Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω σταμπάρει κι εγώ ένα παρόμοιο ιδιαίτερο μαγαζί στου Ψυρρή, το Little Kook. Κάνει θεματική και ιδιαίτερη διακόσμηση. Είχε βάλει φωτό του απ' έξω ο Αντρέας νομίζω στο άλλο topic για να δείξει το HDR+ Edited by x_vagos_x

Αυτό εδώ εννοείτε; (επεξεργασμένη και original αντίστπιχα)

36656261862_6b9106626f_c.jpg2017-08-27_01-01-27 by Andreas L., on Flickr

36696803901_cf862dee93_c.jpgIMG_20170826_212122 (google hdr+) by Andreas L., on Flickr

Αυτό εδώ εννοείτε; (επεξεργασμένη και original αντίστπιχα)

36656261862_6b9106626f_c.jpg2017-08-27_01-01-27 by Andreas L., on Flickr

36696803901_cf862dee93_c.jpgIMG_20170826_212122 (google hdr+) by Andreas L., on Flickr

Αυτη αν την πετυχεις χωρις κοσμο και με ολιγη επεξεργασια, θα φαινεται πολυυυυ creepy παντως!

Αυτη αν την πετυχεις χωρις κοσμο και με ολιγη επεξεργασια, θα φαινεται πολυυυυ creepy παντως!

Για αυτό την έβγαλα σκόπιμα πιο σκοτεινή από ότι θα έβγαινε κανονικά ;)

Πωπώ τι βλέπουν τα ματάκια μας!!!

Να βάλω και εγώ έτσι για το καλό

Lumia 950 και ελαφρώς snapseed

36981460432_5474603299_c.jpg

37152780125_f49e06c086_c.jpg

36981610812_a9e4d030cc_c.jpg

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Πωπώ τι βλέπουν τα ματάκια μας!!!

Να βάλω και εγώ έτσι για το καλό

Lumia 950 και ελαφρώς snapseed

36981460432_5474603299_c.jpg

37152780125_f49e06c086_c.jpg

36981610812_a9e4d030cc_c.jpg

Οι πρώτες 2 πολύ καλές!

Φοβερές οι πρώτες όντως. Μπράβο!

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη χωρίς φλας με την λειτουργία της επιλεκτικής εστίασης.

Η επεξεργασία έγινε με τις εφαρμογές snapseed και MixByCamera360.

Φουλ ανάλυση: https://postimg.org/image/5yu393ts5/f8e96a5087280bc86d5ed10a5e84d095.jpg

Η δεύτερη επεξεργασία έγινε με την εφαρμογή Picsart

0fdcb131593013fab81048fc1937531d.jpg

Φουλ ανάλυση: https://postimg.org/image/q7hgutt39/

Edited by lek88

Μάριε welcome back!

natna υπέροχη η δεύτερη

lek88 μ αρέσει η δεύτερη και μου θύμισες την επεξεργασία της εφαρμογής Prisma

Αντρέα μ' αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν μ αρέσει το εφέ "παλαίωσης" που έχει στα φίλτρα του το Snapseed...

dgeorge... Όμορφη σύνθεση, άσχημο θέμα...

:)

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι ένα μικρό desaturate και βινιεταρισμα ίσως ήταν αρκετά.

Έψαχνα χθες-προχθές το πρωί, για το παλιό αμάξι που έβαλα, κάτι σαν το preset που είχε βάλει στους φοίνικες ο stxio και ενώ βρήκα μερικά είχαν μπροστά αυτό το Layer που μου την έσπαγε...

Όταν θα είμαι σε pc θα δοκιμάσω να την ξαναφτιάξω (μερικό desaturate, κάποιο μπλε φίλτρο, βινιεταρισμα, contrast κλπ). Αλλά για το γρήγορο αποτέλεσμα που παίρνεις από το snapseed δεν είναι κακό

Έχω πάθει την καραπλακάρα μου με το Lightroom for mobile. Έχει split toning, graduated και radial filters κτλ κτλ... :)

Μάριε welcome back!

natna υπέροχη η δεύτερη

lek88 μ αρέσει η δεύτερη και μου θύμισες την επεξεργασία της εφαρμογής Prisma

Αντρέα μ' αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν μ αρέσει το εφέ "παλαίωσης" που έχει στα φίλτρα του το Snapseed...

dgeorge... Όμορφη σύνθεση, άσχημο θέμα...

:)

Ναι έχει φίλτρα τύπου prisma και το Picsart. Βέβαια δεν τα χρησιμοποιω ποτέ... Έτυχε χθες που τα δοκίμασα.

Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, μια βόλτα στη Στοκχόλμη επιβάλλεται :shifty:

37092836022_f6e787a92e_z.jpg

Έψαχνα χθες-προχθές το πρωί, για το παλιό αμάξι που έβαλα, κάτι σαν το preset που είχε βάλει στους φοίνικες ο stxio και ενώ βρήκα μερικά είχαν μπροστά αυτό το Layer που μου την έσπαγε...

εχμ, δε βαζω ενα απλο preset και τελε, οι φωτο που βλεπεις τρωνε ωρα να βγουν ετσι. αφου βρω καταλληλο preset για white balance,μετα επιλεγω ενα hdr η subtle αναλογως τι θελω να αναδειξω, μετα περναω απο πανω καποια vibrand/pop/vivid/bold η punch για να μαξαρω το χρωμα, μετα μπαινει το λεγομενο theme preset (ενα απο τα 30 retro που εχω στην περιπτωση με τους φοινικες) και το φινιρισμα γινεται με το χερι (σκιες καψιματα κτλ κτλ)

Τελευταια βρηκα και κατι long exposure landscape hdr που απογειωνουν τα τοπια... ξερω επιστημη το εκανα :heat:

Ενα 50/50 original/pc lightroom

37266699555_95d0cc8349.jpgexample by GEORGE, on Flickr

Έχω πάθει την καραπλακάρα μου με το Lightroom for mobile. Έχει split toning, graduated και radial filters κτλ κτλ... :)
μονο βλεπε με τα dynamic και τα punch γιατι στο κινητο φαινονται φοβερα και στο πισι εχεις κιληδες στο χρωμα... το ψιλοπαρατησα για αυτο τον λογο.

Για λιγο ρετους σκιες κτλ καλο ειναι.

Split toning κτλ εχει και το MIX στις manual ρυθμισεις

Ααααχ στοκχολμη.... πολυ ωραια φωτο

Edited by stxio

Pffff...

εχμ, δε βαζω ενα απλο preset και τελε, οι φωτο που βλεπεις τρωνε ωρα να βγουν ετσι. αφου βρω καταλληλο preset για white balance,μετα επιλεγω ενα hdr η subtle αναλογως τι θελω να αναδειξω, μετα περναω απο πανω καποια vibrand/pop/vivid/bold η punch για να μαξαρω το χρωμα, μετα μπαινει το λεγομενο theme preset (ενα απο τα 30 retro που εχω στην περιπτωση με τους φοινικες) και το φινιρισμα γινεται με το χερι (σκιες καψιματα κτλ κτλ)

Τελευταια βρηκα και κατι long exposure landscape hdr που απογειωνουν τα τοπια... ξερω επιστημη το εκανα :heat:

Τι λες τώρα;; χάχαχα... Κι εγώ παίζω λίγο με contrast, brightness και νομίζω ότι κάνω και επεξεργασία;;;

τριανταφυλλα με εφε εστιασης της στοκ καμερας με nexus 5x

2017-09-16_09-58-32 by makis panagiotidis, on Flickr[/img]

https://farm5.staticflickr.com/4370/36451100843_7789cf34f8_c.jpg' alt='36451100843_7789cf34f8_c.jpg'>2017-09-16_09-58-07 by makis panagiotidis, on Flickr[/img]

Ενα 50/50 original/pc lightroom

μονο βλεπε με τα dynamic και τα punch γιατι στο κινητο φαινονται φοβερα και στο πισι εχεις κιληδες στο χρωμα... το ψιλοπαρατησα για αυτο τον λογο.

Για λιγο ρετους σκιες κτλ καλο ειναι.

Split toning κτλ εχει και το MIX στις manual ρυθμισεις

Αφ' ενός :respect: για τον χρόνο και τις γνώσεις στο LR. Ένα χρόνο τουλάχιστον τώρα έχω δει εδώ στο forum πως ποστάρεις ρετουσαρισμένες φωτό και έχεις αποκτήσει και signature στυλ στις φωτο που ανεβάζεις.

Εγώ ακόμα κάνω baby steps όπως τον Αλεξ παρακάτω :p

Περισσότερο θέλω να "εκπαιδεύσω" το μάτι να βρίσκει ενδιαφέροντα patterns και θέματα, προς το παρόν. Το βρίσκω λίγο too much το LR για να βρω δύναμη να το εξερευνήσω. Ακόμα μαθαίνω τα βασικά του Cataloging και του πώς οργανώνει αρχεία κτλ. Ζγα ζγα θα το μάθω :happy:

Καίρια χρήση emoticon. :lol: Όμορφη η άτιμη η Στοκχόλμη, ακόμα και/ειδικά μετά από μια κουραστική εβδομάδα.

Τι λες τώρα;; χάχαχα... Κι εγώ παίζω λίγο με contrast, brightness και νομίζω ότι κάνω και επεξεργασία;;;

Άστα να πάνε Άλεξ. Αν και, όλοι από κάπου ξεκινάμε! ;)

edit: Μάκη, υπέροχο bokeh η τελευταία. Πολύ φυσικό.

Αφ' ενός :respect: για τον χρόνο και τις γνώσεις στο LR. Ένα χρόνο τουλάχιστον τώρα έχω δει εδώ στο forum πως ποστάρεις ρετουσαρισμένες φωτό και έχεις αποκτήσει και signature στυλ στις φωτο που ανεβάζεις.

thanx. και να φανταστεις εμπλεξα με το LR μονο γιατι δε μου εβγαζε αρκετα ζωηρες φωτο το Honor

Το βρίσκω λίγο too much το LR για να βρω δύναμη να το εξερευνήσω.

Εν αρχη ειν τα presets, απλα παιζεις, το ενα μετα το αλλο να δεις τι κανουν. Στην αρχη θα βαζεις 1-2 θα λες ουαου, μετα θα εκπαιδευτει το ματι και θα βρισκει πραγματακια που θες να αλλαξεις, και στο τελος παιζεις με HSL "γιατι το aqua βγηκε πολυ οινοπνευματι"

Φυσικα πρωτα απο ολα ειναι η ληψη, ολα αυτα τα τσιμπραγκαλα ειναι αχρηστα αν δε τραβηξεις σωστη φωτο, θεμα, γωνια, φωτισμος και ολα αυτα που ψιλομαθαμε εδω μεσα (μη νομιζεις 1 χρονο ασχολουμαι)

Ακόμα μαθαίνω τα βασικά του Cataloging και του πώς οργανώνει αρχεία κτλ. Ζγα ζγα θα το μάθω :happy:

τι ειν τουτα? δεν τα ξερω δεν τα θελω. import, edit, export.

Pffff...

Μέχρι τώρα είμαι ο γραφικός τύπος που τραβάει παντού φωτογραφίες και όλοι είναι UGH THAT GUY, και μετά που βλέπουν τη φωτό στο Insta μένουν παγωτό.

Οπότε το γωνία, φως, θέμα κτλ το ψιλοβρίσκω πλέον. Μια γονατίζω, μία κοιτάζω πάνω, δεν 'ντρέπομαι' να δείξω ότι τραβάω φωτογραφία, που είναι μεγάλο βήμα και ξεκλειδώνει πολύ το "δημιουργικό" της λήψης.

Τώρα, το να μάθω οτιδήποτε για μένα είναι ολόκληρη ιεροτελεστία. Θα ξεκινήσω από το μηδέν και θα μάθω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όχι τέλεια, αλλά τα πάντα, πραγματικά. Ως τώρα πειραματίζομαι με τα βασικά, οπως είπε και ο Άλεξ. Παράλληλα επειδή με βολεύει -όπως το iTunes για τα mp3 μου- να κρατάω αναγκαστικά οργανωμένο το αρχείο μου με τις φωτό, θέλω να μάθω καλά το import και τα keywords-filters-collections-μπλαμπλα.

Κάποια στιγμή θα περάσω και στο color editing. Είμαι στη φάση που παθαίνω πλάκα με τα Presets, αν και μου φαίνονται όλα ίδια και απλά εντυπωσιάζομαι με ΟΛΑ. :P