Giwrgos_Gk Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλημερες!! IMG_20170811_195753-01 by mixas astakos, on FlickrΌμορφη με έκανε να νοσταλγησω το καλοκαίρι. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παιδιά μια βοήθεια οποίος έχει την καλοσύνη. Θέλω να πάρω desktop. Για να μπορώ να βλέπω όσο το δυνατόν καλύτερη λεπτομέρια στην προβολή φωτογραφιών, τι ανάλυση πρέπει να έχει;; Η full HD αρκεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπέρα. Η ανάλυση γενικά όσο ψηλότερη τόσο καλύτερα. Αλλά γενικά καλύτερα να προτιμήσεις κάποια με καλο βάθος χρώματος. Δυστυχώς έχω 2 χρόνια να αγοράσω οθόνη (φτου φτου) και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Άσε που βγαίνουμε και offtopic. Όποτε καλύτερα να ρωτήσεις στο insomnia ή avclub που θα ξέρουν και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 P10+/LR Hanging Art by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 GOOGLE PIXEL 2 XL Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπέρα. Η ανάλυση γενικά όσο ψηλότερη τόσο καλύτερα. Αλλά γενικά καλύτερα να προτιμήσεις κάποια με καλο βάθος χρώματος. Δυστυχώς έχω 2 χρόνια να αγοράσω οθόνη (φτου φτου) και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Άσε που βγαίνουμε και offtopic. Όποτε καλύτερα να ρωτήσεις στο insomnia ή avclub που θα ξέρουν και καλύτερα.Συγγνώμη για το οφ-τοπικ. Απλά, επειδή όπως προανέφερα με ενδιαφέρει η προβολή και επεξεργασία των φωτογραφιών, θεώρησα ότι μπορεί κάποιος από εδώ να με βοηθήσει και να με κατευθύνει πάνω σε αυτό και κυρίως να μου λύσει την απορία, αν έχει βασικό ρόλο η ανάλυση της οθόνης πάνω σε αυτό. Εν ολίγοις, μια φωτογραφία που θα έχω τραβήξει σε μια fhd θα έχει πλήρεις λεπτομέρειες ή όχι;; Συγγνώμη και πάλι :-) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Συγγνώμη για το οφ-τοπικ. Απλά, επειδή όπως προανέφερα με ενδιαφέρει η προβολή και επεξεργασία των φωτογραφιών, θεώρησα ότι μπορεί κάποιος από εδώ να με βοηθήσει και να με κατευθύνει πάνω σε αυτό και κυρίως να μου λύσει την απορία, αν έχει βασικό ρόλο η ανάλυση της οθόνης πάνω σε αυτό. Εν ολίγοις, μια φωτογραφία που θα έχω τραβήξει σε μια fhd θα έχει πλήρεις λεπτομέρειες ή όχι;; Συγγνώμη και πάλι :-) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εξαρταται απο τη αναλυση της φωτογραφιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 GOOGLE PIXEL 2 XL Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on FlickrΠολύ ωραίο γαλάζιο και γενικά πολύ καλή φωτογραφία, φυσικά χρώματα έχει. Και ευχαριστούμε που μας έδωσε ένα δείγμα για το πώς είναι η κάμερα του Google Pixel 2 XL ! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Πολύ ωραίο γαλάζιο και γενικά πολύ καλή φωτογραφία, φυσικά χρώματα έχει. Και ευχαριστούμε που μας έδωσε ένα δείγμα για το πώς είναι η κάμερα του Google Pixel 2 XL ! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρακαλώ φίλε μου, θα ανεβάσω μερικές ακόμα έτσι για να πάρετε μια γεύση ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Google pixel 2 XL Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr :) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Φίλε αν έχεις ακόμα και το mate 10 μπορείς να κάνα 2 στο ίδιο σημείο; έτσι για μια σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Παρακαλώ φίλε μου, θα ανεβάσω μερικές ακόμα έτσι για να πάρετε μια γεύση ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Google pixel 2 XL r :) το παρακανε φετος η Google Με την επεξεργασια...το περσινο pixel ειχε πολυ καλυτερο processing. υπερβολικο contrast βλεπω με πολυ σκοτεινες σκιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Φίλε αν έχεις ακόμα και το mate 10 μπορείς να κάνα 2 στο ίδιο σημείο; έτσι για μια σύγκριση Καλημέρα, το έδωσα το Mate 10 pro Oneplus 5T, Note 8 και Google Pixel 2 XL έχω τώρα Στο Flickr μου έχει comparison (σήμερα ανεβάζω και από op5t) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλημέρα παιδιά. Να ζητήσω τα δείγματα από συσκευές να μπαίνουν στο άλλο topic; Ευχαριστούμε για τα δείγματα, john. Σπαστικός γίνομαι αλλά ας το κρατήσουμε έτσι ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 @Giwrgos_gk : ) IMG_20171122_165710_1511368959467 by mixas astakos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Παρακαλώ φίλε μου, θα ανεβάσω μερικές ακόμα έτσι για να πάρετε μια γεύση ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Google pixel 2 XL Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr Google pixel 2 XL day and night photos (auto) by Joch Vaalan, on Flickr :) Οπως είπε και ο gtf4270, έχει σκούρες σκιές, τις έχει. Κατά τα άλλα, μου άρεσαν. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 @Giwrgos_gk : ) IMG_20171122_165710_1511368959467 by mixas astakos, on Flickr Πολύ καλή! κ σε BW πιστεύω θα έδειχνε ωραία αλλά κ αυτό το φίλτρο του πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλημέρα παιδιά. Να ζητήσω τα δείγματα από συσκευές να μπαίνουν στο άλλο topic; Ευχαριστούμε για τα δείγματα, john. Σπαστικός γίνομαι αλλά ας το κρατήσουμε έτσι ;) Έχεις δίκιο.. Σόρυ και παλι Εγώ είμαι ο δράστης Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλά δεν τρέχει και κάτι, αλλά δίπλα θα ενδιαφέρει ακόμη περισσότερους ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 P10+ Raw/LR... Εχω ανεβασει παρομοια με light trails, αλλα απο ιδιο σημειο εβγαλα και αυτη με διαφορετικο τροπο. Αν νομιζετε οτι ειναι αρκετα ιδια για να ειναι πανω, πειτε και τη σβηνω! On The Move by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 S8+, επιλεκτικη εστιαση, snapseed 20171118_155856-01 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 S8+, επιλεκτικη εστιαση, snapseed 20171118_155856-01 by marios86, on FlickrΗ συνήθεια που έγινε λατρεία!!! Τρομερή λήψη!!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 light painting Huawei P9 IMG_20150613_010430 (4) by foxy4270, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 P10+/LR Silent River by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 P10+/LR Silent River by alex-mand, on FlickrΑπίστευτη... No comments.. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αλεξ απιστευτη σκηνη, πραγματικη μαγεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts