Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον κυρ δήμαρχο να πάνε να διαμαρτυρυθουν ολα τα ''παιδιά''.Εμενα με αρέσει που εχουν πρόβλημα και στην σταθερή.Καλά το πάνε το πράγμα................

Αυτός που πρέπει να φάει μήνυση είναι ο δήμαρχος για το έγκλημα που διέπραξε κατά της υγείας όλων των συμπολιτών του.

Αν είχε στοιχειώδες ενδιαφέρον ίσως να είχε καταλάβει ότι η απουσία της κεραίας θα κάνει κάθε κινητό να εκπέμπει πολλαπλάσια μέσα στα κεφάλια των χρηστών του, μεγάλων και μικρών.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εδώ στην Ανω Κυψέλη (Αθήνα) από προχτες εχω σχεδόν τα ίδια προβλήματα του Απριλίου! πάλι δεν έχουμε σήμα!!!! δύσκολα μιλάς αν και προς το παρόν βγάζεις κλήσεις, αν βγεις μπαλκόνι κάτι ψιλογίνεται αλλά και πάλι.... τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου! :mad::mad::mad::mad:

Συνέχεια χάνω το σήμα λέει ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! ΕΛΕΟΣ!!!! όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Nikifoross

επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο Νικηφόρος... Έχω ήδη ειδοποιήσει την cosmote, και απ' ότι φαίνεται έχουν ξανακατεβάσει την κεραία 2683... Γιατί το κάνουν αυτό????? Μια χαρά έπαιζε τόσο καιρό το δίκτυο!!!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

ημουνα σε ξαδερφό μου 3 δρόμους παρακάτω και είχα σήμα σχεδόν τέρμα και πότε ποτε και 3G! εδώ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΛΕΟΣ ποιά!!!! για να μιλήσουμε τάμα πρέπει να κάνουμε? ούτε SMS δεν μπορώ να στείλω 3η μέρα σήμερα!!

Κι εμένα εχθές ομολογώ πως έπιασε κάποια στιγμή φούλ 3G μέσα στο σπίτι, το οποίο μάλιστα δεν έπεφτε και σε διάρκεια κλήσης... Μετά από κανα εικοσάλεπτο όμως χάθηκε και δεν έχει ξαναβγεί... λες να βάζουν καμια καινούρια 3G??? Μακάρι Θεέ μου...
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Τεραστιο το προβλημα στην Πτολεμαιδα,οπως το περιγραφει το δημοσιευμα της εφημεριδας πιο πανω.Με το ζορι να βγει κληση,αν βγει.

Τεραστιο το προβλημα στην Πτολεμαιδα,οπως το περιγραφει το δημοσιευμα της εφημεριδας πιο πανω.Με το ζορι να βγει κληση,αν βγει.

Για δωσε δ/νση τησ εφημερίδας

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

και σήμερα τα ίδια εδώ! με το whats up κάτι ψιλογίνεται με το πάγιο δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου! τις περισσοτερες ώρες λέει καμια υπηρεσία! ΕΛΕΟΣ!

πριν λίγο καιρό έκανα φορητότιτα στην κοσμοτε. μένω Πετράλωνα και στο σπίτι μου στον 1 όροφο πιάνω μέτριο σήμα μόνο έξω στο μπαλκόνι. μέσα έχω πρόβλημα..

μάλιστα πολλές φορές στέλνω sms και ενώ μου λέει αποστολή απέτυχε μετά από λίγο έρχεται αναφορά...μάλιστα πολλές φορές το στέλνει 2 η και 3 φορές και χρεώνομαι

μπορώ να κάνω κάτι να έχω καλύτερο σήμα?

οι ενισχυτές σήματος κάνουν δουλειά...υπάρχουν και φτηνοί ή όλοι από 250 ευρό και πάνω?

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

Σιγα μη στήσουμε και κεραίες στην ταράτσα για να έχουμε σημα! ΕΛΕΟΣ!!!! η wind πχ εδώ πως έχει σήμα καμπάνα και 3G και η cosmote έχει τα #@#$%#$%$#5 ?:mad::mad::mad::mad::mad:

χτες πήρα τηλ την cosmote και μου είπαν ότι ΚΑΙ ΚΑΛΑ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ενημέρωση για πρόβλημα στο σήμα στην Ανω Κυψέλη, τελικά μου είπαν ότι θα το ελέγξουν και θα με καλέσει τεχνικός να με ενημερώσει! όσο πήραν άλλους πήραν και εμένα! όμως μη περιμένουν τον λογαριασμό αν δεν το φτιαξουν γιατί ξέρετε τι θα πάρουν! μην το πω και δεν κάνει! κάποιος σήμερα μου άφησε μύνημα στον τηλεφωνητή και παλεύω 2 ωρες και δεν μπορώ να το ακούσω!!!! σήμερα είναι ΕΒΔΟΜΗ μέρα που δεν έχω σήμα ΤΙΠΟΤΑ στο σπίτι μου! και τον Απρίλιο κόντεψα να φτάσω τις 2 +εβδομάδες!!! τι μπορεί να γίνει με αυτό το θέμα? που θα πάει αυτή η κατασταση? ΕΛΕΟΣ ποια!!!! ήμουν έτοιμος να δηλώσω 2 καρτοκινητά whats up και χάλασε πάλι και τα παράτησα! το είπα χτες και αυτο στην cosmoΠΟΤΕ! κανείς άλλος από Κυψέλη?

Μάλλον την πατήσαμε στην Άνω Κυψέλη.

Αν μπεις στο site του δήμου Αθηναίων θα δεις ότι έγινε αποξήλωση της κεραίας που μας κάλυπτε.

Μία Κεραία επί της oδoύ Γανυμίδoυ 9 & Στεφανoπoύλoυ στη 13:00 (6o Διαμέρισμα)

Απλά φαίνεται ενημερώνονται οι εταιρίες προηγουμένως και σταματάνε την λειτουργία των κεραιών.(Την προηγούμενη φορά που δεν είχαμε πάλι για 2 εβδομάδες σήμα, γίνονταν πάλι αποξηλώσεις κεραιών από τον Δήμο Αθηναίων,αλλά σε άλλες περιοχές και προφανώς είχαν κατεβάσει τις αντίστοιχες κεραίες, μαζί και την δικιά μας, προληπτικά.)

Πάντως μου κάνει εντύπωση ρε ****το, τόσες κεραίες φαίνεται να κατεβάζει ο Δήμος Αθηναίων, γιατί δεν υπάρχει και άλλος κόσμος που να διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να μιλήσει?

Τι διάολο, μόνο εμείς είμαστε σε περιοχή που καλυπτόταν από μια μόνο κεραία?

Τέλος πάντων, να δούμε τώρα πότε θα φροντίσουν να βάλουν μια νόμιμη κεραία στην περιοχή, αν και δεν τρέφω ελπίδες ως προς το κοντινό μέλλον...

Μάλλον πρέπει απλά να αλλάξουμε εταιρία.

Edited by deleted123456

Μια χαρά πάμε!!!Και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα φύγουν άλλες 8!!Φταίνε σε αυτό και οι εταιρίες που μόνο διαφημίσεις για τα προιόντα και τισ υπηρεσίες τους βγάζουν!Ας βγάλουν και μια διαφήμηση που ενημερώνει τον κόσμο ότι το κινητό χωρίς κεραία δεν λειτουργεί!

Το πρόγραμμα αποξηλώσεων του Δήμου Αθηναίων!

Oι επιχειρήσεις απoξήλωσης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας θα πραγματoπoιηθoύν, κατόπιν τελεσίδικων δικαστικών απoφάσεων, υπό την επoπτεία τoυ Αντιδημάρχoυ Πoλεoδoμίας Νίκoυ Αβραμίδη, στα εξής σημεία:

Τρίτη 25 Μαΐoυ 2010

•Μία κεραία επί της oδoύ Αριστoτέλoυς 187 στις 08:00 (6o Διαμέρισμα)

•Μία Κεραία επί της oδoύ Νεμέσεως 1 & Λευκωσίας στις 10:00 (6o Διαμέρισμα)

•Μία Κεραία επί της oδoύ Γανυμίδoυ 9 & Στεφανoπoύλoυ στη 13:00 (6o Διαμέρισμα)

Τετάρτη 26 Μαΐoυ 2010

•Μία Κεραία επί της oδoύ Στρ. Δαγκλή 28 στις 08:00 (4o Διαμέρισμα)

•Μία Κεραία επί της oδoύ Λένoρμαν 104 στις 10:00 (4o Διαμέρισμα)

•Μία Κεραία επί της oδoύ Ισμήνης 57 στη 13:00 (4o Διαμέρισμα)

Παρασκευή 28 Μαΐoυ 2010

•Δύo Κεραίες επί της oδoύ Καλλισθένoυς 66 στις 08:00 (3o Διαμέρισμα)

•Μία Κεραία επί της oδoύ Δημoχάρoυς 23 & Μ. Μερκoύρη 20 στη 13:00 (1o Διαμέρισμα)

http://www.cityofathens.gr/el/node/11524

OMG!!! ρε παιδιά αν είναι έτσι τι θα γίνει δεν θα ξαναέχουμε κινητά στον Δήμο Αθηναίων? αν είναι να στήσουμε CB σπίτια μας και στα αμάξια με κεραίες στην ταράτσα 10μετα+ να μιλάμε και τσάμπα!!! και τα PMR θα πάρουν φωτιά!!!

καλά τι $%#$#$ είναι αυτός ο δήμαρχος? ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! :mad::mad::mad:

Μπορεί κανεις να επιβεβαιώσει ποιές κεραίες είναι της cosmote?

Προφανώς θέλουν μίζα οι διάφορες υπηρεσίες του δήμου για να δώσουν τις άδειες, θέλει και σκέψη; Νοιάστηκε ο δήμαρχος για την υγεία των πολιτών έτσι στα ξαφνικά και όλως περιέργως ξεκίνησε αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής με αποξήλωση κεραιών κινητής τηλεφωνίας :rolleyes:

Πω... Πράγματι η κεραία στην Στεφανοπούλου, ήταν αυτή που είχαμε οπτική επαφή!! Και αυτή η κεραία είχε τις κεραίες 2681,2682,2683 και 2684 που έλεγα τόσο καιρό... Εδώ και αρκετές μέρες, ήταν σε λειτουργία μόνο η 2682 και η 2684, αλλά σήμερα έκλεισαν κι αυτές...

Πάντως, η κατάσταση σήμερα είναι χειρότερη από κάθε φορά! Όχι μόνο δεν μπορείς να μιλήσεις, αλλά και όταν βγεί κλήση δεν μπορείς να ακούσεις τον άλλον!!

Είναι μεγάλο κρίμα, γιατί αυτή η κεραία έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά...

Δυστυχώς κάποιες κεραίες από αυτές είναι αρκετά κοντά σε εμενα οπότε πάει η cosmote!!! το wind συνεχίζει να έχει σημα καμπάνα και 3G!!! πήρα τηλ την cosmote στις βλάβες, ήταν μια κοπέλα και μου έλεγε τα ίδια κλασικά και τα πήρα και της τα έψαλα και μάλλον τρόμαξε λιγάκι! :lol::lol::lol: είπε ότι θα με πάρει τηλ τεχνικός αύριο και της είπα αν δεν φτιαχτεί το πρόβλημα ΑΜΕΣΑ υποψην εγώ λογαριασμό ΔΕΝ ξαναπληρώνω! όλο μάλιστα μου έλεγε! και δεν ήξερε αυτή να μου πει για το site ή για τις κεραίες ποιές είναι! για να δούμε αν πάρει τεχνικός θα ξέρει τίποτα? αλλά πως γίνεται η wind full σήμα και cosmote τίποτα? ΟΛΕΣ οι κεραίες της cosmote είναι?

Πολεοδομικός Σχεδιασμός

26-11-2008: “Α’ Φάση αποξήλωσης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας”

26-04-2010: “Αποξήλωση αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας”

Στην αποξήλωση τεσσάρων αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων, με εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη.

Η επιχείρηση αποξήλωσης των αυθαίρετων κεραιών πραγματοποιήθηκε κατόπιν τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, επί των οδών Σταδίου (δύο κεραίες), Ιπποκράτους (μία κεραία) και Ασκληπιού (μία κεραία).

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη 28 Απριλίου και την Πέμπτη 29 Απριλίου, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Νίκου Αβραμίδη, στα εξής σημεία:

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

* Μία κεραία επί της οδού Υμηττού 144 & Νεοπτολέμου στις 08:00 (2ο Διαμέρισμα)

* Μία κεραία επί της οδού Μουσών 7 στις 11:00 (2ο Διαμέρισμα)

* Μία κεραία επί της οδού Λαέρτου 4 στις 13:00 (2ο Διαμέρισμα)

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

21-01-2010: “Κατεδάφιση κεραιών κινητής τηλεφωνίας”

Η δεύτερη φάση της επιχείρησης κατεδάφισης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας ξεκίνησε σήμερα μετά από εντολή του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Κατά την πρώτη μέρα της επιχείρησης αποξηλώθηκαν κεραίες κινητής τηλεφωνίας που ήταν αυθαίρετα εγκαταστημένες σε γειτονιές του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος (επί των οδών Υμηττού 76 και Πρατίνου 58). Η αποξήλωση των κεραιών έγινε μετά από τελεσίδικη δικαστική απόφαση, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Νίκου Αβραμίδη.

Ο κ. Αβραμίδης μεταξύ άλλων δήλωσε: "Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, η Διεύθυνση Πολεοδομίας ξεκινά τη δεύτερη φάση αποξήλωσης αυθαίρετα εγκαταστημένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε διάφορα σημεία και γειτονιές της Αθήνας. Σε αυτή τη φάση θα αποξηλώσουμε περίπου τριάντα κεραίες αυθαίρετα εγκαταστημένες, πάντα μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Προτεραιότητά μας είναι η δημόσια υγεία".

Η επιχείρηση κατεδάφισης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας θα συνεχιστεί:

Edited by Nikifoross

Προφανώς θέλουν μίζα οι διάφορες υπηρεσίες του δήμου για να δώσουν τις άδειες, θέλει και σκέψη; Νοιάστηκε ο δήμαρχος για την υγεία των πολιτών έτσι στα ξαφνικά και όλως περιέργως ξεκίνησε αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής με αποξήλωση κεραιών κινητής τηλεφωνίας :rolleyes:

Πρόκειται για δικαστικές αποφάσεις που είχαν τελεσιδικήσει εδώ και καιρό και εκκρεμούσε η εκτέλεσή τους. Δεν είναι δυνατόν σε κράτος δικαίου να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ή θα εκτελούνται όλες οι αποφάσεις (και όχι μόνο καθ ημών των κοινών θνητών αλλά όχι των μεγάλων εταιρειών), ή δεν θα εκτελείται καμία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ στο να εφαρμόζεται η νομοθεσία.

Όμως πες μου πραγματικά για ποιο λόγο πήγαν τις εταιρίες στο δικαστήριο... Για να εφαρμόσουν τη νομοθεσία ή για να προσπαθήσουν να πείσουν τις μάζες ότι αγωνίζονται για το καλό τους, μιας και πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές; :rolleyes:

Να δούμε οι αποφάσεις αν θα εκτελεστούν και στα λαμόγια που τα τρώγαν απο το κράτος! όχι όπου μας συμφέρει! και καλά για την δημόσια υγεία! μάλλον ο Κακλαμάνης θα έχει wind και ξηλώνει ΜΟΝΟ της cosmote! :lol::lol::lol::lol: πως η wind έχει σήμα ΤΕΡΜΑ μετά από το ξήλωμα τόσων κεραιών ?

Συμφωνώ στο να εφαρμόζεται η νομοθεσία.

Όμως πες μου πραγματικά για ποιο λόγο πήγαν τις εταιρίες στο δικαστήριο... Για να εφαρμόσουν τη νομοθεσία ή για να προσπαθήσουν να πείσουν τις μάζες ότι αγωνίζονται για το καλό τους, μιας και πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές; :rolleyes:

Οι δικαστικές αποφάσεις είχαν βγει εδώ και πολύ καιρό. Εδώ και χρόνια ομάδες πολιτών πίεζαν τις δημοτικές αρχές για την εκτέλεσή τους, χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού οι αρχές άλλοτε δήλωναν ότι δεν είχαν τα κατάλληλα μέσα, άλλοτε ότι δεν είχαν επαρκές προσωπικό, άλλοτε απλώς αδρανούσαν χωρίς αιτιολογία. Πιθανότατα ο χρόνος που επέλεξε ο Δήμος Αθηναίων να εφαρμόσει τις αποφάσεις αυτές δεν είναι απόλυτα τυχαίος, ίσως όμως και να έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Κάτι έπρεπε να γίνει πάντως. Ούτως ή άλλως, η πολεοδομία στη χώρα μας είναι ολόκληρη ένα σκάνδαλο. Δεν χρειάζεται επιχειρηματολόγηση, το ζούμε καθημερινά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δε με ενδιαφέρει αν οι κεραίες είναι παράνομες ή όχι! Το θέμα είναι ότι σπίτι πλέον δεν βλέπω ποτέ ξανά να έχει σήμα η cosmote, τώρα το γίνεται; Εγώ είμαι με συμβόλαιο και δεν το διακόπτουν! Δεν φταίω εγώ να πληρώνω χωρίς να έχω υπηρεσίες! Όπως τους είπα αν δεν φτιαχτεί άμεσα λογαριασμό δεν ξαναπληρωνω! Και ξαναρωταω πάλι, όλες οι κεραίες cosmote ήταν; Πως η wind έχει σήμα καμπάνα και 3G κιόλας;

Νικηφορε,επειδη ειχε κι εγω παλιοτερα προβλημα με την Κοσμοτε (ξηλωθηκε ο σταθμος βασης που καλυπτε την περιοχη και δεν υπηρχε σχεδον καθολου σημα), τους εστειλα e-mail περιγραφοντας το προβλημα και ζητουσα την αποδεσμευση μου αναφεροντας πως κατανοω μεν τις δυσκολιες αδειοδοτησης.δεν μπορω ομως να πληρωνω παγιο χωρις να μου παρεχονται υπηρεσιες.Μετα απο 3-4 μερες επικοινωνησαν μαζι μου και ενημερωθηκα πως μπορει να γινει διακοπη κατ'εξαιρεση.Πηγα λοιπον σε καταστημα Κοσμοτε οπου και εγινε η διακοπη.

Νικηφορε,επειδη ειχε κι εγω παλιοτερα προβλημα με την Κοσμοτε (ξηλωθηκε ο σταθμος βασης που καλυπτε την περιοχη και δεν υπηρχε σχεδον καθολου σημα), τους εστειλα e-mail περιγραφοντας το προβλημα και ζητουσα την αποδεσμευση μου αναφεροντας πως κατανοω μεν τις δυσκολιες αδειοδοτησης.δεν μπορω ομως να πληρωνω παγιο χωρις να μου παρεχονται υπηρεσιες.Μετα απο 3-4 μερες επικοινωνησαν μαζι μου και ενημερωθηκα πως μπορει να γινει διακοπη κατ'εξαιρεση.Πηγα λοιπον σε καταστημα Κοσμοτε οπου και εγινε η διακοπη.

Έτσι είναι. Με τον τσαμπουκά «δεν πληρώνω» δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα, αν και έχει δίκιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετώ το φόρουμ!

Εδώ και 2-3 ημέρες στην 'Ανω Κυψέλη (Αθήνα) η cosmote δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ σήμα. Δεν φεύγουν ούτε τα sms!! Τους τηλεφώνησα, μου απάντησε αρχικά ένας που στο τέλος μάλλον του έκλεισε κατά λαθος η γραμμή (εννοείται ότι χρεωνόμουν εντωμεταξύ), και μετά ξαναπήρα και μου απάντησε μια κοπέλα, η οποία δεν έλεγε να κλείσει το τηλέφωνο - 7 λεπτά με είχε στη γραμμή και μου έλεγε να κάνω κάτι ασχετα στο κινητό :ninja:

Έχετε παρόμοιες εμπειρίες από αυτή την περιοχή; Καμιά άλλη εταιρεία που να έχει καλό σήμα εδώ πάνω;