Vlasismiriagos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Xiaomi Mi A1 - Snapseed: https://farm5.staticflickr.com/4449/26385823249_f009a1a4fc_c.jpg[/ig]Tower by Vangelis Lasithiotakis, on FlickrΦοβερή, τρομερή, απίστευτη. Ατμοσφαιράρα! Underworld φάση... Μπράβο Βαγγέλη για το μάτι σου. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Βαγγέλη είναι λες και παίζω ηλεκτρονικό. Φοβερή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 @vageli PARAAAA poly kalo!!! MATE 10 PRO Mate 10 pro cloudy by Joch Vaalan, on Flickr Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Eκπληκτικη βαγγελη!!!Τρομερη γωνια και ληψη!!!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ευχαριστώ πολύ παίδες :) Και να φανταστείτε την έβαλα χωρίς να με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα :P Χαίρομαι που σας άρεσε ^_^ Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μπράβο @los !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Huawei P10 2017-11-04_09-52-45 by [/url] - Flickr2BBcode LITE 2x zoom 2017-11-04_09-54-50 by - Flickr2BBcode LITE Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλησπέρα, εφόσον είδα πως κλείδωσαν οι moderators ομάδα σχετική με αυτή, τις ανεβάζω εδώ. Nexus 5X Αυτόματο με HDR + και επεξεργασία μέσω Snapseed. 1. MVIMG_20171029_175002-01 by Zurabi Meladze, on Flickr 2. MVIMG_20171029_175045-01 by Zurabi Meladze, on Flickr Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 @lek σ΄ευχαριστώ! @zurabi δυνατές κ οι 2, είχε φοβερό ουρανό προχτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Alcatel pop up. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Σπερες Honor8 HDR PC lightroom Μαλβιδες Βορειου Αιγαιου Autumn tree by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Σπερες Honor8 HDR PC lightroom Μαλβιδες Βορειου Αιγαιου Autumn tree by GEORGE, on Flickr θα κερδιζε ανετα σε διαγωνισμο...με θεμα "nature" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Alcatel pop up Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Alcatel pop upΩραίος μπράβο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Σπερες Honor8 HDR PC lightroom Μαλβιδες Βορειου Αιγαιου Πω πω Γιωργο ειναι απιστευτη! Φοβερα χρωματα! P10+ με LR. Ποζαρ Autumn Trees by alex-mand, on Flickr Autumn River by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) θα κερδιζε ανετα σε διαγωνισμο...με θεμα "nature" Thanx! xvagos δε κανεις ενα group στο flickr να προσθετουμε οτι ανεβαζουμε εδω να τις χαζευουμε μαζεμενες? ονομασε το myphone.gr photoart η κατι τετοιο. Μια που εχουμε και mod που ασχολειται με το αθλημα καντε και κανα διαγωνισμο "φωτο του μηνα" και τετοια, με ψηφοφορια (ναι εχω κανει moderator σε φορουμ και τα χω κανει αυτα και οχι δε ξανακανω mod, βαργιεμαι :-) ) Πω πω Γιωργο ειναι απιστευτη! Φοβερα χρωματα!P10+ με LR. Ποζαρ thanx! πολυ ωραιες και οι δικες σου. Δοκιμασε το "foreground enhance" στα HDR tools που σου εδωσα, να δεις τι κανει με το νερο ;) Edited November 5, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Thanx! xvagos δε κανεις ενα group στο flickr να προσθετουμε οτι ανεβαζουμε εδω να τις χαζευουμε μαζεμενες? ονομασε το myphone.gr photoart η κατι τετοιο. Μια που εχουμε και mod που ασχολειται με το αθλημα καντε και κανα διαγωνισμο "φωτο του μηνα" και τετοια, με ψηφοφορια (ναι εχω κανει moderator σε φορουμ και τα χω κανει αυτα και οχι δε ξανακανω mod, βαργιεμαι :-) ) Υπάρχει ήδη group. Τσεκαρε το πρώτο μήνυμα. Τώρα αν θέλετε να κάνουμε κάποιο θεματικό διαγωνισμό μπορώ να το αναλάβω (πχ να κάνω το σχετικό thread, να μπούνε κάποιοι κανόνες κλπ) Απλά για το διαγωνισμό θα δημιουργηθεί μια νέα προσωρινή ομάδα στο flickr ώστε να μην μπεδευομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ωραίος μπράβο!!ευχαριστω.οι φωτο που ανεβαζω δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σε συγκριση με τα αριστουργηματα που βλεπω εδω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλησπέρα παίδες :) Πανέμορφα δείγματα από όλους, όπως πάντα. Stxio χθες βραδυ που χαζευα σκεφτόμουν πως είχες καιρό να ποστάρεις! Σπύρο και Αλέξανδρε όμορφα δείγματα. Άλεξ θα ήθελα την δεύτερη με silky water. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ wallpaper όμως. :P Γιώργο (stxio) υπέροχη φωτογραφία, λίγο μόνο με "ενοχλεί" πάνω πάνω το hdr effect στα φύλλα με τον ουρανό ;) Σπύρο, όλοι από κάπου ξεκινάμε φίλε. Συνέχισε και σιγά σιγά θα παίρνεις ιδέες και θα πειραματίζεσαι κι εσύ με πιο περίεργες γωνίες και θα σου μπει και το μικρόβιο της επεξεργασίας :P Οι τρεις πιο πολύτιμες συμβουλές που έχω πάρει για να βγάζω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες είναι: 1. Όπως είσαι, κοίτα ευθεία πάνω. (Στάνταρ θα δεις ένα περίεργο σύννεφο, ή ένα κτίριο που έχει μια περίεργη συμμετρία... Εγώ πρόσφατα είδα έναν... αεραγωγό) 2. Όπως είσαι, γονάτισε. (Από το επίπεδο των γονάτων μας μέχρι και το πάτωμα, η οπτική αποκτάει ενδιαφέρον γιατί διαφέρει από το πώς βλέπουμε τον κόσμο από το ύψος των ματιών μας.) 3. Έλα πολύ κοντά. Πάρα πολύ κοντά. Μη φοβάσαι να αφήσεις κάτι απ' το θέμα σου έξω απ' το κάδρο σου. (Καμιά φορά μπορούμε να εστιάσουμε στην γύρη στο κέντρο του ενός λουλουδιού περισσότερο από το ίδιο το λουλούδι). Συμφωνώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και με περισσότερη κινητικότητα στο Flickr group αλλά και με την ιδέα για τους διαγωνισμούς. Το αναφέρω κιόλας στο πρώτο post οπως παρατήρησε και ο Αντρέας. Μ' αρέσει η ιδέα τύπου photo of the week/month, αλλά όχι θεματικά γιατί θέλουμε πολύ περισσότερο κόσμο απ' όσους ποστάρουν συνεχώς εδώ :P Αν το βγάλουμε βέβαια frontpage οπως κάποιους διαγωνισμούς φωτογραφίας, εννοείται πάμε και θεματικά. Αν και προτιμώ unofficial, μεταξύ μας, και χωρίς έπαθλα πέραν του ...γοήτρου :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) Βαγγέλη όντως για front page μίλησα. Για αυτό είπα θεματικά. Επιπλέον μιλάω για προσωρινό νέο γκρουπ μιας και δεν έχουν όλοι flickr (τόσο οι φωτογράφοι όσο και οι "ψηφοφόροι"). Δηλαδή θα στέλνουν τις φωτογραφίες τους, θα ρίχνω μια γρήγορη ματιά στο exif να δω αν είναι valid βάσει των κανόνων που θα αποφασιστούν (υποθέτω οι ίδιοι που μπαινουν κάθε χρόνο) και θα τις ανεβάσω στο group. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας ο κόσμος θα μοιράζει πόντους σε 2 ή 3 φωτογραφίες (όπως γινόταν δηλαδή και τις άλλες χρονιές). Edited November 5, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Πείτε και οι υπόλοιποι αν έχετε ιδέες και προτάσεις να το υλοποιήσουμε σιγά σιγά. :) Εγώ είμαι μέσα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλησπέρα παίδες :) Πανέμορφα δείγματα από όλους, όπως πάντα. Stxio χθες βραδυ που χαζευα σκεφτόμουν πως είχες καιρό να ποστάρεις! Σπύρο και Αλέξανδρε όμορφα δείγματα. Άλεξ θα ήθελα την δεύτερη με silky water. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ wallpaper όμως. :P Γιώργο (stxio) υπέροχη φωτογραφία, λίγο μόνο με "ενοχλεί" πάνω πάνω το hdr effect στα φύλλα με τον ουρανό ;) Σπύρο, όλοι από κάπου ξεκινάμε φίλε. Συνέχισε και σιγά σιγά θα παίρνεις ιδέες και θα πειραματίζεσαι κι εσύ με πιο περίεργες γωνίες και θα σου μπει και το μικρόβιο της επεξεργασίας :P Οι τρεις πιο πολύτιμες συμβουλές που έχω πάρει για να βγάζω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες είναι: 1. Όπως είσαι, κοίτα ευθεία πάνω. (Στάνταρ θα δεις ένα περίεργο σύννεφο, ή ένα κτίριο που έχει μια περίεργη συμμετρία... Εγώ πρόσφατα είδα έναν... αεραγωγό) 2. Όπως είσαι, γονάτισε. (Από το επίπεδο των γονάτων μας μέχρι και το πάτωμα, η οπτική αποκτάει ενδιαφέρον γιατί διαφέρει από το πώς βλέπουμε τον κόσμο από το ύψος των ματιών μας.) 3. Έλα πολύ κοντά. Πάρα πολύ κοντά. Μη φοβάσαι να αφήσεις κάτι απ' το θέμα σου έξω απ' το κάδρο σου. (Καμιά φορά μπορούμε να εστιάσουμε στην γύρη στο κέντρο του ενός λουλουδιού περισσότερο από το ίδιο το λουλούδι). Συμφωνώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και με περισσότερη κινητικότητα στο Flickr group αλλά και με την ιδέα για τους διαγωνισμούς. Το αναφέρω κιόλας στο πρώτο post οπως παρατήρησε και ο Αντρέας. Μ' αρέσει η ιδέα τύπου photo of the week/month, αλλά όχι θεματικά γιατί θέλουμε πολύ περισσότερο κόσμο απ' όσους ποστάρουν συνεχώς εδώ :P Αν το βγάλουμε βέβαια frontpage οπως κάποιους διαγωνισμούς φωτογραφίας, εννοείται πάμε και θεματικά. Αν και προτιμώ unofficial, μεταξύ μας, και χωρίς έπαθλα πέραν του ...γοήτρου :)ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλησπέρα παίδες :) Πανέμορφα δείγματα από όλους, όπως πάντα. Stxio χθες βραδυ που χαζευα σκεφτόμουν πως είχες καιρό να ποστάρεις! Σπύρο και Αλέξανδρε όμορφα δείγματα. Άλεξ θα ήθελα την δεύτερη με silky water. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ wallpaper όμως. :P Γιώργο (stxio) υπέροχη φωτογραφία, λίγο μόνο με "ενοχλεί" πάνω πάνω το hdr effect στα φύλλα με τον ουρανό ;) Σπύρο, όλοι από κάπου ξεκινάμε φίλε. Συνέχισε και σιγά σιγά θα παίρνεις ιδέες και θα πειραματίζεσαι κι εσύ με πιο περίεργες γωνίες και θα σου μπει και το μικρόβιο της επεξεργασίας :P Οι τρεις πιο πολύτιμες συμβουλές που έχω πάρει για να βγάζω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες είναι: 1. Όπως είσαι, κοίτα ευθεία πάνω. (Στάνταρ θα δεις ένα περίεργο σύννεφο, ή ένα κτίριο που έχει μια περίεργη συμμετρία... Εγώ πρόσφατα είδα έναν... αεραγωγό) 2. Όπως είσαι, γονάτισε. (Από το επίπεδο των γονάτων μας μέχρι και το πάτωμα, η οπτική αποκτάει ενδιαφέρον γιατί διαφέρει από το πώς βλέπουμε τον κόσμο από το ύψος των ματιών μας.) 3. Έλα πολύ κοντά. Πάρα πολύ κοντά. Μη φοβάσαι να αφήσεις κάτι απ' το θέμα σου έξω απ' το κάδρο σου. (Καμιά φορά μπορούμε να εστιάσουμε στην γύρη στο κέντρο του ενός λουλουδιού περισσότερο από το ίδιο το λουλούδι). Συμφωνώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και με περισσότερη κινητικότητα στο Flickr group αλλά και με την ιδέα για τους διαγωνισμούς. Το αναφέρω κιόλας στο πρώτο post οπως παρατήρησε και ο Αντρέας. Μ' αρέσει η ιδέα τύπου photo of the week/month, αλλά όχι θεματικά γιατί θέλουμε πολύ περισσότερο κόσμο απ' όσους ποστάρουν συνεχώς εδώ :P Αν το βγάλουμε βέβαια frontpage οπως κάποιους διαγωνισμούς φωτογραφίας, εννοείται πάμε και θεματικά. Αν και προτιμώ unofficial, μεταξύ μας, και χωρίς έπαθλα πέραν του ...γοήτρου :) Βαγγελη ακριβως το ιδιο σκεφτομουν και γω πριν λιγες μερες για τον Γιωργο! Μου ζητηθηκε και την παραδιδω αμεσα! Παρολα αυτα εμενα καααατι με χαλασε στο mode αυτη τη φορα, γι αυτο επελεξα αρχικα να ανεβασω την αλλη. Οριστε λοιπον. Silky River by alex-mand, on Flickr Για το διαγωνισμο νομιζω πως θα ειχε πολυ ενδιαφερον. Συμφωνω απολυτα! Επισης πολυ χρησιμες συμβουλες Βαγγελη! Spy αν ψαχτεις λιγο στο youtube θα βρεις παρα πολλα tutorials. Στο λεω γιατι κι εγω μολις ξεκινησα ουσιαστικα, και 5 μηνες τωρα δεν εχω σταματησει να βλεπω! Απο απλες αλλα πολυ χρησιμες συμβουλες, οπως αυτες του Βαγγελη εδω, μεχρι και πως να χρησιμοποιεις το manual mode. Και μετα μενει το πιο σημαντικο....PRACTISE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Πείτε και οι υπόλοιποι αν έχετε ιδέες και προτάσεις να το υλοποιήσουμε σιγά σιγά. :) Εγώ είμαι μέσα. μεσα κι εγω...τι θεμα θα εχει ο διαγωνισμος? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πω πω Γιωργο ειναι απιστευτη! Φοβερα χρωματα! P10+ με LR. Ποζαρ [ig]https://farm5.staticflickr.com/4559/38191418261_0e23903218_z.jpg[/img]Autumn Trees by alex-mand, on Flickr [ig]https://farm5.staticflickr.com/4494/38159353902_292bfc814e_z.jpg[/img]Autumn River by alex-mand, on Flickr ααα...ηρθες στα λημερια μου βλεπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 ααα...ηρθες στα λημερια μου βλεπω! Ναι ναι, εχει λιγες μερες. Φοβερα τοπια για φωτογραφια εχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts