highland1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 οτι θα εφτανες σε αυτο το σημειο να παρακαλας να κλεισουν το μαγαζι σου για να μαθεις αυτο δεν το περιμενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 κανεις λαθος .Και εσυ και οι υπολοποι κατοχοι του S8 αυτο ακριβως κανετε. Ασχολειστε με τις φωτο του u11...και επειδη δεν μπορειτε να δεχθειτε οτι το S8 εχει χειροτερη καμερα απο το u11...εχετε κλεισει 2 νηματα μεχρι τωρα. Αυτα που λεω μπορω να τα τεκμηριωσω κιολας. τεκμηριωσε μου που εχω θαψει μεροληπτικα και αδικα το 11αρι σου και θα αυτομπαναριστω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 παω να φτιαξω ποπ κορν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Όσο ευθύνεται ο τύπος που γράφει αυτά που θέλει, άλλο τόσο φταίτε και σεις που απαντάτε. Υπάρχει και το πμ για τα καντήλια σας. Εγώ το βιολί μου... P10 plus 2017-07-26_06-21-27 by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 οτι θα εφτανες σε αυτο το σημειο να παρακαλας να κλεισουν το μαγαζι σου για να μαθεις αυτο δεν το περιμενα!! Τι φωτογραφία είχες βάλει και γίνεται τόσος ντόρος για την τοποθεσία; θύμησε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 κανεις λαθος .Και εσυ και οι υπολοποι κατοχοι του S8 αυτο ακριβως κανετε. Ασχολειστε με τις φωτο του u11...και επειδη δεν μπορειτε να δεχθειτε οτι το S8 εχει χειροτερη καμερα απο το u11...εχετε κλεισει 2 νηματα μεχρι τωρα. Αυτα που λεω μπορω να τα τεκμηριωσω κιολας.ρε φιλε είσαι καλα ποιος είπε οτι το u11 δεν βγάζει φωτογραφιαρες... που ζεις τι όνειρο εχεις δει κ έχεις φάει τέτοιο κόλλημα. βγαζε τις φωτογραφίες σου κ ξεκόλλησε το μυαλό σου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 ρε φιλε είσαι καλα πιος είπε οτι το u11 δεν βγάζει φωτογραφιαρες... που ζεις τι όνειρο εχεις δει κ έχεις φαει τέτοιο κόλλημα. βγαζε τις φωτογραφίες σου κ ξεκόλλησε το μυαλό σου μισο λεπτο...εχω αποδειξεις, δεν μιλαω στον αερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 κανεις λαθος .Και εσυ και οι υπολοποι κατοχοι του S8 αυτο ακριβως κανετε. Ασχολειστε με τις φωτο του u11...και επειδη δεν μπορειτε να δεχθειτε οτι το S8 εχει χειροτερη καμερα απο το u11...εχετε κλεισει 2 νηματα μεχρι τωρα. Αυτα που λεω μπορω να τα τεκμηριωσω κιολας. Τι ψάχνεις να βρεις σαν το 11αρι κανένα, αλλά όσα δε φτάνει η αλεπού... Μόνο το g4 σου τα σπάει, μπράβο. Άσε τους να σκάνε που δεν μπορούν να βγάλουν τόσο τέλειες φωτογραφίες, εσύ συνέχισε το έργο σου να θαυμάζουμε εμείς. Κρίμα που δεν μπορώ να σε διαβάζω στο άλλο θέμα που είσαι κυρίαρχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Τι φωτογραφία είχες βάλει και γίνεται τόσος ντόρος για την τοποθεσία; θύμησε μου...τι να πρωτοθυμηθω τωρα αστο να παει μην μου τα θυμιζεις:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 τι να πρωτοθυμηθω τωρα αστο να παει μην μου τα θυμιζεις:lol: Ούτε εσύ θυμάσαι τι φωτο είχες βάλει, ε; πες το μη ντρέπεσαι χαχαχαχαχα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) Να και οι κλώνοι πλάκωσαν Πάω να φτιάξω ποπ κορν κι εγώ και θα σας παρακολουθώ από την παραλία. Βαρέθηκα να συζητώ για τον ιό του φόρουμ. Οπότε μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως θα απέχω. Θα τα πούμε παιδιά. Καλά να περνάτε όλοι! Edited August 22, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ούτε εσύ θυμάσαι τι φωτο είχες βάλει, ε; πες το μη ντρέπεσαι χαχαχαχαχα :D βρε εγω θυμαμαι μια χαρα αν το πω ομως σε βλεπω να βαρας εγκεφαλικο γιαυτο σου λεω αστο να παει:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 βρε εγω θυμαμαι μια χαρα αν το πω ομως σε βλεπω να βαρας εγκεφαλικο γιαυτο σου λεω αστο να παει:D:D Πες το με πμ. Θα προετοιμαστω ψυχολογικά. Αν θυμάμαι καλά ήταν μια παραλία sepia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Που κατάντησε το φόρουμ μας. Κάποτε έτρωγες ban με την υποψία ειρωνίας και flame. Τώρα τρώνε ban τα τοπικς και τα τρολς βγάζουν και γλώσσα λες και είναι ιδιοκτησίας τους το φόρουμ. Πατήστε την αναφορά μας λένε οι μοντς. Και που την πατάμε; Τί; Ντροπή και νισάφι πια. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μαθε να χανεις φιλε...και τα 2 νηματα εσυ τα εκλεισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Για καποιο λογο μου κανει "κλικ". Ωραιος :) πολυ ωραία επεξεργασία για περιοδικό!!! τέλεια!! Μαγεια είναι!!!! σας ευχαριστώ πολύ όλους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Πες το με πμ. Θα προετοιμαστω ψυχολογικά. Αν θυμάμαι καλά ήταν μια παραλία sepiaαυτο ειναι αδικο για τους αλλος...ασε καποια στιγμη θα το αποκαλυψω οταν θα ειμαι σε σχετικα.μακρυνη αποσταση απο ελλαδα μην φαω και ξυλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 αυτο ειναι αδικο για τους αλλος...ασε καποια στιγμη θα το αποκαλυψω οταν θα ειμαι σε σχετικα.μακρυνη αποσταση απο ελλαδα μην φαω και ξυλο Κοίτα που μπλέξαμε..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 σας ευχαριστώ πολύ όλους:)να σαι καλα bill ωραιες φωτο ...καλιτεχνικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Όσο ευθύνεται ο τύπος που γράφει αυτά που θέλει, άλλο τόσο φταίτε και σεις που απαντάτε. Υπάρχει και το πμ για τα καντήλια σας. Εγώ το βιολί μου... P10 plus 2017-07-26_06-21-27 by alex-mand, on Flickr όντως ρε παιδιά, γιατί του δίνετε σημασία; έτσι κι αλλιώς μόνο ο κλώνος του ο μπαοκ έμεινε να τον επαινεί.. abdalis ωραίος συνέχισε το βιολί σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Κοίτα που μπλέξαμε..... :D:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) Galaxy s7, panorama, snapseed, Κότορ-Μαυροβουνιο 2017-08-22_02-13-57 by Dimitris Patsis, on Flickr Edited August 22, 2017 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ωραία @dimis_pj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Htc u11 auto IMAG0489 by xristos zerzis, on Flickr κι αυτο ειναι το σχολιο που εκανε το μελος @aptalico...κατοχος galaxy s8+ Ο φωτισμός δεν είναι ελάχιστος ίσα ίσα που μέτρησα καμιά 25-αριά φωτεινές πηγές μέσα στο κάδρο χωρίς να υπολογίσω καν το πάγκο μπροστά σου που είναι τίγκα στο φως και μάλιστα από τη μεριά που τραβας τη φωτογραφία. Γενικά είναι ένα κάδρο όπου πολλές μηχανές θα έδιναν άσχημα αποτελέσματα και η δική σου δυστυχώς δεν ξεφεύγει από το παρεάκι των υπολοίπων. Θόρυβος, παντού από το ταβάνι, τους τοίχους, τις κολώνες, τον άνθρωπο αριστερά όπου από το κεφάλι, την μπλε μπλούζα, το χέρι που πληκτρολογεί -που φαίνεται μάλιστα σα να "εξαυλώνεται"- και όλα αυτά μαζί με τα ποτήρια, το πάγκο, τα τραπεζάκια να είναι όλα από το ίδιο υλικό-θόρυβο καμωμένα σα μην ήξερε η μηχανή τι να βάλει και τελικά έβαλε σε όλα το ίδιο. Ακόμα και η επιγραφή στην τζαμαρία "Memories of coffee" ενώ είναι σε ένα όμορφο λευκό χρώμα που θα βοηθούσε τον αισθητήρα να την αποδώσει σωστά φαίνεται ότι και εδώ δεν τσιγκουνεύτηκε το θόρυβο. Φως, ειδικά στα ψηλά όπως στον πάγκο όπου τα ποτήρια έχασαν τη λεπτομέρεια και τη μορφή τους, τη βιτρίνα του μαγαζιού απέναντι από το μπαρ όπου φαίνεται ότι ζει στιγμές "αποκάλυψης" καθώς και σε όλα τα φωτιστικά σώματα το φως ξεχειλίζει και εξαφανίζει αρκετή πληροφορία. Παραμόρφωση, βέβαια όλοι οι φακοί ακόμα και οι ποιο ακριβοί στα άκρα τους δείχνουν την αδυναμία τους γι’ αυτό φροντίζουμε τα πιο σημαντικά να τα στριμώχνουμε στο κέντρο αλλά εδώ βλέπω όπως σε μία άλλη που ανέβασες έντονη παραμόρφωση των ποτηριών κάτω αριστερά στο πάγκο. Δεν είναι τόσο ευρυγώνιος ο φακός για να το δικαιολογεί ούτε εσύ μόστραρες την κάμερα ακριβώς επάνω τους για να έχει κάποια βάση αυτή η παραμόρφωση. Γενικά είναι μία φωτογραφία που δεν αναδεικνύει καμία αρετή της φωτογραφικής μηχανής και γρήγορα θα την ξεχάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 LG G5 manual, καμία επεξεργασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 LG G5 manual, καμία επεξεργασία Woah. Αυτο μαλιστα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts