KostasDj_2 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Αχά!! Κατάλαβα... οκ! Μια τελευταία απορία μόνο... Όπως σου είπα, στο cell 2683, παίζει hopping στα κανάλια 864, 795, 805 και 854. Αντίστοιχα, στο cell 2682 παίζει σε άλλα, και γενικά σε κάθε cell, κάνει hopping σε διαφορετικά κανάλια. Αυτά τα κανάλια που κάνει hopping σε κάθε cell ξεχωριστά, που κολλάνε και τι ρόλο παίζουν?? Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέτεις να μου εξηγείς τι παίζει με τα cell! Σήμερα μου απάντησαν κιόλας στο mail, ότι το θέμα είναι υπό τεχνική διερεύνηση και θα με ειδοποιήσουν με το πέρας των εργασιών. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Τώώώρα!!Μια Κυριακή του Μαϊου έγινε το συμβάν,2 τετράγωνα δίπλα απ'το σπίτι μου!!Η κεραία της Κοσμοτε την πλήρωσε για περίπου ένα 3μηνο,αλλά στη συνέχεια την ξανατοποθέτησαν και πρόσθεσαν και 3η γενιά και ολη η περιοχή Επταπυργίου καλύπτεται πλέον KAI με φουλ 3η γενιά!Απλά,δε γνωρίζω κατά πόσο νόμιμη είναι και αν τοποθετήθηκε στο ίδιο σημείο! Kαι τωρα θα συνεχιστει μια Κυριακή του Οκτώβρη! Μηπως διαβαζουν myphone?? http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69672&cid=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Προσωπικα δεν πρόκειται να ξανα-αναφέρω τίποτα για την εν λόγω περιοχή εδώ,γιατί οι κάτοικοί της αποδεικνύονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι-από ψυχικής άποψης..Αυτοί θα ξηλώσουν όλους τους σταθμούς ρε,είναι χαζοί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Προσωπικα δεν πρόκειται να ξανα-αναφέρω τίποτα για την εν λόγω περιοχή εδώ,γιατί οι κάτοικοί της αποδεικνύονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι-από ψυχικής άποψης..Αυτοί θα ξηλώσουν όλους τους σταθμούς ρε,είναι χαζοί!! Αν είναι έτσι όπως τα λες, στο τέλος θα τη βγάζουν με σπιρτόκουτα και κλωστές. Καλή φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μην πετάς ιδέες :p Πέρα απ'την πλάκα,οι κάτοικοι εδώ πέρα είναι αφηνιασμένοι! Να φανταστείς,με πήραν απ'την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone τις προάλλες(της οποίας είχαν ξηλώσει μια κεραία πριν 1,5 χρόνο στην περιοχή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει 3g)και μου είπαν ότι στο άμεσο μέλλον δε βλέπουν βελτίωση στο 3g για την περιοχή αυτή,λόγω οργανωμένου βανδαλισμού απ'τους κατοίκους!Τρέμουν να πλησιάσουν τα συνεργεία! :lol: Τώρα,πώς τα κατάφερε η Cosmote είναι άλλη ιστορία και ελπίζω να μην την ξαναπληρώσει μέσα σε διάστημα 4 μηνών 2 φορές!!Ιδίως τώρα που τοποθετήθηκε και 3g(το οποίο βέβαια είναι αυτοκτονικό,καθώς είναι ακόμη πιο εύκολο να εντοπιστεί ο σταθμός,δεδομένης και της πολύ μικρής εμβέλειας :cry: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Αχά!! Κατάλαβα... οκ! Μια τελευταία απορία μόνο... Όπως σου είπα, στο cell 2683, παίζει hopping στα κανάλια 864, 795, 805 και 854. Αντίστοιχα, στο cell 2682 παίζει σε άλλα, και γενικά σε κάθε cell, κάνει hopping σε διαφορετικά κανάλια. Αυτά τα κανάλια που κάνει hopping σε κάθε cell ξεχωριστά, που κολλάνε και τι ρόλο παίζουν?? Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέτεις να μου εξηγείς τι παίζει με τα cell! Σήμερα μου απάντησαν κιόλας στο mail, ότι το θέμα είναι υπό τεχνική διερεύνηση και θα με ειδοποιήσουν με το πέρας των εργασιών. Η κάθε κυψέλη αποτελείται από ένα σύνολο πομποδεκτών. Ο κάθε πομποδέκτης εκπέμπει σε ένα κανάλι. Στις αραιοκατοικημένες περιοχές (rural) το Cell έχει συνήθως 1-2 πομποδέκτες ενώ στις πυκνοκατοικημένες(urban) έχω δει διατάξεις με έως και 8 πομποδέκτες ανά Cell. Ο κάθε πομποδέκτης αν εξαιρέσουμε τα κανάλια σηματοδοσίας εξυπηρετεί έως και 7 συνδρομητές ταυτόχρονα. Ο σταθμός που περιγράφεις έχει μια από τις πλέον συνηθισμένες 2G Urban διατάξεις με 4 Cells και 4 πομποδέκτες ανά Cell. To Frequency Hopping εφόσον υποστηρίζεται από το εγκατεστημένο Hardware είναι ένας αλγόριθμος εναλλαγής συχνοτήτων μεταξύ των πομποδεκτών (Transceiver Units) του ίδιου Cell όμως. Δεν υπάρχει εναλλαγή συχνοτήτων μεταξύ Cells. Στη περίπτωση που ένας εκ των πομποδεκτών παρουσιάσει βλάβη το Frequency Hopping απενεργοποιείται αυτόματα. Το Frequency Hopping παρέχει ασφαλέστερη επικοινωνία και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των παρεμβολών εάν επηρεασθεί μια συχνότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Να φανταστείς,με πήραν απ'την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone τις προάλλες(της οποίας είχαν ξηλώσει μια κεραία πριν 1,5 χρόνο στην περιοχή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει 3g)και μου είπαν ότι στο άμεσο μέλλον δε βλέπουν βελτίωση στο 3g για την περιοχή αυτή,λόγω οργανωμένου βανδαλισμού απ'τους κατοίκους!Τρέμουν να πλησιάσουν τα συνεργεία! Μη μου πεις, έχουν ρόπαλα και τρώνε ωμό κρέας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Μη μου πεις, έχουν ρόπαλα και τρώνε ωμό κρέας;;; Εσύ θα μου πείς...;) http://www.youtube.com/watch?v=IXEa7NomNs0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Το έχω δει.. Παρακμιακοί τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Η κάθε κυψέλη αποτελείται από ένα σύνολο πομποδεκτών. Ο κάθε πομποδέκτης εκπέμπει σε ένα κανάλι. Στις αραιοκατοικημένες περιοχές (rural) το Cell έχει συνήθως 1-2 πομποδέκτες ενώ στις πυκνοκατοικημένες(urban) έχω δει διατάξεις με έως και 8 πομποδέκτες ανά Cell. Ο κάθε πομποδέκτης αν εξαιρέσουμε τα κανάλια σηματοδοσίας εξυπηρετεί έως και 7 συνδρομητές ταυτόχρονα. Ο σταθμός που περιγράφεις έχει μια από τις πλέον συνηθισμένες 2G Urban διατάξεις με 4 Cells και 4 πομποδέκτες ανά Cell. To Frequency Hopping εφόσον υποστηρίζεται από το εγκατεστημένο Hardware είναι ένας αλγόριθμος εναλλαγής συχνοτήτων μεταξύ των πομποδεκτών (Transceiver Units) του ίδιου Cell όμως. Δεν υπάρχει εναλλαγή συχνοτήτων μεταξύ Cells. Στη περίπτωση που ένας εκ των πομποδεκτών παρουσιάσει βλάβη το Frequency Hopping απενεργοποιείται αυτόματα. Το Frequency Hopping παρέχει ασφαλέστερη επικοινωνία και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των παρεμβολών εάν επηρεασθεί μια συχνότητα. Τώρα κατάλαβα τι παίζει... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Να 'σαι καλά! Υ.Γ. Με πήραν πρίν λίγο τηλέφωνο από την cosmote και μου είπαν ότι με ευχαριστούν πάρα πολύ για το mail που τους έστειλα, ότι οι πληροφορίες ήταν ακριβέστατες και ότι πράγματι βρήκανε πρόβλημα και ότι θα το αποκαταστήσουν. Επίσεις, μου είπαν ότι αν κάνω οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση, να τους ειδοποιήσω αμέσως και ξανα ότι με ευχαριστούν πολύ... Λέτε να τους ζητήσω να με προσλάβουν κιόλας?? χαχαχα:lol: Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Τώρα κατάλαβα τι παίζει... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Να 'σαι καλά! Υ.Γ. Με πήραν πρίν λίγο τηλέφωνο από την cosmote και μου είπαν ότι με ευχαριστούν πάρα πολύ για το mail που τους έστειλα, ότι οι πληροφορίες ήταν ακριβέστατες και ότι πράγματι βρήκανε πρόβλημα και ότι θα το αποκαταστήσουν. Επίσεις, μου είπαν ότι αν κάνω οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση, να τους ειδοποιήσω αμέσως και ξανα ότι με ευχαριστούν πολύ... Λέτε να τους ζητήσω να με προσλάβουν κιόλας?? χαχαχα:lol: Mπραβο!Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι, απλοι συνδρομητες, που ασχολουνται ετσι. Αλλα οι εταιριες να δινουν σημασια και σε αυτους που παραπονιουνται αλλα δεν εχουν την δυνατοτητα να δινουν τοσο αναλυτικες τεχνικες πληροφοριες του προβληματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Γεια χαρα παιδια, αντιμετωπιζω προβλημα με το σημα στο κεντρο της λαρισας...προφανως δεν εχει καλη ποιοτητα διοτι εκει που μιλω ειτε κοβεται η γραμμη ειτε δεν ακουω καθαρα τον αλλον..τι γενεται με αυτους?αυτο ειναι το 99,8% καλυψη? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Τώρα προέκυψε το πρόβλημα ή ίσχυε ανέκαθεν;Αν είναι το πρώτο τότε είτε ξήλωσαν κεραία ή η ποιότητα του δικτύου είναι για τα μπάζα και αυτό δεν έχει να κάνει με την κάλυψη :p Αν ξήλωσαν κεραία πάντως,δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για την εταιρία να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα..Γενικά,στην πόλη σας διάφοροι άμυαλοι προβαίνουν χρόνια τωρα σε τέτοιες κινήσεις,οπότε μην απορείς.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Τώρα προέκυψε το πρόβλημα ή ίσχυε ανέκαθεν;Αν είναι το πρώτο τότε είτε ξήλωσαν κεραία ή η ποιότητα του δικτύου είναι για τα μπάζα και αυτό δεν έχει να κάνει με την κάλυψη :p Αν ξήλωσαν κεραία πάντως,δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για την εταιρία να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα..Γενικά,στην πόλη σας διάφοροι άμυαλοι προβαίνουν χρόνια τωρα σε τέτοιες κινήσεις,οπότε μην απορείς.. ;) Το προβλημα ειναι αρκετο καιρο δυστυχως... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Επειδή και γω αντιμετώπιζα τέτοιου είδους προβλήματα σε κάποιες περιοχές της Θεσ/νίκης που χρησιμοποιώ το κινητό μου,έκανα φορητότητα..Αν δεν μπορεί η εταιρία να διορθώσει το πρόβλημα(είτε πρόκειται για κακορυθμισμένο δίκτυο ή για κακή κάλυψη)δεν υπάρχει άλλη λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Καλησπέρα σας. Στα χωριά γύρω από την λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα είναι ικανοποιητική η κάλυψη? Με ενδιαφέρουν κυρίως αυτά που είναι Δυτικά και Βορεια της λίμνης. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ναι,η κάλυψη είναι πολύ καλή και δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.Δε γνωρίζω όμως έξω από τα χωριά τι γίνεται(εννοώ σε κάποιες δύσκολες διαδρομές).Αλλά γενικά,όχι,δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Λέμε για κάλυψη 99,8 % 99,8% επί συνόλου 11 εκατ. κατοίκων στην Ελλάδα, σημαίνει 22.000 άνθρωποι χωρίς σήμα (επισήμως τουλάχιστον). Δεν περίμενα να βρω τέτοιο νούμερο... Σαν πολλοί δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Αν σκεφτείς το νούμερο είναι όντως περίεργο και απορείς πόσα χωριά δεν καλύπτονται πλέον,εν έτη 2010(σχεδόν).Εκτός αυτού,τα μέρη αυτά είναι όντως τόσο μα τόσο δυσπρόσιτα ώστε να μη συμφέρει να στηθεί ένα δίκτυο;:confused:Όχι μόνο για την Κόσμο-η οποία σαφώς κάλυψε πρώτη τα πλέον δυσπρόσιτα μέρη σε πολλές περιπτώσεις-αλλά και για τις υπόλοιπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Πειτε μου εναν χωρο που βρεθηκατε και δεν ειχε σημα καμια εταιρια λογο αδυναμιας καλυψης. Μην μου πειτε περιοχες με ζουλου που ξηλωσαν κεραιες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Σε απομακρυσμένη & κατοικημένη περιοχή που να μην έχει κάλυψη έστω 1 απ'τις 3 εταιρίες δεν έχω βρεθεί..Πραγματικά εχω μεγάλη περιέργεια να μαθω πού βρίσκονται αυτές οι ακάλυπτες-ακόμη και απ'την Κοσμοτε-περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Πειτε μου εναν χωρο που βρεθηκατε και δεν ειχε σημα καμια εταιρια λογο αδυναμιας καλυψης. Μην μου πειτε περιοχες με ζουλου που ξηλωσαν κεραιες.... Καραντερε Δραμας :lol: http://www.travelsecrets.gr/page/information/thraki/drama/karadere Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αν σκεφτείς το νούμερο είναι όντως περίεργο και απορείς πόσα χωριά δεν καλύπτονται πλέον,εν έτη 2010(σχεδόν).Εκτός αυτού,τα μέρη αυτά είναι όντως τόσο μα τόσο δυσπρόσιτα ώστε να μη συμφέρει να στηθεί ένα δίκτυο;:confused:Όχι μόνο για την Κόσμο-η οποία σαφώς κάλυψε πρώτη τα πλέον δυσπρόσιτα μέρη σε πολλές περιπτώσεις-αλλά και για τις υπόλοιπες Καλά το 2010 δεν λέει τίποτα. Μπορεί το 2000 να ήταν πολύ καλύτερη η κάλυψη (GSM μιλάμε πάντα). Μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο οι περισσότεροι από τους κατοίκους αυτούς που δεν καλύπτονται να βρίσκονται σε πόλεις και όχι σε χωριουδάκια που ομολογουμένως η κάλυψη αγγίζει το απόλυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδια εγω μενω σε μια συνικια της Θεσσαλονικης και στο δρομο μου δεν πιανει καθολου whats up....Στο σπιτι μου δεν πιανω καθολου και νομιζω οτι ουτε και ολο το τετραγωνο εχει καλο σημα..τι να κανω?Μπορω να κανω κατι? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Σε ποια συνοικία αν επιτρέπεται;Ανέκαθεν δεν έπιανες ή τώρα τελευταία; Μπορείς να στείλεις e-mail ή να τηλεφωνήσεις στο 1313 και να ζητήσεις να κρατηθεί ένα αίτημα γι'αυτό το θέμα.Μετά από περίπου 3 μέρες θα σε καλέσουν να σου πουν αν μπορεί να γίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts