Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MY GOD H ΔΕΥΤΕΡΗ <3

[στην πρώτη ήθελα πιο πολύ transition στο blur]

Ευχαριστω! Θα πειραματιστω λιγο στο transition μηπως και βγει λιγο πιο σταδιακο! Ευχαριστω και για το feedback

Βέβαια τώρα που την ξαναβλέπω θα την έκανα "έγχρωμη", με ένα split toning και πράσινα highlights. Εϊναι σαν να βλέπεις μέσα από μπουκάλι μπύρας κοιτώντας έξω από το στόμιο :P

ΠΟΛΥ ζουμί για χρωματικά παιχνίδια και όχι μόνο (όπως το split toning) έχει το Lightroom for Android. Δες το, αν και είναι λίγο overwhelming στην αρχή, μόλις μάθεις τα κατατόπια έχει πάρα πολλά παιχνίδια.

P10+ με επεξεργασια στην εφαρμογη του κινητου

36807117510_52a1ea2f03_c.jpgDeep In The Eyes by alex-mand, on Flickr

37014666156_36fda543d7_c.jpgStand By Me by alex-mand, on Flickr

Εξαιρετική έμπνευση κ αποτέλεσμα δυνατό!

Βάγγος πρέπει να χρησιμοποιείς πιο συχνά τα μμμ :up:

Βέβαια τώρα που την ξαναβλέπω θα την έκανα "έγχρωμη", με ένα split toning και πράσινα highlights. Εϊναι σαν να βλέπεις μέσα από μπουκάλι μπύρας κοιτώντας έξω από το στόμιο :P

ΠΟΛΥ ζουμί για χρωματικά παιχνίδια και όχι μόνο (όπως το split toning) έχει το Lightroom for Android. Δες το, αν και είναι λίγο overwhelming στην αρχή, μόλις μάθεις τα κατατόπια έχει πάρα πολλά παιχνίδια.

Θα το δοκιμαζα αλλα την τραβηξα στο Α/Μ απευθειας οποτε νομιζω πως τωρα δεν μπορω να βαλω χρωμα στη φωτο. Οποτε για την ωρα αντι για μπουκαλι μπυρας, θα το παιξουμε κλειδαρια φαση! :p :p Την εχω την εφαρμογη αλλα τωρα εβαλα και το Lightroom στο PC για καλυτερη δουλεια!

Thanks Los!

Los Γλυφάδα-Αγ. παρασκευή 1ώρα και 48 λεπτά. Κάτσε να βγει το αμάξι απ' το συνεργείο και θα βλέπω μετρό/λεωφορείο και θα το φτύνω. :P

Αλέξη, απογειώθηκες και συ :) Υπέροχες!!! :happy:

Ευχαριστω Αντρεα!

Los Γλυφάδα-Αγ. παρασκευή 1ώρα και 48 λεπτά. Κάτσε να βγει το αμάξι απ' το συνεργείο και θα βλέπω μετρό/λεωφορείο και θα το φτύνω. :P

Βαγγελη εκλαψα και ταυτιζομαι απολυτα! Αν και εδω που ειμαι το μετρο μας ακομα...δεν υπαρχει

Χαχαχαχα ΣαLLονίκη ρε. ΧαLLαρά... Απόσταση με αμάξι 25 λεπτά εντωμεταξύ.

Αν μου επιτρέπεις, θέλω να κατεβάσω και να δοκιμάσω διάφορα με την πρώτη φωτό σου. Αν δεν έχεις θέμα ανεβάζω και το αποτέλεσμα με full credit και εδώ και στο flickr description :)

Χαχαχαχα ΣαLLονίκη ρε. ΧαLLαρά... Απόσταση με αμάξι 25 λεπτά εντωμεταξύ.

Αν μου επιτρέπεις, θέλω να κατεβάσω και να δοκιμάσω διάφορα με την πρώτη φωτό σου. Αν δεν έχεις θέμα ανεβάζω και το αποτέλεσμα με full credit και εδώ και στο flickr description :)

Χαχαχα...Ελευθερα κανε οτι θελεις ρε! Αν θελεις μπορω να σου ανεβασω και την original για μεγαλυτερη ποικιλια. Θα εχεις ενδιαφερον να δω πως αλλιως μπορει να γινει μια επεξεργασια

Thaaaaanks. Θα παίξω και ποστάρω. Όχι, θέλω αυτήν με το συγκεκριμένο blur!

Meanwhile, HTC U11 & Snapseed:

36368666314_6889f016f2_c.jpgMeet Mickey by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι τέτοιο, Άλεξ:

36807913630_712036cea4_c.jpgLRM_EXPORT_20170913_165147 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Thaaaaanks. Θα παίξω και ποστάρω. Όχι, θέλω αυτήν με το συγκεκριμένο blur!

Meanwhile, HTC U11 & Snapseed:

36368666314_6889f016f2_c.jpgMeet Mickey by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι τέτοιο, Άλεξ:

36807913630_712036cea4_c.jpgLRM_EXPORT_20170913_165147 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Ωραια ιδεα Βαγγελη!! Επισης θα μου αρεσε αν το θολο μερος της φωτογραφιας ηταν πρασινο και το κανονικο να ηταν ασπρο. Απο μπουκαλι μπυρας δηλαδη, να το καναμε σπασμενο μπουκαλι μπυρας! :lol:

Χαχα δυνατος! Και γω ακομα προσπαθω να βρω γιατι δεν μπορω να ανεβασω τη φωτογραφια μου στο Lightroom for Android! :D

Cubot Max με την κάμερα του στις αρχικές ρυθμίσεις περιοχή δε λέμε ;)

IMG_20170913_134913

H επόμενη θα προσπαθήσω να είναι πιο σωστά ανεβασμενη

Edited by popc3

Φοβερή Βαγγέλη μπράβο φίλε.

The power of the 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm