνισμα απο την τσιγαριλα που μυριζουν τα ρουχα μου... πραγματικα τωρα που χειμωνιασε κιολας κ οι χωροι ειναι κλειστοι η τσιγαριλα γινεται πολλες φορες ανυποφορη... Eχεις δίκαιο σε αυτό που λες και ειδικά στους χώρους εργασίας κανένας σεβασμός ίσως τελικά θα πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν εκείνα τα περιβόητα πρόστιμα μπας και μπει κάποια τάξη!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 fantastite ti lefta pernoyn oi eteries tsigaron :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 ρε λες να αρχισουμε να φτιαχνουμε και μεις τσιγαρα και να τα πουλαμε...? :) http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Την άποψη μου την έχω διατυπώσει όταν ακόμα αυτό το thread ήταν 3ων σελίδων... Όμως τώρα γράφω γιατί αυτές οι "ηθικολογίες" είναι τόσο ανούσιες όσο και αυτές των "ειδικών" που βλέπουμε κατά καιρούς που έχουν άποψη για όλα, που ΜΟΝΟ αυτοί ξέρουν το καλό, που ΜΟΝΟ αυτοί προστατεύουν την υγεία τους, και ΜΟΝΟ αυτοί ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό λάδι...... Για πείτε μου λοιπόν όλοι εσείς που έχετε κάνει αυτό το thread αντικαπνιστηκή επικύρηξη.... 1) Ζαμπονάκι δεν βάζετε στο τοστάκι σας;;;; Ξέρετε με τι μάγουλα γουρουνιών και θρεπτικές πετσούλες και ξυγκια γίνοντε τα νοστιμότατα ζαμπονάκια;;;; 2) Όταν τρώτε σε εστιατόρια ξέρετε τι άριστη ποιότητα τροφήμων χρησιμοποιούντε;;;;; Αστε που τις περισότερες φορές τα φαγητά ζεστένοντε σε φουρνο μικροκυμάτων :lol: :lol: :lol: 3) Κινητό τηλέφωνο έχετε; Σαφώς ξέρετε για την ακτινοβολία 4) Κοκακολίτσα πίνουμε;;;;;; 5) Κάνα ουισκάκι το βράδυ;;;;;; Ξέρετε ότι ένα ποτηράκι ουίσκι μπορεί και θανατώνει αρκετές χιλιάδες εγκεφαλικά κυτταράκια;;;; Φυσικά η παραπάνω "λίστα" μπορεί να γεμίσει τόσες σελιδες όσες έχουν γεμίσει και μέχρι τώρα με μεταφράσεις, κοπι-πειστ από ξένες αντικαπνιστηκές εκστρατείες, κλπ. Και ΔΕΝ έχω βάλει στη λίστα, περιπτώσεις που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε (όπως για πχ. το να ζει κάποιος κοντά σε βιομηχανική ζώνη ή αεροδρόμιο γιατί απλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αλλάξει τόσο εύκολα, και δεν είναι κάτι ΑΜΕΣΟ που κάνει στον εαυτό του) Πραγματικά παιδιά-φίλοι-συνφορουμίτες/τισσες, το κάπνισμα δεν είναι "χειρότερο" ή "καλύτερο" από 10δες άλλες "ανθυγιεινες" συνήθειές μας.. Δεν μου αρέσει να βλέπω "κραυγαλέα" ποστ γιατί μου θυμίζουν ηθικολογίες του τύπου "αντι-ριαλιτι γκειμς"!!! Έλεος πια!!!! Δεν θα συμβούλευα κανέναν να κόψει το τσιγάρο κι εγώ στο χέρι να έχω ένα ποτήρι ουίσκι και να πίνω, ή να του λέω για τον καρκίνο που προκαλέι, και να με βλέπει να μιλάω στο κινητό μου 4 ώρες την ημέρα!!!! Αφήστε τις 'ηθικές' συμβουλές για τους ιερείς και τους μέντορες..... [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Πλακα πλακα παιδια, αν ηθελε το λεγομενο "Κρατος" να κοψουμε το τσιγαρο δεν θα εβαζε απλα κατι "ΝΑ" (με το συμπαθιο) ταμπελες με το τι προβληματα δημιουργει το τσιγαρο, αλλα θα εκοβε την παραγωγη και θα το εκανε παρανομο ! (ναρκωτικα π.χ) Αυτα που βγαζει ομως απο εμας τους καπνιστες ειναι πολυ περισσοτερα απο αλλους πορους "εισοδηματος" του κρατους... Γι'αυτο κανει "τουμπεκι" και αφηνει τις Αντικαπνιστικες Οργανωσεις να νομιζουν οτι εχουν την συμπαρασταση του κρατους με τους νομους περι Χωρων Αντικαπνιστων-Καπνιστων !!! (ναι, καλα... Βλεπω πως επιασε στην Ελλαδα μας :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Φίλε Dr. Maslow, έχεις δίκιο για αυτά που λες για τα ζαμπόν κλπ. Κάνεις όμως ένα λάθος. Το ότι κάνουμε οι περισσότεροι αυτές τις καταχρήσεις λάθη κλπ δεν δικαιολογεί το κάπνισμα, με την λογική ότι "έλα μωρέ, τόσα και τόσα κάνουμε, το κάπνισμα μας πείραξε". Εξάλλου το κάπνισμα είναι το μόνο που επηρεάζει αρνητικά και τους συνανθρώπους μας, πράγμα που δεν κάνουν ούτε τα ζαμπόν, ούτε τα κινητά (οι συσκευές, όχι οι κεραίες),ούτε τα εστιατόρια και οι κοκακολίτσες. Αυτά κάνουν κακό μόνο σε όποιον τα χρησιμοποιεί-καταναλώνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Φιλε Johny-B έχεις δίκιο, και το έχω πει στο πρώτο μου ποστ ότι ποτε μου δεν καπνιζω όταν ξέρω ότι ενοχλώ κόσμο. Συγκεκριμένα, είπα, ότι προτιμώ να καπνίσω στην βεράντα όταν ξέρω ότι το κάπνισμά μου δεν ευχαριστεί τον κόσμο γύρω μου. Δεν με πειράζει κάτι τέτοιο. Εξάλου δεν θα το "απολαύσω" αν ξέρω ότι οι γύρω μου ενοχλούντε!!!Θα το "κάνω" με άγχος! Καταλαβαίνω απόλυτα την απαίτηση των μη-καπνιστών απέναντι στην κακιά μου συνήθεια!Και την σέβομαι! Και δεν είμαι το στυλ του καπνιστή που θέλω να σεβαστούν κι αυτοί την συνήθειά μου. Εγώ "προκαλώ" το όλο θέμα και όχι οι μη-καπνιστές! Νομίζω ότι στο πρώτο ποστ μου έδειξα αν σεβομαι ή όχι τους μη καπνιστές. Αυτό που δεν μου άρεσε (και γι'αυτό εκανα το προηγούμενο ποστ) είναι αυτή ή εμπάθεια στο να αποδείξουμε οτι δεν κανει "καλό" το κάπνισμα, και γι'αυτό έγραψα ό,τι έγραψα... Το ότι κάνουμε οι περισσότεροι αυτές τις καταχρήσεις λάθη κλπ δεν δικαιολογεί το κάπνισμα, με την λογική ότι "έλα μωρέ, τόσα και τόσα κάνουμε, το κάπνισμα μας πείραξε". όσο γι'αυτό, και πάλι, δεν είπα κάτι τέτοιο απλά όταν κάνουμε 10δες πράγματα που μας βλάπτουν, ας μην ηθικολογούμε για το κάπνισμα!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Μέσα στο κάπνισμα βέβαια περιέχεται και ο ναργιλές αλλά και τα πούρα! Για αυτά τί έχετε να πείτε ? Δέν είναι τόσο κακά όσο το τσιγάρο ! :rolleyes: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Καλύτερα από το τσιγάρο, (σε γενικές γραμμές) μυρίζουν, έτσι δεν ενοχλούν και τόσο τους άλλους, αλλά προπάντος δεν προκαλούν εθισμό μια και δεν υπάρχει η νικοτινή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 οπως το παρει κανεις... τα πουρα τα καλα κ μεγαλα βρωμοκοπανε... τα μικρα πουρακια με γευση ειναι αυτα που δεν ενοχλουν τοσο!αλλα οπως κ να χει δεν μπορει ενας καπνιστης να αρχισει τα πουρα απλα για να μην ενοχλει τους γυρω του εστω κ αν οντως δεν ενοχλουν... φαντασου σε μια καφετερια αντι για τσιγαρα ολοι να καναν πουρα... θα ηταν αραγε ενοχλητικο?? :confused: "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DrGus φαντασου σε μια καφετερια αντι για τσιγαρα ολοι να καναν πουρα... θα ηταν αραγε ενοχλητικο?? :confused: Αραγε? Who knows? http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Εγω παλι πιστευω οτι απο τη στιγμη που το forum μας το αποτελουν στη μεγαλυτερη του βαση ενηλικες και νοημονες ανθρωποι τοτε ολο αυτο το thread ειναι αχρηστο .Τι προσπαθουμε να κανουμε;Να πεισουμε καποιον που ειναι 20-30-40 χρονων οτι αυτο που κανει ειναι επιβλαβες για την υγεια του και για τον περιγυρο του;Οτι σε λιγα χρονια θα εχει σοβαρα προβληματα υγιειας και ισως θα του αποφερει και τον θανατο;Αφου δεν μπορειτε να το αντιληφθειτε μονοι σας ρε παιδια τοτε προβλημα σας ειλικρινα.Ευχομαι μονο μεσα απο την καρδια μου ποτε να μην παθετε κατι απο αυτο το ναρκωτικο.Εγω χαιρομαι πλεον γιατι και τα 3 μελη της οικογενειας μου το εχουν κοψει μαχαιρι το καπνισμα συν αλλοι 2 πολυ γνωστοι μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 κ εγω χαιρομαι γιατι σημερα μολις εμαθα οτι κ η πρωην μου εκοψε το καπνισμα προς μεγαλη μου χαρα... (μετα απο μερικες απειλες απο τον γιατρο της βεβαια, αλλα σημασια εχει οτι το εκανε!) ο πατερας μου δε εδω κ δυο χρονια σχεδον τωρα δεν καπνιζει! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Θα πρεπε να γίνει ότι και στην αμερική (που είναι πάντα υπερβολικοί). Απλούστατα, τους καπνιστές όλοι να τους αντιμετώπιζαν σαν άρρωστους, σαν μιαρούς κλπ. Μόλις έσκαγε σε μια παρέα κάποιος και άναβε τσιγάρο, οι άλλοι με την συμπεριφορά τους και τον αποκλεισμό του, να τον έκαναν να αισθανθεί πολύ άσχημα. Δακτυλοδεικτούμενοι όσοι καπνίζουν. Ρατσιστικό ε;; YES IT IS!! I LOVE IT!! HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον David Θα πρεπε να γίνει ότι και στην αμερική (που είναι πάντα υπερβολικοί). Απλούστατα, τους καπνιστές όλοι να τους αντιμετώπιζαν σαν άρρωστους, σαν μιαρούς κλπ. Μόλις έσκαγε σε μια παρέα κάποιος και άναβε τσιγάρο, οι άλλοι με την συμπεριφορά τους και τον αποκλεισμό του, να τον έκαναν να αισθανθεί πολύ άσχημα. Δακτυλοδεικτούμενοι όσοι καπνίζουν. Ρατσιστικό ε;; YES IT IS!! I LOVE IT!! Μπράβο μπράβο. Να κάνουμε όπως οι Αμερικάνοι. Που στα serials για νέους (90210 κλπ.) οι μισοί έχουν κάνει από μαριχουάνα μέχρι LSD, και οι άλλοι μισοί έχουν περάσει κάποια στιγμή από ΑΑ (Anonymous Alcoholics) αλλά όταν πιάσουν κάποιον με τσιγάρο τον στιγματίζουν κοινωνικά! Που διέδωσαν το κάπνισμα ανά την υφήλιο και τώρα προστατεύουν τους νέους από το τσιγάρο, όπως ακριβώς είχαν διαδώσει το ποτό ανά τον κόσμο πριν εφαρμόσουν την ποτοαπαγόρευση... Κι εμείς αυτή την υποκρισία την κάνουμε σημαία μας για να υποστηρίξουμε τα επιχειρήματά μας :mad: Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον David Θα πρεπε να γίνει ότι και στην αμερική (που είναι πάντα υπερβολικοί). Απλούστατα, τους καπνιστές όλοι να τους αντιμετώπιζαν σαν άρρωστους, σαν μιαρούς κλπ. Μόλις έσκαγε σε μια παρέα κάποιος και άναβε τσιγάρο, οι άλλοι με την συμπεριφορά τους και τον αποκλεισμό του, να τον έκαναν να αισθανθεί πολύ άσχημα. Δακτυλοδεικτούμενοι όσοι καπνίζουν. Ρατσιστικό ε;; YES IT IS!! I LOVE IT!! Ο Κλασσικός Αμερικάνικος πουριτανισμός και η κλασσική Αμερικάνικη υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. :!: Αμα κόπτονται τόσο πολύ για την υγεία των καπνιστών και προσπαθούν μα κάθε τρόπο να απαγορέυσουν/δυσκολέψουν το κάπνισμα γιατί δεν κλείνουν τις Αμερικάνικες καπνοβιομηχανίες να τελειώνει η ιστορία? Εδώ σε θέλω κάβουρα. :whistle: PS + Edit : Sergios μαζί τα γράφαμε :lol: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον David Θα πρεπε να γίνει ότι και στην αμερική (που είναι πάντα υπερβολικοί). Απλούστατα, τους καπνιστές όλοι να τους αντιμετώπιζαν σαν άρρωστους, σαν μιαρούς κλπ. Μόλις έσκαγε σε μια παρέα κάποιος και άναβε τσιγάρο, οι άλλοι με την συμπεριφορά τους και τον αποκλεισμό του, να τον έκαναν να αισθανθεί πολύ άσχημα. Δακτυλοδεικτούμενοι όσοι καπνίζουν. Ρατσιστικό ε;; YES IT IS!! I LOVE IT!! Καλα :whistle: Ας πανε να πιασουν πρωτα τις "μαστουρατζες", τα καθε λογης "χορταρικα" και ολα τα χημικα ναρκωτικα και μετα ας δειξουν με το δαχτυλο τον καπνιστη... Αντε μην δειξω στους αμερικανους κανενα "αλλο" δαχτυλο :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts