damokles Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Kαι γιατί σε άλλες εταιρίες δεν γίνεται αυτό?? Οκ, έχει καποιους συνδρομητές παραπάνω, αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο αυτό.. Μου χει τύχει και σε νησιά, και σε χωριά κτλ.. Δεν ξέρω τι να πω.. Απλά πάντα είχα αυτήν την απορία.. Σκεφτόμουν μήπως η εταιρία έχει κάποια δυνατότητα να δείχνει πλασματικό σήμα.. τι να πω :lol: Αυτό που μπορεί να έχει γίνει είναι να έχουν αυξήσει στο μέγιστο την ισχύ εκπομπής της κεραίας έτσι ώστε να δείχνει ότι έχεις σήμα ενώ είσαι σε απόσταση απαγορευτική - προσπαθώντας να πάρεις τηλέφωνο και απαιτώντας κανονικό service - και όχι μόνο "ένδειξη με μπάρες", οι απαιτήσεις ποιότητας αυξάνονται, το δίκτο δεν μπορεί να ανταποκριθεί και τρως ... τρίτονο. Kαι το άλλο πως εξηγείται? Να είναι ανοιχτό το κινητό, να έχει full σήμα και να μου έρχεται sms με κλήσεις που με έπαιρναν πριν λίγο , ενώ το κινητό δεν έκλεισε ποτέ?? Για τον ίδιο λόγο? Τα SMS ακολουθούν τελείως διαφορετικό "δρόμο" από την φωνή, με πολύ μικρότερες απαιτήσεις ποιότητας, και γιαυτό μπορούν και ανταλάσσονται εκεί που δεν βγαίνουν (και δεν τερματίζουν) κλήσεις. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7531 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Εγω παιδία μένω στα Ιλίσια κ μέσα στο σπίτι δεν έχω ούτε μια γραμμή...τωρα τι ******** 99,8% πληθυσμιακη καλυψη εχουν δεν εχω ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Ε, αν σε καλύπτει αλλο μαγαζί, πας σε αυτό. Αν πάλι θες οπωσδήποτε κοσμοτέ, αλλάζεις σπίτι. Πέρα από την πλάκα, τους έχεις ενημερώσει για το πρόβλημά σου? Edited January 25, 2010 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 στο Ηρακλειο κρητης νομιζω εχει πολυ κακο σημα. πριν ειχα wind που ηταν στην δουλεια που ημουν. τωρα πηρα cosmote και μετανιωσα!! καμια σχεση. διακοπες παντου η cosmote. σημερα εκανα διακοπη συμβολαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 στο Ηρακλειο κρητης νομιζω εχει πολυ κακο σημα. πριν ειχα wind που ηταν στην δουλεια που ημουν. τωρα πηρα cosmote και μετανιωσα!! καμια σχεση. διακοπες παντου η cosmote. σημερα εκανα διακοπη συμβολαιου. Κρήτη; Εκεί υποτίθεται ότι έχει πολύ καλό σήμα.. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Kαι το άλλο πως εξηγείται? Να είναι ανοιχτό το κινητό, να έχει full σήμα και να μου έρχεται sms με κλήσεις που με έπαιρναν πριν λίγο , ενώ το κινητό δεν έκλεισε ποτέ?? Για τον ίδιο λόγο? Ααααααα καλά αυτό είναι κλασικό φαινόμενο ιδίως κιόλας όταν κάποιος έχει συσκευή με 3G να δεις πόσα μηνυματα έρχονται!!! σήμα καμπάνα!!! ομολογώ οτι μονο στην cosmote μου το κανει συγκεκριμενα!! Στην vodafone δεν έχω αυτο το πρόβλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Και εμένα τα ίδια!! εδώ και 2-3 μέρες τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα!!! βλέπω και τη διαφήμιση στην τv και μου ανάβουν τα λαμπάκια! όχι σήμα καμπάνα, σημα βόθρου να μη πω τι άλλο έχει! ΕΛΕΟΣ ποιά! τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση? έχουμε και whats up 600 και δεν μπορούμε να μιλάμε δλδ πρέπει να παω ταράτσα για να πιάσω σήμα???? η κατάσταση είναι ΑΚΡΩΣ απελπιστική όσο δεν πάει! έχω και 750MΒ δεδομένα και σπάνια 3G!!!! δλδ πρέπει να περιμένω το Καλοκαιράκι να παω διακοπες στα βουνά και στα μοναστήρια για να δω το σήμα καμπάνα της διαφήμισης και το 3G? σκατά εταιρία! αυτά τα πραγματα SUCKS!!!!!:X:X:X Κανά τηλέφωνο για παράπονα ξέρει κανείς? τηλέφωνο θέλω όχι email όχι fax γιατί τα πετάνε και δεν τα διαβάζει ποτέ κανείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Τα πράγματα είναι απλά. Οταν κάποιος με "εμπορικές" πατέντες προσφορών διπλασιάζει over one night τη συνδρομητική βάση καρτοκινητών κάποιοι θα μείνουν επί ξύλου κρεμάμενοι. Στη προκειμένη περίπτωση αυτοί ήταν οι συνδρομητές what’s up community. Άλλο "σήματα" καμπάνες και καμπανάκια και άλλο χωρητικότητα. Τώρα μπήκε στο παιχνίδι η DT οπότε αρχίζουν να ψιλοφρενάρουν οι προσφορές “Τσοβόλα δώστα όλα” με τις πλάτες του "Μπαμπά" ΟΤΕ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Δεν το είπα σωστά μάλλον ε? τα ίδια προβλήματα έχω και στο ΠΑΓΙΟ!!! σκάω 50 τον μηνα έχω 750ΜΒ δεδομένα και δεν χαλάω ούτε 50 αφού ΠΟΥΘΕΝΑ σχεδόν δεν έχει 3G και ότι άλλο έχω πει για τα προβλήματα ισχύει και στο πάγιο! αν είναι γιορτές όλο δίκτυο κατελημένο λέει! κάνω τάμα μπας και καταφέρω να πιάσω!!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Που κυκλοφορείς και δεν πιάνεις 3G. Γιατί γενικά σήμα έχει η κοσμοτέ. Ταχύτητες 3G δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Στο εξοχικό μου στον Μαραθώνα που το χρειάζομαι πολλές φορές δείχνει ότι έχει, μόλις μπει όμως το σήμα έφυγε και δεν υπάρχει 3G!!! εδώ που μένω στην Κυψέλη τα ίδια! αν κατέβω Ομόνοια και πως έχει τι να το κάνω???? να κάνω παρέα με τους μετανάστες για να έχω 3G? και στο Περιστέρι τα ίδια! γενικά έχει σε νησιά, σε βουνά και σε μοναστήρια! εκεί που το θες δεν έχει!!! 3G βλέπω αν πάω διακοπές το Καλοκαίρι μόνο! δλδ στην ουσια πληρώνω υπηρεσίες που ΔΕΝ μου παρέχονται όπως πρέπει!!!! τι να τα κάνω τα 750mb όταν δεν έχει πουθενά 3G? να περιμένω το Καλοκαίρι να τα χρησιμοποιήσω? όπως έχω ξαναπεί στα βουνά της ορεινής Αρκαδίας όντως είχε σήμα καμπάνα! από εκεί θα έβγαλαν την διαφήμιση! τουλάχιστον είναι σωστή βουνά δείχνει! ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Νομίζω ότι η κατάσταση με την κοσμοτέ έχει ξεφύγει τελείως! Έχω βαρεθεί να κάνω 10 προσπάθειες για να βγάλω γραμμή (όπως το 80 μετα υπεραστικά του ΟΤΕ), αν και όταν το καταφέρω ο άλλος ακούγεται μέσα από το πηγάδι και μπορεί και ξαφνικά να πέσει η γραμμή! Και μετά διαφημίζει... σήμα καμπάνα!!! Μας δουλεύει ψιλό γαζί δηλαδή... Και όλα αυτά τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία... Το πρόβλημα πρέπει να είναι γενικό. Το δίκτυό της δεν "σηκώνει" τόσους συνδρομητές και η ίδια δεν σκοπεύει να κάνει κάτι για να το βελτιώσει. Στις ίδιες περιοχές κυκλοφορώ και με σύνδεση σε άλλο δίκτυο και ουδέποτε αντιμετώπισα τόσο έντονα προβλήματα... Ας σταματήσει λοιπόν να μας δουλεύει με το... σήμα καμπάνα και με τις "προσφορές" ξεροκόμματα, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. Και ξέρουμε από άλλο δίκτυο τί σημαίνει να χάνεις την αξιοπιστία σου στα μάτια του κόσμου... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 +1 Εγώ αναγκάστηκα να πάω cosmote λόγω ευρύτερης κάλυψης 3g αλλά Αθήνα (κυρίως) Θεσσαλονική, αρκετές φορές είναι κλάψτα Χαράλαμπε... Στην Θεσσαλονίκη τώρα τελευταία βελτιώθηκε η Cosmote αρκετά. Αλλά, γενικά, σύμφωνα και με surveys συνολικά σε χωρητικότητα/ταχύτητες/κάλυψη καλύτερη είναι η Vodafone. Πολύ καλή βελτίωση έκανε στον περιφερειακό της Θεσ/νίκης η Κοσμοτέ τους τελευταίους μήνες. Επίσης, είναι δυνατή σε 3η γενιά σε Συκιές/ Νεάπολη/ Πολίχνη ( δυτικά γενικά) λόγω μεγαλύτερης ελαστικότητας των τοπικών παραγόντων... Αλλά, αρκετά προβλήματα σε απόδοση( πεσμένες κλήσεις, χαμηλές ταχύτητες κλπ.). Και όταν θες να λες ότι είσαι η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα, οφείλεις να είναι αντάξιο το δίκτυό σου δυνατό για να σηκώσει τους πελάτες σου.. Δικαιολογίες του στυλ " έχουμε πολλούς πελάτες" απλά δε στέκουν.. Αν έχεις πολλούς πελάτες εξυπηρέτησέ τους σωστά :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλα φοβερο το αστειο με το INTERNET ON THE GO. XAXAXAXAXAX γελασαμε παλι. Κατοικος Τριπολης και μενω 1000 μετρα απο την κεντρικη πλατεια σε δευτερο οροφο. Το σημα είναι ΜΙΑ γραμμη και οταν καλεσεις αριθμο εχεις 50% πιθανοτητα να κανεις συνδεση. Δοκιμασα με κινητα Samsung και Ericsson με και χωρις 3G. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ. Και δεν το συζηταω να μιλησεις με καποιον. Ειναι αδυνατον. Το ΝΟΚΙΑ της κοπελας μου δεν εμφανιζει καν το cosmote. Ειχα VODAFONE χωρις κανενα προβλημα και πηγα και το εκανα Απεριοριστα cosmote λογω της κοπελας. Τωρα εχουμε απεριοριστη σιωπη... Το σημα καμπανα της διαφημισης μαλλον εννοει οτι πρεπει να ανεβεις σε καμπαναριο για να μιλησεις. Καλεσα τεχνικη υποστηριξη απο το κινητο και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε και ξαναπηρα απο σταθερο. Μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν σχετικα.... Περασαν 2 εβδομαδες και τελικα ανακαλυψα οτι δεν ειμαι μονος... http://www.arcadiaportal.gr/content/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-cosmote-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1 Και μιλατε και για ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Μιλατε τωρα με τις γριες της διαφημισεις και μετα απο 2-3 χρονια το συζηταμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) Καλα φοβερο το αστειο με το INTERNET ON THE GO. XAXAXAXAXAX γελασαμε παλι. Κατοικος Τριπολης και μενω 1000 μετρα απο την κεντρικη πλατεια σε δευτερο οροφο. Το σημα είναι ΜΙΑ γραμμη και οταν καλεσεις αριθμο εχεις 50% πιθανοτητα να κανεις συνδεση. Δοκιμασα με κινητα Samsung και Ericsson με και χωρις 3G. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ. Και δεν το συζηταω να μιλησεις με καποιον. Ειναι αδυνατον. Το ΝΟΚΙΑ της κοπελας μου δεν εμφανιζει καν το cosmote. Ειχα VODAFONE χωρις κανενα προβλημα και πηγα και το εκανα Απεριοριστα cosmote λογω της κοπελας. Τωρα εχουμε απεριοριστη σιωπη... Το σημα καμπανα της διαφημισης μαλλον εννοει οτι πρεπει να ανεβεις σε καμπαναριο για να μιλησεις. Καλεσα τεχνικη υποστηριξη απο το κινητο και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε και ξαναπηρα απο σταθερο. Μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν σχετικα.... Περασαν 2 εβδομαδες και τελικα ανακαλυψα οτι δεν ειμαι μονος... http://www.arcadiaportal.gr/content/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-cosmote-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1 Και μιλατε και για ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Μιλατε τωρα με τις γριες της διαφημισεις και μετα απο 2-3 χρονια το συζηταμε. πριν κανεις μια συνδεση καλο ειναι να δοκιμαζεις το σημα στα σημεια που θα το χρησιμοποιεις με μια καρτα...αλλα και να ρωτας στην εταιρεια που θα κανεις την συνδεση αν εχει καλυψη.δεν φταει αυτη αν εσυ πας σα το προβατο και κανεις συμβολαιο..το οτι δεν εχει σημα στο σπιτι σου δεν σημαινει οτι δεν εχει καλο σημα...καποια εταιρεια μπορει να εχει καποια αλλη οχι κατα γενικη ομολογια εχει το καλυτερο σημα..πιστευεις οτι υπαρχει εταιρεια που εχει παντου σημα?οχι.αλλα μπορει κα καποια σημεια που εχει καλυψη ενα δικτυο να εχει καποια "τρυπα"και να μην εχει σε ενα μικρο σημειο. στο λινκ που δινεις μιλαει για προβλημα που προεκυψε 5 μερες πριν...αρα ειναι τεχνικο θεμα... Edited February 20, 2010 by MsK thread moved, συγκαλυμμένες συγκρίσεις με άλλα δίκτυα αφαιρέθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) @stathis334 Στην Τριπολη μενω, δεν μενω στην Πινδο ουτε στα Ελληνοαλβανικα συνορα για να ρωτησω την cosmote αν στο 99% της καλυψης είναι μεσα και η πρωτευουσα του νομου Αρκαδιας. Εκτος και αν μου λες οτι ο νομος Αρκαδιας ειναι μια τρυπα στο δικτυο της cosmote. Και το προβλημα ειναι σε ολοκληρο τον νομό γιατι προφανως δεν εχουν τις απαιτουμενες (ή τους εβγαλαν καποιες) κεραιες για να υποστηριξουν το δικτυο στην διπλασια συχνοτητα σε σχεση με τις αλλες 2 εταιριες. Να βγουν και να πουν οτι εχουν προβλημα γιατι ξερω δεκαδες συμπολιτες που εχουν παρει τηλεφωνο για παραπονα αλλα απο οτι φαινεται δεν μπορουν να κανουν τιποτα για να το φτιαξουν. Και οποιος δεν πιστευει ας κανει μια βολτα το Σ/Κ να το διαπιστωσει. Εχω ξεχασει πως ειναι να μιλας στο κνητο. το βαζω σε ανοιχτη ακροαση γιατι αν το πλησιασω στο κεφαλι μου τοτε η μοναδικη γραμμη σηματος εξαφανιζεται. Μ'αρεσει ομως που συζητας για Internet που προφανως θελεις να χρησιμοποιεις σε ταξιδια και εκει που δεν εχει σταθερο τηλεφωνο. Αν το παρεις λοιπον ελα προς την περιοχη μας να δεις την τρυπαααααρα στο δικτυο. Και ο λογος που εψαξα καποια φορουμ γα να τα γραψω αυτα ειναι μπας και τα διαβασει κανενας υπευθυνος και ξεκουνηθουνε να το φτιαξουν. Γιατι προβλεπω μαζικες μεταφορες σε αλλες εταιριες. Οσο για το λινκ που δινω, εχει ανεβει στην συγκεκριμενη ιστοσελιδα πανω απο 3 εβδομαδες. Edited February 19, 2010 by jks13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) δεν σε αμφισβητω για οτι λες αλλα δεν μπορεις να λες οτι δεν εχει δικτυο επειδη στο σπιτι σου και στην περιοχη σου εχετε προβλημα αυτες τις μερες.λογω τεχνικου προβληματος η και λογω κατεβασματοε κεραιων μετα απο καταγγελιες(συχνο φαινομενο).αυτο που μπορεις να κανεις για να εχεις και μια πιο εγκυρη απαντηση ειναι να στειλεις email στο customercare@cosmote.gr..και εκει θα σου απαντησουν αν η cosmote κανει κατι για να διορθωσει το προβλημα...ειναι προτιμοτερο απ το να ακους τη ραδιο αρβυλα στην γειτονια... Edited February 20, 2010 by stathis334 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 παιδια απο προχθες τι απογευμα μεχρι χθες το το μεσημερι δεν μπορουσα και εγω και συγγενεις να κανουμε καμια κληση. ελεγε το κινητο αδυναμια συνδεσης. χωρις καποιον ηχο η κατι Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 ωραια περιγραφη!! πολυ συγκεκριμενος!! που εγινε αυτο πως που ποτε γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Νομίζω ότι η κατάσταση με την κοσμοτέ έχει ξεφύγει τελείως! Έχω βαρεθεί να κάνω 10 προσπάθειες για να βγάλω γραμμή (όπως το 80 μετα υπεραστικά του ΟΤΕ), αν και όταν το καταφέρω ο άλλος ακούγεται μέσα από το πηγάδι και μπορεί και ξαφνικά να πέσει η γραμμή! Και μετά διαφημίζει... σήμα καμπάνα!!! Μας δουλεύει ψιλό γαζί δηλαδή... Και όλα αυτά τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία... Το πρόβλημα πρέπει να είναι γενικό. Το δίκτυό της δεν "σηκώνει" τόσους συνδρομητές και η ίδια δεν σκοπεύει να κάνει κάτι για να το βελτιώσει. Στις ίδιες περιοχές κυκλοφορώ και με σύνδεση σε άλλο δίκτυο και ουδέποτε αντιμετώπισα τόσο έντονα προβλήματα... Ας σταματήσει λοιπόν να μας δουλεύει με το... σήμα καμπάνα και με τις "προσφορές" ξεροκόμματα, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. Και ξέρουμε από άλλο δίκτυο τί σημαίνει να χάνεις την αξιοπιστία σου στα μάτια του κόσμου... πες τα χρυσοστομε ! δεν παει αλλο αυτο το χαλι ευτυχως που εχω την κοσμοτε σαν δευτερο νουμερο διοτι θα ειχα φουνταρει απο το χαλια δικτυο της δεν υποφερεται αυτο χαλι. παντα μα παντα με το κλασικο (πρωτο νουμερο μου vodafone) να μπορω να επικοινωνησω ενω με την κοσμοτε με τιποτα πολλες φορες. καλα τα μυνηματα εκει ειναι το σπασιμο νευρων ενω υπαρχει σημα και υπολοιπο πανω απο 2 ευρω και δωρεαν smσ προς what's up το μυνημα δεν φευγει με τιποτα ολο αποτυχια και απο την 2η-8η φορα μπορει να φυγει και αυτο δεν ειναι σιγουρο. εχω παραπονεθει και χαμπαρι δεν παιρνουνε . δεν μπορω να καταλαβω ο κοσμος γιατι δεν φευγει; αφου ειναι σπαστικο το δικτυο της . δεν παει αλλο αυτο το χαλι. χωρια οτι δεν εχει πακετα προς σταθερα και προς ολα τα δικτυα καθως και πακετα μμς που τα αλλα 2 δικτυα εχουνε και δουλευουνε πολυ καλυτερα. καλα αυτο το βιντεο με το σημα καμπανα δεν παιζεται μπορει να εχει σημα αλλα δεν να στραβωσεις κληση. Edited February 20, 2010 by JOHNMEGARYTHMOS διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εχω την εντυπωση οτι στα whats up δεινουν τις χειροτερες και γραμμες και γενικα τα εχουν σε δευτερη μοίρα. εγω εχω και whats up και συνδεση. οταν παω να παρω απο το whats up δεν μπορω να βγαλω γραμμη ενω με το συμβολαιο βγαζω με την μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 αυτό είναι γνωστό... Τα what's up, και γενικά η καρτοκινητή τηλεφωνία έχει χαμηλότερη προτεραιότητα από τα συμβόλαια! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 και λογικο ειναι. αφου οι πιο πολλες κλησεις ειναι δωρεαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 ωραια περιγραφη!! πολυ συγκεκριμενος!! που εγινε αυτο πως που ποτε γιατι? στην Καστορια. εχει διορθωθει παντως Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 και λογικο ειναι. αφου οι πιο πολλες κλησεις ειναι δωρεαν!!! Για ποιό λόγο να είναι λογικό??? Δηλαδή εμείς που έχουμε καρτοκινητό είμαστε πελάτες δεύτερης διαλογής?? Και στο φινάλε, πιο πολλά χαλάω εγώ τον μήνα (γύρω στα 30-40 ευρώ), παρά ένας πελάτης που έχει το απεριόριστα 15,25, κτλ κτλ! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts