Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V3x

satsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσοι εχετε κολλήματα με την συσκευή δεν σκέφτεσται να βάλετε το unbranded firmware ?-Xάνεται η εγγύηση,αλλά αν γίνει σε σωστό κατάστημα αναλαμβάνει και υποστήριξη ανάλογα συμφωνίας ,αλλά αποφεύγεις βλακείες και η συσκευή δουλεύει πολύ καλύτερα.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν και ίσως έχει ξανααπαντηθεί (συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω 50 σελίδες) αν υπάρχει τρόπος να μένει πάντα ενεργοποιημένη η αναφορά παράδοσης.

Aν έχεις vodafone,με πληκτρολόγιση *# πριν την σύνταξη του κυρίως μηνύματος,παίρνεις δωρεάν SMS με την κατάσταση αυτού που έστειλες.

Ας κάνουμε μια αναδρομη...στην ιστορια που αρχιζει απ την 6/4/06 που αγορασα το κινητο.

Οταν το πηρα μετα απο λιγες μερες αρχισε να κανει τα κλασικα κολληματα:

1)Οταν παταγες το κουμπι για της κλησεις το κινητο δεν ανταποκρινονταν

2)Οταν πηγαινες να κανεις κληση απο της επαφες σου απλα δεν εκανε κληση και σε πεταγε πισω στην κεντρικη οθονη.

Εφοσω βολευτικα με το κολπο να βγαζω την καρτα SIM και να την ξαναβαζω ,το παρεβλεψα το θεμα...

Μεχρι πριν ενα μηνα που το κινητο μου κολλησε εντελως..

Το πηγα στο service που λεει η Motorola για τα Νοτεια Προαστεια.Το αφησα και μου ειπανε οτι μου κανανε μια αναβαθμιση λογισμικου.Το τσεκαρα και οντως μου εκαναν αναβαθμιση.

Την Κυριακη που μας περασε το κινητο αρχισε να κανει κατι παραξενα μονο του.

1)Οταν εκλεινα το πορτακι ,μια ανοιγε η εξωτερικη οθονη και μια οχι

2)Εκλεινε μονο του

3)Αλλαζε η ενταση του ηχου κλησης μονο του.(απο 7 σε 2 η οπου του ερχονταν)

Το πηγα την Δευτερα στο ιδιο service .Την Τριτη που τους πηρα στην πρωτη μας τηλεφωνικη επαφη ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν του κανει τιποτα...

Σε δευτερη τηλεφωνικη επαφη την ιδια μερα μετα απο λιγη ωρα ,μου ειπε οτι καποιος κολλησε με κολλα την εξωτερικη οθονη και γι αυτο χρειαζετε αλλαγη με κοστος.

Του ειπα οτι δεν δεχομαι για κανεναν λογο ,αλλαγη με κοστος...

Σημερα σε δευτερη επαφη μας με το ιδιο service μου ειπανε οτι καποιος εχει ανοιξει το κινητο και εχει ριξει νερο μεσα και εχει διαβρωθει η πλακετα .

Το κοστος θα ηταν 30Ε για καθαρισμο πλακετας και 140Ε για αλλαγη πλακετας.

Φυσικα και παλι δεν το δεχτηκα.

Το κινητο αυτο πραγματικα ειναι το χειροτερο που εχω παρει.

Φυσικα θα παω να το παρω πισω και να το παρατησω σε μια γωνια....

Αυτο ειναι το φοβερο service τους....

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

eleosssss!!!! file mou einai na mhn arxiseis na mplekeis me ta service ton kiniton !! apo thn stigmh pou tha arxiseis duskola tha xemperdepseis !! exo empeiria kai apo ena siemens cv65 kai apo ena se v800 !!auto pou diapustosa einai oti an tous trhxeis ligo ta dontia kati ginetai !!kai kata thn gnomh mou eprepe na to pas amesos gia allagh apo thn proth stigmh pou arxisan ta kollhmata !! mono etsi glutoneis !! ap oso mou eipan auto to kinito exei 23 meres mesa stis opoies an tous to pas me provlima sto kanoun amesos antikatastash !!

Εχει προιστορια το συγκεκριμενο μαγαζι...αυριο θα φυγει ενα ωραιο email στην Μοτορολα...(οχι οτι 8α τους κανω κατι ...)και αμα ξανα παρω Motorola...σφυρα μου...

I love my Iphone

Καλα φιλε αυτα που σου κανανε δεν λεγονται, λες και ειχαν προηγουμενα μαζι σου,τι απατεωνες!Αστα να πανε....Μιας και το κινητο παει για την αποθηκη δεν δοκιμαζεις να του αλλαξεις μονο σου λειτουργικο...

Παντως αυτο το εξωτερικο τζαμακι οντως ειναι λες και αρχικα δεν το εχουν καν κολησει αλλα απλα το σφηνωσαν εκει. Καθε φορα που ανοιγεις το καπακι με την ροπη που δημιουργειται ανασηκωνεται η μια μερια,ολο εχω το νου μου να το παταω. Αυτο με την κολα καλη ιδεα,σκεφτομαι να το βγαλω και να το κολησω περιμετρικα με σηλικονη αλλα καπου διαβασα οτι οι αναθημιασεις μπορει να καταστρεψουν την καμερα,ισχυει αραγε?

Καλα φιλε αυτα που σου κανανε δεν λεγονται, λες και ειχαν προηγουμενα μαζι σου,τι απατεωνες!Αστα να πανε....Μιας και το κινητο παει για την αποθηκη δεν δοκιμαζεις να του αλλαξεις μονο σου λειτουργικο...

Παντως αυτο το εξωτερικο τζαμακι οντως ειναι λες και αρχικα δεν το εχουν καν κολησει αλλα απλα το σφηνωσαν εκει. Καθε φορα που ανοιγεις το καπακι με την ροπη που δημιουργειται ανασηκωνεται η μια μερια,ολο εχω το νου μου να το παταω. Αυτο με την κολα καλη ιδεα,σκεφτομαι να το βγαλω και να το κολησω περιμετρικα με σηλικονη αλλα καπου διαβασα οτι οι αναθημιασεις μπορει να καταστρεψουν την καμερα,ισχυει αραγε?

ego tha sou elega na mhn to kaneis tpt!!!!!! asto etsi kai an pathei kati to pas kai sto ftixanou oi idioi !! giaati meta tha sou lene oti vlakeia tous erthei sto kefali prokeimenou na mhn sto ftiaxoun !!

Καλα απο εγγυηση αλλο τπτ με τοσες αναβαθμησεις που εχω κανει μονος!Αλλα και παλι αν το πηγαινα θα εκαναν το παν να βρουν καποιο δηθεν προβλημα να βγαλουν κανα φραγκο, ασε που οπως λες θα μου ελεγαν οτι εγω το χαλασα κιολας!

Παντως δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο κανουν οτι κανουν,δηλ ερχεται το παιδι με προβλημα στο λειτουργικο και του βγαζουν οτι και καλα το εβρεξε και ζητανε και 150 ευρω,ημαρτον!Αυτο με το νερο το εχω ξαναδιαβασει καπου εδω μεσα μαλλον το service θα ειναι σε κανενα υπογειο μη στεγανωμενο:lol: :lol:

Κάνεις μια χειροκίνητη αναζήτηση δικτύων και εάν βρίσκεσαι σε περιοχή που καλύπτεται απο 3G δίκτυο θα το καταλάβεις από ένα σηματάκι 3G πριν το όνομα του δικτύου.

file den mou emfanizh kanena sima mprosta apo to onomata ton diktion,ti fteei?

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

ΑΣΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ... ΤΟ 3G EMFANIZETE SE PERIOXES POY KALYPTEI. EKEI ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΥΚΟ ΜΕ G ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΑΣΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ... ΤΟ 3G EMFANIZETE SE PERIOXES POY KALYPTEI. EKEI ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΥΚΟ ΜΕ G ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

file den htan i aporia mou pws katalavenw an exi sima 3g to diko mou diktio alla pws mporw na dw an exoun sima 3g ta alla diktia stin ekastote poli/perioxi pou vriskome.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

mporeis na to anavathmiseis monos sou ? an nai apo pou ?

Ναι γινετε να το κανεις μονος αλλα ειναι ρισκο οσο να ναι...Τεσπα πανε εδω,κατω κατω, να παρεις μια ιδεα,ειχα γραψει εναν οδηγο που τωρα βεβαια θελει ανανεωση αλλα βαριεμαι να την κανω οποτε ρωτα αν εχεις αποριες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61792&page=46

Οσο για το πως να καταλαβεις αν τα αλλα δυκτια εχουν 3g δεν νομιζω να γινεται, τουλαχιστον στο unbranded firmware που εχω δεν μπορεις να το διαπιστωσεις.

Παντως αυτο το τζαμακι μπροστα πολυ κακο κολλημενο εξαρχης,μαπα κατασκευη στις δοκιμες πριν βγαλουν το κινητο δεν διαπιστωσαν το προβλημα,ασε που και τα 2 λαστιχακια που πατανε πανω του οταν ανοιγει το κινητο εχουν αφησει σημαδια απο γρατζουνιες...θα δοκιμασω να κανω πατεντα σημερα να βαλω σηλικονη περιμετρικα στο διακενο χωρις να το ανοιξω μπας και γινει τπτ...φοβαμαι μην φυγει στο δρομο και το ψαχνω!

emana ok mou fenetai to kinito !! alla exo parathrhsei oti otan trexeis java efarmoges (paixnidia exo trexei mono )gia pano apo 5 lepta kai meta kleiseis to kapaki kanei restart kapoies fores !! to kanoun kai ta dika sas? lete an to anavathmiso na strosei ?

emana ok mou fenetai to kinito !! alla exo parathrhsei oti otan trexeis java efarmoges (paixnidia exo trexei mono )gia pano apo 5 lepta kai meta kleiseis to kapaki kanei restart kapoies fores !! to kanoun kai ta dika sas? lete an to anavathmiso na strosei ?

Αυτο που λες το ειχα και γω με την εκδοση 85.99.50R που ειχα μεχρι πρν καμια βδομαδα και επισης εκανε restart και οταν δεν ειχε σημα..Αλλα απο τοτε που περασα την νεα 85.9A.80R δεν μου εκανε restart ποτε.Θα δειξει βεβαια μιας και το εχω μια βδομαδα με το νεο firmware.

Ε εσυ εχεις vodafone firmware γι αυτο.Αυτοι αργουν να βγαλουν καινουργια ισως γιατι εχουν μεγαλο beta testing. Νομιζω απο οτι εχω διαβασει εδω και παλιαοτερα οτι εχεις το πιο προσφατο επισημο firmware. Παντως και συ οπως εισαι μπορεις να βαλεις απο πανω το νεο firmware που θα σε παει στη νεα εκδοση και δεν θα χασεις τπτ παρα μονο τον τηλ.καταλογο τον οποιο σιγα τον κανεις backup.

Συνήθως η Vodafone βγαζει πρώτη νέο firmware,όταν η συσκευή κυκλοφορεί βασικά για αυτήν.-Προφανώς δεν κάνουν κάποιες νέες εκδόσεις για την Ελλάδα.

-Αλλά και πάλι, αν βρεί κανείς νεώτερη έκδοση Vodafone firmware,θα πρέπει και να μπορέσει και να την βάλει,όπως έχει αναφερθεί-Oτι κυκλοφορεί στι Internet δεν λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις,και συνήθως αναφέρονται για unbranded συσκευές.

an tous to pao kai tous po oti thelo na mou perasoun neo firmware sth voda tha to kanoun ? h tha mou poun kamia ma...ia ?h kalutera na to vgalo teleios to vodafone se kapoio allo magazi kai na valo ena firmware pou den einai vodafone?

Δεν νομίζω ότι έχει βγεί νέο Vodafone firmware,απλά μηδενίζουν την συσκευή και περνάνε το ίδιο.

-Ανέφερα παραπάνω την λύση ανεξάρτητων service που αναλαμβάνουν να στο κάνουν unbranded,σου παρέχουν υποστήριξη αναβαθμίσεων και service άμα χρειαστείς,με χαμηλό κόστος ή με συμφωνία.-Συνήθως οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν για να σ'εχουν πελάτη:)

Ειχα στειλει email στην Μοτορολα και μου το στειλαν πισω και μου λενε γραφτο στα greeklish ...χαχαχαχαχα ειναι η πρωτη εταιρεια που το κανει αυτο...

I love my Iphone