adversus Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Ο λόγος που δεν ξαπα παίρνω μεταχειρισμένο edge είναι μην πέσω και 3η φορά σε συσκευή σου :p ( πλάκα κάνω ) Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω, απλά το ίδιο φαινόμενο το έχω και τώρα στο zuk z2 pro που έχω. Πάντως προτιμώ να χάνω 2-4% σε αναμονή παρά να μου φεύγει η μπαταρία νεράκι σε χρήση. Εννοείται πως ο καθένας παίρνει ότι τον εξυπηρετεί καλύτερα απλά καλό είναι να έχουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη πριν εκφέρουμε την γνώμη μας, για να είμαστε πιο δίκαιοι σε όλες τις πλευρές. ( δεν το λέω για σένα αλλά για κάτι μονολεκτικές απαντήσεις που διάβασα παραπάνω με προσωπικές εμπειρίες το 2010-1) Η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία και στα δύο στρατόπεδα οπότε οι απόψεις μας καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίζονται με τα καινούργια δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Ο λόγος που δεν ξαπα παίρνω μεταχειρισμένο edge είναι μην πέσω και 3η φορά σε συσκευή σου :p ( πλάκα κάνω ) Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω, απλά το ίδιο φαινόμενο το έχω και τώρα στο zuk z2 pro που έχω. Πάντως προτιμώ να χάνω 2-4% σε αναμονή παρά να μου φεύγει η μπαταρία νεράκι σε χρήση. Εννοείται πως ο καθένας παίρνει ότι τον εξυπηρετεί καλύτερα απλά καλό είναι να έχουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη πριν εκφέρουμε την γνώμη μας, για να είμαστε πιο δίκαιοι σε όλες τις πλευρές. ( δεν το λέω για σένα αλλά για κάτι μονολεκτικές απαντήσεις που διάβασα παραπάνω με προσωπικές εμπειρίες το 2010-1) Η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία και στα δύο στρατόπεδα οπότε οι απόψεις μας καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίζονται με τα καινούργια δεδομένα. χαχα, εγω πιστευω οτι καποια εφαρμογη σου φταιει, δεν εξηγειται αλλιως. Αλλα σιγουρα ειναι προτιμοτερο να χανεις λιγο στην αναμονη παρα πολυ σε χρηση. Οσο για τις αποψεις, το οτι γουσταρω να απανταω σε καθω σχολιο που με αφορα και να απολογουμαι και για αυτο ειναι αστειο...αλλα οντως κακως απανταω σε σχολια χωρις επιχειρηματα.. ομως το κανω γιατι θελω και εγω να μαθω κατι που δεν ξερω και ολοι μας να μαθαινουμε περισσοτερα ανταλλασοντας αποψεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παιδες, συζητηση κανουμε και δεν γραφω για να τσακωθουμε καταρχας. Ο καθε ενας μπορει να επιμενει οσο θελει στην αποψη του, αλλα το να λετε ανακριβειες δεν ειναι σωστο. Εγω απο την εποχη του Ζ1 και κυριως απο το Ζ3 (αναφερω αυτα γιατι δεν ειχα s4,s5 για να μιλησω για samsung), δεν εχω ουτε κρασαρισματα, ουτε προβληματα για να λετε για κακογραμμενες εφαρμογες. Απο εκει και περα, στα 3 χρονια μπορω να θυμηθω πολλες φορες να εχει προβλημα το viber / fb κτλ στο αι φον.. Και μη μου πειτε οτι δεν τα χρησιμοποιειτε.. Αν ο κοσμος ειχε μονο αι φον, ισως ηταν πολυ πιο ευχρηστα καθως η επικοινωνια συσκευων θα ηταν πολυ πιο ευκολη πανω σε 1 πλατφορμα.. αλλα δεν μιλαμε θεωρητικα..Οσο για το viber/whatsapp, ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα με τις εφαρμογες και παιζουν και σε συσκευες των 100 ευρω, που σημαινει οτι μπορω να επικοινωνω με φιλους που δεν εχουν δυνατοτηα για ναυαρχιδες (οπως το αι φον), οποτε για μενα το να εχω facetime για 2 ατομα ειναι ανουσιο, γιατι δε με ενδιαφερει να επικοινωνησω με ολους τους φιλους μου που εχουν αι φον προφανως). Επισης φιλε montoya, αν καποιος θελει να σπαταλαει το 80% του χρονου στην δουλεια του, σε τι τον εμποδιζει ενα android? επειδη θα ασχοληθει να το στησει μια φορα στην αρχη? Τοσο προβλημα ειναι να το στησεις μια φορα? Λογικο ειναι να ειναι πιο ευκολη η επαναφορα σε ενα νεο αι φον, μιλαμε για μια εταιρεια με ενα s/w, δεν εχει τον κατακερματισμο της google, αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο να ασχοληθεις μια φορα. Απο εκει και περα δεν ξανα ασχολεισαι, αστο ετσι, χωρις αναβαθμισεις στην τελικη, δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα..?εξαλλου και της apple τελευταιες αναβαθμισεις ειχαν πολλα θεματα απο ο,τι διαβαζα πριν λιγο καιρο. Τωρα για το σερβις που λετε: Ανεφερα πριν οτι σε ενα 5s μου ζητησαν 180 ευρω περιπου τη μια φορα και την αλλη πανω απο 200 για αλλαγη μπαταριας!!!! Μαλλον ειναι ετη φωτος μπροστα, γιατι ισως σε μερικα ετη φωτος τα 200 ευρω να αξιζουν οσο τα 20 σημερα. Επισης ετη φωτος ειναι το προβλημα στην οθονη του 6s να σου το φτιαχνει με την μοναδικη προσφορα των 150 ευρω εντος εγγυησης??? αντι να σου ζητανε και συγγνωμη?? Ετη φωτος μπροστα ειναι να σου δινει 1 χρονο εγγυηση ακομα και αν ο νομος λεει οτι πρεπει να σε καλυψει για 2 και αυτοι να μην δεχονται επισκευες για 1? Παιδες, στην smartec σου κανουν επισκευη σε 1-4 ωρες αν υπαρχει ανταλλακτικο. Επειδη η περιοδος ειναι δυσκολη προφανως και δεν στοκαρουν πολλες οθονες για s7 Που ειναι πανακριβες και υπηρχαν καθυστερησεις, ομως δε σημαινει οτι ειναι κακο σερβις. Ναι η πολιτικη τους ειναι επισκευη, αλλα αν το κινητο που σου δινουν μετα δουλευει αριστα τι προβλημα υπαρχει? και σε εναν ξαδερφο μου που ειχε 4s του εδωσαν refurbished και ειχε και αυτο προβλημα, αλλα τον εβγαλαν εκτος εγγυησης γιατι δεν διαπιστωσε το προβλημα αμεσα.. Η διαφορα με την επισκευη ειναι οτι στην δικη σου συσκευη ξερεις το προβλημα, ενω στην ξενη επισκευασμενη δεν ξερεις τι αλλο μπορει να βγαλει και την πατας.. απο εκει και περα, φιλε Montoya ποιες συσκευες εχεις δοκιμασει? μας λες μαρκες αλλα οχι μοντελα..γιατι? (πχ αλλο να εχεις δοκιμασει s5 αλλο s7..) Παντως ολοι συμφωνουμε οτι ο φιλος δε χανει τιποτα να δοκιμασει ενα αι φον.. Εγω θα του ελεγα να παρει ενα μικρο 7αρι καθως η διαφορα με το μεγαλο ειναι η μπαταρια μονο και το μικρο θα κοστισει λιγοτερο και θα το διωξει πιο ευκολα..ειδικα αν το παρει και μεταχειρισμενο. Εγω αυτο εκανα παντα, χωρις να δωσω την αρχικη μου συσκευη, και απλα μεσα σε 15-20 μερες κατεληγα ποια να κρατησω.. Τωρα αν ο φιλος δει οτι του αρεσει τοσο το 7αρι και δεν τον φτανει η μπαταρια, οκ τα δινει και τα 2 και παει σε Plus, φευγουν ευκολα Νίκο, εκεί που γράφεις "montoya" να βάζεις και το "_f1" γιατί νόμιζα πως μιλάς σε μένα και έχασα την μπάλα.... :) Βλέπεις, δύο fan του Juan Pablo είμαστε όλοι και όλοι στην Ελλάδα και βρεθήκαμε εδώ......:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Το ότι φεύγει η μπαταρία στο iPhone 7 νεράκι με ξεπερνάει Δεν το έχετε και δεν ξέρετε. Βγάζω άνετα την ημέρα και έχω φτάσει μέχρι 56 ώρες αναμονή και 6,5ωρες χρήση Wifi δεν κλείνω ποτέ και κλήσεις, μηνύματα, πολύ safari, viber, email είναι σε καθημερινή βάση οι ασχολίες μου Αυτό το ατελείωτο vs δεν έχει διέξοδο Πόσοι iPhone χρήστες εδώ παραδεχόμαστε ότι το s7/edge, htc 10, oneplus 3/3t είναι πολυ καλές συσκευές και εσείς οι Samsung funs αδυνατείτε να πιστέψετε ακόμα και το πιο απλό για το iPhone. Τέτοιο κόλλημα δεν μπορώ να το καταλάβω. Βασικά δεν είστε ούτε Samsung funs Apple haters μόνο και ότι προκύψει βλέπω περισσότερο από εσάς με τις παροπιδες Το iPhone 7 έχει μπαταρία ανώτερη της τάξης του 20-30% συν από το 6s επειδή πιο πάνω κάποιος είπε ότι πιθανόν δεν θα βγάζει την μέρα. Να αναφέρω κάτι ακόμα. Έβγαλα φωτογραφίες με το S6 edge που έπεσε στα χέρια μου για τρεις μέρες. Επίσης έβγαλα και με το iPhone 7 Και με τις δυο κάμερες εμπρός και πίσω. Ενώ στις συσκευές οι φωτογραφίες φαντάζουν στο S6 edge πολύ super βάζοντας τες στον iMac μου 21,5 ιντσών είδα ότι ουδέ μια σχέση έχουν με την οθόνη του κινητού. Μακραν το S6 edge έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα και στις δυο κάμερες Το s7 σε σχέση με το S6 δεν ξέρω πως τα πηγαίνει αλλά επειδή ο θείος μου πήρε το s7 edge θα βγάλω ορισμένες φωτογραφίες πάλι στο ίδιο σημείο με iPhone 7 και s7 edge και βάζοντας τες στον υπολογιστή θα κάνω συγκρίσεις. Είμαι πολύ περίεργος να δω αποτελέσματα (Το S6 edge έχει αυτονομία παρόμοια με το 5s, με κανονική χρήση μου έβγαζε 18-20 ώρες χωρίς πολλές εφαρμογές μέσα και με όλες τις διάφορες τεχνολογίες εντός του wifi κλειστές) Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Το ότι φεύγει η μπαταρία στο iPhone 7 νεράκι με ξεπερνάει Δεν το έχετε και δεν ξέρετε. Βγάζω άνετα την ημέρα και έχω φτάσει μέχρι 56 ώρες αναμονή και 6,5ωρες χρήση Wifi δεν κλείνω ποτέ και κλήσεις, μηνύματα, πολύ safari, viber, email είναι σε καθημερινή βάση οι ασχολίες μου Αυτό το ατελείωτο vs δεν έχει διέξοδο Πόσοι iPhone χρήστες εδώ παραδεχόμαστε ότι το s7/edge, htc 10, oneplus 3/3t είναι πολυ καλές συσκευές και εσείς οι Samsung funs αδυνατείτε να πιστέψετε ακόμα και το πιο απλό για το iPhone. Τέτοιο κόλλημα δεν μπορώ να το καταλάβω. Βασικά δεν είστε ούτε Samsung funs Apple haters μόνο και ότι προκύψει βλέπω περισσότερο από εσάς με τις παροπιδες Το iPhone 7 έχει μπαταρία ανώτερη της τάξης του 20-30% συν από το 6s επειδή πιο πάνω κάποιος είπε ότι πιθανόν δεν θα βγάζει την μέρα. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα όπως και δεν θα με σταματήσει τελικά απ'το να το αγοράσω μιας και θέλω πάντα να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Εσένα και σε άλλους μπορεί να σε βγάζει και εβδομάδα, το ότι εμένα η μπαταρία στην μια ώρα χρήσης μου έφυγε νεράκι σε σχέση με το edge είναι επίσης γεγονός κι ας σου βγάζει εσένα και μήνα. Πως μας κάνει apple haters ή samsung fAns μια ειλικρινείς άποψη με βάση τα δικά μας κριτήρια και την δική μας εμπειρία ένας θεός ξέρει. Ποιος είπε εδώ μέσα ( από τα άτομα που μιλάνε με επιχειρήματα κι όχι μονολεκτικές απαντήσεις απλά για να απαντήσουν ) ότι το iphone δεν είναι μια πολύ καλή συσκευή γι'αυτούς που βολεύονται με το ios? αλλά πως να το κάνουμε στην αυτονομία το μικρό δεν συγκρίνεται με το edge ούτε στα πιο τρελά όνειρα του καθένα. Το plus είναι στα ίδια επίπεδα και πολύ πιθανόν να είναι και λίγο καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Νίκο, εκεί που γράφεις "montoya" να βάζεις και το "_f1" γιατί νόμιζα πως μιλάς σε μένα και έχασα την μπάλα.... :) Βλέπεις, δύο fan του Juan Pablo είμαστε όλοι και όλοι στην Ελλάδα και βρεθήκαμε εδώ......:lol: Χαχα. Δεν πειράζει. Να απαντας και εσύ τότε :p ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ότι φεύγει η μπαταρία στο iPhone 7 νεράκι με ξεπερνάει Δεν το έχετε και δεν ξέρετε. Βγάζω άνετα την ημέρα και έχω φτάσει μέχρι 56 ώρες αναμονή και 6,5ωρες χρήση Wifi δεν κλείνω ποτέ και κλήσεις, μηνύματα, πολύ safari, viber, email είναι σε καθημερινή βάση οι ασχολίες μου Αυτό το ατελείωτο vs δεν έχει διέξοδο Πόσοι iPhone χρήστες εδώ παραδεχόμαστε ότι το s7/edge, htc 10, oneplus 3/3t είναι πολυ καλές συσκευές και εσείς οι Samsung funs αδυνατείτε να πιστέψετε ακόμα και το πιο απλό για το iPhone. Τέτοιο κόλλημα δεν μπορώ να το καταλάβω. Βασικά δεν είστε ούτε Samsung funs Apple haters μόνο και ότι προκύψει βλέπω περισσότερο από εσάς με τις παροπιδες Το iPhone 7 έχει μπαταρία ανώτερη της τάξης του 20-30% συν από το 6s επειδή πιο πάνω κάποιος είπε ότι πιθανόν δεν θα βγάζει την μέρα. Να αναφέρω κάτι ακόμα. Έβγαλα φωτογραφίες με το S6 edge που έπεσε στα χέρια μου για τρεις μέρες. Επίσης έβγαλα και με το iPhone 7 Και με τις δυο κάμερες εμπρός και πίσω. Ενώ στις συσκευές οι φωτογραφίες φαντάζουν στο S6 edge πολύ super βάζοντας τες στον iMac μου 21,5 ιντσών είδα ότι ουδέ μια σχέση έχουν με την οθόνη του κινητού. Μακραν το S6 edge έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα και στις δυο κάμερες Το s7 σε σχέση με το S6 δεν ξέρω πως τα πηγαίνει αλλά επειδή ο θείος μου πήρε το s7 edge θα βγάλω ορισμένες φωτογραφίες πάλι στο ίδιο σημείο με iPhone 7 και s7 edge και βάζοντας τες στον υπολογιστή θα κάνω συγκρίσεις. Είμαι πολύ περίεργος να δω αποτελέσματα (Το S6 edge έχει αυτονομία παρόμοια με το 5s, με κανονική χρήση μου έβγαζε 18-20 ώρες χωρίς πολλές εφαρμογές μέσα και με όλες τις διάφορες τεχνολογίες εντός του wifi κλειστές) Ok φίλε μου. Ότι Πεις. Εμένα όλοι οι φίλοι με το μικρό δεν βγάζουν ούτε την μισή χρήση από αυτή που κάνω με το edge. Και κάνα 2 πηγαν στο μεγάλο για τη μπαταρία μόνο και δεν το παλεύουν σα μέγεθος..αλλά βλέπεις Τους κρεμαγε. Αν θες ανέβασε στατιστικά όμως . οσο για το s6 edge. Το είχα και το έχει η γυναίκα μου. Το κινητό δεν έχει μεγάλη αυτονομία αλλά δεν Είναι κάτω από iPhone 7. Για την κάμερα..γιατί δεν ανεβάζεις τα δείγματα στο flickr να τα δούμε?? Τέλος , δεν είμαι hater της Apple. Απλά δεν με εξυπηρετεί εμένα. Παραπάνω είπα τι θα ήθελα να έχει για να τη δοκιμάσω και είπαν και οι φίλοι γιατί τους εξυπηρετεί.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6909159#post6909159 Πάρε ένα δείγμα από iPhone 7 να δεις διαφορές Όσο για την μπαταρία αν το iPhone το δουλέψεις σαν smartphone θέλεις φορτιση μετά το μεσημέρι για να σε φτάσει ως το βράδυ. Το βλέπω καθημερινά στον αδερφό μου. Όσο για το s6 edge ξέρουμε όλοι ότι δεν είχαν από τις καλύτερες μπαταρίες, αλλά και πάλι δεν είναι κατωτερα του iPhone (δεν βάζω σε σύγκριση τα iPhone plus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Εγώ που έχω μικρό παιδί, όταν το έβγαζα φωτό με το s7,πορτραίτο σε κλειστό χώρο ή μετά το σούρουπο, το μακιγιάρισμα του προσώπου που έκανε ήταν τόσο κάκιστο που μερικές φορές έβγαινε διπλότυπο το δέρμα, με οποιαδήποτε ρύθμιση. Με το iPhone βγαίνουν πολύ καθαρές έστω και με λίγο θόρυβο παραπάνω που έπρεπε να κανεις zoom. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις φωτογραφίας είναι καλύτερο το s7, ειδικά αυτό το bokeh του από άλλο πλανήτη Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 28, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Νίκο, εκεί που γράφεις "montoya" να βάζεις και το "_f1" γιατί νόμιζα πως μιλάς σε μένα και έχασα την μπάλα.... :) Βλέπεις, δύο fan του Juan Pablo είμαστε όλοι και όλοι στην Ελλάδα και βρεθήκαμε εδώ......:lol: @montoya_42 , χα χα , καλο !!:) Διαφωνώ όμως Κώστα, ο τρελός Κολομβιανός έχει πολλούς fan στην Ελλάδα , όχι μόνο εμάς!! Anyway , να απαντάς και εσύ όπως λέει ο Νίκος , έχετε και iphone στο σπίτι (αν θυμάμαι καλά):) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εγώ που έχω μικρό παιδί, όταν το έβγαζα φωτό με το s7,πορτραίτο σε κλειστό χώρο ή μετά το σούρουπο, το μακιγιάρισμα του προσώπου που έκανε ήταν τόσο κάκιστο που μερικές φορές έβγαινε διπλότυπο το δέρμα, με οποιαδήποτε ρύθμιση. Με το iPhone βγαίνουν πολύ καθαρές έστω και με λίγο θόρυβο παραπάνω που έπρεπε να κανεις zoom. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις φωτογραφίας είναι καλύτερο το s7, ειδικά αυτό το bokeh του από άλλο πλανήτη Sent from my iPhone using Tapatalk Σε αυτό που λες για τις φωτογραφίες συμφωνώ, επειδή έχω και εγώ κόρη ημερών και το ήξερα από πριν. Αλλά συνήθως έχω το φως πίσω μου ή παίζω λίγο πιο ψηλά το iso και το σωζω αρκετά. Μόνο εκεί πιστεύω ότι το iPhone έχει πλεονέκτημα μεγάλο. Αν και εμένα ο θόρυβος δε μου αρέσει. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6909159#post6909159 Πάρε ένα δείγμα από iPhone 7 να δεις διαφορές Όσο για την μπαταρία αν το iPhone το δουλέψεις σαν smartphone θέλεις φορτιση μετά το μεσημέρι για να σε φτάσει ως το βράδυ. Το βλέπω καθημερινά στον αδερφό μου. Όσο για το s6 edge ξέρουμε όλοι ότι δεν είχαν από τις καλύτερες μπαταρίες, αλλά και πάλι δεν είναι κατωτερα του iPhone (δεν βάζω σε σύγκριση τα iPhone plus) Και μην ξεχνάμε ότι το s6 edge μετά την αναβάθμιση που πήρε το καλοκαίρι βελτιώθηκε τρομερά. Εγώ το πήρα ακριβώς πριν το update και έπαθα πλάκα με την αλλαγή. Σίγουρα ήταν fail η κακή διαχείριση ενέργειας αρχικά αλλά έφτιαξε και δεν ήταν κάτω από iPhone.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Για μετά την αναβάθμιση δεν ξέρω πώς έγινε η μπαταρία. (Είχα s6 οπότε πιστεύω το ίδιο έγινε και εκει) αλλά και πριν την αναβάθμιση με μέτρια χρήση έβγαζα μέρα άνετα. Φυσικά από χρήστη σε χρήστη αναλογούν διαφορετικές επιδόσεις. Αλλά ο κανόνας λέει ότι τα απλά iPhone από μπαταρία είναι μαύρα μεσάνυχτα. Από εποχές iPhone 4 το βλέπω αυτο. Τα παίρνει ο αδερφός μου και είναι άπειρες οι φορές που μου λέει καλά ρε εσένα η μπαταρία ξεχνάει να τελειώσει? Ανάλογα τι κινητό είχα εγώ. Όσο για την κάμερα συμφωνώ σε εκείνο το θεμα.Αλλα σε άλλες καταστάσεις στην κάμερα πάλι δεν είναι ανταγωνιστικό το iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Πάντως, από το λίγο που το έχω παρακολουθήσει το θέμα, μου αρέσει που αυτός που ρώτησε αν αξίζει η μετάβαση επιχειρηματολογεί στο να παραμείνει στο s7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. January 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Πάντως, από το λίγο που το έχω παρακολουθήσει το θέμα, μου αρέσει που αυτός που ρώτησε αν αξίζει η μετάβαση επιχειρηματολογεί στο να παραμείνει στο s7. Φιλε ανοιξα το θεμα και εκανα μια ερωτηση για το αν αξιζει η μεταβαση που σκεφτομαι. Διαβασα προσεχτικα ολες τις αποψεις και αυτο που συμπερανα ειναι οτι προκυτε και 2 πολυ καλες συσκευες (με το s7 να 4εχει ελαφρα υπεροχει στα σημεια, δηλαδη αυτονομια, καμερα, οθονη, καρτα sd), και οτι το διλλημα στην ουσια δεν ειναι iphone 7 vs s7 edge σαν συσκευες αλλα ios vs adroid οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ. Διαβασε ολα το ποστ που εκανα στο παρον νημα. Που ακριβως βλεπεις να επιχειρηματολογο υπερ του s7? Επειδη εγραψα στον φιλο πιο πισω που πεταξε ενα ξερο"το iphone 7 ειναι καλυτερο τηλεφωνο" και του ζητησα να αιτιολογησει την αποψη του? Edited January 28, 2017 by Pwpwpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Γνώμη μου είναι ότι απλά έγινε ένα ξερό vs όπου βλέπεις αντί για τα κινητά που αναφέρεις να μπαίνει μέσα και το plus kok. Είτε το θέμα λεγόταν android vs ios, είτε s7 vs i7 τα ίδια σχόλια θα διάβαζε κάποιος. Τώρα το να κάνω παράθεση στο που πιστεύω ότι παίρνεις ξεκάθαρα θέση και όχι απλά περιμένεις να ακούσεις γνώμες, δεν νομίζω ότι αφορά το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Φιλε ανοιξα το θεμα και εκανα μια ερωτηση για το αν αξιζει η μεταβαση που σκεφτομαι. Διαβασα προσεχτικα ολες τις αποψεις και αυτο που συμπερανα ειναι οτι προκυτε και 2 πολυ καλες συσκευες (με το s7 να 4εχει ελαφρα υπεροχει στα σημεια, δηλαδη αυτονομια, καμερα, οθονη, καρτα sd), και οτι το διλλημα στην ουσια δεν ειναι iphone 7 vs s7 edge σαν συσκευες αλλα ios vs adroid οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ. Διαβασε ολα το ποστ που εκανα στο παρον νημα. Που ακριβως βλεπεις να επιχειρηματολογο υπερ του s7? Επειδη εγραψα στον φιλο πιο πισω που πεταξε ενα ξερο"το iphone 7 ειναι καλυτερο τηλεφωνο" και του ζητησα να αιτιολογησει την αποψη του? Το πρώτο πράγμα είναι το android vs iOS όταν μπαίνουν διαλείμματα για τέτοιες συσκευές Αν το λειτουργικό δεν σ ενδιαφέρει τότε κοίταξε από τα υπόλοιπα τι σου χρειάζεται, τι σε βολεύει, τι σε συμφέρει, τι σου αρέσει, τι χάσιμο θα έχεις σε βάθος χρόνου, αναβαθμίσεις. Ζύγισε τα και κάνε την επιλογή. Το 7 είναι μικρό αν πας στο απλό iPhone Το 7 plus κοστίζει αρκετά Λίγο πολύ στα υπόλοιπα θα βολευτείς και με τα δυο κινητά εννοείται. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Πάντως, από το λίγο που το έχω παρακολουθήσει το θέμα, μου αρέσει που αυτός που ρώτησε αν αξίζει η μετάβαση επιχειρηματολογεί στο να παραμείνει στο s7. Συνήθως αυτός που ανοίγει το θέμα, φεύγει μετά από κάποια στιγμή (γιατί πχ αγόρασε συσκευή ή βαραθηκε) και μένουμε οι υπόλοιποι να εξηγούμε....:lol: Στο θέμα μας, εννοείται πως πέραν των συσκευών θα παίξει τεράστιο ρόλο το λειτουργικό (δεν αγοράζουμε υπολογιστή να του βάλουμε ότι θελουμε) οπότε σίγουρα θα υπάρξει ΚΑΙ vs λειτουργικών (απαιτείται μαλιστα) Επίσης σίγουρα θα ακουστουν προτάσεις πχ για το plus όπως θα συνέβαινε αν ο φίλος ρωτούσε για το "απλο" s7 (θα του προτείναμε το edge). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. January 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Το πρώτο πράγμα είναι το android vs iOS όταν μπαίνουν διαλείμματα για τέτοιες συσκευές Αν το λειτουργικό δεν σ ενδιαφέρει τότε κοίταξε από τα υπόλοιπα τι σου χρειάζεται, τι σε βολεύει, τι σε συμφέρει, τι σου αρέσει, τι χάσιμο θα έχεις σε βάθος χρόνου, αναβαθμίσεις. Ζύγισε τα και κάνε την επιλογή. Το 7 είναι μικρό αν πας στο απλό iPhone Το 7 plus κοστίζει αρκετά Λίγο πολύ στα υπόλοιπα θα βολευτείς και με τα δυο κινητά εννοείται. Τo 7 plus βγαινει εντελως σαν επιλογη, εκτος του οτι ειναι ακριβο, δεν μου κανει και σαν συσκευη με το μεγεθος που εχει, με το s7 edge ειμαι εντελως οριακα σαν μεγεθος συσκευης(και μεγαλο ειναι) το Plus ειναι τεραστιο, το ειδα απο κοντα και βαζωντας το σ7 διπλα για συκριση η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης. Σαν ιδεα το να εχω μικροτερη οθονη και μαζεμενο μεγεθος δεν με χαλαει και ιδιαιτερα παντως, ισα ισα. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω αυτο που προτεινε καποιος φιλος πιο πισω. Να αγορασω το 7, χωρις να πουλησω το σ7, να τα εχω στην κατοχη μου ταυτοχρονα για λιγο καιρο και οποιο μου "καθεται καλυτερα" το κραταω και πουλαω το αλλο. Edited January 28, 2017 by Pwpwpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Τo 7 plus βγαινει εντελως σαν επιλογη, εκτος του οτι ειναι ακριβο, δεν μου κανει και σαν συσκευη με το μεγεθος που εχει, με το s7 edge ειμαι εντελως οριακα σαν μεγεθος συσκευης(και μεγαλο ειναι) το Plus ειναι τεραστιο, το ειδα απο κοντα και βαζωντας το σ7 διπλα για συκριση η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης. Σαν ιδεα το να εχω μικροτερη οθονη και μαζεμενο μεγεθος δεν με χαλαει και ιδιαιτερα παντως, ισα ισα. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω αυτο που προτεινε καποιος φιλος πιο πισω. Να αγορασω το 7, χωρις να πουλησω το σ7, να τα εχω στην κατοχη μου ταυτοχρονα για λιγο καιρο και οποιο μου "καθεται καλυτερα" το κραταω και πουλαω το αλλο. Αν πας στο plus ναι αξίζει η αλλαγή από το s7 edge αλλά στο μικρό δεν υπάρχει λόγος σχεδόν σε όλα είναι χειρότερη συσκευή... Εκτός και αν το παίρνεις λόγο μόστρα κλπ τότε χωρίς δεύτερη σκέψεις αξίζει είναι από τα λίγα κινητά μην πω μοναδικό που πουλάς μόστρα άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι το 7 είναι χειρότερη συσκευή από το 7 plus. Αν εξερεσεις μπαταρία οθονη και κάμερα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. January 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Αν πας στο plus ναι αξίζει η αλλαγή από το s7 edge αλλά στο μικρό δεν υπάρχει λόγος σχεδόν σε όλα είναι χειρότερη συσκευή... Εκτός και αν το παίρνεις λόγο μόστρα κλπ τότε χωρίς δεύτερη σκέψεις αξίζει είναι από τα λίγα κινητά μην πω μοναδικό που πουλάς μόστρα άνετα Ας το γραψω αλλη μια πιο ωμα. Το Plus δεν μου κανει ρε παιδια, το εχω δει, δεν ειναι συσκευη προκειτε περι παντοφλας. Οποτε μονο και μονο απο αυτο θεωρω το μικρο 7 καλυτερο τι να κανουμε τωρα, το αλλο απλα δεν μου κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Ας το γραψω αλλη μια πιο ωμα. Το Plus δεν μου κανει ρε παιδια, το εχω δει, δεν ειναι συσκευη προκειτε περι παντοφλας. Οποτε μονο και μονο απο αυτο θεωρω το μικρο 7 καλυτερο τι να κανουμε τωρα, το αλλο απλα δεν μου κανει. Τώρα δηλαδή έχεις το μικρό s7 σαν συσκευή; Να δώσεις 650€ να πάρεις το iPhone για δοκιμή; Και αν δεν σ αρέσει να ψάχνεις να το πουλήσεις; Δεν ξέρω δεν θα το πρότεινα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. January 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Τώρα δηλαδή έχεις το μικρό s7 σαν συσκευή; Να δώσεις 650€ να πάρεις το iPhone για δοκιμή; Και αν δεν σ αρέσει να ψάχνεις να το πουλήσεις; Δεν ξέρω δεν θα το πρότεινα. Oχι το edge εχω, αλλα ε η συσκευη που εχω τωρα εχει πολυ μαζεμανο σασι για το μεγεθος οθονης που εχει, αλλα ακομη και αυτο εγραψα οτιμου ειναι εντελως οριακο σε μεγεθος.Οτιδηποτε μεγαλυτερο απλα απορριπεται.Το 7 plus απλα ειναι τεραστιο. Δεν καταλαβαινω αυτη την μανια με το Plus ρε παιδια, γραφω ξεκαθαρα οτι δεν μου κανει σαν μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Oχι το edge εχω, αλλα ε η συσκευη που εχω τωρα εχει πολυ μαζεμανο σασι για το μεγεθος οθονης που εχει, αλλα ακομη και αυτο εγραψα οτιμου ειναι εντελως οριακο σε μεγεθος.Οτιδηποτε μεγαλυτερο απλα απορριπεται.Το 7 plus απλα ειναι τεραστιο. Δεν καταλαβαινω αυτη την μανια με το Plus ρε παιδια, γραφω ξεκαθαρα οτι δεν μου κανει σαν μεγεθος. Ξέρεις γιατί; Οποιοσδήποτε αμέσως όταν λες για s7 edge θα σου πει για συσκευές με παρόμοιο μέγεθος οθόνης Τώρα από s7 edge σε iPhone 7 δεν είναι τόσο συνηθισμένο γι αυτό Αν είσαι οριακά και θέλεις μικρότερη συσκευή καλύτερα να συγκρίνεις s7 με iPhone 7 Αν ήδη έχεις το s7 edge και σε βολεύει μεινε ως έχει μην αλλάζεις συσκευή είναι top δεν χρειάζεται να σπαταλας λεφτά για δοκιμές που ίσως δεν σε βολεύουν αργότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα τον φίλο. Κάποτε είχα Ζ3c και μου άρεσε και φτάσαμε στα τέρατα.. Με το s7 edge είμαι και εγώ οριακά σε μέγεθος. Αν δεν ήταν τόσο πλήρες δε θα το επέλεγα. Επισης το 7 plus μου φαίνεται τούβλο όποτε το πήρα από φίλους. Και τέλος εγώ πρότεινα την δοκιμή χωρίς να δώσει το edge. Το να βρεις ένα μεταχειρισμενο 7 iPhone είναι εύκολο. Το μόνο που θες είναι λεφτά που θα τα ρίξεις και σε λίγες μέρες θα τα πάρεις πίσω είτε πουλώντας το ένα είτε το άλλο.. Απλά πράγματα. Εγώ έτσι κάνω μεταβασεις.. Τι να πουλήσω και να ψωνισω τι να τα έχω και τα 2 μαζί και να πουλήσω μετά. Τώρα αν το iPhone 7 δεν είχε τέτοια bezel και είχε μεγάλη μπαταρία θα το είχα δοκιμάσει και εγώ.. Αλλά τώρα δεν αξίζει για μένα προσωπικά Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα τον φίλο. Κάποτε είχα Ζ3c και μου άρεσε και φτάσαμε στα τέρατα.. Με το s7 edge είμαι και εγώ οριακά σε μέγεθος. Αν δεν ήταν τόσο πλήρες δε θα το επέλεγα. Επισης το 7 plus μου φαίνεται τούβλο όποτε το πήρα από φίλους. Και τέλος εγώ πρότεινα την δοκιμή χωρίς να δώσει το edge. Το να βρεις ένα μεταχειρισμενο 7 iPhone είναι εύκολο. Το μόνο που θες είναι λεφτά που θα τα ρίξεις και σε λίγες μέρες θα τα πάρεις πίσω είτε πουλώντας το ένα είτε το άλλο.. Απλά πράγματα. Εγώ έτσι κάνω μεταβασεις.. Τι να πουλήσω και να ψωνισω τι να τα έχω και τα 2 μαζί και να πουλήσω μετά. Τώρα αν το iPhone 7 δεν είχε τέτοια bezel και είχε μεγάλη μπαταρία θα το είχα δοκιμάσει και εγώ.. Αλλά τώρα δεν αξίζει για μένα προσωπικά Κι εγώ έτσι κάνω αλλά δεν έχουν όλοι τόσα χρήματα διαθεσιμα για πειράματα Και πάλι θα πω ότι το 7 έχει πολύ καλή μπαταρία. 6,5 ώρες χρήσης είχα εχθές και 30 ώρες αυτονομία αλλά ήμουν όλη μέρα στο βουνό για σκι με τα δεδομένα ανοιχτά. Σε normal μέρες βγάζω παραπάνω αυτονομία γιατί δουλεύω πιο πολύ wifi και εννοείται ότι στο βουνό δεν έχει τόσο καλό σήμα όποτε ρουφάει και μπαταρία. Μου θυμίζει εποχές 6 plus Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts