Jump to content

Περί μπαταρίας & αυτονομίας

m4rvel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το πάρεις, πίστεψε με τη πρώτη βδομάδα θα κλαις τα λεφτά σου, είναι δύσκολη η μετάβαση σε άλλο λειτουργικό, θέλει κανα μήνα για να πεις αν πήρες σωστή ή λάθος απόφαση

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακαρι να ειναι τοσο βελτιωμενο το 7 ωστε να περναει το 6 plus παντως.

Απο εκει και περα, απο τις μετρησεις, καταλαβαινω οτι αν αθροισεις ολες τις ωρες/λεπτα οθονης που εχει καθε εφαρμογη, ισως να μπορεις να βγαλεις τη συνολικη χρηση οθονης που δινει και το ανδροιδ, για να εχεις ενα μετρο συγκρισης.

Αν ειναι ετσι, βλεπω μια συνολικη διαρκεια οθονης 3,5-4 ωρες οθονης και καθολου κλησεις, μονο 12 λεπτα..

Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο συλογισμος μου αλλα αυτοι οι χρονοι δεν ειναι κατι τρομερο, σε σχεση με αλλες συσκευες. Τωρα αν το 6s plus ηταν τοσο κατω και ολοι μου ελεγαν οτι βγαζει 2 μερες εντονης χρησης, οκ παω πασο.

Εγω μιλαω γυρω στις 2-4 ωρες στις 2 ημερες, και εχω οθονη απο 3- 5 ωρες, ολα ανοιχτα και ολες οι κλασσικες εφαρμογες σε χρηση με ομαδικες συνομολιες να βαρανε συνεχεια σε whasapp.

Αν με ολα αυτα το αι φον 7 βγαζει ανετα τη μερα ισως το δοκιμασω καποια στιγμη, γιατι με τις συσκευες του '17 δε βλεπω να ψωνιζω τιποτα απο ο,τι ερχεται.

Δεν είπαμε ότι θα σου βγάλει ποτέ το 7 το μικρό παραπάνω από το s7 edge

Το 6 plus ναι ίδια νούμερα μου έβγαζε περίπου. Φυσικά τότε ήταν με iOS 9

Το iOS 10 το βλέπω ανώτερο σε αυτονομία

Nokia 8800 Scirocco

Αν το πάρεις, πίστεψε με τη πρώτη βδομάδα θα κλαις τα λεφτά σου, είναι δύσκολη η μετάβαση σε άλλο λειτουργικό, θέλει κανα μήνα για να πεις αν πήρες σωστή ή λάθος απόφαση

Sent from my iPhone using Tapatalk

κοιτα, εχω ξεπερασει τη φαση να κανει 300 πραγματα, ασχετως αν μου αρεσει. Πχ καρτες μνημης κτλ (που τωρα εχω 128αρα γρηγορη και το ευχαριστιεμαι..).

Αν το επαιρνα θα το επαιρνα ξεροντας οτι θα κανω διαφορετικη χρηση. Ομως τωρα προτιμω αυτο που εχω. ΕΙπα οτι ισως το δοκιμασω μες το 2017 αν βαρεθω τη συσκευη μου, γιατι δεν βλεπω να με ελκυει κατι απο τα καινουρια. αν ξενερωσω γυρναω σε αλλη συσκευη, δε χαθηκε ο κοσμος.

Απλα θα ξενερωσω πρωτες μερες αν δεν βγαζω μερα με τη χρηση που κανω γιατι ειναι και εργαλειο δουλειας και θελω μπαταρια

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μακαρι να ειναι τοσο βελτιωμενο το 7 ωστε να περναει το 6 plus παντως.

Απο εκει και περα, απο τις μετρησεις, καταλαβαινω οτι αν αθροισεις ολες τις ωρες/λεπτα οθονης που εχει καθε εφαρμογη, ισως να μπορεις να βγαλεις τη συνολικη χρηση οθονης που δινει και το ανδροιδ, για να εχεις ενα μετρο συγκρισης.

Αν ειναι ετσι, βλεπω μια συνολικη διαρκεια οθονης 3,5-4 ωρες οθονης και καθολου κλησεις, μονο 12 λεπτα..

Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο συλογισμος μου αλλα αυτοι οι χρονοι δεν ειναι κατι τρομερο, σε σχεση με αλλες συσκευες. Τωρα αν το 6s plus ηταν τοσο κατω και ολοι μου ελεγαν οτι βγαζει 2 μερες εντονης χρησης, οκ παω πασο.

Εγω μιλαω γυρω στις 2-4 ωρες στις 2 ημερες, και εχω οθονη απο 3- 5 ωρες, ολα ανοιχτα και ολες οι κλασσικες εφαρμογες σε χρηση με ομαδικες συνομολιες να βαρανε συνεχεια σε whasapp.

Αν με ολα αυτα το αι φον 7 βγαζει ανετα τη μερα ισως το δοκιμασω καποια στιγμη, γιατι με τις συσκευες του '17 δε βλεπω να ψωνιζω τιποτα απο ο,τι ερχεται.

Νίκο , προφανώς το Edge έχει καλύτερη μπαταρία από το iphone 7.

Το 7 έχει πολύ καλύτερη όμως μπαταρία από το 6s , εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι ( αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι κάτοχοι ..)

Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το iphone ( ios) , γνώμη μου έιναι ότι θα πρέπει να πας στο 7 Plus.. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι τεράστιο και δυσανάλογα μεγάλο , αλλά από 5,5 οθόνη σε 4,7 δεν μομίζω να την παλέψεις με το μικρό 7άρι..

Επιπλέον , γιατί δεν θα ψωνίσεις τίποτα από τις Android ναυαρχίδες του '17 ?? ( Κάποιο απο LG G6 , Samsung S8 , HTC 11 κτλ θεωρείς ότι δεν θα είναι οκ ???)

Θανάσης

Δεν είπαμε ότι θα σου βγάλει ποτέ το 7 το μικρό παραπάνω από το s7 edge

Το 6 plus ναι ίδια νούμερα μου έβγαζε περίπου. Φυσικά τότε ήταν με iOS 9

Το iOS 10 το βλέπω ανώτερο σε αυτονομία

ειπες οτι εχει αρκετα καλη και ισως να ειναι κοντα. ΟΤαν καποιος σε διαβαζει, και θελει αυτονομια και ξερει οτι το s7 edge Λοιπον βγαζει και 2 μερες ανετα, και του λες εισαι κοντα, τον παραπλανας λιγακι..αυτο εννοω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

κοιτα, εχω ξεπερασει τη φαση να κανει 300 πραγματα, ασχετως αν μου αρεσει. Πχ καρτες μνημης κτλ (που τωρα εχω 128αρα γρηγορη και το ευχαριστιεμαι..).

Αν το επαιρνα θα το επαιρνα ξεροντας οτι θα κανω διαφορετικη χρηση. Ομως τωρα προτιμω αυτο που εχω. ΕΙπα οτι ισως το δοκιμασω μες το 2017 αν βαρεθω τη συσκευη μου, γιατι δεν βλεπω να με ελκυει κατι απο τα καινουρια. αν ξενερωσω γυρναω σε αλλη συσκευη, δε χαθηκε ο κοσμος.

Απλα θα ξενερωσω πρωτες μερες αν δεν βγαζω μερα με τη χρηση που κανω γιατι ειναι και εργαλειο δουλειας και θελω μπαταρια

Πρέπει να δοκιμάσεις το 7 plus για να είσαι κάπως καλύτερα

Το μικρό είναι αντίστοιχο με το s7 που σίγουρα δεν σου αρκεί

Το 7 είναι μια compact συσκευή για όλες τις χρήσεις

Το άλλο είναι αρκετά μεγάλο και ξεφεύγει.

Nokia 8800 Scirocco

Νίκο , προφανώς το Edge έχει καλύτερη μπαταρία από το iphone 7.

Το 7 έχει πολύ καλύτερη όμως μπαταρία από το 6s , εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι ( αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι κάτοχοι ..)

Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το iphone ( ios) , γνώμη μου έιναι ότι θα πρέπει να πας στο 7 Plus.. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι τεράστιο και δυσανάλογα μεγάλο , αλλά από 5,5 οθόνη σε 4,7 δεν μομίζω να την παλέψεις με το μικρό 7άρι..

Επιπλέον , γιατί δεν θα ψωνίσεις τίποτα από τις Android ναυαρχίδες του '17 ?? ( Κάποιο απο LG G6 , Samsung S8 , HTC 11 κτλ θεωρείς ότι δεν θα είναι οκ ???)

Φιλε Montoya_f1,

για να μην το κανουμε vs συσκευων εδω και βγουμε εκτος. Στο αλλο θεμα που συζητουσαμε ειπωθηκε οτι το 7 εχει αυτονομια οσο το 6s PLUS και καλυτερη απο το 6s.

Επισης ειπωθηκε οτι εχει παραπλησια μαλλον με το s7 edge.

Εγω παρακολουθω τις νεες συσκευες για γενικα βαριεμαι ευκολα και τις αλλαζω, το 7αρι δεν το ειχα στο μυαλο μου γιατι το Plus ειναι πολυ μεγαλο για μενα και το μικρο, απο οσα μπορω να ξερω απο τους γυρω μου δε θα με εβγαζε ουτε τη μερα καποιες φορες.

Τωρα βεβαια ο φιλος Τασος επιμενει οτι ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, γιαυτο αν αποφασισω να αλλαξω τη συσκευη μου λεω να το δοκιμασω αν δε μου κανει κλικ καμια αλλη συσκευη φετος..

Το γιατι δε μου κανουν κλικ οι αλλες ειναι εντελως off, αλλα εν ολιγοις, γιατι δε βλεπω καμια τρομερη βελτιωσε σε καμερες, και αντιθετα βλεπω υπερβολικα μεγαλες οθονες που και με μηδενικα μπεζελ εμενα δε θα με βολευουν γιατι το δαχτυλο δε θα φτανει ουτε τη μιση, συν μικροτερες μπαταριες απο αυτο που εχω, αρα σχεδον δε θα δω αναβαθμιση για τα 700αρια που θα ζητανε..

Οποτε το να κανω μια δοκιμη σε ενα 7αρι για λιγο διαστημα ισως ειναι ενα ενδεχομενο για φετος.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα μου τα αλλαζεις λιγο, αλλιως τα ελεγες στο αλλο θεμα,και τα γραφω απο πανω,

αλλα επειδη δε θελω να βγουμε off, θα παρακολουθω το νημα απο ενδιαφερον και δεν ξανα σχολιαζω. Αυτο που ηθελα να καταλαβω για την αυτονομια το καταλαβα. Κατα τα αλλα το ιος το ξερω.

Το PLus και γενικα τετοιου μεγεθους συσκευη δε θα παρω παρα μονο αν φτιαχνει και καφε.

Φιλε Montoya_f1,

για να μην το κανουμε vs συσκευων εδω και βγουμε εκτος. Στο αλλο θεμα που συζητουσαμε ειπωθηκε οτι το 7 εχει αυτονομια οσο το 6s PLUS και καλυτερη απο το 6s.

Επισης ειπωθηκε οτι εχει παραπλησια μαλλον με το s7 edge.

Εγω παρακολουθω τις νεες συσκευες για γενικα βαριεμαι ευκολα και τις αλλαζω, το 7αρι δεν το ειχα στο μυαλο μου γιατι το Plus ειναι πολυ μεγαλο για μενα και το μικρο, απο οσα μπορω να ξερω απο τους γυρω μου δε θα με εβγαζε ουτε τη μερα καποιες φορες.

Τωρα βεβαια ο φιλος Τασος επιμενει οτι ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, γιαυτο αν αποφασισω να αλλαξω τη συσκευη μου λεω να το δοκιμασω αν δε μου κανει κλικ καμια αλλη συσκευη φετος..

Το γιατι δε μου κανουν κλικ οι αλλες ειναι εντελως off, αλλα εν ολιγοις, γιατι δε βλεπω καμια τρομερη βελτιωσε σε καμερες, και αντιθετα βλεπω υπερβολικα μεγαλες οθονες που και με μηδενικα μπεζελ εμενα δε θα με βολευουν γιατι το δαχτυλο δε θα φτανει ουτε τη μιση, συν μικροτερες μπαταριες απο αυτο που εχω, αρα σχεδον δε θα δω αναβαθμιση για τα 700αρια που θα ζητανε..

Οποτε το να κανω μια δοκιμη σε ενα 7αρι για λιγο διαστημα ισως ειναι ενα ενδεχομενο για φετος.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα μου τα αλλαζεις λιγο, αλλιως τα ελεγες στο αλλο θεμα,και τα γραφω απο πανω,

αλλα επειδη δε θελω να βγουμε off, θα παρακολουθω το νημα απο ενδιαφερον και δεν ξανα σχολιαζω. Αυτο που ηθελα να καταλαβω για την αυτονομια το καταλαβα. Κατα τα αλλα το ιος το ξερω.

Το PLus και γενικα τετοιου μεγεθους συσκευη δε θα παρω παρα μονο αν φτιαχνει και καφε.

Εχω βαλει φωτογραφια τα στατιστικα της μπαταριας μου.

Τα ειδες. Μπορεις να βγαλεις τα συμπερασματα σου.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα οτι καταλαβαινεις μπορεις να κανεις.

Εγω ειμαι ευχαριστημενος με την συσκευη και το ξανα λεω οτι σε σχεση με το s6 edge που ετυχε να εχω για 3 μερες, το iphone 7 εχει περιπου 2πλασια αυτονομια. Αν το ειχες ποτε το s6 edge καταλαβαινεις περιπου κατι παραπανω.

Nokia 8800 Scirocco

Εχω βαλει φωτογραφια τα στατιστικα της μπαταριας μου.

Τα ειδες. Μπορεις να βγαλεις τα συμπερασματα σου.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα οτι καταλαβαινεις μπορεις να κανεις.

Εγω ειμαι ευχαριστημενος με την συσκευη και το ξανα λεω οτι σε σχεση με το s6 edge που ετυχε να εχω για 3 μερες, το iphone 7 εχει περιπου 2πλασια αυτονομια. Αν το ειχες ποτε το s6 edge καταλαβαινεις περιπου κατι παραπανω.

Αυτο που συμβαινει σε αυτο το φορουμ,

οπου καποιος ρωταει κατι, του απανταμε αυτα που θα θελαμε εμεις να συμβαινουν, απλα για να τον πεισουμε, και οταν καποιος του ανταπαντα με επιχειρηματα, ξεχναει ο,τι εχει ΓΡΑΨΕΙ, και λεει αλλα, δεν μπορω να το καταλαβω... και στο τελος να τρωμε και μπαν.

Λοιπον, για να μην κανω παραθεσεις απο το αλλο νημα, ειπες οτι το 7 εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια απο 6s, ισαξια αυτονομια με 6s plus, και ειναι κοντα στο s7 edge (ασχετως αν δεν το ειχες ποτε και δεν το ξερεις, οπως κραζεις εσυ εμενα οτι δεν εχω το αι φον 7 και μιλαω για αυτο..)

Αφου μου ανεβασες εδω τα στατιστικα που στα σχολιασα αλλα δεν πηρα απαντηση για το σκεπτικο που εχω εκφρασει,

και αφου τα στατιστικα αυτα δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε με ανδροιδ κινητο λογω των γνωστων διαφορων,

μου λες οτι μπορω να βγαλω τα συμπερασματα μου (και μαζι με μενα οποιος αλλος ενδιαφερεται..)

Οχι φιλε μου, οταν μου λες ΤΩΡΑ οτι συγκρινεις με το s6 edge που ειχες και οτι εχεις καλυτερη αυτονομια, και ξεχνας τα αλλα παραπανω, δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα για την αυτονομια του 7 γιατι μεχρι χθες το βραδυ μας ελεγες οτι βγαζει σχεδον οσο ενα s7 edge...

και επειδη η αυτονομια ειναι τελειως σχετικο μεγεθος, οι αναφορες σε αλλα κινητα ειναι απαραιτητη οταν μαλιστα δεν χρησιμοποιεις βασικες και ενεργοβορες εφαρμογες..

Τελος παντων, για να τελειωνουμε, εν τελει μας λες οτι το 7 βγαζει μια καλυτερη αυτονομια απο το 6s, καμια σχεση με ολα τα αλλα που μας ελεγες στο αλλο θεμα.

Οσο για το s6 edge, Ναι το ειχα περισυ το καλοκαιρι, και ναι πριν το update του καλοκαιριου ηταν χαλια, δεν εβγαζες μερα με ολα ανοιχτα (και με FB Πανω, viber, κτλ κτλ που εσυ δεν εχεις.), αλλα μετα την αναβαθμιση εβγαζα τη μερα με ολα αυτα. Με το s7 edge βγαζω 2 μερες με ολα αυτα και με πολλη χρηση..

Φιλοι μου, δυστυχως λυπαμαι γιατι καθομαστε και γινομαστε μαιντανοι, αντι να λεμε 1,2,3 αυτα ειναι τα δεδομενα και τελος.

Ναι το 7αρι με ενδιαφερει λογω καλης καμερα στη χρηση που θελω (προσωπα-εσωτερικοι χωροι-νεογεννητο παιδι), αλλα μη δουλευομαστε στα υπολοιπα.

Αυτο που συμβαινει σε αυτο το φορουμ,

οπου καποιος ρωταει κατι, του απανταμε αυτα που θα θελαμε εμεις να συμβαινουν, απλα για να τον πεισουμε, και οταν καποιος του ανταπαντα με επιχειρηματα, ξεχναει ο,τι εχει ΓΡΑΨΕΙ, και λεει αλλα, δεν μπορω να το καταλαβω... και στο τελος να τρωμε και μπαν.

Λοιπον, για να μην κανω παραθεσεις απο το αλλο νημα, ειπες οτι το 7 εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια απο 6s, ισαξια αυτονομια με 6s plus, και ειναι κοντα στο s7 edge (ασχετως αν δεν το ειχες ποτε και δεν το ξερεις, οπως κραζεις εσυ εμενα οτι δεν εχω το αι φον 7 και μιλαω για αυτο..)

Αφου μου ανεβασες εδω τα στατιστικα που στα σχολιασα αλλα δεν πηρα απαντηση για το σκεπτικο που εχω εκφρασει,

και αφου τα στατιστικα αυτα δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε με ανδροιδ κινητο λογω των γνωστων διαφορων,

μου λες οτι μπορω να βγαλω τα συμπερασματα μου (και μαζι με μενα οποιος αλλος ενδιαφερεται..)

Οχι φιλε μου, οταν μου λες ΤΩΡΑ οτι συγκρινεις με το s6 edge που ειχες και οτι εχεις καλυτερη αυτονομια, και ξεχνας τα αλλα παραπανω, δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα για την αυτονομια του 7 γιατι μεχρι χθες το βραδυ μας ελεγες οτι βγαζει σχεδον οσο ενα s7 edge...

και επειδη η αυτονομια ειναι τελειως σχετικο μεγεθος, οι αναφορες σε αλλα κινητα ειναι απαραιτητη οταν μαλιστα δεν χρησιμοποιεις βασικες και ενεργοβορες εφαρμογες..

Τελος παντων, για να τελειωνουμε, εν τελει μας λες οτι το 7 βγαζει μια καλυτερη αυτονομια απο το 6s, καμια σχεση με ολα τα αλλα που μας ελεγες στο αλλο θεμα.

Οσο για το s6 edge, Ναι το ειχα περισυ το καλοκαιρι, και ναι πριν το update του καλοκαιριου ηταν χαλια, δεν εβγαζες μερα με ολα ανοιχτα (και με FB Πανω, viber, κτλ κτλ που εσυ δεν εχεις.), αλλα μετα την αναβαθμιση εβγαζα τη μερα με ολα αυτα. Με το s7 edge βγαζω 2 μερες με ολα αυτα και με πολλη χρηση..

Φιλοι μου, δυστυχως λυπαμαι γιατι καθομαστε και γινομαστε μαιντανοι, αντι να λεμε 1,2,3 αυτα ειναι τα δεδομενα και τελος.

Ναι το 7αρι με ενδιαφερει λογω καλης καμερα στη χρηση που θελω (προσωπα-εσωτερικοι χωροι-νεογεννητο παιδι), αλλα μη δουλευομαστε στα υπολοιπα.

Αυτη ηταν η αρχικη μου τοποθετηση

"Παιδιά εντάξει λίγο τα παραλετε αλλα όχι και έχει καλύτερη μπαταρία το s7 edge. Το iPhone 7 που έχω, παίζει να έχει ίδια αυτονομία με το s7 edge

Το iPhone 7 plus έχει ακόμα καλύτερη."

Ειπα οτι "παιζει" εννοωντας οτι πιθανον το iphone 7 να εχει και την ιδια αυτονομια. Η κουβεντα ομως αφορουσε το iphone 7 plus σε σχεση με το s7 edge, γι αυτο παραξενευτηκα.

Δεν ειπα ουτε οτι εχει καλυτερη ουτε οτι τα δοκιμασα διπλα διπλα ουτε τιποτα απο αυτα που λες.

Τα επιχειρηματα μου για την αυτονομια του 7 στα εδειξα με εικονες απο τα στατιστικα της μπαταριας μου.

Δεν εβαλα τα screenshot για να σου αποδειξω οτι εχω την τελεια συσκευη. Τα εβαλα για να δει οποιος επιθυμει με την χρηση που κανω περιπου τι νουμερα βγαζει σε αυτονομια η μπαταρια μου.

Δεν μ ενδιαφερει αν καποια αλλη συσκευη βγαζει παραπανω γιατι εμενα μου αρκει.

Και οπως βλεπεις χρησιμοποιω safari, viber, youtube, instagram, κλησεις, gmail, photos, twitter, iMessage.

Τι αλλο χρησιμοποιει ενας κοινος θνητος δηλαδη που κανει την διαφορα? Facebook και messenger δεν εχω τι να κανω δηλαδη με το ζορι να τα βαλω??

Δυστυχως φιλε μου εχεις μπει και σε λαθος νημα για να αποδειξεις οτι λεω αερολογιες γιατι τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα με ξερουν και κατα καιρους εχω εκφρασει και την αποψη μου για τα χαλια των apple συσκευων. Ειμαι αντικειμενικος και δεν ειμαι κολλημενος.

Σου εδειξα τα στατιστικα τι αλλο να κανω? Να καθομαι να κανω αναλυσεις επανω σ αυτα?

Σου ειπα ομορφα οτι μπορεις να βγαλεις Ισως καποια συμπερασματα και να κανεις συγκρισεις.

Συγκρισεις με συσκευες μπορω να σου πω αφθονες. Με τι θελεις? Samsung S4? S3? Htc One m7? S6 Edge, iphone 2g/3g/3gs/4/4s/5/5s/6/6s/6plus? Lg G2/G4, oneplus X? Πες μου καποια συσκευη απο αυτες που ισως ειχες να σου πω περιπου που βαδιζει το iphone 7.

Ειχα κι αλλες πολλες αλλα δεν εχει νοημα τωρα

Προσπαθω καλοπροαιρετα να βοηθησω και δεν το δεχεσαι. Με το ζορι δηλαδη γιατι να πρεπει να λεω ψεμματα δεν καταλαβαινω.

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχει αλλο νήμα για αντιπαραθεση ip7vss7.Ο Τάσος ανέβασε τα στατιστικά του και εξήγησε μια χαρά τα της μπαταριας.Δε βρίσκω πιο το νόημα να διαβάζω σχόλια από κάποιον που με πρόσχημα ότι θέλει να αγοράσει το 7αρ αυτός αρέσκεται απλά να κράζει το iphone. Και ναι μάλλον είμαι χαζός και δε καταλαβαινω.Άνοιξε θέμα vs και πες εκει ότι είναι να πεις ή στο νήμα του s7. Εδω λέμε για το iphone 7. Α και όπως λες " σορρυ για το off" Edited by Manosvasilakis

Υπάρχει αλλο νήμα για αντιπαραθεση ip7vss7.Ο Τάσος ανέβασε τα στατιστικά του και εξήγησε μια χαρά τα της μπαταριας.Δε βρίσκω πιο το νόημα να διαβάζω σχόλια από κάποιον που με πρόσχημα ότι θέλει να αγοράσει το 7αρ αυτός αρέσκεται απλά να κράζει το iphone. Και ναι μάλλον είμαι χαζός και δε καταλαβαινω.Άνοιξε θέμα vs και πες εκει ότι είναι να πεις ή στο νήμα του s7. Εδω λέμε για το iphone 7. Α και όπως λες " σορρυ για το off"

+1000

Ας δοθεί ένα τέλος εδώ , θα γίνει το τοπικ μαντάρα...

Δεν χρωστάει κάποιος που θέλει να μάθει για το iphone 7 , να διαβάζει σελίδες με διαξιφισμούς...

Φιλικά πάντα

Θανάσης

+1000

Δεν χρωστάει κάποιος που θέλει να μάθει για το iphone 7 , να διαβάζει σελίδες με διαξιφισμούς...

Φιλικά πάντα

Αυτό λέω και εγώ όμως. Μπαινω να διαβάσω για το ιφον 7 και βλέπω vs s7 iphone 7. Το ξέρω ότι έγινα εριστικός αλλά κάπως πρεπει να σταματήσει αυτό. Από μένα τέλος τα σχόλια.!

Λυπαμαι που σε ενα φορουμ που θεωρω οτι μπαινουμε απο χομπυ εμεις οι καθημερινοι, αντι να βοηθαμε και να λυνουμε αποριες, κοιταμε πως να πεισουμε τους αλλους για τις δικες μας επιλογες, ασχετως αν δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...

Ναι βγηκα off topic, ο Τασος δηλαδη που δουλευει κανονικα το παιδι που ρωτησε αν αξιζει να παει απο s7 edge σε iphone 7, τι ειναι? On topic? κανονικα, το ψεμα επρεπε να τιμωρειται οπως και το off topic.

Υπάρχει αλλο νήμα για αντιπαραθεση ip7vss7.Ο Τάσος ανέβασε τα στατιστικά του και εξήγησε μια χαρά τα της μπαταριας.Δε βρίσκω πιο το νόημα να διαβάζω σχόλια από κάποιον που με πρόσχημα ότι θέλει να αγοράσει το 7αρ αυτός αρέσκεται απλά να κράζει το iphone. Και ναι μάλλον είμαι χαζός και δε καταλαβαινω.Άνοιξε θέμα vs και πες εκει ότι είναι να πεις ή στο νήμα του s7. Εδω λέμε για το iphone 7. Α και όπως λες " σορρυ για το off"

+1000

Φιλικά πάντα

Αυτό λέω και εγώ όμως. Μπαινω να διαβάσω για το ιφον 7 και βλέπω vs s7 iphone 7. Το ξέρω ότι έγινα εριστικός αλλά κάπως πρεπει να σταματήσει αυτό. Από μένα τέλος τα σχόλια.!

Σας παραθετω λοιπον τα μηνυματα του Τασου που ειχα ενστασεις και ξεκινουσε η αντιπαραθεση οχι για αλλο λογο, αλλα γιατι οσοι τα διαβαζαν ειχαν εσφαλμενη εντυπωση ή στην τελικη εβγαζε εμενα ψευτη/υπερβολικο. Οχι φιλοι, τον φανμποισμο των αλλων δεν θα τον πληρωσω εγω.

πειτε αν μας δουλευει ή οχι..

Ξεκιναει καπως ετσι:

Παιδιά εντάξει λίγο τα παραλετε αλλα όχι και έχει καλύτερη μπαταρία το s7 edge. Το iPhone 7 που έχω, παίζει να έχει ίδια αυτονομία με το s7 edge

Το iPhone 7 plus έχει ακόμα καλύτερη.

Στην θεωρία μην λέμε πράγματα που δεν στεκουν. Κάποιος που έχει τις συσκευές ξέρει καλύτερα.

Στο θέμα ταχυτητα; Το iPhone πάλι είναι αρκετά μπροστά.

απορω και λεω δε μπορει, οι φιλοι μου εχουν μαλλον μαιμου 7αρια με αυτα που μου εχουν πει κατα καιρους (ξεροντας παντα ο καθε ενας τι χρηση κανει περιπου και τι ειχε πριν οπου εκανε συγκριση).

Συνεχιζει ετσι λοιπον:

Παιδιά δεν ειπα ότι το μικρό iPhone μπορεί να πέρασε σε αυτονομία το s7 edge

Ειπα ότι έχει πολύ καλή το 7 και είναι κοντά.

Επίσης δεν είμαι άσχετος. Έχουν περάσει από τα χέρια μου χρόνια τώρα συσκευές και συσκευές

Htc, Samsung, lg, xiaomi, iPhone, Nokia

Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα.

Το iPhone προσφέρει απλότητα και ομαλότητα πως να το κάνουμε;

Δεν θέλω να πείσω κανέναν και για τίποτα απλα ειπα την άποψη μου όπως κι εσείς

Δοκιμασμένα πάντα μιλάω όχι έτσι στον αέρα.

Το iPhone 7 με το iPhone 6s και πιο πριν έχουν χοντρικά 30% διαφορά στην μπαταρία. Επειδή τα είχα όλα τα iPhone τα γνωρίζω από έξω και ανακατωτά γι αυτό σας λέω.

Βγάζω με το 7 δυο μέρες αυτονομία και 6+ ώρες χρήσης την στιγμή που με Τάσος προηγούμενα iPhone ήμουν 1 ημέρα αυτονομία και 4,5 ώρες χρήση

Το 7plus ξεπερνάει τις 7-8 ώρες που είναι παρά πολλές

Δεν λέω ότι είναι σκάρτο το edge απλα ανέφερα και κάποια καλά του iPhone

Πριν δυο μέρες έπεσε στα χέρια μου το edge. Σίγουρα είναι συσκευή με τα όλα της και οι περισσότερες διάφορες είναι android vs iOS γιατί στα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω τα ίδια

ΜΑζευεται λιγο για το s7 edge, μιας και μαλλον υπερεβαλλε πολυ στο 1ο μηνυμα, αντι να πει απλα οτι δεν ξερει τι κανει το s7 edge ενω στο τελος μας λεει οτι επεσε ενα edge στα χερια του (για να μας πεισει οτι το ξερει το κινητο) .

στη συνεχεια θυμαται το s6 edge και συγκρινει ενω μιλουσαμε για s7 edge vs iphone 7.

Το ότι φεύγει η μπαταρία στο iPhone 7 νεράκι με ξεπερνάει

Δεν το έχετε και δεν ξέρετε. Βγάζω άνετα την ημέρα και έχω φτάσει μέχρι 56 ώρες αναμονή και 6,5ωρες χρήση

Wifi δεν κλείνω ποτέ και κλήσεις, μηνύματα, πολύ safari, viber, email είναι σε καθημερινή βάση οι ασχολίες μου

Αυτό το ατελείωτο vs δεν έχει διέξοδο

Πόσοι iPhone χρήστες εδώ παραδεχόμαστε ότι το s7/edge, htc 10, oneplus 3/3t είναι πολυ καλές συσκευές και εσείς οι Samsung funs αδυνατείτε να πιστέψετε ακόμα και το πιο απλό για το iPhone.

Τέτοιο κόλλημα δεν μπορώ να το καταλάβω. Βασικά δεν είστε ούτε Samsung funs

Apple haters μόνο και ότι προκύψει βλέπω περισσότερο από εσάς με τις παροπιδες

Το iPhone 7 έχει μπαταρία ανώτερη της τάξης του 20-30% συν από το 6s επειδή πιο πάνω κάποιος είπε ότι πιθανόν δεν θα βγάζει την μέρα.

Να αναφέρω κάτι ακόμα. Έβγαλα φωτογραφίες με το S6 edge που έπεσε στα χέρια μου για τρεις μέρες. Επίσης έβγαλα και με το iPhone 7

Και με τις δυο κάμερες εμπρός και πίσω.

Ενώ στις συσκευές οι φωτογραφίες φαντάζουν στο S6 edge πολύ super βάζοντας τες στον iMac μου 21,5 ιντσών είδα ότι ουδέ μια σχέση έχουν με την οθόνη του κινητού.

Μακραν το S6 edge έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα και στις δυο κάμερες

Το s7 σε σχέση με το S6 δεν ξέρω πως τα πηγαίνει αλλά επειδή ο θείος μου πήρε το s7 edge θα βγάλω ορισμένες φωτογραφίες πάλι στο ίδιο σημείο με iPhone 7 και s7 edge και βάζοντας τες στον υπολογιστή θα κάνω συγκρίσεις. Είμαι πολύ περίεργος να δω αποτελέσματα

(Το S6 edge έχει αυτονομία παρόμοια με το 5s, με κανονική χρήση μου έβγαζε 18-20 ώρες χωρίς πολλές εφαρμογές μέσα και με όλες τις διάφορες τεχνολογίες εντός του wifi κλειστές)

και στο τελος αρπαζεται μαζι μου γιατι επιμενω στα ιδια επιχειρηματα απο την αρχη, που αν δεν ειχαμε ασχοληθει θα ειχε πεισει τον φιλο που ανοιξε το θεμα οτι το s7 edge ειναι πανω κατω στα ιδια με το Iphone 7 σε αυτονομια και αρχιζει να με κραζει λεγοντας αυτα:

Ειπα εγώ ότι έχει καλύτερη αυτονομία το iPhone 7 από το s7 edge?

Ειπα ότι έχει αρκετά καλή και μπορεί να είναι κοντά.

Δεν πρόκειται να καταλάβεις από τα στατιστικά μου γιατί το android μετράει αλλιώς

Συγκριτικά με το 6s μου βγάζει ένα 20% επάνω

Με το iPhone 6 Plus μου βγάζει ίδια αυτονομία

Με το S6 edge χαοτική η διαφορά. Το iPhone βγάζει διπλάσια αυτονομία

Θα ανεβάσω και στατιστικά όταν μπορέσω γιατί πολλές φορές το φορτίσω μέχρι 80% και δεν μηδενίζουν τα στατιστικά

Νίκο ρε φίλε έχεις iPhone 7? Είχες ποτέ;

Μ αρέσει που είσαι τόσο σίγουρος ο και αναφέρεις και παραδείγματα ότι με λίγο λιώσιμο θέλει σίγουρα φόρτιση μέσα στην μέρα

Μιλα για το s7 σου και εμείς για την δίκη μας συσκευή.

Με το ζόρι δηλαδή να φορτίζουμε μέσα στην μέρα επειδή το θέλεις εσυ;

Facebook και messenger δεν έχω στην συσκευή

Τώρα ξέρω θα μου πεις κι εμένα να πάρω Nokia με 40€

Μόλις όμως ζοριστεις με την συσκευή σου μην αρχίσεις να μας λες ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και πιο πολλούς πυρήνες και μεγαλύτερη ανάλυση και το βλέπεις λογικό το iPhone που έχει υποτιθέμενα χάλια ανάλυση να κρατάει

Ρίξε την ανάλυση τώρα με android 7 και μάσα την καραμέλα με τις 4K οθόνες ξέρουμε πολύ καλά ότι από το 5s και πριν δεν έχουν μπαταρία τα τηλέφωνα όμως στο 7 με τους 2 normal πυρήνες και τους άλλους 2 για οικονομία που αναλαμβάνει ένα sensor να ρίχνει ανάλογα την δουλειά, έχουν κάνει άριστη οικονομία και βγάζουμε αυτά τα ποσοστά

Στους φίλους σου μπορείς να πεις να μπαίνουν στην ενότητα iPhone εδώ στο my phone και θα συζητήσουμε πράγματα και ίσως διορθώσουν κάτι από τις ρυθμίσεις και μετά βλέπουμε

και συγκρινει τελικα το 7αρι με το s6 edge Πρo update καλοκαιριου που και εγω ειπα οτι ηταν τραγικο.

Τελος, κανει και στο νημα του αι φον 7 την ερωτηση για την μπαταρια του κινητου και ανεβαζει τα στατιστικα, για τα οποια κανω ενα σχολιο αλλα κανεις δεν απανταει, να μου πει, ρε αδερφε κανεις λαθος ή καπως ετσι ειναι...και απλα αρχιζει μια συζητηση για τα στατιστικα σε σχεση με το 6s plus!!

Ρε φιλε, απο το S7 edge ξεκινησαμε ως μετρο συγκρισης, ο αλλος ανοιξε θεμα για το s7 edge, και στο τελος καταληγεις να μου πεις, βγαλε συμπερασματα απο τα στατιστικα του σε σχεση με αλλο αι φον καθως μονο με αι φον μπορουν να συγκριθουν?

ΕΙμαστε σοβαροι??

και αφου παλι λεω τα επιχειρηματα μου μπας και καταλαβω τελικα απο εσας που παιζει η μπαταρια του, γιατι απο τον κυκλο μου ειχα αλλη εικονα, θυμαται ο φιλος τασος να πει αυτο

το ασχετο εντελως δηλαδη!

και τελος θυμαται να μου συγκρινει ασχετες συσκευες μερικες 100 χρονων που ποτε δεν ζητηθηκε στο αρχικο νημα, οπως αυτες:

Samsung S4? S3? Htc One m7? S6 Edge, iphone 2g/3g/3gs/4/4s/5/5s/6/6s/6plus? Lg G2/G4, oneplus X?

Κάποιοι είστε άρρωστοι πραγματικά. Καλά πως κάνετε έτσι για κινητά.... για κινητά;;; Έλεος δηλαδή. Αν αυτά είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στη ζωή σας παω πάσο. Αν όχι να το κοιτάξετε... εκτός αν πάλι είστε 15 χρόνων η δουλεύετε δε αυτές τις εταιρείες και σας τρέχει το αφεντικό....

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Κάποιοι είστε άρρωστοι πραγματικά. Καλά πως κάνετε έτσι για κινητά.... για κινητά;;; Έλεος δηλαδή. Αν αυτά είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στη ζωή σας παω πάσο. Αν όχι να το κοιτάξετε... εκτός αν πάλι είστε 15 χρόνων η δουλεύετε δε αυτές τις εταιρείες και σας τρέχει το αφεντικό....

χαχαχα, φιλε μου κανεις λαθος. Δεν ειναι τα κινητα, ειναι πολλα απο πισω. Ειναι η ψυχολογια μας να πεισουμε τον εαυτο μας οτι η επιλογη που καναμε ειναι σωστη..

Ξερεις, οταν μπαινω και μου εχουν απαντησει, παντα απανταω.. ακομα και αν βλεπω οτι αυτα που μου λενε δεν ισχυουν, προσπαθω να κανω κουβεντα γιατι μαρεσει, γιατι αν μεθαυριο παρω το ταδε κινητο δε θελω να διαπιστωσω κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που μου λεγανε...

Οταν λοιπον οι φιλοι παραπανω μου τη λενε για το VS, μιας και σε μενα αναφερθηκε ο Μανος, οφειλα να απαντησω μια και καλη...και ο λογος ειναι οτι δεν μπηκα μια φορα εδω μεσα και τελος, θεωρω παρεα μου το φορουμ

Ποια ψυχολογία τώρα σιγά ας χαλαρώσουμε όλοι. Λες και πήραμε το σπίτι της ζωής μας και δεν αρέσει στο σόι μας και τι θα κάνουμε.. οκ και εγώ αγόρασα αυτό που υπογράφω.. Μάπα ..αυτό έχω τώρα τι να κάνω; Στο μέλλον μπορεί να πάρω κάτι άλλο μπορεί το επόμενο iPhone ξέρω γω ότι μουρθει. Χαλαρά μάγκες

Ψάχνουμε την αυτονομία 3 πάνω 3 κάτω. Δεν καεί ρεύμα μην αγχώνεστε αν το φορτίσετε ούτε θα διασχίσετε την αριζονα και θα ξεμείνετε στο πουθενά. Μια χαρά είναι όλα τα κινητά με τα καλά και τα στραβά τους..

Edited by kgalaz

Ποια ψυχολογία τώρα σιγά ας χαλαρώσουμε όλοι. Λες και πήραμε το σπίτι της ζωής μας και δεν αρέσει στο σόι μας και τι θα κάνουμε.. οκ και εγώ αγόρασα αυτό που υπογράφω.. Μάπα ..αυτό έχω τώρα τι να κάνω; Στο μέλλον μπορεί να πάρω κάτι άλλο μπορεί το επόμενο iPhone ξέρω γω ότι μουρθει. Χαλαρά μάγκες

Ψάχνουμε την αυτονομία 3 πάνω 3 κάτω. Δεν καεί ρεύμα μην αγχώνεστε αν το φορτίσετε ούτε θα διασχίσετε την αριζονα και θα ξεμείνετε στο πουθενά. Μια χαρά είναι όλα τα κινητά με τα καλά και τα στραβά τους..

μα προφανως και ετσι ειναι, αλλα οταν σε ρωταω κατι και μου λες υπερβολες (να μην πω ψεμματα), και σε ρωταω γιατι μου χρειαζεται, αν την πατησω μετα, δε θα ξενερωσω?

Και δε σου λεω για μενα που απο την υπογραφη μου καταλαβαινεις οτι δε θα με πολυ νοιαζει..αλλα υπαρχουν παιδια που ρωτανε και μαζευουν 2 χρονια λεφτα για να παρουν μια συσκευη καλη..

Οσο για την αυτονομια, εγω εκανα πολυ ποδηλατο καποτε (τωρα λογω κορης ειμαι μες το σπιτι ολη μερα και γιαυτο το τοσο λιωσιμο εδω).

Οταν κανεις 5 ωρες ποδηλατο και γραφεις sportstracker (εγω βαζω 2 εφαρμογες ταυτοχρονα+strava για συγκεκριμενες μετρησεις) και βγαζεις και 50 φωτο αμα λαχει στη βολτα, τοτε ναι θες μπαταρια, οχι μονο για να κανεις τη δραστηριοτητα σου, αλλα γιατι πρεπει να εχεις κινητο μαζι σου..

Μου εχει κοπει αλυσιδα στη μεση του πουθενα 120χλμ μακρυα απο το σπιτι μου, φαντασου να μην ειχα και μπαταρια..

Η δικη μου οπτικη λοιπον δεν ειναι καμια ψυχολογια και κανενα κολλημα, ειναι γιατι η αυτονομια σε συσκγκειμενες στιγμες που ειναι πολυ σημαντικη, και κανενα Powerbank/γρηγορη φορτιση δεν μου ειναι χρησιμη.

Αυτα απο μενα, και ελπιζω να καταλαβες τωρα γιατι ειχα τετοια επιμονη για κατι τοσο γελοιο, το να ειμαστε ειλικρινεις..... απο εκει και περα, και 4 μερες σου βγαζω με το αι φον με (μη) χρηση. αυτο ειναι αλλο ομως.

Γίνεται ολόκληρο θέμα από το πουθενά και στο τέλος το γυρίζετε σε προσωπική αντιπαράθεση. Παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ. Ήδη έχουν γίνει ενημερώσεις 2 φορές και μεταφορές μηνυμάτων για να διευκολυνθεί η κουβέντα.

Επίσης για να τελειώνει το θέμα, το iPhone 7 σε αυτονομία δεν μπορεί να φτάσει ούτε το S7 edge ούτε το 7 Plus και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός, το iPhone 7 έχει μπαταρία 1960 και τα άλλα δύο έχουν 3600 και 2900. Είναι αδιανόητο μια τέτοια μπαταρία να ισοφαρίσει ή να πιάσει νούμερα αυτονομίας συσκευών με διπλάσια μπαταρία. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ούτε τα νούμερα.

Οπότε όποιος έρχεται από μεγάλο κινητό με μεγάλη μπαταρία και έχει μάθει να το σκίζει τότε δεν μπορεί να βολευτεί με το iPhone 7. Θα θέλει φόρτιση μέσα στην ημέρα ή θα πρέπει να αλλάξει την χρήση που θα κάνει.

Είναι απλό το θέμα και δεν χρειάζεται να φτάνουμε να πείσουμε τους άλλους για τις επιλογές μας.

Τέλος τα off topic μηνύματα και τα επόμενα που θα είναι εκτός θέματος θα διαγράφονται αμέσως.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γίνεται ολόκληρο θέμα από το πουθενά και στο τέλος το γυρίζετε σε προσωπική αντιπαράθεση. Παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ. Ήδη έχουν γίνει ενημερώσεις 2 φορές και μεταφορές μηνυμάτων για να διευκολυνθεί η κουβέντα.

Επίσης για να τελειώνει το θέμα, το iPhone 7 σε αυτονομία δεν μπορεί να φτάσει ούτε το S7 edge ούτε το 7 Plus και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός, το iPhone 7 έχει μπαταρία 1960 και τα άλλα δύο έχουν 3600 και 2900. Είναι αδιανόητο μια τέτοια μπαταρία να ισοφαρίσει ή να πιάσει νούμερα αυτονομίας συσκευών με διπλάσια μπαταρία. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ούτε τα νούμερα.

Οπότε όποιος έρχεται από μεγάλο κινητό με μεγάλη μπαταρία και έχει μάθει να το σκίζει τότε δεν μπορεί να βολευτεί με το iPhone 7. Θα θέλει φόρτιση μέσα στην ημέρα ή θα πρέπει να αλλάξει την χρήση που θα κάνει.

Είναι απλό το θέμα και δεν χρειάζεται να φτάνουμε να πείσουμε τους άλλους για τις επιλογές μας.

Τέλος τα off topic μηνύματα και τα επόμενα που θα είναι εκτός θέματος θα διαγράφονται αμέσως.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

Συγγνώμη για την ερώτηση, είναι εκτός θέματος εδώ η αυτονομια ? Ή εννοείς ότι η σύγκριση είναι εκτός θέματος μόνο ?

Επίσης η αυτονομια δύσκολα μπορεί να συγκριθεί σε απόλυτα νούμερα πάρα μόνο με μέτρο σύγκρισης άλλες συσκευές, ειδικά όταν μιλάμε για τα 2 λειτουργικά που μετράνε διαφορετικά..

Όσο για το αυτονόητο που λες, απλά σε παραπέμπω στα μηνύματα που έχω παραθέσει, να μου πεις εσύ αν θα τα δεχοσουν. εκτός αν το φόρουμ που ο λόγος ύπαρξης του είναι να δίνουμε μια παραπάνω γνώση και εμπειρία δε θέλουμε να κάνει αυτή τη δουλειά αλλά να λέμε ότι μας αρέσει. Η αξία της αλήθειας και της ειλικρίνειας είναι πάνω από τους κανόνες νομίζω.

Συγγνώμη για την ερώτηση, είναι εκτός θέματος εδώ η αυτονομια ? Ή εννοείς ότι η σύγκριση είναι εκτός θέματος μόνο ?

Επίσης η αυτονομια δύσκολα μπορεί να συγκριθεί σε απόλυτα νούμερα πάρα μόνο με μέτρο σύγκρισης άλλες συσκευές, ειδικά όταν μιλάμε για τα 2 λειτουργικά που μετράνε διαφορετικά..

Όσο για το αυτονόητο που λες, απλά σε παραπέμπω στα μηνύματα που έχω παραθέσει, να μου πεις εσύ αν θα τα δεχοσουν. εκτός αν το φόρουμ που ο λόγος ύπαρξης του είναι να δίνουμε μια παραπάνω γνώση και εμπειρία δε θέλουμε να κάνει αυτή τη δουλειά αλλά να λέμε ότι μας αρέσει. Η αξία της αλήθειας και της ειλικρίνειας είναι πάνω από τους κανόνες νομίζω.

Είναι εκτός θέματος να συγκρίνεις iOS με Android σε ενότητα της Apple. Για αυτό έχουν γίνει ενημερώσεις και μεταφορές ώστε να βοηθήσουν εσάς και για να κάνετε μια σωστή κουβέντα πάνω στο θέμα αυτονομία αλλά το θέμα γύρισε σε προσωπική αντιπαράθεση και σε σύγκριση συσκευών και λειτουργικών. Το παρόν θέμα υπάρχει για να γίνεται σύγκριση και αναφορά σε συσκευές με iOS και όχι σε σχέση με άλλα λειτουργικά. Οτιδήποτε άλλο εκτός από σύγκριση συσκευών με iOS είναι εκτός θέματος.

Αυτά για να κλείσει η υπόθεση off topic. Για οτιδήποτε άλλο σε σχέση με τα παραπάνω μόνο σε pm.

Όσο για το δεύτερο κομμάτι, εγώ το ξέρω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις ώρες αυτονομίας συσκευής iOS με android. Δεν χρειάζεται να ακούσω τι λέει ο οποιοσδήποτε και να δεχτώ αυτό που λέει όταν ξέρω πως δεν γίνεται σύγκριση μεταξύ δύο συσκευών που έχουν τεράστιο χάσμα σε specs (οθόνη, μπαταρία, ram, κτλ) και με διαφορετικά λειτουργικά. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Αν οποιοσδήποτε πιστεύει κάτι τέτοιο εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Ας το πιστεύει. Εγώ θα πω απλά αυτό που πιστεύω και θα αφήσω εκτός την "κόντρα".

Αυτά από εμένα και ας επιστρέψουμε στο θέμα περί αυτονομίας των συσκευών με iOS.

Ευχαριστώ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Η δικια μου αυτονομια απο το πρωι εως τωρα με 3G και ελαχιστο wifi.

https://1drv.ms/i/s!AqOnRM-AQVicheNdL_jvMTLO7kb95Q

https://1drv.ms/i/s!AqOnRM-AQVicheNe_XNm3xJxaBRaVw

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Οκ κατάλαβα. Από εκεί και πέρα και εγω ξέρω πόσα mah είναι η μπαταρία του 7, όταν όμως σου λέει ο άλλος ότι βγάζω 2 μέρες ότι κάνω χρήση ότι ότι ότι, αποκτάς 2 προβλήματα. 1ον σου αναιρεί το αυτονόητο, ότι δηλαδή μια τόσο μικρή μπαταρία βγάζει μεγάλη αυτονομία και αυτός που έχει ρωτήσει αρχικά δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει πάντα ότι τόσα λίγα mah αποκλείεται να βγάζουν τέτοια αυτονομία και 2ον όταν ο ίδιος που έχει το 7 ξεκινάει τη σύγκριση με τις συσκευές που αναφέραμε και πλέον επιβεβαιώνει ότι λέει υπερβολές ( ας μην πω ψέματα)..σε αναγκάζει να του το πεις το συμπέρασμα. Δε γίνεται ο ένας να λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο. Άρα του λες ότι λέει υπερβολές. Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά ένας τα λέει και κάποιος θέλει να μάθει για να αγοράσει.

• 1 month later...
Τασο,για μενα βαλε την καρτα κοσμοτε αλλα περασε 10.3 με itunes και χωρις back up.Απο icloud/pc οι φωτογραφιες να περαστουν.Εγω αυτο κανω στο 5s γιατι ενιωθα οτι ειναι πιο αργο.Δεν ξερω κατα ποσο θα δω διαφορα αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα.Ειμαι ικανοποιημενος απο το 5s,γιατι στην 10.3 ειδα μια σταθεροτητα και μια σπιρταδα.Τα εφε εγιναν ακομα πιο γρηγορα.

Έχω κάνει επαναφορά από iTunes και set up as new

Μόνο εφαρμογές έχω βάλει προς το παρών

Ούτε φωτογραφίες ούτε μουσική

Δείχνει να δουλεύει άψογα όπως και πριν αλλά το δουλεύω χωρίς κάρτα. Σαν iPod

Αν βάλω το viber ξέρω πάλι θα αρχίσει τα χαζά

Έχω 3,5 ώρες χρήση και υπόλοιπο μπαταρίας 60%

Έτσι πρέπει να δουλεύει η συσκευή κανονικά

Nokia 8800 Scirocco

Έχω κάνει επαναφορά από iTunes και set up as new

Μόνο εφαρμογές έχω βάλει προς το παρών

Ούτε φωτογραφίες ούτε μουσική

Δείχνει να δουλεύει άψογα όπως και πριν αλλά το δουλεύω χωρίς κάρτα. Σαν iPod

Αν βάλω το viber ξέρω πάλι θα αρχίσει τα χαζά

Έχω 3,5 ώρες χρήση και υπόλοιπο μπαταρίας 60%

Έτσι πρέπει να δουλεύει η συσκευή κανονικά

Ακριβως,τι εφαρμογες εβαλες εσυ μεσα; εχω mycu,myf2g,google maps,facebook,instagram,messenger,Youtube και E-Radio

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to iPhone και θέματα μπαταρίας / αυτονομίας