dgeorge4 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Resident Evil στο χωριό 2017-10-22_12-06-24 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Α ναι! Τώρα κατάλαβα... Βοήθησαν και κάποια ταξίδια να σου πω την αλήθεια πάντως. Όταν έχεις καλά θέματα είναι ευκολότερο να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες. Ορίστε και μια ακόμα. P10+ στο silky water mode. Ελάχιστο lightroom μετά. Down The River by alex-mand, on Flickr Εντάξει μαγεία !!! μπράβο άλεξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Εντάξει μαγεία !!! μπράβο άλεξ Σ ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ισχυει πως μια εκδρομη σου ανοιγει απο μονη της καδρα ;) Εγω 10 χλμ βολτα παω στην ιδια πολη και βρισκω συμμετριες και χρωματα που δεν βρισκω σπιτι μου... Πανεμορφη φωτο με τα νερα. ;) Και αυτη στο χωριο η b&w! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Α ναι! Τώρα κατάλαβα... Βοήθησαν και κάποια ταξίδια να σου πω την αλήθεια πάντως. Όταν έχεις καλά θέματα είναι ευκολότερο να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες. Ορίστε και μια ακόμα. P10+ στο silky water mode. Ελάχιστο lightroom μετά. Down The River by alex-mand, on Flickr Επική φωτογραφία :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ισχυει πως μια εκδρομη σου ανοιγει απο μονη της καδρα ;) Εγω 10 χλμ βολτα παω στην ιδια πολη και βρισκω συμμετριες και χρωματα που δεν βρισκω σπιτι μου... Πανεμορφη φωτο με τα νερα. ;) Και αυτη στο χωριο η b&w! Ευχαριστώ Βαγγέλη! Η αλήθεια είναι ότι πλέον λόγω διάθεσης για φωτογραφίες πηγαίνω και σε μέρη που διαφορετικά δεν θα μπαίνα καν στο κόπο να πήγαινα λόγω βαρεμάρας και έλλειψης ενδιαφέροντος προφανώς. Κι αυτό είναι κάτι που μ αρέσει. Επική φωτογραφία :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Α ναι! Τώρα κατάλαβα... Βοήθησαν και κάποια ταξίδια να σου πω την αλήθεια πάντως. Όταν έχεις καλά θέματα είναι ευκολότερο να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες. Ορίστε και μια ακόμα. P10+ στο silky water mode. Ελάχιστο lightroom μετά. Down The River by alex-mand, on Flickr Μαγική φωτογραφία... Μπράβο σου! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 S8 Plus αυτόματη ρύθμιση Google camera hdr+ 2017-10-22_02-09-42 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 S8 Plus αυτόματη ρύθμιση Google camera hdr+ 2017-10-22_02-09-42 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Πολύ ωραία φωτογραφία Νίκο! Ευχαριστώ πολύ Βλάση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Όλα τα λεφτά το ποτάμι. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Όντως Αλέξανδρε πολυ καλή φωτογραφία. Αυτά τα mode είναι τα καλούδια του p10 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Όλα τα λεφτά το ποτάμι. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σας ευχαριστώ! Ανδρέα πραγματικά είναι πολύ μεγάλη ευκολία τα modes που έχει βάλει η Huawei. Σου λύνει τα χέρια ειδικά αν είσαι αρχάριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Σας ευχαριστώ! Ανδρέα πραγματικά είναι πολύ μεγάλη ευκολία τα modes που έχει βάλει η Huawei. Σου λύνει τα χέρια ειδικά αν είσαι αρχάριος. Και έμπειρος να ήσουνα, έπρεπε να κάνεις μπόλικη δουλίτσα. Έπρεπε να βγάλεις καμια 30αρια φωτογραφίες και μετά να τις επεξεργαστείς στο photoshop για να βγάλεις τέτοιο αποτέλεσμα. Εξαιρετική ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Α ναι! Τώρα κατάλαβα... Βοήθησαν και κάποια ταξίδια να σου πω την αλήθεια πάντως. Όταν έχεις καλά θέματα είναι ευκολότερο να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες. Ορίστε και μια ακόμα. P10+ στο silky water mode. Ελάχιστο lightroom μετά. Down The River by alex-mand, on Flickr Έχω πάθει πλάκα εκπληκτική φώτο Αλέξη!!!! Πολύ ωραία φωτογραφία Νίκο! Ευχαριστώ πολύ Βλάση! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Και έμπειρος να ήσουνα, έπρεπε να κάνεις μπόλικη δουλίτσα. Έπρεπε να βγάλεις καμια 30αρια φωτογραφίες και μετά να τις επεξεργαστείς στο photoshop για να βγάλεις τέτοιο αποτέλεσμα. Εξαιρετική ;) Ναι το έψαξα λίγο. Είτε με nd filter είτε με merge σε post processing. Μπαίνουν ιδέες για slr σιγά σιγά πάντως, οπότε μετά όλα αυτά τα καλούδια δεν θα τα χω! Νίκο σ ευχαριστώ πολύ ρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Α ναι! Τώρα κατάλαβα... Βοήθησαν και κάποια ταξίδια να σου πω την αλήθεια πάντως. Όταν έχεις καλά θέματα είναι ευκολότερο να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες. Ορίστε και μια ακόμα. P10+ στο silky water mode. Ελάχιστο lightroom μετά. Down The River by alex-mand, on Flickr Δυνατός... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 P10+ στο silky water mode. Ελάχιστο lightroom μετά. Down The River by alex-mand, on Flickr Απίστευτη, δε χορταίνεις να την κοιτάς :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 LG G4 manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 LG G4 manual στην γειτονιά μου ρε αλάνι....εκπληκτική!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 στην γειτονιά μου ρε αλάνι....εκπληκτική!!! να είσαι καλά καρντάσι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Α ναι! Τώρα κατάλαβα... Βοήθησαν και κάποια ταξίδια να σου πω την αλήθεια πάντως. Όταν έχεις καλά θέματα είναι ευκολότερο να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες. Ορίστε και μια ακόμα. P10+ στο silky water mode. Ελάχιστο lightroom μετά. Down The River by alex-mand, on Flickr Ζωγραφιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Htc 10 HDR+ Fallen leafs by Guardian, on Flickr Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Htc 10 HDR+ Fallen leafs by Guardian, on Flickr μπράβο Γιάννη.. εξαιρετική και φθινοπωρινή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 LG G4 manual Φανταστική!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts