panosru Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Thanks 4 help jotz :D Basika epsaxna kapoio skin me Polemikes Texnes (MT, BJJ ktl) alla den brhka kati opote allaksa backgroud screensaver ktl EDIT: se periptosh pou telika bro, peirazei pou exo to kin sta rossika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο η γλώσσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosru Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 katebasa ena skin (SSSR) apo to link pou mou edoses alla den exi kanena arxeio install exei merika dat arxeia ena ski kai ena jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 2 τρόποι: 1: Κατέβασε το skinner4moto απο εδώ http://www.motox.info/showthread.php?t=1297. Μετά άνοιξε το πρόγραμμα και στις ρυθμίσεις επέλεξε V3x στη συσκευή. Άνοιξε το skin που θέλεις από το Open file, ξετικάρησε το light skin και μετά πάτα save as και αποθήκευσέ το. Μετά ακολούθησε η διαδικασία που σου είπα πριν. 2: Άνοιξε το P2k Commander, πήγαινε στα skins, δημιούργησε ένα νέο φάκελο και ονόμασε τον όπως ακριβώς και το skin που θέλεις να φορτώσεις. Μετά αντέγραψε όλα τα αρχεία dat και ski στο φάκελο και την το jpg στο φάκελο picture. Αποσύνδεσε, ανοιγόκλεισε και το skin σου θα είναι έτοιμο. Θα σου συνιστούσα τον πρώτο τρόπο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosru Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 tha dokimaso ton 1o, thanks :D Kati teleytaio pou thelo na rotiso, Kano setup to Motorola Phone Tools kai otan mou zhtaei na epilekso ton tropo syndeshs epilego "cable" epita bazo to kinito sthn usb alla to programa psaxnei kai den briskei tipota, eno paliotera mou to eixe brei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Έχεις το κινητό ρυθμισμένο σε data σύνδεση; Ρυθμίσεις>σύνδεση>ρυθμίσεις usb>data Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Kalimera An mpori kapios na mou pei "epidi logo periorismeno xronou gia na diavaso sto forum" iparxi tropos na kseklidosis to v3x apo voda live ke na to anavatmisis monos sou eyxaristo poli Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Kalimera An mpori kapios na mou pei "epidi logo periorismeno xronou gia na diavaso sto forum" iparxi tropos na kseklidosis to v3x apo voda live ke na to anavatmisis monos sou eyxaristo poli Μπορεις να το κανεις μονος. Παρε ιδεες απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1397902#post1397902 και επισης δες και εδω http://v3x.themotoguide.com/index.php. Αν αποφασισεις να ασχοληθεις, τοτε με βαση το πρωτο post,επειδη εχουν βγει πιο προσφατες εκδοσεις απο τα αρχεια, εκει που λεω για reflash βαλε αυτο εδω http://www.7900novadrive.com/V3/file/R252211LD_U_85%5B1%5D.9B.A1P_reflash_mlp_mdrm_by_JM_sbf.zip Επισης αν εχεις ορεξη να βελτιωσεις περεταιρω την ποιοτητα των φωτο και του video κανε και αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1401596#post1401596 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Kalimera An mpori kapios na mou pei "epidi logo periorismeno xronou gia na diavaso sto forum" iparxi tropos na kseklidosis to v3x apo voda live ke na to anavatmisis monos sou eyxaristo poli Για να μην ξαναλέμε τα ίδια ,πάντα υπάρχει το ρίσκο να μη σου πετύχει η αναβάθμιση ανάλογα τι κλείδωμα εχει η συσκευή,οπότε τότε πάς για service με χρέωση επειδή λήγει η εγγύηση-Oτι κυκλοφορεί στο internet είναι λογισμικά exract από άλλες συσκευές ,οπότε υπάρχουν ασυμβατότητες-Καλύτερα να πας σ'εργαστήρια που το κάνουν με σχετική μικρή χρέωση και με υποστήριξη αν κάτι πάει στραβά,αλλά πρέπει να το ψάξεις το θέμα τι υπόσχεται καθένας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Για να μην ξαναλέμε τα ίδια ,πάντα υπάρχει το ρίσκο να μη σου πετύχει η αναβάθμιση ανάλογα τι κλείδωμα εχει η συσκευή,οπότε τότε πάς για service με χρέωση επειδή λήγει η εγγύηση-Oτι κυκλοφορεί στο internet είναι λογισμικά exract από άλλες συσκευές ,οπότε υπάρχουν ασυμβατότητες-Καλύτερα να πας σ'εργαστήρια που το κάνουν με σχετική μικρή χρέωση και με υποστήριξη αν κάτι πάει στραβά,αλλά πρέπει να το ψάξεις το θέμα τι υπόσχεται καθένας.. epidi to kinito den ine diko mou ke apo oti diavasa ta kseklidomata ke ta firmware ine piramatika to estila stin moto na doun ta kolimata pou kani ke analoga oti mou poun apo eki (pantos apo to kairo pou to service tis moto ehi ke alles eteries (px LG) ginete ligo pahalo Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Eχω κανει seem edit για βελτιωση ποιοτητας βιντεο και για αυξηση οριου βιντεοσκοπησης. Θα ηθελα να αυξησω και την ενταση του ηχειου αλλα δεν ξερω πως,μηπως υπαρχει καποιος που να το εχει βρει? Γενικα μπορουν να γινουν κι αλλες βελτιωσεις με seems?Αν ναι μηπως υπαρχει κανενας καταλογος ή καποιος που να εχει να μου προτεινει κατι? Χρησιμοποιω το Leader GL Flex editor(ειναι το μοναδικο που καταφερα να συνδεσω με το κινητο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Eχω κανει seem edit για βελτιωση ποιοτητας βιντεο και για αυξηση οριου βιντεοσκοπησης. Θα ηθελα να αυξησω και την ενταση του ηχειου αλλα δεν ξερω πως,μηπως υπαρχει καποιος που να το εχει βρει? Γενικα μπορουν να γινουν κι αλλες βελτιωσεις με seems?Αν ναι μηπως υπαρχει κανενας καταλογος ή καποιος που να εχει να μου προτεινει κατι? Χρησιμοποιω το Leader GL Flex editor(ειναι το μοναδικο που καταφερα να συνδεσω με το κινητο). Για να αυξησεις την ενταση,απο τη σελιδα http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm κατεβα προς τα κατω στην κατηγορια other files. Εκει το πρωτο που θα βρεις ειναι το V3x Sound Boost. Ακολουθησε τις οδηγιες που εχει. Μια αλλη δυνατοτητα που βρηκα και ενεργοποιειται μεσω seem ειναι τα ems. Απλα απενεργοποιησε το bit 0 απο offset 9E του seem 0032_0001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Φρέσκο από το motox.info!!! Ems can be enable by disable bit 0 offset 9E seem 0032_0001. Sorry drillgr δεν πρόλαβα να διαβάσω το δικό σου post. Σε Ε1070 λειτουργεί και με εικόνα και με ήχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ευχαριστω και τους δυο. επειδη ομως ειμαι καινουριος στο αθλημα με το disable τι εννοειτε? Το 9Ε ειναι σειρα 9 και στηλη Ε του συγκεκριμενου seem ε? Οτι αλλο ξερετε καλοδεχουμενο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ναι και disable εννοεί ότι ξετικάρεις το bit 0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Φρέσκο από το motox.info!!! Ems can be enable by disable bit 0 offset 9E seem 0032_0001. Sorry drillgr δεν πρόλαβα να διαβάσω το δικό σου post. Σε Ε1070 λειτουργεί και με εικόνα και με ήχο. Που να προλαβαινες αφου την ιδια ωρα το γραφαμε:p Λοιπον στο v3x το mod αυτο ενεργοποιει οντως τα ems και με εικονα και με ηχο, εστειλα δοκιμαστικα και δουλευει. Επισης οταν επιλεγω να γραψω νεο μηνυμα κειμενου πλεον μου δινετε η επιλογη να επιλεξω αν θελω sms,mms κλπ ενω πριν για να δημιουργησεις mms το εκανες απο τις επιλογες του απλου μηνυματος. Αντε να δουμε αν θα βγει και mod να αφαιρει τον περιορισμο των 450 γραμματων στα sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ Εξαιρετικα επειγον!!!!! Εχει κανεις να μου στειλει αρχειο flex για V3x γιατι τα εκανα λιγο σκ.....τα? Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα του στειλω pm με το e-mail μου για να μου στειλει το αρχειο. Παιδια αν με βοηθησει καποιος θα το εκτιμησω παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Aπό V3x δε γνωρίζω πολλά αλλά ίσως εδώ βρεις αυτό που θες http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php Πρόσεχε μη βάλεις τίποτα και μετά δεν έχεις Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ Εξαιρετικα επειγον!!!!! Εχει κανεις να μου στειλει αρχειο flex για V3x γιατι τα εκανα λιγο σκ.....τα? Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα του στειλω pm με το e-mail μου για να μου στειλει το αρχειο. Παιδια αν με βοηθησει καποιος θα το εκτιμησω παρα πολυ. Aν βάλεις μόνο flex θα έχεις ασυμβατότητες-Καλύτερα erase και ΜP από την αρχή-Αν η συσκευή σου έχει πρόβλημα bootloader (κλείδωμα) και δημιούργησε το πρόβλημα της flex,δεν θα δεxτεί τίποτε διαφορετικό,και πας για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Επισης οταν επιλεγω να γραψω νεο μηνυμα κειμενου πλεον μου δινετε η επιλογη να επιλεξω αν θελω sms,mms κλπ ενω πριν για να δημιουργησεις mms το εκανες απο τις επιλογες του απλου μηνυματος. Οποιος είχε (ή έβαλε) επίσημα την αρχική έκδοση για Ελλάδα 85.92.70R και την νεώτερη 85.90.00R ,με τα τελευταία refllash δεν υπάρχει το "πρόβλημα" στις τελευταίες 3 "πειρατικές" εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ευχαριστω και τους δυο. επειδη ομως ειμαι καινουριος στο αθλημα με το disable τι εννοειτε? Το 9Ε ειναι σειρα 9 και στηλη Ε του συγκεκριμενου seem ε? Οτι αλλο ξερετε καλοδεχουμενο!!!!! Καλύτερα ψάξε να βρείς έτοιμο το αρχείο και να το βάλεις από εκεί που διαβάζεις τις πληροφορίες,κάνοντας backup πρίν -Το πειραγμα της seem,ανάλογα την συσκευή,υπάρχει περίπτωση να μην δεκτεί την τροποποίηση,και με το που κάνεις reboot να κολλήσει το κινητό ή στην καλύτερη περίπτωση να επανέρθει στις παλιές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ Εξαιρετικα επειγον!!!!! Εχει κανεις να μου στειλει αρχειο flex για V3x γιατι τα εκανα λιγο σκ.....τα? Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα του στειλω pm με το e-mail μου για να μου στειλει το αρχειο. Παιδια αν με βοηθησει καποιος θα το εκτιμησω παρα πολυ. Απο τη σελιδα που σου εδωσε ο φιλος bomber21 να περασεις το MP 85.98.D0R (αν βαλεις το 85.99.50R χανεις τη λειτουργεια φωνητικης κλησης) και στη συνεχεια να βαλεις το reflash της πιο προσφατης εκδοσης. Επισης βαλε τα ελληνικα πριν το reflash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Εβαλα monster pack,reflash,language pack,ξανααλλαξα τα seems για ποιοτητα καμερας και βιντεο και για διαρκεια βιντεοσκοπησης και τωρα ολα δουλευουν ρολοι.Για την ακριβεια ειναι καλυτερα απο πριν γιατι μερικα ψιλοπροβληματακια που ειχε εχουν πλεον φυγει.Τωρα θα κοιταξω να βελτιωσω και την ενταση του ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Παίδες μπορείτε να με κατατοπίσετε λίγο (δεν μπορώ να διαβάσω και τις 65 σελίδες); Θέλω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού (σε monsterpack) αλλά δεν ξέρω ούτε πού να βρώ το flash για να το κατεβάσω, ούτε ξέρω τι προγράμματα χρειάζονται, πως να το βάλω κλπ. Επίσης θέλω να κάνω backup και το παλιό για ότι προκείψει. Δεν με νοιάζει αν θα ''χαθεί'' η εγγύηση. Θέλετε κάποιες πληροφορίες για το κινητο; Πάντως αυτή την στιγμή έιναι ''μανίσιο'' V3x Vf live με λογισμικό R25221LD_U_85.83.E1P και flex USRAZRV3XVFGRR25221046. Ευχαριστώ και βοηθήστε με λίγο, βαρέθηκα να λέει παντού Voda και να τραβάει 3 λεπτά βίντεο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Παίδες μπορείτε να με κατατοπίσετε λίγο (δεν μπορώ να διαβάσω και τις 65 σελίδες); Θέλω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού (σε monsterpack) αλλά δεν ξέρω ούτε πού να βρώ το flash για να το κατεβάσω, ούτε ξέρω τι προγράμματα χρειάζονται, πως να το βάλω κλπ. Επίσης θέλω να κάνω backup και το παλιό για ότι προκείψει. Δεν με νοιάζει αν θα ''χαθεί'' η εγγύηση. Θέλετε κάποιες πληροφορίες για το κινητο; Πάντως αυτή την στιγμή έιναι ''μανίσιο'' V3x Vf live με λογισμικό R25221LD_U_85.83.E1P και flex USRAZRV3XVFGRR25221046. Ευχαριστώ και βοηθήστε με λίγο, βαρέθηκα να λέει παντού Voda και να τραβάει 3 λεπτά βίντεο..:)Δεν χρειαζεται να διαβασεις 65 σελιδες αλλα τουλαχιστον τις 3-4 προηγουμενες με τις οποιες θα κατατοπιστεις πιστευω πληρως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts