Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω στην αλλαγή του χρόνου ήμουν στην Κωνστ/πολη και όσοι με κάλεσαν απο Ελλάδα ή έστειλαν sms ή mms μου ήρθε άμεσα ενώ σε κλήσεις που έκαναν εντός Ελλάδας υπήρχε πρόβλημα. Όλα αυτά στην περιοχή της Καβάλας.
.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το Whats UP τα έσπαγε παίδες....

Καμία διακοπή. Εκατοντάδες SMS έφυγαν, ατελείωτες Call600 κλήσεις διεκπαιρεώθηκαν...

Βυτίνα Αρκαδίας ήμουν...

Ακόμα δουλεύει καλά η Cosmote. Ελπίζω να μην τη βουλιάξιουν κι αυτή, τώρα που έγινε κρατική....

Καλή Χρονιά, και πάρτε όλοι ένα WHATS UP για να μιλάμε.....!!!!!!

Σε what's up αριθμό προσπάθησαν να με πάρουν δυο (2) άτομα από Κύπρο και το τηλέφωνο ήταν ΝΕ-ΚΡΟ! Όσο κι αν προσπάθησα να στείλω μήνυμα το μήνυμα δεν έφευγε καν από το τηλέφωνό μου!

Δεν εχει σημασια αν ειναι Whats Up η οτιδηποτε αλλο. Αναλογα την περιοχη η καθε εταιρια ειχε και τα προβληματα της. Παντως σε αγροτικες περιοχες ειναι καλυτερα τα πραγματα και για τους 3 σε σχεση με μεγαλα αστικα κεντρα οπου η κινηση πολλαπλασιαζεται την πρωτοχρονια.

Βρε παιδιά τι έγινε και η Cosmote εχει χάσει το σήμα της στο Παλαιό Φάληρο;;;;

Απο σήμερα το πρωί για να πιάσω σήμα πρέπει να βγω έξω στο μπαλκόνι και εκεί με το ζόρι!!! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;;;;

Περιτό να πω οτι μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!!!!!!!!!!

1)Εργασίες λόγω βλάβης

2)Εργασίες λόγω αναβάθμισης κάποιου τομέα του δικτύου

3)Ξήλωμα κεραίας!

Διάλεξε τι προτιμάς...;) (Δε φαντάζομαι το 3ο;!)

Ελπίζω να μην είναι ξήλωμα κεραίας...Αν άρχισαν να ξηλώνουν και στην ΚΟΤΕ...ζήτω που καήκαν οι άλλες 2 εταιρίες και μαζί τους και εμείς οι συνδρομητές τους....

καλα αν είναι το 3ο ζήτω που κάηκα!!!

Και αν είναι το 3ο τι θα γίνει;; δεν θα βάλουν αλλού;;

Δεν μπορώ να βρω πουθενά στο σπίτι μου σήμα!!!

Αν ειναι το 30(που ειλικρινά το απεύχομαι)δεν υπάρχει άλλη λύση παρά η μετακίνηση σε άλλο δίκτυο με φορητότητα(αν θες να κρατήσεις τον αριθμό σου!).

Πάρε αν θες από σταθερό στην εξυπηρέτηση τώρα που είναι και αργά για να βγάλεις γραμμή να ρωτήσεις!Εγώ θα τους είχα τηλεφωνήσει από το 1ο λεπτό που θα το διαπίστωνα!

Τελικά ίσως κάτι πάει να γίνει:

Η νομαρχία Σερρών, σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ (Τοπική Οργάνωση Δήμων και Κοινοτήτων), έχουν αναλάβει από κοινού την αναζήτηση χώρου και τη μελέτη για τη δημιουργία "πάρκου κεραιών", ώστε να μεταφερθούν όλοι οι αναμεταδότες τηλεόρασης και κινητής τηλεφωνίας σε σημείο που δεν θα επηρεάζει η εκπομπή τους την υγεία των κατοίκων των ’νω Ποροΐων.

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Cosmote, συμφώνησε στην μεταφορά της κεραίας της σε υποδεδειγμένο χώρο, ισχυρίζεται, δε ότι ένας από τους λόγους που ακόμη δεν έγινε η συμφωνημένη μεταφορά, είναι και το μεγάλο οικονομικό κόστος. Ωστόσο, θα προβεί σε μεταφορά, αλλά δεν προσδιορίζει σε ποιό χρονικό διάστημα. (Νεκρός χρόνος).

Αναμένουμε νεότερα...

Ενημέρωση από:μέλος δημοτικού συμβουλίου.

Νομίζω είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρεία να καταφέρουν να πάρουν άδεια και οι άλλες εταιρείες.

@getolika,

είχαμε αυπνίες και πήραμε σβάρνα όλα τα θέματα;;:lol:

Σιγά μην κάνει κάτι η Wind....Άλλωστε δεν έχει εξασφαλίσει άδεια εδώ και χρόνια για την περιοχή;Άσχετο,πρέπει να σε είχα ρωτήσει αλλά δε θυμάμαι:η ΚΟΤΕ πώς είναι από 3η γενιά στα Πορόια;

@getolika,

είχαμε αυπνίες και πήραμε σβάρνα όλα τα θέματα;;:lol:

Σιγά μην κάνει κάτι η Wind....Άλλωστε δεν έχει εξασφαλίσει άδεια εδώ και χρόνια για την περιοχή;Άσχετο,πρέπει να σε είχα ρωτήσει αλλά δε θυμάμαι:η ΚΟΤΕ πώς είναι από 3η γενιά στα Πορόια;

:lol:Δε με κόλλαγε ύπνος.

Άδεια μου είχαν πει ότι είχαν.Μια μέρα το μετάνοιωσαν και με πήραν να μου πουν ότι δεν έχουν τελικά.

Εκ των υστέρων άκουσα ότι είχαν άδεια, αλλά ανακλήθηκε;

Ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει καλά.

Όσο για το τελευταίο...δεν είναι.Δεν υπάρχει πουθενά 3g στην ευρύτερη περιοχή.

• 3 weeks later...

Ρε παιδιά, είναι φυσιολογικό εκεί που μιλάω να ακούγεται ένας θόρυβος στη γραμμή σαν να ρίχνουν ζάρια στο τάβλι;

Επίσης, τις προάλλες εκεί που μιλούσα ξαφνικά με έκανε ένα: φου φου φου!!!

Καλά για διακοπές δεν το συζητώ, είναι πιο πολλές από ότι τα διαστήματα που ακούγομαι.

Και όλα αυτά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στο Βόλο.

ego paidia eixa Q toso kairo, kai eixa mia xara kalipsi apo tin wind. apo tin stigmi pou ekana metafora se cosmote, den blepo na exo tin idia kalipsi opos eixa me tin wind. den leo oti exo meinei e3o xoris sima, apla otan briskomai se sigkekrimeno ipogeio den uparxei kalipsi. antitheta me tin wind eixa sima.den 3ero ti na po? mou fainete oti i wind exei tin megaliteri kalipsi...

ego paidia eixa Q toso kairo, kai eixa mia xara kalipsi apo tin wind. apo tin stigmi pou ekana metafora se cosmote, den blepo na exo tin idia kalipsi opos eixa me tin wind. den leo oti exo meinei e3o xoris sima, apla otan briskomai se sigkekrimeno ipogeio den uparxei kalipsi. antitheta me tin wind eixa sima.den 3ero ti na po? mou fainete oti i wind exei tin megaliteri kalipsi...

Εμένα στη δουλειά μου, που δεν είναι υπόγειο δεν πιάνει μία... Συμφωνώ για το σήμα της wind, αν και οφ τόπικ, όσο πιο δυνατό το σήμα, τόσο μεγαλύτερα επίπεδα περνάνε από μέσα μας... Και άλλωστε όταν κάνεις κεραία, ότι καμινάδα, ηλιακό ή γλάστρα βρεθεί μπροστά σου εννοείται πως θα έχεις και κάλυψη:lol::lol:

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

• 2 months later...

Έχω το εξής πρόβλημα:

το κινητό μου κάποιες φορές ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας, είτε χάνει εντελώς το σήμα του, είτε φαίνεται να έχει σήμα αλλά δεν μπόρω να δεχτώ κλήσεις(δηλαδή, σε όσους με καλούν βγαίνει το μήνυμα περί εκτός δικτύου).

Το έχω παέι πολλές φορές στο service της SE και μάλιστα την τελευταία φορά έκαναν όλα τα τεστ για την λήψη της κεραίας κ.λ.π και μου είπαν πως τόσο από θέμα λογισμικού όσο και από πλευράς hardware δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το κινητό φυσικά συνεχίζει να παρουσιάζει το πρόβλημα.

Σημειωτέον δε, ότι σε ξένα δίκτυα (συμβιβασμένα με την cosmote) το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται!!!

Τι λέτε να συμβαίνει???Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???

Ευχαριστώ

Έχω το εξής πρόβλημα:

το κινητό μου κάποιες φορές ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας, είτε χάνει εντελώς το σήμα του, είτε φαίνεται να έχει σήμα αλλά δεν μπόρω να δεχτώ κλήσεις(δηλαδή, σε όσους με καλούν βγαίνει το μήνυμα περί εκτός δικτύου).

Το έχω παέι πολλές φορές στο service της SE και μάλιστα την τελευταία φορά έκαναν όλα τα τεστ για την λήψη της κεραίας κ.λ.π και μου είπαν πως τόσο από θέμα λογισμικού όσο και από πλευράς hardware δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σημειωτέον δε, ότι σε ξένα δίκτυα (συμβιβασμένα με την cosmote) το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται!!!

Ευχαριστώ

Otan les xena diktya profanos ennoeis Roaming. Dokimases karta allou diktyou sthn idia syskebh? Dokimases thn karta sou se allh syskebh? Ti synebei se kathe periptosh? Mia akomh epilogh kai h opia erxete se syngroush me to gegonos oti den exeis problhma sto exoteriko, tha protina na alazes/antikatastash SIM Card. Gnorizo pos stoixizei gyro sta 17 ebro, alla pistebo pos an exeis dokimasei ola ta alla axizei ton kopo!

Otan les xena diktya profanos ennoeis Roaming. Dokimases karta allou diktyou sthn idia syskebh? Dokimases thn karta sou se allh syskebh? Ti synebei se kathe periptosh? Mia akomh epilogh kai h opia erxete se syngroush me to gegonos oti den exeis problhma sto exoteriko, tha protina na alazes/antikatastash SIM Card. Gnorizo pos stoixizei gyro sta 17 ebro, alla pistebo pos an exeis dokimasei ola ta alla axizei ton kopo!

Δεν νομίζω να είναι θέμα sim. Γιατι να μην έχει πρόβλημα με το roaming? Σίγουρα όμως ας δοκιμάσει sim άλλου δικτύου. Kαι ας κάνει και μια κλήση στο customer care της Cosmote να δηλώσει το πρόβλημα, αν δει ότι με άλλα δίκτυα δεν παρουσιάζεται. Γιατι τότε θα μιλάμε για πρόβλημα δικτύου (π.χ χωρητικότητας).

Παιδιά έχω δοκιμάσει και με κάρτες άλλων δικτύων, τόσο ελληνικών όσο και ξένων και δεν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Αφού λοιπόν δεν είναι πρόβλημα συσκευής, και συμβαίνει και σε σημεία όπου το σήμα της cosmote είναι μια χαρά τι μπορεί να συμβαίνει??

καλή ιδέα!ευχαριστώ πολύ!!!μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αν έχεις χρόνο βέβαια πως επηρεάζει η sim το σήμα μου???δηλαδή τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με την υπάρχουσα σε τεχνικό επίπεδο???

ευχαριστώ!

Παιδιά έχω δοκιμάσει και με κάρτες άλλων δικτύων, τόσο ελληνικών όσο και ξένων και δεν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Αφού λοιπόν δεν είναι πρόβλημα συσκευής, και συμβαίνει και σε σημεία όπου το σήμα της cosmote είναι μια χαρά τι μπορεί να συμβαίνει??

καλή ιδέα!ευχαριστώ πολύ!!!μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αν έχεις χρόνο βέβαια πως επηρεάζει η sim το σήμα μου???δηλαδή τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με την υπάρχουσα σε τεχνικό επίπεδο???

ευχαριστώ!

Texnika to exhgo oti pithanotata h karta den synergazete sosta me to diktyo, k afto prosorina emfanizete os dyslitourgia syskebhs h problhma shmatos.Pithanotata h SIM epixirei kapia "synenohsh" me to diktyo, pou to thlefono den symfonei giati den exei akolouthothei h sosth roh ton plhroforion me apotelesma na bithyzete h kai na xaneis shma mexri "na ta broune" thlefono kai SIM.(na mhn parexigitho to paradigma einai poly pediko gia logous efkolias)

Tha fero gia paradigma tria peristatika pou eftege h SIM. Paradeigma proto: eno h syskebh eixe shma, kai dexotan kanonika kliseis, otan prospathouses exerxomenh klish den se afhne. Hklish termatizotan prin akoma xtypisei ston allo. Paradeigma deftero: Karta SIM h opia htan peripou exaetias, eno symberiferotan apsoga se 3G Syskebh(grhgoro WAP, katharh video klish, sosto shma), en toutois otan syndeotan se Live tv erxotan me synexeis diakopes kai kathysterimeno hxo.

Paradigma trito: Kata thn diarkeia periagoghs kai efoson h sykebh htan sto "manual network selection", an tyxon xanotan to shma(logo kalypshs) pano apo dyo me treis fores mesa se mikro xroniko diasthma, sth senexeia den mborouse na epanasyndethei. Eprepe na ginei restart ths syskebhs, oste na kane register apo thn arxh, h na epilexeis allo diktyo kai na epistrepseis meta sthn proth epilogh.

Thn SIM thn blepo os thn kardia tou thelfonou.Mia SIM ine sth ousia ena olokliromeno tsipaki to opio monimos antalasei plhrofories metaxy thlefonou-dyktyou, thlefonou-SIM, kai ta lipa. Opote an h SIM tyxon ekdilosei dyslitourgia tote xanete h synergasia kai safos ta problhmata xekinoun.

AthensUK κατατοπιστικότατος!!!!!σε ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και όλους τους υπόλοιπους!!!θα αλλάξω SIM και θα επανέλθω!!

καλές γιορτές σε όλους!!!!

Έχω το εξής πρόβλημα:

Ευχαριστώ

Το να χανει το σημα του ειναι παραξενο... Αφου το Service το βγαζει ΟΚ τοτε υπαρχει κακη καλυψη cosmote στις συγκεκριμενες περιοχες. Οσο για το αλλο που αναφερεις οτι σε βρισκουν εκτος δικτυου. 99% ειναι το δικτυο γεματο και δεν υπαρχει διαθεσιμο slot για να περατωθει η κληση τη δεδομενη χρονικη στιγμη οποτε πεφτει στο κενο...;)

Λοιπόν θα σας πω εγώ τι κουλό έπαθα με το κινητό Cosmote που έχω.

Ταξίδεψα σήμερα από ένα χωριό της Μακεδονίας (κοντά στα σύνορα) μέχρι το Βόλο.

Και αφού λοιπόν φτάνω στο Βόλο και πέφτω στον καναπέ, μου έρχεται το μήνυμα καλωσορίσματος "στη Μακεδονία" της Τ-mobile!!!

Κρατήστε τους!!!!

Έφτασαν να διεκδικούν και τη Θεσσαλία τώρα!!!:lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα πως λέτε να εξηγείται αυτό το πράγμα;

Είναι δυνατόν ένα μήνυμα να έκανε τόσες ώρες να έρθει;

Μάλλον δε φταίει πάντως η Κόσμο καθώς λάμβανα σε όλη τη διαδρομή μηνύματα από φίλους.

καλημερα.μια ερωτηση:εχει καποιο προβλημα το δικτυο της cosmote?απο εχθες δεν εχω σήμα δικτύου στο σπιτι μου,ενω παντα ειχα καλο δικτυο...τι λέτε να συμβαινει?συμβαινει κ σε αλλους ή ειναι προβλημα δικο μου?

καλημερα.μια ερωτηση:εχει καποιο προβλημα το δικτυο της cosmote?απο εχθες δεν εχω σήμα δικτύου στο σπιτι μου,ενω παντα ειχα καλο δικτυο...τι λέτε να συμβαινει?συμβαινει κ σε αλλους ή ειναι προβλημα δικο μου?

Μπορεί απλά να έχει πρόβλημα κάποιο micro cell που σε εξυπηρετεί... Η να γίνονται αναβαθμίσεις στην περιοχή σου! Πάντως, γενικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Πήρες στην εξυπηρέτηση πελατών? Αν γίνονται αναβαθμίσεις ή υπάρχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα λογικά θα είναι ενήμερωμένοι.