x_vagos_x Δημ. September 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Έχω σταμπάρει κι εγώ ένα παρόμοιο ιδιαίτερο μαγαζί στου Ψυρρή, το Little Kook. Κάνει θεματική και ιδιαίτερη διακόσμηση. Είχε βάλει φωτό του απ' έξω ο Αντρέας νομίζω στο άλλο topic για να δείξει το HDR+ Edited September 15, 2017 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αυτό εδώ εννοείτε; (επεξεργασμένη και original αντίστπιχα) 2017-08-27_01-01-27 by Andreas L., on Flickr IMG_20170826_212122 (google hdr+) by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αυτό εδώ εννοείτε; (επεξεργασμένη και original αντίστπιχα) 2017-08-27_01-01-27 by Andreas L., on Flickr IMG_20170826_212122 (google hdr+) by Andreas L., on Flickr Αυτη αν την πετυχεις χωρις κοσμο και με ολιγη επεξεργασια, θα φαινεται πολυυυυ creepy παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αυτη αν την πετυχεις χωρις κοσμο και με ολιγη επεξεργασια, θα φαινεται πολυυυυ creepy παντως! Για αυτό την έβγαλα σκόπιμα πιο σκοτεινή από ότι θα έβγαινε κανονικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 S8+, snapseed 20170913_135551-01 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Πωπώ τι βλέπουν τα ματάκια μας!!! Να βάλω και εγώ έτσι για το καλό Lumia 950 και ελαφρώς snapseed Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Πωπώ τι βλέπουν τα ματάκια μας!!! Να βάλω και εγώ έτσι για το καλό Lumia 950 και ελαφρώς snapseed Οι πρώτες 2 πολύ καλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φοβερές οι πρώτες όντως. Μπράβο! The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη χωρίς φλας με την λειτουργία της επιλεκτικής εστίασης. Η επεξεργασία έγινε με τις εφαρμογές snapseed και MixByCamera360. Φουλ ανάλυση: https://postimg.org/image/5yu393ts5/ Η δεύτερη επεξεργασία έγινε με την εφαρμογή Picsart Φουλ ανάλυση: https://postimg.org/image/q7hgutt39/ Edited September 15, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Huawei p9 + snapseed 2017-09-16_12-11-54 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 2017-09-16_12-36-34 Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Μάριε welcome back! natna υπέροχη η δεύτερη lek88 μ αρέσει η δεύτερη και μου θύμισες την επεξεργασία της εφαρμογής Prisma Αντρέα μ' αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν μ αρέσει το εφέ "παλαίωσης" που έχει στα φίλτρα του το Snapseed... dgeorge... Όμορφη σύνθεση, άσχημο θέμα... :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Σε ευχαριστώ Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι ένα μικρό desaturate και βινιεταρισμα ίσως ήταν αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Έψαχνα χθες-προχθές το πρωί, για το παλιό αμάξι που έβαλα, κάτι σαν το preset που είχε βάλει στους φοίνικες ο stxio και ενώ βρήκα μερικά είχαν μπροστά αυτό το Layer που μου την έσπαγε... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Όταν θα είμαι σε pc θα δοκιμάσω να την ξαναφτιάξω (μερικό desaturate, κάποιο μπλε φίλτρο, βινιεταρισμα, contrast κλπ). Αλλά για το γρήγορο αποτέλεσμα που παίρνεις από το snapseed δεν είναι κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Έχω πάθει την καραπλακάρα μου με το Lightroom for mobile. Έχει split toning, graduated και radial filters κτλ κτλ... :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Μάριε welcome back! natna υπέροχη η δεύτερη lek88 μ αρέσει η δεύτερη και μου θύμισες την επεξεργασία της εφαρμογής Prisma Αντρέα μ' αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν μ αρέσει το εφέ "παλαίωσης" που έχει στα φίλτρα του το Snapseed... dgeorge... Όμορφη σύνθεση, άσχημο θέμα... :)Ναι έχει φίλτρα τύπου prisma και το Picsart. Βέβαια δεν τα χρησιμοποιω ποτέ... Έτυχε χθες που τα δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 2017-09-16_12-36-34 θλιβερό θέαμα δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, μια βόλτα στη Στοκχόλμη επιβάλλεται :shifty: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) Έψαχνα χθες-προχθές το πρωί, για το παλιό αμάξι που έβαλα, κάτι σαν το preset που είχε βάλει στους φοίνικες ο stxio και ενώ βρήκα μερικά είχαν μπροστά αυτό το Layer που μου την έσπαγε... εχμ, δε βαζω ενα απλο preset και τελε, οι φωτο που βλεπεις τρωνε ωρα να βγουν ετσι. αφου βρω καταλληλο preset για white balance,μετα επιλεγω ενα hdr η subtle αναλογως τι θελω να αναδειξω, μετα περναω απο πανω καποια vibrand/pop/vivid/bold η punch για να μαξαρω το χρωμα, μετα μπαινει το λεγομενο theme preset (ενα απο τα 30 retro που εχω στην περιπτωση με τους φοινικες) και το φινιρισμα γινεται με το χερι (σκιες καψιματα κτλ κτλ) Τελευταια βρηκα και κατι long exposure landscape hdr που απογειωνουν τα τοπια... ξερω επιστημη το εκανα :heat: Ενα 50/50 original/pc lightroom example by GEORGE, on Flickr Έχω πάθει την καραπλακάρα μου με το Lightroom for mobile. Έχει split toning, graduated και radial filters κτλ κτλ... :) μονο βλεπε με τα dynamic και τα punch γιατι στο κινητο φαινονται φοβερα και στο πισι εχεις κιληδες στο χρωμα... το ψιλοπαρατησα για αυτο τον λογο. Για λιγο ρετους σκιες κτλ καλο ειναι. Split toning κτλ εχει και το MIX στις manual ρυθμισεις Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, μια βόλτα στη Στοκχόλμη επιβάλλεται :shifty: Ααααχ στοκχολμη.... πολυ ωραια φωτο Edited September 16, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 εχμ, δε βαζω ενα απλο preset και τελε, οι φωτο που βλεπεις τρωνε ωρα να βγουν ετσι. αφου βρω καταλληλο preset για white balance,μετα επιλεγω ενα hdr η subtle αναλογως τι θελω να αναδειξω, μετα περναω απο πανω καποια vibrand/pop/vivid/bold η punch για να μαξαρω το χρωμα, μετα μπαινει το λεγομενο theme preset (ενα απο τα 30 retro που εχω στην περιπτωση με τους φοινικες) και το φινιρισμα γινεται με το χερι (σκιες καψιματα κτλ κτλ) Τελευταια βρηκα και κατι long exposure landscape hdr που απογειωνουν τα τοπια... ξερω επιστημη το εκανα :heat: Τι λες τώρα;; χάχαχα... Κι εγώ παίζω λίγο με contrast, brightness και νομίζω ότι κάνω και επεξεργασία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 τριανταφυλλα με εφε εστιασης της στοκ καμερας με nexus 5x 2017-09-16_09-58-32 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] https://farm5.staticflickr.com/4370/36451100843_7789cf34f8_c.jpg' alt='36451100843_7789cf34f8_c.jpg'>2017-09-16_09-58-07 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 εχμ, δε βαζω ενα απλο preset και τελε, οι φωτο που βλεπεις τρωνε ωρα να βγουν ετσι. αφου βρω καταλληλο preset για white balance,μετα επιλεγω ενα hdr η subtle αναλογως τι θελω να αναδειξω, μετα περναω απο πανω καποια vibrand/pop/vivid/bold η punch για να μαξαρω το χρωμα, μετα μπαινει το λεγομενο theme preset (ενα απο τα 30 retro που εχω στην περιπτωση με τους φοινικες) και το φινιρισμα γινεται με το χερι (σκιες καψιματα κτλ κτλ) Τελευταια βρηκα και κατι long exposure landscape hdr που απογειωνουν τα τοπια... ξερω επιστημη το εκανα :heat: Ενα 50/50 original/pc lightroom μονο βλεπε με τα dynamic και τα punch γιατι στο κινητο φαινονται φοβερα και στο πισι εχεις κιληδες στο χρωμα... το ψιλοπαρατησα για αυτο τον λογο. Για λιγο ρετους σκιες κτλ καλο ειναι. Split toning κτλ εχει και το MIX στις manual ρυθμισεις Αφ' ενός :respect: για τον χρόνο και τις γνώσεις στο LR. Ένα χρόνο τουλάχιστον τώρα έχω δει εδώ στο forum πως ποστάρεις ρετουσαρισμένες φωτό και έχεις αποκτήσει και signature στυλ στις φωτο που ανεβάζεις. Εγώ ακόμα κάνω baby steps όπως τον Αλεξ παρακάτω :p Περισσότερο θέλω να "εκπαιδεύσω" το μάτι να βρίσκει ενδιαφέροντα patterns και θέματα, προς το παρόν. Το βρίσκω λίγο too much το LR για να βρω δύναμη να το εξερευνήσω. Ακόμα μαθαίνω τα βασικά του Cataloging και του πώς οργανώνει αρχεία κτλ. Ζγα ζγα θα το μάθω :happy: Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, μια βόλτα στη Στοκχόλμη επιβάλλεται :shifty: Καίρια χρήση emoticon. :lol: Όμορφη η άτιμη η Στοκχόλμη, ακόμα και/ειδικά μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Τι λες τώρα;; χάχαχα... Κι εγώ παίζω λίγο με contrast, brightness και νομίζω ότι κάνω και επεξεργασία;;; Άστα να πάνε Άλεξ. Αν και, όλοι από κάπου ξεκινάμε! ;) edit: Μάκη, υπέροχο bokeh η τελευταία. Πολύ φυσικό. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Αφ' ενός :respect: για τον χρόνο και τις γνώσεις στο LR. Ένα χρόνο τουλάχιστον τώρα έχω δει εδώ στο forum πως ποστάρεις ρετουσαρισμένες φωτό και έχεις αποκτήσει και signature στυλ στις φωτο που ανεβάζεις. thanx. και να φανταστεις εμπλεξα με το LR μονο γιατι δε μου εβγαζε αρκετα ζωηρες φωτο το Honor Το βρίσκω λίγο too much το LR για να βρω δύναμη να το εξερευνήσω. Εν αρχη ειν τα presets, απλα παιζεις, το ενα μετα το αλλο να δεις τι κανουν. Στην αρχη θα βαζεις 1-2 θα λες ουαου, μετα θα εκπαιδευτει το ματι και θα βρισκει πραγματακια που θες να αλλαξεις, και στο τελος παιζεις με HSL "γιατι το aqua βγηκε πολυ οινοπνευματι" Φυσικα πρωτα απο ολα ειναι η ληψη, ολα αυτα τα τσιμπραγκαλα ειναι αχρηστα αν δε τραβηξεις σωστη φωτο, θεμα, γωνια, φωτισμος και ολα αυτα που ψιλομαθαμε εδω μεσα (μη νομιζεις 1 χρονο ασχολουμαι) Ακόμα μαθαίνω τα βασικά του Cataloging και του πώς οργανώνει αρχεία κτλ. Ζγα ζγα θα το μάθω :happy: τι ειν τουτα? δεν τα ξερω δεν τα θελω. import, edit, export. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Μέχρι τώρα είμαι ο γραφικός τύπος που τραβάει παντού φωτογραφίες και όλοι είναι UGH THAT GUY, και μετά που βλέπουν τη φωτό στο Insta μένουν παγωτό. Οπότε το γωνία, φως, θέμα κτλ το ψιλοβρίσκω πλέον. Μια γονατίζω, μία κοιτάζω πάνω, δεν 'ντρέπομαι' να δείξω ότι τραβάω φωτογραφία, που είναι μεγάλο βήμα και ξεκλειδώνει πολύ το "δημιουργικό" της λήψης. Τώρα, το να μάθω οτιδήποτε για μένα είναι ολόκληρη ιεροτελεστία. Θα ξεκινήσω από το μηδέν και θα μάθω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όχι τέλεια, αλλά τα πάντα, πραγματικά. Ως τώρα πειραματίζομαι με τα βασικά, οπως είπε και ο Άλεξ. Παράλληλα επειδή με βολεύει -όπως το iTunes για τα mp3 μου- να κρατάω αναγκαστικά οργανωμένο το αρχείο μου με τις φωτό, θέλω να μάθω καλά το import και τα keywords-filters-collections-μπλαμπλα. Κάποια στιγμή θα περάσω και στο color editing. Είμαι στη φάση που παθαίνω πλάκα με τα Presets, αν και μου φαίνονται όλα ίδια και απλά εντυπωσιάζομαι με ΟΛΑ. :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts