baiosss Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Οι φωτογραφίες σου είναι λες και βλέπω ταινία του Nicolas Winding Refn. Παιχνίδι με τα έντονα χρώματα, neon φωτισμοί και γενικότερα μια pop electric 80's διάθεση. Πολύ καλή δουλειά.Sent from my Pixel 5 using Tapatalk 4 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 6 ώρες πριν, baiosss said: Οι φωτογραφίες σου είναι λες και βλέπω ταινία του Nicolas Winding Refn. Παιχνίδι με τα έντονα χρώματα, neon φωτισμοί και γενικότερα μια pop electric 80's διάθεση. Πολύ καλή δουλειά. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!!!! Επίσης μου έσκασε αναμνήσεις και από το Enter the Void του Gaspar Noé 2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Βροχή σήμερα , ξεπλένει τις αμαρτίες της άσχημης Αθήνας μας . Ελπίζω σε μη καταστροφές κ δεινά σε ανθρώπους. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Μιλάμε για πολύ βροχα. 3 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 @baiosss @akilleas thanx, με σκεπτικο cyberpunk / blade runner εκανα αυτα τα edit, επαθα πλακα με την ομοιοτητα στις ταινιες που αναφερατε! κατα τα αλλα, μας σαπισε... 7 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 LG G8s 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 5 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 @LELELO ωραιο καδραρισμα @ran_tan_plan πολυ ωραιες οι φωτο στο δασος. Αλλη μια απο τα ιδια με πιο ηπιους τονους 7 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Ας ανεβάσω και εγώ με τη σειρά μου μια από το φωτεινό καλοκαίρι με iPhone 12 Pro Max… 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 (edited) Αν αυτή την φωτό την εχεις σε αρκετά mb κ δεν σπάει κάπου λόγο συμπίεσης κανε την καμβά αδελφέ . Να λες "δικο μου αυτο" . Έχεις στήσει κάτι σωστό . Μισο θάλασσα μισο ουρανός , πάνω δεξιά σύννεφα κατω αριστερά το καικι . Τα σύννεφα μπαινουν στην πλευρά του καϊκιού κ το καικι κανει το ιδιο στην δικια τους . Δε ξερω αν σου έκατσε η το ειδες κ το έκανες. Αυτά κάνουν ενα καδρο να ξεχωρίζει απο ενα άλλο ίδιο . Masterpiece. Edited October 15, 2021 by georgerapp 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 3 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 S20 FE 5G 9 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 (edited) Tcl 20 5g. Edited October 17, 2021 by spy14 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Μιας και πιάσαμε τις ταξιδιωτικές... Λίγο snapseed για μια δόση cart-postale 7 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 υπέροχη....και μια σημερινή από την βόλτα με τα ανιψιά Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 6 Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 (edited) On 15/10/2021 at 7:14 ΜΜ, georgerapp said: Αν αυτή την φωτό την εχεις σε αρκετά mb κ δεν σπάει κάπου λόγο συμπίεσης κανε την καμβά αδελφέ . Να λες "δικο μου αυτο" . Έχεις στήσει κάτι σωστό . Μισο θάλασσα μισο ουρανός , πάνω δεξιά σύννεφα κατω αριστερά το καικι . Τα σύννεφα μπαινουν στην πλευρά του καϊκιού κ το καικι κανει το ιδιο στην δικια τους . Δε ξερω αν σου έκατσε η το ειδες κ το έκανες. Αυτά κάνουν ενα καδρο να ξεχωρίζει απο ενα άλλο ίδιο . Masterpiece. Καλησπέρα.. Αν λες για τη δικιά μου σε ευχαριστώ πολύ.. Περνούσα το είδα και τράβηξα 2-3..όσες έχω ανεβάσει είναι με το παλιό μου κινητό ( samsung galaxy s6). Τώρα έχω το s21 ultra από το οποίο θα ανεβάσω υλικό.. Η κάθε φωτογραφία είναι 5-7 mb. Τι εννοείς καμβά;; Edited October 17, 2021 by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 1 ώρα πριν, LELELO said: Καλησπέρα.. Αν λες για τη δικιά μου σε ευχαριστώ πολύ.. Περνούσα το είδα και τράβηξα 2-3..όσες έχω ανεβάσει είναι με το παλιό μου κινητό ( samsung galaxy s6). Τώρα έχω το s21 ultra από το οποίο θα ανεβάσω υλικό.. Η κάθε φωτογραφία είναι 5-7 mb. Τι εννοείς καμβά;; εκτυπωση σε καμβα κ στον τοιχο . καδρο που λεμε . απλα λεω καμβα γιατι εκτος του οτι ειναι πιο μεσα στην μοδα δεν χρειαζεται να ειναι τελεια η εικονα , σε σχεση με το καδρο . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 5 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Ανακαινισμένη Πλατεία Βουλιαγμένης, ένα καλό σημείο για βραδινό testing και συγκριτικών iPhone 11 by -NetRaider||- by -NetRaider||-Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts