elkons Δημ. Χθες στς 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:52 μμ Με ένα σεκτορ δεν γίνεται δουλειά αν πάρει περισσότερος κόσμος Nova δε θα προλαβαίνουν να βάλουν παραπάνω.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:55 μμ Just now, elkons said: Με ένα σεκτορ δεν γίνεται δουλειά αν πάρει περισσότερος κόσμος Nova δε θα προλαβαίνουν να βάλουν παραπάνω.. Δεν θα μείνουν στο ένα! Θα ξαναπεράσουν όπως και η συνεργάτιδα! Σταδιακά το πάνε όπως έχουν ανακοινώσει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:55 μμ 14 minutes ago, tasosat said: Ε ναι μια Cosmote και μια Vodafone για πλήρες κάλυψη! Nova με μισό σεκτορ τι να τη κάνεις έχει ήδη μικρότερη κάλυψη από Vodafone γεωγραφική 😉 Πάντως όπου είναι άδεια γ...μει και δέρνει και με μισό σεκτορ εντός πόλεων. Αν είναι γεμάτη η βγεις σε χωριά τον π..... Κλαίγανε 🤣 2 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:58 μμ 2 minutes ago, cmvr said: Πάντως όπου είναι άδεια γ...μει και δέρνει και με μισό σεκτορ εντός πόλεων. Αν είναι γεμάτη η βγεις σε χωριά τον π..... Κλαίγανε 🤣 Ένα σεκτορ πόση χωρητικότητα να χει πια ακόμα και στο χωριό το καλοκαίρι θα πέσει η απόδοση 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Χθες στς 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:07 μμ 15 minutes ago, Chrischal1908 said: Οι επενδύσεις αυξάνονται για το δίκτυο κινητής φέτος! Δυστυχώς αναμένουμε... Αναμένεις. Δεν έχουμε μόνο 1 δίκτυο στην Ελλάδα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:12 μμ 5 minutes ago, tasosat said: Αναμένεις. Δεν έχουμε μόνο 1 δίκτυο στην Ελλάδα. Μια χαρά είμαι εγώ! Για όσους παραπονιούνται το λέω! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Χθες στς 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:18 μμ 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Μια χαρά είμαι εγώ! Για όσους παραπονιούνται το λέω! Ε βέβαια στο Μαρούσι είναι όλα τέλεια στα δίκτυα,δεν υπάρχει κάποιος πάροχος που να μην έχει κάλυψη εκεί. Μη κάνεις την εικόνα σου γενική για όλους,μη τα ξανά λέμε πάλι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:20 μμ 1 minute ago, tasosat said: Ε βέβαια στο Μαρούσι είναι όλα τέλεια στα δίκτυα,δεν υπάρχει κάποιος πάροχος που να μην έχει κάλυψη εκεί. Μη κάνεις την εικόνα σου γενική για όλους,μη τα ξανά λέμε πάλι. Δεν μίλησα γενικά! Κάποιες περιοχές είναι πιο μετά στο χρονοδιάγραμμα δυστυχώς! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts