Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή αν δεν ήσουν πρωτάρης τι θα έβγαζες ??

Όπως και το ότι τις ανεβάζει σε χαμηλότερη ανάλυση μου κάνει εντύπωση. Συνήθως το κάνουν πιο έμπειροι φωτογράφοι για να κρύψουν θόρυβο και ατέλειες.

Τέσπα. Ανεξαρτήτως της εμπειρίας που έχεις είναι υπέροχες φωτογραφίες. :)

:protest: Αυτό που είπα για εμένα και την σχέση μου με την φωτογραφία, μέχρι και πριν ένα μήνα που ανέβασα την 1τη εδώ, δεν αλλάζει . Αν κάποιοι δεν μπορούν να το αποδεχτούν λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να απολογούμαι συνέχεια για αυτό. :angry:

:protest: Αυτό που είπα για εμένα και την σχέση μου με την φωτογραφία, μέχρι και πριν ένα μήνα που ανέβασα την 1τη εδώ, δεν αλλάζει . Αν κάποιοι δεν μπορούν να το αποδεχτούν λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να απολογούμαι συνέχεια για αυτό. :angry:

Εντάξει φίλε μην αρπάζεσαι! Η γνώση του Photoshop για αλλαγές background και όχι μόνο, όπως και τα καδρα σου δεν είναι συνηθισμένο να τα έχει ένας πρωτάρης μιας και συνήθως δεν ξέρεις καν τι είναι ISO στην αρχή. Οπότε το ότι εσύ τα έχεις και ότι το έχεις, θα πρέπει να το εκλαμβάνεις ως κοπλιμεντο θεωρώ.

36728925310_6bd3f2b1fd_c.jpgFalling Resin by alex-mand, on Flickr

Μα δεν σου ζήτησε κανένας να απολογηθείς. Απλά μου κάνει (θετική) εντύπωση πως μόλις σε ένα μήνα παίζεις σε τέτοιο επίπεδο τις τεχνικές και την επεξεργασία. :)

Εγώ προσωπικά τις χαζεύω τις φωτογραφίες σου και μπράβο. ;)

Όπως και το ότι τις ανεβάζει σε χαμηλότερη ανάλυση μου κάνει εντύπωση. Συνήθως το κάνουν πιο έμπειροι φωτογράφοι για να κρύψουν θόρυβο και ατέλειες.

Τέσπα. Ανεξαρτήτως της εμπειρίας που έχεις είναι υπέροχες φωτογραφίες. :)

μερικοι εχουν απλα το χαρισμα, μην εισαι ζηλιαρης..

Φανταζομαι την Sx1 δεν την ειχες πιασει ποτε.. μονο η γυναικα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

HUAWEI MATE 9

:O Εκτροχιάστηκε για λίγο η συζήτηση και πρέπει να ξαναμπεί σε ...

...Αutumn Railway Tracks & PS

36980862032_f86d6a0bf5_c.jpgΑutumn Railway Tracks by B Master, on Flickr

Nikos_Mpl Λυπάμαι που το συνεχίζεις.Τιποτα αλλο.

Edited by bloodmaster

Μπράβο master. Ακόμη μια φοβερή φώτο.

Εύγε φίλε μου.

The power of the 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μπράβο master. Ακόμη μια φοβερή φώτο.

Εύγε φίλε μου.

The power of the 10

Να είσαι καλά johnnyman25. Σε ευχαριστώ πολύ..

Από την πρώτη σου φώτο έγινα φανατικός σου θαυμαστής.

Εχεις πολύ καλό μάτι και αυτό φένετε στις φωτογραφίες σου!

Well done! :)

The power of the 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

@bloodmaster ότι και να σου πούμε είναι λίγο!

Έχεις χάρισμα; Εχεις "μάτι";

Κάτι έχεις τέλος πάντων...!

Edit : στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα που θέλω κάτι να σου πω. Προσπαθώ να σου στείλω εγώ και δεν το στέλνει για κάποιο λόγο.

Edited by lek88

Βαγγέλη φοβερή ρε φίλε... Πολύ ατμοσφαιρική. Περιμένεις τον βρυκόλακα από δεξιά να φανεί...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαγγέλη φοβερή ρε φίλε... Πολύ ατμοσφαιρική. Περιμένεις τον βρυκόλακα από δεξιά να φανεί...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ! :ninja:

iPhone 7 plus portrait mode

Ivan APBT in Greece

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομίζω από όσα κινητά με artificial bokeh έχω δει και χρησιμοποιήσει, το Portrait mode του iPhone είναι το πιο "τίμιο" στα θολώματα. Έχει και αυτό κάποιες φορές που δυσκολεύεται αλλά είναι το πιο αξιόπιστο θεωρώ. Όμορφη φωτογραφία, όμορφος σκυλάκος, μπράβο :happy:

Ευχαριστώ! :ninja:

Νομίζω από όσα κινητά με artificial bokeh έχω δει και χρησιμοποιήσει, το Portrait mode του iPhone είναι το πιο "τίμιο" στα θολώματα. Έχει και αυτό κάποιες φορές που δυσκολεύεται αλλά είναι το πιο αξιόπιστο θεωρώ. Όμορφη φωτογραφία, όμορφος σκυλάκος, μπράβο :happy:

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη! Μετά την λήψη αυτής της φωτό μου μπήκε η ιδέα να την κάνω σε μέγεθος πίνακα αλλά δεν ξέρω το ποσό εντάξει θα βγει η ποιότητα σε φωτογραφικό χαρτί. Θέλω να την έχω να την βλέπω όταν φύγει από την ζωή να τον θυμάμαι.

Νομίζω και 70x50cm να θες να την κάνεις δεν θα έχεις θέμα από άποψη ανάλυσης. :)

Νομίζω και 70x50cm να θες να την κάνεις δεν θα έχεις θέμα από άποψη ανάλυσης. :)

Κάπου εκεί το σκεφτόμουν. Όσο συνήθως είναι ένα πορτρέτο.