Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ασε να πει και καπιος αλλος:lol:

πως την εκανες με τηλεφακο ζουμ η το απλο ζουμ του τηλ

Αμα κρινω απο την εικονα πρεπει να ταν digital zoom στο τερμα, κροπαρισμα και ισως και interpolation (εκτος εαν τα κανε αυτοματα προγραμμα).

Εκτος εαν εβγαλες φωτογραφια την εικονα που εδινε καποιο τηλεσκοπιο.

Edited by Antretng

ασε να πει και καπιος αλλος:lol:

Πείτε κ εσείς τίποτα γιατί έχω καταντήσει κουραστική!

Τον έχω πρήξει τον άνθρωπο!

:D

Προτιμω να του λεω ποτε δεν ειναι ωραια. Ευκολοτερο θα μου ειναι :lol:

Μια σημερινή που την έφτιαξα πρόχειρα μέσα σε 5 λεπτα.

Έβγαλα φωτογραφια την λάμπα χωρίς φλας (για να μη χτυπήσει το φως στο τζάμι)

Και μετά πείραξα λίγο τα χρώματα με snapseed και εβαλα τα πρόσθετα με Picsart840cfd3ee6e88aa8fdc5b7725da3d02a.jpg

(Samsung Galaxy A5 2016)

Φαντάσου σε 15 λεπτά τι μπορεί να κάνει!!!

Εξαιρετική, μπράβο!

η θεσσαλονικη απο το δασος σειχ σου σε διαφορες φασεις οσο πεφτει ο ηλιος

nexus 5x χωρις επεξεργασια

2017-06-19_11-47-17 by makis panagiotidis, on Flickr[/img]

2017-06-20_08-28-22 by makis panagiotidis, on Flickr[/img]

https://c1.staticflickr.com/5/4225/35289594991_6ecd0c6233_c.jpg' alt='35289594991_6ecd0c6233_c.jpg'>2017-06-20_08-30-14 by makis panagiotidis, on Flickr[/img]

Έχω βαρεθεί να σου λέω "μπράβο"!

Τι θα γίνει; :p

Ευχαριστώ ;).

Χρησιμοποίησα κιάλια μεγέθυνσης 10Χ και έβαλα μπροστά το τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν είχα προνοήσει να έχω τρίποδο και τα κράταγα και τα 2 στο χέρι γ'αυτό και με αυτή τη μεγέθυνση μου βγήκε "κουνημένη" αλλα στο επόμενο αυγουστιάτικο φεγγάρι θα κατέβω οργανωμένος.

Δεν κουράζεις καθόλου, η φωτογραφία ξεκινάει με το "κλικ" αλλά καταλήγει με κουβεντούλα. Εκεί άλλωστε είναι και το ζουμί ;).

Προτιμω να του λεω ποτε δεν ειναι ωραια. Ευκολοτερο θα μου ειναι :lol:

Δεν παίζεσαι :lol:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

S7 + dramatic bw application

Dramatic Black & White_1497988867732

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

omg. κοιτάζω σα χαζός υπνωτισμένος. ΤΕΛΕΙΑ.

S7 + dramatic bw application

Dramatic Black & White_1497988867732

Η πολυπλοκότητα της απλότητας ... φωτογράφισες φίλε :cool:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καμία φορά είναι όντως τόσο απλά. Απλά σήκωσα το κεφάλι στο γραφείο και είδα την γωνία. Στο ίδιο γραφείο που είμαι κάθε μέρα.

Πώς δουλεύει ο ανθρώπινος νους...

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καμία φορά είναι όντως τόσο απλά. Απλά σήκωσα το κεφάλι στο γραφείο και είδα την γωνία. Στο ίδιο γραφείο που είμαι κάθε μέρα.

Πώς δουλεύει ο ανθρώπινος νους...

Η γωνία ήταν πάντα εκεί απλά η ματιά σου έχει γίνει πιο φωτογραφική ;).

P10 plus auto, με μια προσπάθεια μικρής επεξεργασίας στην εφαρμογή του κινητού

35409459275_753fe5fe2e_c.jpg2017-06-19_09-04-05 by alex-mand, on Flickr

Αν σου πω οτι μου αρεσε περισσοτερο η μη επεξεργασμενη; Εδω δεν την ειχα προσεξει.

Αν σου πω οτι μου αρεσε περισσοτερο η μη επεξεργασμενη; Εδω δεν την ειχα προσεξει.

Θα σε πιστέψω! Και μένα νομιζω εν τελει. Βασικα εχει μεγαλη διαφορα το πως το βλεπεις στο κινητο και πως παρουσιαζεται στον υπολογιστή. Ασε που τωρα αρχιζω να μαθαινω το τι παιζει στην επεξεργασια οποτε πολλες φορες που φευγουν στα ακρα αυτα που αλλαζω.

Να σας δροσισω λιγο... Honor 8, HDR, pc lightroom. Κανει την Θασο.... Μαλβιδες...

34607116744_f559650e17.jpgthassopoula edited by GEORGE, on Flickr

Pffff...

οι ασπρομαυρες φωτο στα s7 ειναι μεσω προγραμματος?

Είναι μέσα απο την ίδια εφαρμογή του τηλεφώνου και μέσω φίλτρου που έχεις κατεβάσει από το κατάστημα της Samsung.

34464100364_c5c49b5373.jpgthassopoula by GEORGE, on Flickr

"Ποιες Μαλβίδες..?"

(Που λέει κι η διαφήμιση!)

Λίγο να ξεμακρυνεις, θα χορτάσεις τους καρχαρίες! Σαν το κολύμπι στις Ελληνικές θάλασσες, δεν υπάρχει!

33153197664_7e919f531a_k.jpg2014713085414 by Panas G, on Flickr

"Ποιες Μαλβίδες..?"

(Που λέει κι η διαφήμιση!)

Λίγο να ξεμακρυνεις, θα χορτάσεις τους καρχαρίες! Σαν το κολύμπι στις Ελληνικές θάλασσες, δεν υπάρχει!

Ωραια φωτογραφια. Δοκιμασε ομως να την κροπαρεις λιγο. Ολος αυτος ο ουρανος "σβηνει" το θεμα σου. Εγω μαλιστα θα το κροπαρα σε αντιθετη αναλογια :) (δηλαδη απο portrait θα το κανα landscape)

Ωραια φωτογραφια. Δοκιμασε ομως να την κροπαρεις λιγο. Ολος αυτος ο ουρανος "σβηνει" το θεμα σου. Εγω μαλιστα θα το κροπαρα σε αντιθετη αναλογια :) (δηλαδη απο portrait θα το κανα landscape)

Σίγουρα το portrait σε τοπίο χαλάει τη φωτογραφία, αλλά θα έχανα τη διαύγεια του βυθού μπροστά. Επίσης αυτό που μου αρέσει σ'αυτή τη φωτό, είναι η ομοιογένεια του μπλε που χωρίζεται στη μέση από μια λωρίδα γης, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει κάπου στο βάθος, ένα γνωστό -και πολυφωτογραφημένο-μνημείο.

Ουσιαστικά, το θέμα μου δεν είναι αυτό που βρίσκεται στη μέση της φωτό, αλλά η φωτογραφία στο σύνολό της.

Edited by panas_p9

Σίγουρα το portrait σε τοπίο χαλάει τη φωτογραφία, αλλά θα έχανα τη διαύγεια του βυθού μπροστά. Επίσης αυτό που μου αρέσει σ'αυτή τη φωτό, είναι η ομοιογένεια του μπλε που χωρίζεται στη μέση από μια λωρίδα γης, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει κάπου στο βάθος, ένα γνωστό -και πολυφωτογραφημένο-μνημείο.

Ουσιαστικά, το θέμα μου δεν είναι αυτό που βρίσκεται στη μέση της φωτό, αλλά η φωτογραφία στο σύνολό της.

Μα δεν με καταλαβες. Δεν ειπα να κοψεις τοσο απο θαλασσα αλλα κυριως απο ουρανο. Δοκιμασε να κροπαρεις και θα με θυμηθεις ;) Και γω στον βυθο θα εστιαζα και ενα μικρο μερος ουρανου για τα χρωματα που λες.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την ανεβαζω μονο προσωρινα και μετα την σβηνω μιας και ειναι δικη σου φωτογραφια. Δες λιγο πως θα δειχνε με το κροπαρισμα που λεω. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το orientation της φωτογραφιας δεν βολευει τοσο και εχω κεντραρει υπερβολικα το νησακι.

Οταν την δεις πες μου να την σβησω απο εδω και imgur. Δεν την εβαλα στο flickr μου για προφανης λογους :)

LINK DELETED

Edited by Antretng