Jump to content

Περί μπαταρίας & αυτονομίας

m4rvel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καθημερινη χρηση με τα παντα ολα ανοιχτα εκτος απο παιχνιδι...

το 65% εγινε με wifi το υπολοιπο με 3g σε περιοχη χωρις καλο σημα..

μεσα αρκετες φωτογραφιες και περιπου 40 λεπτα κλησεις.

http://img513.imageshack.us/img513/662/8sej.png

δεν εχω πετυχει ποτε αυτην την αποδοση στην Ιταλια και αρχιζω νε πιστευω οτι για την μπαταρια παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο το δικτυο του καθενα.

Στην Κερκυρα χρησιμοποιω vodafone που ειναι σιγουρα πιο απαλη με την μπαταρια και σαν σημα, απο την TIM Ιταλιας που ειναι πιο ενεργοβορα.

αν μη τι αλλο δεν το λες και ασχημη επιδοση...

Πρωτη φορα πετυχαινω κατι τετειο.

Το κινητο το εχω 3 μηνες ακριβως.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας παιδιά.Χρόνια πολλά σε όλους.

Την τελευταία βδομάδια έχω κάτι θεματάκια με την μπαταρία.

Έβαλα το iBackupBot στον υπολογιστή και μου έβγαλε αυτά:

CycleCount:211

DesignCapacity:1430

FullChargeCapacity:981

Status:Success

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα ας μου πεί αν έχει πρόβλημα η μπαταρία.

Τα προβλήματα άρχισαν μετά από ασύρματη ενημέρωση του Real Racing 3 αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό(απλά το αναφέρω).

Γειά σας παιδιά.Χρόνια πολλά σε όλους.

Την τελευταία βδομάδια έχω κάτι θεματάκια με την μπαταρία.

Έβαλα το iBackupBot στον υπολογιστή και μου έβγαλε αυτά:

CycleCount:211

DesignCapacity:1430

FullChargeCapacity:981

Status:Success

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα ας μου πεί αν έχει πρόβλημα η μπαταρία.

Τα προβλήματα άρχισαν μετά από ασύρματη ενημέρωση του Real Racing 3 αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό(απλά το αναφέρω).

Φίλε μου κατ' αρχας χρόνια πολλά, λυπάμαι που θα στο πω αλλα εισαι καρφωτος για αλλαγή μπαταρίας!!! Εισαι στο 68% της αρχικής χωρητικότητας! Συνεπώς πήγαινε για άλλη μπαταρία!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Φίλε μου κατ' αρχας χρόνια πολλά, λυπάμαι που θα στο πω αλλα εισαι καρφωτος για αλλαγή μπαταρίας!!! Εισαι στο 68% της αρχικής χωρητικότητας! Συνεπώς πήγαινε για άλλη μπαταρία!

Αν κανει μερικες φορτισεις απο 30% σε 100% μπορει αυτο να αλλαξει.

Δηλαδη μπορει να αυξηθει η χορητικοτητα.

211 φορτισεις δεν ειναι και τραγικο νουμερο. 7μηνες ειναι , με καθημερινη φορτιση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αυτο σκέφτηκα και εγώ.

Σημερα,βέβαια,που το ξαναέβαλα στο ibackupbot μου έβγαλε:

FullChargeCapacity: 1238

Δεν ξέρω,τι να πώ?Καλύπτει η εγγύηση αλλαγή μπαταρίας?Είναι από δικιά μου λάθος χρήση?

Η εγγύηση για μπαταρίες φορητών συσκευών ειναι συνήθως 6 μήνες. Χρησιμοποίησα και εγώ αυτο το προγραμμα και μου βγάζει διάφορες τιμές. Ειναι απλό. Αν δούμε οτι δεν κρατάει όσο παλιά την αλλάζουμε. Εγώ πάω καρφί πάντως για μπαταρία. Ευτυχώς δουλεύω και iPad για internet και το σώζω λίγο.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

• Administrators
Αυτο σκέφτηκα και εγώ.

Σημερα,βέβαια,που το ξαναέβαλα στο ibackupbot μου έβγαλε:

FullChargeCapacity: 1238

Δεν ξέρω,τι να πώ?Καλύπτει η εγγύηση αλλαγή μπαταρίας?Είναι από δικιά μου λάθος χρήση?

Πριν μπεις στη διαδικασία αλλαγής μπαταρίας δούλεψε και τη συσκευή σου μετά απο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δεις αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Επίσης μην εμπιστεύεσαι με τυφλά τα μάτια τέτοια προγράμματα, ο καλύτερος μετρητής της μπαταρίας είσαι εσύ ο ίδιος αναλόγως τη χρήση που κάνεις.

Modpic.gif

Ρε παιδιά είναι τυχαίο που έχουμε τόσοι πολλοί πρόβλημα με την μπαταρία; Εγώ πάντως από το ios 7 και μετά το κινητό άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα μπαταρίας δηλαδή έσβηνε στο 20-25 % και γενικά κρατάει πολύ λιγότερο.Έψαξα πολύ στο Internet και διάφορες ρυθμίσεις που έκανα κάπως έγινε καλύτερο. Όμως ρωτάω μήπως υπάρχουν θέματα στο software και δεν είναι θέμα μπαταρίας σε όλους μας;

Υ.Γ.

Αυτήν την παρατήρηση την κάνω καθώς έχω και Ipad mini και σε αυτό με το Ios 7 έχει μειωθεί πολύ η διάρκεια της μπαταρίας.

Υπάρχουν προβληματα με το λογισμικό είναι το μόνο σίγουρο.

Ξαφνικά πολύς κόσμος μετά την μετάβαση σε iOS 7 αλλάζει μπαταρίες. Δεν θυμάμαι παλιά να γινόταν τόσος ντορος

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ πάντως από το ios 7 και μετά το κινητό άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα μπαταρίας δηλαδή έσβηνε στο 20-25 % και γενικά κρατάει πολύ λιγότερο./QUOTE]

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ περίπου στο 40%. Σβήνει και όταν προσπαθώ να το ανοίξω βγάζει την ένδειξη μπαταρίας. Μετα απο 5-10 λεπτά ανοίγει κανονικά με το ίδιο ποσοστό μπαταρίας. Θεώρησα οτι ειναι θέμα μπαταρίας και ψαχνόμαι για αλλαγή. Λες να περιμένω μήπως σε επόμενη αναβάθμιση στρώσει;

Κατα τη γνώμη μου πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν την αλλαγή μπαταρίας. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα λειτουργικού καθώς συμβαίνει σε διαφορετικές συσκευές. Φίλοι μου με iPhone 4S έχουν το ίδιο θέμα με την μπαταρία.

Κατα τη γνώμη μου πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν την αλλαγή μπαταρίας. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα λειτουργικού καθώς συμβαίνει σε διαφορετικές συσκευές. Φίλοι μου με iPhone 4S έχουν το ίδιο θέμα με την μπαταρία.

Η 7.1 εχει ακόμη δρόμο για να έρθει. Δεν ξέρω η beta τι δείχνει προς το παρών. Δεν ήξερα οτι υπήρχε αυτό το θεμα. Οπότε κάνουμε λιγο υπομονή.

Η 7.1 εχει ακόμη δρόμο για να έρθει. Δεν ξέρω η beta τι δείχνει προς το παρών. Δεν ήξερα οτι υπήρχε αυτό το θεμα. Οπότε κάνουμε λιγο υπομονή.

Δεν ειχα ποτε μου κάποιο τέτοιο προβλημα ουτε στην 7.0.χ αλλα πραγματικά η 7.1 b2 ειναι σκυλί μαύρο. Στοίχημα να μου εχει σκάσει 4 φορές όσο διάστημα την φοράει, περίπου 2 εβδομάδες δηλαδή, που για beta ειναι τρομερό νούμερο ασε που εχει και jail brake επάνω που θεωρητικά με όλα τα tweak να μην ειναι συμβατά ειναι ακόμα πιο ασταθές το τηλεφωνο! Αλλα ειναι τρομερή μέχρι στιγμής ειναι πραγματικά η 7.0 που περίμενα να βγει!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Είμαι 100% σίγουρος οτι τα προβληματα οφείλονται στην αλλαγή σε iOS 7.

Σκέφτομαι οτι ίσως το λειτουργικό δεν την φορτίζει σωστά ίσως πιο γρήγορα η δεν ξέρω τι άλλο και χαλάει έτσι μετά απο λίγο καιρό.

Νομίζω όμως οτι θα λυθούν τα προβληματα με την 7.1.

Εχω ένα 4s, ένας φίλος το ίδιο, εχω ένα iphone 5 και απο άλλους φίλους ακούω οτι θέλουν να αλλάξουν μπαταρία.

Είναι αδύνατο να χάλασαν έτσι γρήγορα.

iPhone 4 μπαταρία 3 χρόνων με 6.1.3 και βγάζει σχεδόν 2 μέρες.

Κάτι γινεται εκεί στην apple θέλουν να πάρουμε το 5s

Nokia 8800 Scirocco

Σκέφτομαι οτι ίσως το λειτουργικό δεν την φορτίζει σωστά ίσως πιο γρήγορα η δεν ξέρω τι άλλο και χαλάει έτσι μετά απο λίγο καιρό.

Εχω ένα 4s, ένας φίλος το ίδιο, εχω ένα iphone 5 και απο άλλους φίλους ακούω οτι θέλουν να αλλάξουν μπαταρία.

Δεν πιστευω οτι τοκαναν εσκεμμενα.δε θαργησει παντως η 7.1.καπου διαβαζα οτι το αργοτερο μαρτιο ερχεται.και αν κρινω απτα λεγομενα του big στο προηγουμενο ποστ θαναι καλυτερα "σιδερωμενη" σε πολλα θεματα,μαζι με αυτο της μπαταριας.

Καλημερες.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Στο θέμα της μπαταρία επειδή τι ψάχνω πολυ εχθές δοκίμασα να κλείσω τις γνωστοποιησεις απο ημερολόγιο, FaceTime, υπομνησεις και για περίεργο λόγο εδώ και 20 ώρες εχω 60% ενώ πριν 24 ώρες έβγαζα μετά βίας. Πάντα μιλάμε για την ίδια χρήση.

Εχω αφήσει γνωστοποιησεις για viber what's app τηλέφωνο και μηνύματα γιατί μόνο αυτά χρειάζομαι.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν πιστευω οτι τοκαναν εσκεμμενα.δε θαργησει παντως η 7.1.καπου διαβαζα οτι το αργοτερο μαρτιο ερχεται.και αν κρινω απτα λεγομενα του big στο προηγουμενο ποστ θαναι καλυτερα "σιδερωμενη" σε πολλα θεματα,μαζι με αυτο της μπαταριας.

Καλημερες.

Ε,οχι και δεν θα αργήσει.Μέχρι τον Μάρτιο είναι τρείς μήνες.Το πρόβλημα υπάρχει τώρα.

Ας βγάλουν κάτι να το διορθώσουν.

Σιγα μην ερθει το Μαιο βρε παιδια!

Πολυ πιο συντομα..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Administrators

Μην το λες, τα προβλήματα στην αυτονομία εμφανίζονται και σε 5s. Εχει θεμα το λειτουργικό, υπομονή και ας ελπίζουμε να λυθεί σύντομα.

Modpic.gif

Στο θέμα της μπαταρία επειδή τι ψάχνω πολυ εχθές δοκίμασα να κλείσω τις γνωστοποιησεις απο ημερολόγιο, FaceTime, υπομνησεις και για περίεργο λόγο εδώ και 20 ώρες εχω 60% ενώ πριν 24 ώρες έβγαζα μετά βίας. Πάντα μιλάμε για την ίδια χρήση.

Εχω αφήσει γνωστοποιησεις για viber what's app τηλέφωνο και μηνύματα γιατί μόνο αυτά χρειάζομαι.

Έκανα το ίδιο μαζί με ένα calibration της μπαταρίας και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Edited by wardenangel

Έκανα το ίδιο μαζί με ένα calibration της μπαταρίας και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Σίγουρα θα επιβαιβεωθει σε όλους κάτι γινεται με τις γνωστοποιεισεις

Nokia 8800 Scirocco

Αν δεν λυθει το θεμα με την νεα ios παμε για μπαταρια. Ειμαι πχ στο 29% και με το κουμπωνω φορτιστη παει στο 32% κατ'ευθειαν... Κατι δεν παει καλα...

Εκλεισα τις γνωστοποιησεις και τπτ. Εχω ομως viber. Tι εννοειτε calibration?

Αη - Phone

Αν δεν λυθει το θεμα με την νεα ios παμε για μπαταρια. Ειμαι πχ στο 29% και με το κουμπωνω φορτιστη παει στο 32% κατ'ευθειαν... Κατι δεν παει καλα...

Εκλεισα τις γνωστοποιησεις και τπτ. Εχω ομως viber. Tι εννοειτε calibration?

1 χρόνου συσκευή και θέλει μπαταρία; Με τιποτα απλά κανε υπομονή θα λυθεί με software update

Nokia 8800 Scirocco

κ εγω τα ιδια με την μπαταρια..απο το 40% μου κλεινει χωρις προειδοποιηση!!!αλλες φορες παει μεχρι κ στο 1%!οτι να ναι!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to iPhone και θέματα μπαταρίας / αυτονομίας