Antretng Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 LG G5 manual, καμία επεξεργασία Πολυ καλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) Ωραία @bill_thes --------------------------------- Γίνομαι κουραστική με τα πολλά "μπράβο" και "ωραία" που λέω σε σχόλιο... αλλά... Δεν υπάρχει και ένα like button για να το πατάμε στις φωτογραφίες που μας αρέσουν και να δείχνουμε στον χρήστη ότι μας αρέσει αυτό που έγραψε ή η φωτογραφία που ανεβασε... Και το θεωρώ κρίμα να μου αρέσει μια φωτογραφία που βλέπω και να μην το πω στο παιδί που την έβγαλε. Θα γλυτώναμε έτσι και τα περιττά σχόλια με το button. Edited August 22, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Galaxy s7, Dubrovnik 2017-08-22_02-14-18 by Dimitris Patsis, on Flickr Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Htc u11 auto IMAG0247 by xristos zerzis, on Flickr αυτο ειναι το σχολιο απο το μελος @aptalico...κατοχος galaxy S8 Η φωτογραφία δεν είναι θολή αλλά ... άλλη μία φωτογραφία με ISO πάνω από τα 1200 και με καμένες όλες τις άμεσες φωτιστικές πηγές (φώτα στις κολώνες) αλλά και τις έμμεσες πηγές (αντανακλάσεις στους δρόμους). Ειδικά στο βάθος είναι όλα καμμένα. Θα προτιμούσα να έριχνες τα ISO στα 400 ή να πείραζες τον χρόνο έκθεσης από 1/11 που είναι τώρα σε 1/25-1/50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Dimisj εσυ εχεις πολυ υλικο βλεπω... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Htc u11 manual IMAG0566 by xristos zerzis, on Flickr ακομη ενα υποτημιτικο σχολιο για την καμερα του u11 απο το μελος @aptalico [bΗ άσφαλτος έχει γράψει καλά αλλά με χρόνους 16" έχεις αρκετό φως-πληροφορία να πέφτει ξανά και ξανά στο ίδιο σημείο οπότε με τρίποδο δεν περιμένεις κάτι λιγότερο τουλάχιστον για τα ακίνητα μέρη. Εκθέσεις μακράς διάρκειας δεν προσφέρονται για τεχνικές αναλύσεις αφού και το χειρότερο τηλέφωνο με τέτοιους χρόνους θα δώσει απίστευτα αποτελέσματα. ][/b] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Dimisj εσυ εχεις πολυ υλικο βλεπω...Χαχα..κατι εχω...με βλέπω να τις βάζω όλες σήμερα για να φεύγουν γρηγορα γρηγορα σχολια που δεν αρμοζουν στο παρον νήμα...αλλη μια απο το πρόσφατο ταξιδακι μου.. Galaxy s7, Instagram, Budva 2017-08-22_02-11-28 by Dimitris Patsis, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Woah. Αυτο μαλιστα. Πολυ καλη :) Ωραία @bill_thes --------------------------------- Γίνομαι κουραστική με τα πολλά "μπράβο" και "ωραία" που λέω σε σχόλιο... αλλά... Δεν υπάρχει και ένα like button για να το πατάμε στις φωτογραφίες που μας αρέσουν και να δείχνουμε στον χρήστη ότι μας αρέσει αυτό που έγραψε ή η φωτογραφία που ανεβασε... Και το θεωρώ κρίμα να μου αρέσει μια φωτογραφία που βλέπω και να μην το πω στο παιδί που την έβγαλε. Θα γλυτώναμε έτσι και τα περιττά σχόλια με το button. ευχαριστώ παιδιά.. ειναι η αγαπημένη μου φωτογραφία απ όσες εχω τραβήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Χαχα..κατι εχω...με βλέπω να τις βάζω όλες σήμερα για να φεύγουν γρηγορα γρηγορα σχολια που δεν αρμοζουν στο παρον νήμα...αλλη μια απο το πρόσφατο ταξιδακι μου.. Galaxy s7, Instagram, Budva 2017-08-22_02-11-28 by Dimitris Patsis, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρεπει να ειναι πανεμορφα μερη προς τα εκει... ευχαριστώ παιδιά.. ειναι η αγαπημένη μου φωτογραφία απ όσες εχω τραβήξει Δικαιως! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Χαχα..κατι εχω...με βλέπω να τις βάζω όλες σήμερα για να φεύγουν γρηγορα γρηγορα σχολια που δεν αρμοζουν στο παρον νήμα...αλλη μια απο το πρόσφατο ταξιδακι μου.. Galaxy s7, Instagram, Budva 2017-08-22_02-11-28 by Dimitris Patsis, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα καταφέρεις κάτι!!!!! Ωραια φωτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) Htc u11 auto IMAG0295 by xristos zerzis, on Flickr ακομη ενα υποτημιτικο σχολιο για την καμερα του u11 απο το μελος @aptalico Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο, απεναντίας παρατηρώ άτονα χρώματα και μια φλαταδούρα. Επίσης βρίσκω υποτονική και την υφή της (texture). Σαφώς και το S8+ που έχω τα πηγαίνει καλύτερα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Απο την άλλη αδικείς και το μοντέλο με τον τρόπο που έχεις στηθεί απεναντί του. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Htc u11 auto IMAG0398 by foxy4270, on Flickr Αλλο ενα εμπαθες και υποτημιτικο σχολιο για την καμερα του u11... απο το μελος @Vlasismiriagos...Κατοχος galaxy S8+...τιποτα δεν ειναι τυχαιο " Θόρυβος πολύ, παρόλο το ev, και στο πρόσωπο καμιά λεπτομέρειά, ειδικά στα φρύδια ακόμη και χωρίς ζουμ πιξελιάζει... Κακή φωτογραφία. Δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν με ev 0... Το αστείο είναι ότι το θέμα έχει φωτιστεί προφανώς με τεχνητό φως από μπροστά και αυτό ενώ φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και όλο το δωμάτιο είναι σκοτεινό και το θέμα φωτίζεται, μέχρι γυαλίζει στο μέτωπο. Βέβαια αυτό δεν αναφέρεται πουθενά κλασικά." Edited August 22, 2017 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 P10 plus Η λαίδη κι ο αλήτης! 2017-08-22_05-58-14 by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Φουλ ανάλυση: https://postimg.org/image/p0tfbvvxl/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Μας_αρεσεις_χλωρο! by Stavros Fl, on Flickr Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Galaxy s7 2017-08-22_02-12-38 by Dimitris Patsis, on Flickr Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ομίχλη είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ατμόσφαιρικη Δημήτρη. Πολυ ωραία! Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ατμόσφαιρικη Δημήτρη. Πολυ ωραία! Black Leather Htc 10 Power οντως, ωραια επεξεργασια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ομίχλη είναι αυτό;Ναι... Μια βραδιά που έγραφε η εφαρμογή του κινητου οτι ειναι στο 95% η υγρασία στην Πρέβεζα.. :) Σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια και χαίρομαι που επιστρέψαμε στην κανονικότητα ;) Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Galaxy s7 2017-08-22_02-12-38 by Dimitris Patsis, on FlickrΚαλά φίλε όλες στο άλμπουμ σου είναι απλά Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ε Σ!!! Πραγματικά μπράβο! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Καλά φίλε όλες στο άλμπουμ σου είναι απλά Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ε Σ!!! Πραγματικά μπράβο! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα είδα τις υπόλοιπες. Πράγματι όλες είναι μια και μια. Εύγε φίλε Δημήτρη! :) Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ναι... Μια βραδιά που έγραφε η εφαρμογή του κινητου οτι ειναι στο 95% η υγρασία στην Πρέβεζα.. :) Σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια και χαίρομαι που επιστρέψαμε στην κανονικότητα ;) Πολύ καλή! Στα αριστερά είναι σαν να ρίχνει κάποιος νερό! Μου θύμησε μια φωτογραφία που είχα δει στο Google που έριχναν νερό δεξιά και αριστερά σε ένα αεροπλάνο στο ελ. Βενιζέλος. Άμα την βρω θα την στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Πολύ καλή! Στα αριστερά είναι σαν να ρίχνει κάποιος νερό! Μου θύμησε μια φωτογραφία που είχα δει στο Google που έριχναν νερό δεξιά και αριστερά σε ένα αεροπλάνο στο ελ. Βενιζέλος. Άμα την βρω θα την στείλω. την αψιδα λες που καναν τοτε στην Εθνικη με την πυροσβεστικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 την αψιδα λες που καναν τοτε στην Εθνικη με την πυροσβεστικη.. Μπράβο!!!!!! Αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο! Να...ντρέπεσαι να ανεβάσεις φωτό πλέον! :lol::lol::lol::D:D:D Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες! 2 απο το nexusακι μου(5χ) Επεξεργασία με Snapseed στο κινητό IMG_20170130_105743-01 by Kixer KP, on Flickr IMG_20170817_185149 by Kixer KP, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts