dgeorge4 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 6s, HDR Untitled by NetRaider||, on Flickr Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Χαίρομαι να βλέπω φωτογραφίες παιδιά! Ορίστε ένα σεντονάκι από τη χθερινή-προχθεσινή βόλτα μου στο metromall για καφεδάκι ;) S7 edge - Pro HDR Camera: MetroMall HDR 2 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr MetroMall HDR 1 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr S7 Edge - Stock Camera manual: Armageddon 2 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Armageddon 1 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 vagos πετυχημενο το καφεδακι! Θα κρατουσα μονο την τελευταια. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 (edited) @vagos_x: είναι τυπογραφικό πιεστήριο. Βόλτα στους αγιογράφους... Edited February 2, 2017 by Asta_La_Vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Δύο φωτογραφίες τραβηγμένες με το Samsung Galaxy S7 και επεξεργασμένες με το Snapseed Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Lumia 950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 bill ωραια, κανα 2-3 βηματακια πιο πισω ηθελε. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 lumia 1020 υολο3 by kkk1881, on Flickr WP_20150913_12_41_08_Raw by kkk1881, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 lumia 1020 υολο3 by kkk1881, on Flickr WP_20150913_12_41_08_Raw by kkk1881, on Flickr Ειδικα η πρωτη σου τα σπαει. ωραιο σκυλακι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) vagos πετυχημενο το καφεδακι! Θα κρατουσα μονο την τελευταια. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Thaaaanks! Νομίζω κι εγώ την πρώτη και την τελευταία θα κράταγα. Στο κινητό είναι πιο εντυπωσιακή η πρώτη λόγω AMOLED, ομολογουμένως :P @vagos_x: είναι τυπογραφικό πιεστήριο. Βόλτα στους αγιογράφους... Χαχαχαχα με έχετε πάρει χαμπάρι :P Ενδιαφέρον θέμα. ;) Θέλω να φωτογραφήσω closeup ένα πινέλο να ζωγραφίζει μια μισοτελειωμένη αγιογραφία μόνο που τις βλέπω. bill ωραια, κανα 2-3 βηματακια πιο πισω ηθελε. ;) Συμφωνώ. Μου άρεσε πολύ από το άλλο topic. Ίσως και στο όρθιο σε 16:9 να ήταν ακόμη πιο επιβλητική. Δεν παύει να είναι ήδη πολύ ωραία φωτογραφία. lumia 1020 υολο3 by kkk1881, on Flickr Ειδικα η πρωτη σου τα σπαει. ωραιο σκυλακι. Συμφωνώ με το Νίκο. Πού είναι το μέρος; :happy: Επίσης μου κάνει εντύπωση που έχει "θολώσει" αρκετά το background χωρίς να είναι κοντινή η φωτογραφία. Έχει αρκετό "bokeh" για μακρυνό. ;) Edited February 3, 2017 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Συμφωνώ με το Νίκο. Πού είναι το μέρος; :happy: Επίσης μου κάνει εντύπωση που έχει "θολώσει" αρκετά το background χωρίς να είναι κοντινή η φωτογραφία. Έχει αρκετό "bokeh" για μακρυνό. ;) Γιάννενα. Όντως έχει κάνει πολύ καλό bokeh το Lumia εδω με manual focus όπως και στην βρομούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Σταθμός Λαρίσης! Με Samsung Galaxy A5 2016 Η επεξεργασία έγινε με pixlr (με την επιλογή splash για να κρατήσω έντονο το γκράφιτι δεξιά) και mix by camera 360 για φίλτρο. Η αρχική ήταν έτσι Πότε δεν κρατάω τις αρχικές αλλά επειδή την έφτιαξα πριν λίγο έχω και την αρχική ακόμα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited February 3, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Να προσθέσω και μερικές ακόμη που τραβάω σκόρπια τις τελευταίες μέρες. Με έχει πιάσει μια μανία με patterns και macro με έντονο bokeh... :rolleyes: Πρώτα ένα ηλιοβασίλεμα on the road κρατώντας επικίνδυνα το κινητό έξω απ το παράθυρο του αμαξιού, και μια από τη δουλειά μου: S7 edge Auto On the go by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Lounging by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Swiss by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr C minor by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Printed by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Elevated by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pinecone by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Life in plastic by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Coffee by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Bubbly by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Marble by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Occupied by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Reflected by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Carpet by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Edited February 3, 2017 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Mια νυχτερινη και απο μενα με τα πολλα χιονια! G5 Manual 20170110_194734 by Guardian, on Flickr Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 6s, Snapseed Untitled by NetRaider||, on Flickr Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Καλή επεξεργασία. Ταιριάζει ωραία το άγριο του ουρανού με το άναρχο των ταρατσών. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Καλή επεξεργασία. Ταιριάζει ωραία το άγριο του ουρανού με το άναρχο των ταρατσών. Να και μία σημερινή Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Να και μία σημερινή Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Να πούμε εδώ ότι η επιτηδευμένη αλλά και διακριτική παρουσία της τέντας, καθηλώνει το θεατή στο επίπεδο του μπαλκονιού ώστε να παρατηρήσει ως άλλος Παναγιώτης Τιμογιαννάκης την φοβερή σκηνοθεσία που έστησαν τα σύννεφα προς τέρψη ίσως ενός πρωινού καφέ, χωρίς όμως την τηλεόραση P.S aptaliko μην αρπαχτείς ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Edited February 3, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Να προσθέσω και μερικές ακόμη που τραβάω σκόρπια τις τελευταίες μέρες. Με έχει πιάσει μια μανία με patterns και macro με έντονο bokeh... :rolleyes: Δασκαλε που διδασκες...:p καλες ειναι ομως! να και μια απο μενα Shadow stairway b/w fotor_(40) by jon jon, on Flickr Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Όπως βγήκε από την κάμερα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Όπως βγήκε από την κάμερα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ μαρεσει! Φαντάζομαι μπορώ να σου την κλέψω και να την "πειραξω" λίγο για wallpaper για το κινητο μου, έτσι;; Σου στέλνω πίσω και την επεξεργασμενη αν την θες να δεις το αποτέλεσμα. ------------------------------------------------------- Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited February 3, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 930... no edit, hdr Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 S7 edge και επεξεργασία με snapseed. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 S7 edge και επεξεργασία με snapseed. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τέλεια!!! Μπράβο!! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Τέλεια!!! Μπράβο!! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Σε ευχαριστώ πολύ. Λατρεμένη Χαλκίδα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts