Abdalis_3k60 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Mikele πολυ ωραια! Βλαση εμενα αυτη μ αρεσε πολυ με το χρωμα να υπαρχει μονο στα ματια!! Πραγματικα πολυ καλη για τα γουστα μου! Βαγγελη η seam πολυ καλη φιλε! Μενει το ματι σου στη γραμμη, και ακομα αναρωτιεμαι τι μπορει να ειναι! Ωραιος! Καλη εκπαιδευση περναει το ματι σου! P10+/LR Track The Trails by alex-mand, on Flickr Edited November 27, 2017 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Πού είναι ο natna που του αρέσουν τα καρουζελ; :P Επ! Με φωναξε κανεις;! :p Ενδιαφερουσα. Σαν neon art. Το καρουσελ στο cosmos. Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το μπλε στις ακρες που κανει ξεχωριστα στεφανια απο τονο σε τονο. Lumia 950. Snapseed. Υπογραφη μονο και ισιωμα οριζοντα. Ποτιδαια, Χαλκιδικη. Τα ηλιοβασιλεματα του θερμαικου ειναι απιστευτα... Καστανα Snapseed. Edited November 27, 2017 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 edit: Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: [ig]https://farm5.staticflickr.com/4579/37965502744_b140f1bb08.jpg[/img]Ornament by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr πολύ καλή, ίσως την προτιμούσα με βινιετάρισμα για να κρατούσα τη γυάλα στο επίκεντρο P10+/LR [ig]https://farm5.staticflickr.com/4543/38684975741_7de6f582fb_z.jpg[/img]Track The Trails by alex-mand, on Flickr εξαιρετικός, μπράβο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καστανα Snapseed. [mg]https://farm5.staticflickr.com/4528/37680728545_e3f67a89dc_c.jpg[/img] Πολυ ωραια! Μπορεις να μου πεις πως εκανες την επεξεργασια και μαυρισες ολο το background? Η την τραβηξες ηδη εξ αρχης ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Κατι τελευταιο.. Διαβασα οτι ειχες s8+. Ποσο μακρια ηταν φωτογραφικα το mi max 2 και ποσο κοντα ηρθε στο s8+ με χρηση του gcam; Α, εχει δουλεια, νομιζα ειναι ενα κλικ... boring... :p Sent from my iPhone using Tapatalk ProΑυτό γίνεται με ένα κλικ στο pixlr Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Πολυ ωραια! Μπορεις να μου πεις πως εκανες την επεξεργασια και μαυρισες ολο το background? Η την τραβηξες ηδη εξ αρχης ετσι; Να εισαι καλα! Τα καστανα φωτογραφηθηκαν πανω σε καφε χαρτονι.Το καπακι απο ενα σκουρο κουτι αποθηκευσης, που βρεθηκε μπροστα μου. Διπλα απο την μπαλκονοπορτα μου με φυσικο φως. Μετα στο snapseed εργαλεια > επιλεκτικα. Βαζεις 4-5 σημεια ρυθμισης γυρω γυρω απο τα καστανα στο καφε φοντο και στη φωτεινοτητα τα πας τερμα κατω. Ετσι το φοντο σκουραινει τοσο που μαυριζει. Προσεχεις και προσαρμοζεις το ευρος δρασης του καθε σημειου με πατημα -τραβηγμα μεσα εξω, με τα δυο δαχτυλα. Για να μην μαυρισουν οι σκιες στο κυριως θεμα σου. Με το επιλεκτικο εργαλειο συνηθως βγαζω κορεσμο ή αφαιρω περιεργες χρωματικες αποκλισεις σημειακα σε τοπια. Το αγαπημενο μου εργαλειο στο snapseed. Εδω αφαιρεσα τοπικα λιγο κορεσμο απο τα εντονα ώχρα σημεια στα αγκαθια. Edited November 27, 2017 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Mikele πολυ ωραια! Βλαση εμενα αυτη μ αρεσε πολυ με το χρωμα να υπαρχει μονο στα ματια!! Πραγματικα πολυ καλη για τα γουστα μου! Βαγγελη η seam πολυ καλη φιλε! Μενει το ματι σου στη γραμμη, και ακομα αναρωτιεμαι τι μπορει να ειναι! Ωραιος! Καλη εκπαιδευση περναει το ματι σου! P10+/LR Track The Trails by alex-mand, on FlickrΑυτή η φωτογραφία μου θύμισε need for speed. Και μόλις έγινε φόντο στο τηλέφωνό μου! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Αυτή η φωτογραφία μου θύμισε need for speed. Και μόλις έγινε φόντο στο τηλέφωνό μου! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχα τώρα που το λες...! Θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Αυτό γίνεται με ένα κλικ στο pixlr Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thank you! Αν και θα προτιμουσα να γινεται με ενα κλικ με το snapseed που χρησιμοποιω εδω και χρονια, για να μη γεμιζω με εφαρμογες που χρησιμοποιω σπανια... :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 G5 SE+snapseed Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Βασιλη δίνεις μια μαγική ατμόσφαιρα ξανά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 G5 SE+snapseed πλατεία odeon άρωμα Σαλονικας με μια πολύ όμορφη φώτο!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Mikele πολυ ωραια! Να ΄σαι καλα φιλος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Πάρτε μια Χριστουγεννιάτικη και από μένα. Mi A1 με snapseed 2017-11-28_09-11-09 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 P10+...Eye Blowing Blow Your Eyes by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 (edited) Γερος σκυλος (iphone 6 plus) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited November 28, 2017 by atari4 Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Well-lit by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Βασιλη δίνεις μια μαγική ατμόσφαιρα ξανά!! πλατεία odeon άρωμα Σαλονικας με μια πολύ όμορφη φώτο!!!! σας ευχαριστώ πολύ παιδιά:) εξαιρετικά δείγματα και απο τους υπόλοιπους! Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 P10+/ Raw edit σε LR Walking Alone by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Μπράβο Abdalis!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Samsung Galaxy S8+ food mode+Snapseed 2017-11-29_11-06-55 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 P10+/ Raw edit σε LR https://farm5.staticflickr.com/4570/26934116359_c5e46d6c3d_z.jpgWalking Alone by alex-mand, on Flickr Για ακόμη μια φορά εξαιρετική. Φυσικο ταλέντο. Μπράβο. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Αλέξη πλέον ούτε εσένα θα σου γράφω καλά λόγια. Θα σου γράφω μόνο όταν έχω αρνητικά να γλυτώνω λίγο γράψιμο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Όμορφες φωτογραφίες από όλους πάλι! Αλέξανδρε είσαι ο μόνος που χρησιμοποιεί μοντέλα στις φωτογραφίες του και σε ζηλεύω, να ξέρεις :P Βλάση, θα ήταν ωραία και ασπρόμαυρη με το τριανταφυλλάκι μόνο έγχρωμο! atari πέρα απ' τα συγκλονιστικά τοπία, μ' άρεσε η από ψηλά. Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Neon by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Μαρίνα, Τζόνι, Αντρέα και Βαγγέλη ευχαριστώ πολύ! Βαγγο είναι όντως μεγάλη "ευκολία" το να έχεις άτομα ώστε να σε βοηθούν σε ορισμένα σκηνικά. Σ αυτή τη φάση θέλω να δω λίγο και την πιο Street πλευρά της φωτογραφίας, όπου βέβαια πέρα από το στημένο σκηνικό θέλει και βόλτες για να βρεις το αυθόρμητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts