tsoump Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 αυτο με την Ferrari,σιγα, δεν ειναι προβλημα... κατεβαζεις στο 0 τον ηχο εντασης των πληκτρων και εισαι οκ!! για τα μηνυματα... οχι δεν το χω δοκιμασει...αλλα οσα γραφει και εχω δει... ολα δουλευουν!!! πολυ ωραιο mp!!εε??:happy::D edit: και κλειδωνει.... τα παντα!! (πατημενο το * και κλειδωνει) γενικα ειναι πολλα ωραια.... bravoo!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Το δοκίμασα κι εγώ στο 1070. Μου άρεσε πολύ. Έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηρισστικά. Βέβαια στο 1070 δεν λειτουργεί η εξωτερική κάμερα γιατί είναι διαφορετική. Αν λυθεί και αυτό κάποια στιγμή θα το ξαναπεράσω. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Οι επιμέρους αλλαγές υπάρχουν κάπου; Όπως για παράδειγμα η διατήρηση των εισερχόμενων και εξερχόμενων και μετά την αλλαγή κάρτας. Το ζητάω γιατί έχω dual SIM και σε κάθε αλλαγή γραμμής οι κλήσεις χάνονται. Όπως βέβαια και η μόνιμη αναφορά στα μηνύματα. Και ένα τελευταίο σχόλιο το key mapping του φίλου που έφταιξε το MP απενεργοποιεί το κουμπί βίντεο κλήσεων που δεν είναι κι ότι καλύτερο. Βέβαια αυτό είναι πολύ έυκολο να αλλλάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ναι οντως!!αλλα καλα εχει κανει γτ με αυτο το κουμπι τωρα πια κανεις συντομευσεις εαν το πατας συνεχομενα.... (δες το σε οτιδηποτε....) αξιζει... πολυ καλο ειναι! λες πως η εξτερικη καμερα δεν λειτουργει!! αυτο φταιει στο οτι εχει κανει βλακεια ο τυπας!! εχει ''φτιαξει'' την ποιοτητα καμερας και αυτο προκαλει προβλημα στο δικο σου μοντελο!! δλδ εχει κανει στην seem το εξης: εχει μπει με 004e- 0001 και εχει αλλαξει το 48Β το εχει κανει 64... (για το δικο σου μοντελο δεν ξερω τι τιμη (αρχικη) επαιρνε) και στο 4CB το 'χει αλλαξει και απο 07 το χει κανει 09!! αυτες οι λεπτωμεριες ειναι που σ εχουν χαλασει την καμερα... γτ νομιζω εσυ εχει 1,3 mpx! χμμ? αυτο που θα κανεις ειναι: -Περασε ενα κλασικο mp και δες τα στοιχεια της seem (τους αριθμους! αυτους που ειπα) -Γραψτους σε ενα χαρτακι....{ολα γραφτα και την τιμη και τις τομες....} -Μετα περασε ξανα αυτο το Mp και πηγαινε στην seem!! εκει αλλαξε αυτα που εχει κανει ο τυπας!! βαλτα οπως συμβιβαζονται με το κινητο σου!! αυτο ειναι το προβλημα!!:rolleyes: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Οταν αλλαζεις την sim και βλεπεις πως οι πληροφοριες (εξερχομενες-εισερχομενες..κλπ) εχουν χαθει.. τοτε καταλαβαινεις πως ολα αποθυηκευονται στην sim..(παρα στο τηλεφωνο) οσο για τα μηνυματα...! δεν ξερω, αλλα σε μενα λειτουργει κανονικα... τι ακριβως σου συμβαινει? :worry: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Σημερα θα το δοκιμασω και γω το mp, αφου βεβαια κρατησω image backup. Αντε να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Α, για τα μηνύματα εννοούσα ότι είναι πολύ καλό χαρακτηριστικό η δυνατότητα μόνιμης αναφοράς. Για την κάμερα το πρόβλημα δεν είναι τα συγκεκριμένα seem γιατί τα έχω αλλάξει εδώ και πολύ καιρό και λειτουργεί μια χαρα. Το πρόβλημα πρέπει να είναι στο hardware ή στην επικοινωνία κάμερας και λογισμικού. Όταν άνοιγε η φωτογραφική μηχανή φαινόταν ότι πήγαινε να ανοίξει και μετά σταματούσε. Α, να υπενθυμίσω ότι η κάμερα στο 1070 είναι 1,3 και δεν είναι fullscreen αλλά οριζόντια όπως στα video. Γεια σου drillgr!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Για σου φιλε Jotz!! Και Χρονια Πολλα σε ολους :) Οι κινησεις που εκανε για την ποιοτητα ειναι κλασσικα γνωστες και εφαρμοσμενες εδω και 1.5+ χρονο. Τα Θετικα χαρακτηριστικα ειναι η μονιμη αναφορα και αλλα 2-3 που εχω δει. Βεβαια θα το πειραξω λιγο παραπανω πχ θα επαναφερω τον ηχο οταν τελειωνει η μπαταρια, θα απενεργοποιησω τους ηχους "ferrari" διατηρωντας τον ηχο των πληκτρων κλπ. Αυτο με το κουμπι της video κλησης jotz, εννοεις οτι το πατας και απλα δεν κανει τπτ? Screenshot τοτε με πιο κουμπι βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 screen shot βαζεις μονος σου!! αυτο το κουμπι τωρα πια, το μονο που κανει ειναι να μπαινεις στο menu και να κανεις συντομευσεις... drillgr, το ξερω οτι ειναι πολλα χρονια αυτο!! 1,5 που λες!! ισως στο E1070 να μην δουλευει... (η ποιοτητα αυτη) γιαυτο το ανεφερα... ειχα συμβουλευτει το guide σου και ειχα πραξει... ειχα ιδεα κι απο παλια... τι επαιζε με την seem!! τελικα το περασες?? εχει πολλα παραπανω... μπορει να μην ειναι πολυ θετικα, αλλα υπαρχουν!!:rolleyes: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Το μεσημερακι θα το περασω, τωρα φορτιζει. Χμ αυτο με τις συντομευσεις ενταξει δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο, θελει key maping να το αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ρε παιδια, εγω ζηταω το αλλο... θελω να αλλαξω το browse key και να το κανω ''το υλικο μου''' αυτο ρυθμιζεται μεσω της seem... αλλα δεν ξερω ποιος αριθμος ειναι(?) για π.χ. το μενου ειναι ο αριθμος 14 (στην seem) ξερει κανεις να μου πει?? γτ ποτε δεν μπαινω στοn browser και τζαμπα χωρο πιανει αυτος ο κούμπος!!:spam::protest::shoot::knife::chair: edit: σιγα ρε drillgr...!! αμεσως να το αλλαξεις.. μια χαρα κανει την δουλεια του...τουλαχιστον βαλε στις συντομευσεις αυτα που θα χρειαστεις και μετα σουταρε το!! Και το screenshot που θα βαλεις, δεν νομιζω να σου χρησιμεψει κ πολυ... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Προσωπικά στο 1070 έχω κρατήσει το κουμπί των βίντεο κλήσεων και έχω αλλάξει το κουμπί του internet και το έχω κάνει κουμπί για τις συντομεύσεις. Πάντως φίλε μου αυτή είναι η γοητεία των Motorola. Να τα βάζεις κάτω και να τα προσαρμόζεις όπως εσύ θέλεις. Για την κάμερα πάντως θα επιμείνω. Αν είχε την κάμερα του V3xx πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Η εσωτερικη κάμερα πάντως λειτουργούσε. Λογικά είναι ίδια με αυτή του V3x. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 λεω...: εχω το browser key.. (βρισκετε δεξια..) εχω και το mediaplayer/το υλικο μου και τωρα με το key mapping θελω να τα αλλαξω!! δηλαδη να βαλω στο browser key το mediaplayer!! καταλαβες?? οπως δηλαδη ηταν στην αρχη το κινητο μου!! Ητανε vοdafone και ειχε στο browse key το mediaplayer!! και εγω θελω να βαλω το ιδιο!! οπως αρχικα ηταν!! αλλα ακομα το ψαχνω.. πως μπορω να το κανω αυτο? (βασικα ξερω, αλλα δεν ξερω τον αριθμο seem του mediaplayer) :O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 HEX ADDRESS(offset)-PHONE (KEY)-Value 00-1-01 01-2-02 ------ 08- 9 -09 09- * -0A 0A- 0 -00 0B- # -0B 0C- CALL (GREEN BUTTON) -12 0D- LEFT SOFT KEY -0F 0E- RIGHT SOFT KEY -0E 0F- SCROLL UP -2C 10- C<- (CLEAR KEY) -25 11- SCROLL DOWN -2D 12- VOLUME UP -17 13- VOLUME DOWN -18 14- SELECT (SCROLL CENTRAL BUTTON) -3F 15- OUTSIDE RIGHT DOWN BUTTON (VOICE DIAL KEY) -2B 16- OUTSIDE RIGHT UP BUTTON (CAMERA KEY) -40 17- SCROLL LEFT -2E 18- SCROLL RIGHT -2F 19- VIDEO CALL -41 1D- RED BUTTON (TURN ON/OFF BUTTON, HANG UP, EXIT MENUS) -11 1E- GO ONLINE BUTTON (UNDER THE RIGHT UP BUTTON) -3E 1F- SMART KEY -15 others 32- VOICE CALL - 32, 33 some other seem hacks for v3x found on an italian forum(translated with google translate): To increase the quality of the video [thx to famonaco, alsitn and psycomorpher] Seem: 004e_0001 Offset: 4AA Bit 2:1 (to activate) Offset: 4AB Bit 6:0 (to diactivate) To remove the shielded Welcome Vodafone Live to the start of the cellular one (Such modification will restore the motorola shielded one nobrand) Seem: 004a 0001 Offset: 1C0 05 Bit: 0 (to diactivate) Extension warning “Demanded Costs added to you” in case of connection with the Browser Seem: 0032_0001 Offset: 0F Bit 0:1 (to activate) It visualizes carried out calls Seem: 0126_0001 Offset: 03 Bit 5:1 in order to visualize the recent calls from the same number; 0 in order to visualize all the calls of the same number It visualizes received calls Seem: 0126_0001 Offset: 03 Bit 6:1 in order to visualize the recent calls from the same number; 0 in order to visualize all the calls of the same number To unblock the fast calls with key 1 Seem: 0032_0001 Offset: 24 Bit 2:0 (to diactivate) To unblock the fast calls with key 2 Seem: 0032_0001 Offset: 60 Bit 6:0 (to diactivate) Cancellation java protect Seem: 0032_0001 Offset: 43 Bit 1 To activate zoom Beem: 0032_0001 Offset: 53 Bit 1:1 (to activate) Disattivare “UNICODE” (it removes the bug sms, in case present) Seem: 0032_0001 Offset: 3F Bit 4:0 (to diactivate) thx to Zapdog, Lockheed, fraquack and n3dv3d to remove the low battery sound and the left volume up/down keypress indicator edit audio_cfg.db from a/mobile/system(save it with p2k commander for example and edit it with xvi32) offset 1f8 value 00 to completely remove those sounds or value 01/02 to just lower this indicators thanks to PaperinaDiRivombrosa(mod edit: greg you're a pro so next time don't try to circumvent the filter, please) who discovered this. it seems that this hack works on V980/V1050 also to enable keyboard lock edit seem 0032_0001 offset 29 bit1 on ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 0C = Right navigation key (when open) 0D = Left navigation key (when open) 14 = Main menu (when open) 16 = Ring volume up (when open or closed) 19 = Ring volume down (when open or closed) 21 = Voice command (when open) 43 = Sounds (open or closed, it will start playing your music through the default player) 52 = Main menu (open or closed, with it closed u must press key twice to get only 2 the second menu and so on) 53 = Lock keypad (open or closed, will instantly lock your keypad) FF = Screen shots (open or closed, but with it closed it does not snap it right. You also wont see a meesage when it snaps the shot) ------------------ :DΑυτο ειναι το key mapping του v3x μας!!:D edit: drillgr , γιαυτο που λεω, εχεις ιδεα??? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Να σου πω εμενα μια φορα αρχικα πειραζωντας με το leadergl εγινε browser key αλλα με το prvto MP επανηλθε και εκτοτε ειναι ετσι. Οποτε δεν το εψαξα περετερω. Λογικα με καποιο προγραμμα θα κανεις τετοιες αλλαγες γιατι αν περιμενεις με τα hex αντε γεια.. edit: Να και η λυση για το video call key Seem 005b_0001 Offset: 19 Bit 6 and Bit 0 : 1 ( Check boxes ) Επισης για μονιμη η οχι αναφορα: Apply : Seem 004a 0001 Offset:08 change hex value to 00 To turn on sms delivery reports; Apply : Seem 004a 0001 Offset:08 change hex value to 01 Επισης με το κουμπι 0 δεν μπορει να γινει επιλογη των εικονων, ηχων κλπ επειδη υπαρχει το srto by name. Αν γινει by date τοτε επανερχετε. Seem 004a_0001 Offset 1D5 Bit 1: on=alphabetically, off=Date Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 drill δοκιμάζω το seem για τη μόνιμη αναφορά αλλά δεν αλλάζει κάτι. Πάλι χειροκίνητα πρέπει να τη ρυθμίζω. Χρειάζεται κάτι επιπλέον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 drill δοκιμάζω το seem για τη μόνιμη αναφορά αλλά δεν αλλάζει κάτι. Πάλι χειροκίνητα πρέπει να τη ρυθμίζω. Χρειάζεται κάτι επιπλέον; Οχι απο οσο εχω διαβασει. Ειναι το mod που εκανε ο τυπας και λειτουργει στο MP του. Μπες στο modmymoto, στο topic του MP αυτου ειναι πολλοι που ρωτανε πως να απενεργοποιησουν τη μονιμη αναφορα οποτε ο τυπος δινει τις εξης seem για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. Απλα οσα χρησιμα seems αναφερονται σε εκεινο το 10σελιδο topic τα ποσταρα! Τωρα περνω backup του καταλαλογου και ενα image ολου του MP που εχω τωρα και θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ο τσακαλος απαντησε στον tsoump και για να γινει το browser key παλι media files key: Seem 004a 0001 Offset:10F Bit0 : Disabled and Bit1 : Enabled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Λοιπον δοκιμασα το MP. Πολυ καλη δουλεια και οι ηχοι τελικα οταν ανοιγει/κλεινει ειναι καλαισθητοι θα μεινουν. Το font ειναι θεικο, θυμιζει cleartype font των windows αλλα κριμα που τετοια γραμματοσειρα δεν ειπαρχει στην ελληνικη γλωσσα.... Το itunes δεν αναγνωριζει ελληνικα οποτε μαλλον θα φυγει. Μενει να αλλαξω το browser key, το video call key και να βαλω το ελληνικο LP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ναι οντως το itunes δεν κανει απολυτως τπτ...απλα σου σπαει τα @@!!Μολις ανοιγεις το κινητο, αμεσως σου πεταει το i tunes!!:mad: πως θα το σουταρω?? (πριν το βγαλα και ολο το mp τα επαιξε...:confused:) ειναι καποιες βλακεις...:mad: αυτο τι ειναι? Επισης με το κουμπι 0 δεν μπορει να γινει επιλογη των εικονων, ηχων κλπ επειδη υπαρχει το srto by name. Αν γινει by date τοτε επανερχετε. που λες??... δεν το καταλαβα...:O (το by name > by date δεν ξερω τι ειναι...) το μαρκαρισμα.. οκ! Και για να τα κανουμε ολα μια σουμα,.. πες μας τι αφαιρεσες απο το mp, που δεν σου αρεσε φιλε drillgr!!Αν το περασες κι εσυ jotz πες μας!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Λοιπον το MP εφαγε σουτι αν και ειχε προοπτικες. Τελικα προτιμω να εφαρμοσω μονος μου τα οποια επιμερους patch κλπ βγουν παρα κατι ετοιμο. Πρωτα απο ολα αυτο το itunes ξεσκισε το κινητο και καθε 3 και λιγο εκανε restart μονο του. Δοκιμασα να κανω uninstall το java προγραμμα του αλλα το κινητο τα παιξε εντελως. Επισης δοκιμασα να επαναφερω το κουμπι της video κλησης αλλα ματαια. Η παραπανω seem edit ακυρωνει την λειτουργια των συντομευσεων αλλα δεν επαναφερει την αρχικη λειτουργια του κουμπιου. Το καλο ηταν οτι ειχε μονιμη αναφορα κατι που τελικα οπως ειπε και ο jotz δεν δουλευει μονο με ενα απλο seem edit οπως ειπωθηκε απο τον δημιουργο του MP (σιγα μην ηταν τοσο απλο και τοσο καιρο δεν ειχε ανακαλυφθει ;) ) Κατα τα αλλα το futuram font ηταν κορυφαιο, μονο αυτο μου εμεινε σαν θετικο εν τελη. tsoump εσυ σε τι σταδιο εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 εγω λεω τα καλυτερα!!ειναι πολυ καλο και δουλευουν ολα καλα!! και τα μηνυατα κ ολα!! εχει πολλα περισσοτερα και ειναι πιο ανετα τωρα.. χαλασα ενα κουμπι στην seem και θα το ξαναπερασω!!Αυτο με το browser key, μακαρι να δουλεψει.... θα κανω αυριο το νεο flashαρισμα....LP εχω περασει παντως!!ολα καλα ολα αμφιρα!!:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Παιδιά σε μένα το itunes λειτουργούσε μια χαρά! Αρχικά όταν άνοιγε το κινητό φόρτωνε το itunes με εκνεύρισε αλλά όταν το άφησα να τελειώσει τη διαδικασία λειτουργούσε μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ναι ρε,το itunes δουλευει, αλλα το κακο ειναι που σου σπαει τα νευρα οταν ανοιγεις το κινητο!!:mad: καλο ΜΡ ειναι... εχει πολλα!!:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Και μενα λειτουργουσε αν και δεν διαβαζε ελληνικους χαρακτηρες. Απλα το κινητο ηταν πολυ αστεθες και η θα εκανε restart η και θα εκλεινε οταν "ζοριζονταν". Και απο οτι ειδα μεσα στο forum του και αλλοι που εβγαλαν το itunes σωθηκαν απο αυτα τα προβληματα. Jotz δοκιμασες καποιο απο τα παραπανω seem edits στο νεο MP να δεις να σου λειτουργησουν? Εκτως φυσικα απο αυτο της αναφορας που δεν λειτουργει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Η αναφορα, εμενα μου λειτουργει χωρις seem! το Itunes πως θα το σουταρω??απο που μπορω?? απο εφαρμογες? εμενα μου δουλεψε αυτο με την seem!!:D σουταρα την βλακεια το browser και τωρα ειμαι οκ!! drillgr εσυ, που εχεις το κυριο προβλημα? εαν δεν τον γουσταρεις το mp,πηγαινε στο Modmymoto και κατεβασε το Ε6Ρ και βαλε μονος σου οτι patch θες... θα ναι καλυτερα!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts