leonidiofc Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Απο εχτές είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητο . Οι εντυπώσεις είναι άριστες . Το κινητό πολύ καλό και τρελή κάμερα . Το μόνο που μου έχει κάνει εντύπωση (και νομίζω έχει αναφερθεί εδώ κάποιες σελίδες πρίν) , είναι όταν βάζεις τον φορτιστή ή το Hands free στην υποδοχή και πας να το βγάλεις θέλει ζόρισμα ;) Το βιβλιαράκι αναφέρει "πιεστε το έλασμα ελαφά για να βγαλεται το βίσμα" , έλασμα όμως δεν υπάρχει πουθενα....Κάνω κάτι εγώ λάθος μήπως ? :worry: Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Δεν υπαρχει ελασμα κλπ απλα ειναι ζορικο λογο του οτι ειναι καινουργιο. Σιγα σιγα με τη χρηση θα ανοιξει η οπη που πιανει το βυσμα του φορτιστη και δεν θα εχεις προβλημα, και μενα ετσι ηταν αρχικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Το ελπίζω , γιατι γενικά τα ζόρια αυτά ειναι λιγάκι ύποπτα . Στην δουλεια μου για πχ που υπάρχει κατι ανάλογο στα laptop με τους φορτιστές ξεκολάνε τα δοντάκι και ..... πέφτει κολλητηρι μετά για να αποκατασταθεί πάλι σωστά :ninja: Αφού το λές και εσύ που το έχεις τότε , τουλάχιστον ξέρω οτι δεν κανω καμια πατάτα εγώ :cool: Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 shmera sugkrina thn fotografikh tou kai thn othoni tou me ena 6270 kai ena 700!! paidia h othoni kai h fotografikh tou v3x einai polu polu anoterh !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Ναι ρε το κινητο γενικως τα σπαει. Το χω κανενα 1,5 μηνα τωρα και δεν εχω κανενα παραπονο... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 to allo pou m aresei einai oti otan exeis anapanthth aki den ths deis xtupaei mono tou meta apo ligo !!polu kalo !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Συμφωνω! Γιατι μερικες φορες δεν τ ακουω και το οτι χτυπαει ειναι πολυ βολικο. Στο θυμιζει! Και στα μηνυματα γιεται αυτο... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Πηρα και εγω πριν δυο ημερες δυο ιδια κομματια για εμενα και την γυναικα μου με οικογενειακο προγραμμα της vodafone. Εχω τις εξης αποριες , αν μπορει καποιος φιλος να βοηθησει: - το βιβλιαρακι αναφερει οτι οταν ακους mp3 με κλειστο το τηλεφωνο στην εξωτερικη οθονη βλεπεις τις διαφορες πληροφοριες του τραγουδιου. Και στα δυο τα δικα μου δεν δειχνει τιποτα, μονο την ωρα και το wallpaper.καποια ιδεα για αυτο; - Το bluetooth δεν το βρισκει το software της motorola μεσα απο το pc, ενω σαν συσκευη το τηλεφωνο το βρισκει το προγραμμα του ιδιου του bluetooth, οποτε συγχρονισμο εκανα αναγκαστικα μεσω usb. Επισης το ενα motorola δεν βρισκει το αλλο motorola μεσω bluetooth, αλλα δεν βρισκουν και αλλα κινητα ericsson ή nokia, ενω αντιθετα τα αλλα κινητα βρισκουν τα motorola αμεσως! Συγγνωμη αν σας ζαλισα λιγο, περιμενω τις λυσεις σας, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 otan paizeis mp3 apo to audio player den deixnei tpt !! otan ta kaneis anaparagogh apo thn ekthesh fenontai ola ta stoixeia !! tora gia to allo me to bluetooth den mporo na to katalavo !! to diko mou vriskei oles tis suskeues !! eisai sigouros oti to bluetooth einai energopoihmeno sthn allh suskeuh pou psaxneis otan kaneis anazhthsh ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Να θυμάσαι ότι πρέπει να έχεις και το bluetooth ανοιχτό και την επιλογή Find me ενεργοποιημένη. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Οσο για το mp3 συμφωνω με τον tasosvel.. Απλως οταν κανεις αναπαραγωγη ενα κομματι κλεισε το καπακι και τοτε θα εμφανιστουν οι πληροφοριες του κομματιου η κανε αποκρυψη.. Αυτο γινεται με τον εξης τροπο: κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης πατα "επιλογες" και μετα "αποκρυψη".. Οσο για το bluetooth βεβαιωσου οτι ειναι και στις δυο συσκευες ανοιχτα.. Επισης μην ξεχνας οτι το μεγιστο χρονικο οριο που ναι ανιχνευσιμο χωρις να γινεται καποια ανταλλαγη ειναι μονο 3λεπτα...;) Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 auto me ta 3 lepta giati to exoun ta motorola? den mporo na to katalavo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Για τον ιδιο λογο που δεν εχουν και αυτοματη αναφορα στα μηνυματα αλλα πρεπει να την βαζεις εσυ καθε φορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 nai allo ki auto !!den me polu peirazei giati exo ena 7710 kai me voleuei pio polu na stelno apo ekeino sms !! :) pio polu gia thn othoni tou to phra kai gia thn kamera tou !! ligo ta games me xalane giati se polla kovetai h teleutaia grammh h kato kato !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Ασε και γω πλεον στελνω sms η απο internet η απο το gx30 που εχει και της προκοπης λεξικο! Αυτο με τα παιχνιδια ισως δεν ειναι πληρως συμβατα με το κινητο...εγω εχω βρει καμποσα που φαινονται καλα στη οθονη. Αλλου ειναι το προβλημα με αυτο το κινητο και τα παιχνιδια, στο οτι δεν τρεχουν ετσι οπως σε αλλα κινητα της ιδιας κατηγοριας πχ εχω βρει ενα sonic αλλα με τετιο κολλημα δεν παιζεται ενω το εστειλα σε φιλους με αλλα κινητα και εκει παει σφαιρα. Τελικα εκεινο που σου ελεγα με το εξωτερικο τζαμακι το εκανα μονος, ειπα ας το κανω και οτι γινει. Που λες το ξεκολησα τελειως και εβαλα συλικονη ελαχιστη περιμετρικα και εγινε τζιτζι. Ουτε προβλημα με καμερα ουτε τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Eχω στειλει και email για τον συμβαν στην Μοτορολα απο το Σαββατο...ακομα να ερθει η απαντηση.......... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 sosto se vrisko !!:) emena den deixnei na exei kapoio provlima to tzamaki !! auto pou les me ta games oti polla pane arga ftaiei oti exoun sxediastei gia alla kinita h gia allh analush othonis !! giati ap oso xero to v3x exei kai epexergasth me 3d gtafika !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Παλι καλα που δεν εχεις προβλημα στο τζαμακι, εμενα εγινε με τα πολλα ανοιξε κλεισε...Οσο για τα παιχνιδια η υπαρξη της 3d καρτας ειναι μια πονεμενη ιστορια. Το ειχαμε συζητησει και παλια αυτο το θεμα και ακρη δεν βγαζεις, ο καθενας λεει οτι πιστευει αλλα η ουσια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω δει κανενα παιχνιδι που να φαινετε οτι αξιοποιει την καρτα! Ριξε και μια ματια εδω http://motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&forumid=57&postid=63060&view=topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Παλι καλα που δεν εχεις προβλημα στο τζαμακι, εμενα εγινε με τα πολλα ανοιξε κλεισε...Οσο για τα παιχνιδια η υπαρξη της 3d καρτας ειναι μια πονεμενη ιστορια. Το ειχαμε συζητησει και παλια αυτο το θεμα και ακρη δεν βγαζεις, ο καθενας λεει οτι πιστευει αλλα η ουσια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω δει κανενα παιχνιδι που να φαινετε οτι αξιοποιει την καρτα! Ριξε και μια ματια εδω http://motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&forumid=57&postid=63060&view=topic sosta !! to thema den einai an uparxei alla an thn axiopoiei kai an fenetai !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Κι εγω μια χαρα με το τζαμακι!!! Μου την σπαει επισης τρελα επειδη στελνω παρα πολλα μνμ το οτι δεν εχει καλο λεξικο και τα χει το καθε γραμμα οπου του γουσταρει! Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Κι εγω μια χαρα με το τζαμακι!!! Μου την σπαει επισης τρελα επειδη στελνω παρα πολλα μνμ το οτι δεν εχει καλο λεξικο και τα χει το καθε γραμμα οπου του γουσταρει! Filtate @slash7 8a mu epitrepseis na diafwnisw ka8ws to itap einai fovero giati ma8ainei apo ton xristi.... Meta tin prwti evdomada eisai ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Filtate @slash7 8a mu epitrepseis na diafwnisw ka8ws to itap einai fovero giati ma8ainei apo ton xristi.... Meta tin prwti evdomada eisai ok... Να μη βράσω.. 4 μήνες το έχω το κινητό και το iTap συνεχίζει να μην έχει ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΕΙΣ λέξεις, άσε που πολλά ρήματα μου τα τελειώνει με όμικρον ή μου κάνει ορθογραφικά λάθη σε μεγάλες λέξεις, π.χ. αυτοκινιτόδρομος.. Το T9 του Nokia Symbian 7610 ήταν πολύ καλύτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Να μη βράσω.. 4 μήνες το έχω το κινητό και το iTap συνεχίζει να μην έχει ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΕΙΣ λέξεις, άσε που πολλά ρήματα μου τα τελειώνει με όμικρον ή μου κάνει ορθογραφικά λάθη σε μεγάλες λέξεις, π.χ. αυτοκινιτόδρομος.. Το T9 του Nokia Symbian 7610 ήταν πολύ καλύτερο :) oti peis.... alla makria ta nokia apo emena :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 mia xara mou fenetai ki emena to lexiko tou v3x !! na sou po thn alitheia to t9 me psiloduskoleue !! auto ok einai !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Παιδια το itap ειναι για τα μπαζα...τελειως. Εγω οποιαδηποτε λεξη περιεχει ζ,χ,ξ κλπ απλα δεν τις βγαζει. Και οχι μονο τωρα που δεν εχω vodafone λογισμικο αλλα ανεκαθεν. Οντως ταχα κατι μαθαινει απο οτι γραφεις αλλα πολυ γρηγορα παθαινει αμνησια...Απο το 3310 που ξεκινησα με t9 περασα απο το t310 και τελος το gx30 και ποτε δεν ειχα φοβερα προβληματα αλλα με το v3x εχω συναντησει το χειροτερο συστημα. Γενικως στον τομεα μηνυματα το μονο καλο ειναι η μεγαλη μνημη κατα τα αλλα απο που να αρχισω και που να τελειωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts