skatzivas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 S7 edge 2016-06-25_12-39-53 by V M, on Flickr Πέτα το λέμε!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω μια θηκη iblason που η πλατη ειναι διαφανο σκληρο πλαστικο και εξεχει γυρω απο τη καμερα. Στην αρχη χαρηκα οτι θα προστατευει τη καμερα αλλα συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν περιπτωσεις οπου μου προκαλει flare αν πχ εχω πηγη φωτος στο πλαϊ. Επειδη εχω debrand skin στο κινητο που μου αρεσει να το βλεπω θα θελα να αποφυγω την αλλαγη θηκης σε πχ μονοχρωμη Nillkin, εχετε καμια ιδεα πως θα μπορουσα να μειωσω το flare; Σκεφτομουν να κανω ενα μαυρο περιγραμμα στο ανοιγμα της τρυπας για τη καμερα αλλα πως να το κανω χωρις να δειχνει πολυ ασχημο; Ό,τι και να κάνεις θα είναι προχειρότητα, θα φαίνεται, μόνο αν πάρεις Motorola θήκη (νομίζω πήρες το X Style) αλλά δύσκολο να βρεις, και πολλές επώνυμες κάνουν flare, πρέπει να το δοκιμάσεις. Είναι λίγες οι πετυχημένες θήκες που δεν κάνουν flare όσο κι αν δεν το καταλαβαίνει ο χρήστης. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Πέτα το λέμε!!! :cool: :lol::lol::lol: S7 edge 2016-07-30_09-02-25 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ντρέπεσαι για το S8? ;-) Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Aptaliko-skatzivas :lol::lol: Moto X Style - Google Camera & Snapseed: Azure by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Stem by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Σε παρακολουθώ Βαγγέλη με το μότο εδώ και μέρες.φαινεται εξαιρετικό. Η Google camera να υποθέσω δεν έχει hdr+ Sent from Winterfell using crow Η δεύτερη με το δέντρο το έχασε εντελώς με την εστίαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ευχαριστώ ;) Είναι από τις πιο ωμές υλοποιήσεις που πάσχουν λόγω ελλειπούς software αλλά που έχουν δυνατότητες για την τιμή της συσκευής. 21mpixels, αρκετά γρήγορο focus, μετριοκαλό dynamic range, ανεκτό θόρυβο γενικότερα στις auto βραδινές, αλλά το software δεν επιτρέπει ούτε manual focus με κάποιο slider (στην πειραγμένη rom τουλάχιστον, γιατί σε stock rom δεν θα γυρίσω). Όντως δεν έχει HDR+, αλλά απλό HDR. Το οποίο δεν κάνει θαύματα, και μάλιστα είναι αρκετά αργό, οπότε με φύλλα και αέρα ή κινούμενα θέματα βγαίνουν με ghosting... Θα ποστάρω στο άλλο θέμα κάποια δείγματα χωρίς επεξεργασία. Αυτή με το δέντρο, που λες, την βλέπω σε 100% την ορίτζιναλ και είναι εστιασμένη ΜΟΝΟ η πρασινάδα. Οπότε είτε έχει κάνει πολύ καλό bokeh, είτε έχει αποτύχει εντελώς. Στην επεξεργασία έχω ρίξει αρκετό blur-ambience-unsharpening... Εδώ η ορίτζιναλ: Original_tree by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ντρέπεσαι για το S8? ;-) Σημερα το τερας θα βγει απο τη κρυψωνα του. Για να δουμε τι φωτογραφικα ψαρια θα πιασουμε :). Θα το βαλω κατευθειαν στα βραδινα. Σε πρωινες συνθηκες δεν βλεπω να αλλαζει κατι με το S7 edge. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μιλάνε για διαφορετικό αλγόριθμο όπου τραβάει 3 φωτογραφίες σε 1 εν ολίγοις Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Για το HDR+ λες ska? Ναι το HDR σαν γενικη ιδεα αυτο κανει. Παιρνει τρεις φωτο (υπερεκτεθειμενη, υπεκτεθριμενη, και κανονικη) και τις συνδιαζει για ισορροπημενα shadows και highlights. Απλα σε αλλες συσκευες μου ηταν αστραπιαιο και σε ελαχιστα κινουμενα θεματα δεν τα εβγαζε κουνημενα. Το HDR+ παλι ειναι πιο "βαθυ" αλγοριθμικα. Συνδιαζει περισσοτερες φωτο, ή εστω κομματια της φωτο... Aptaliko βραδινες αλλα και με συγκριτικο ε; Μη μας αφησεις ετσι... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Θέλουμε και ημερήσιο γιατί και εκεί μπορεί να δούμε εκπλήξεις, πχ καλύτερη λεπτομέρεια ή λιγότερο κορεσμενα χρώματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 S7 edge 2016-06-14_07-50-43 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 P10 plus 2017-05-06_05-33-32 by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Aptaliko-skatzivas :lol::lol: Moto X Style - Google Camera & Snapseed: Πως και προτιμας τη google camera? Βλεπεις διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μιλάω για το S8. Διάβασα ότι τραβάει 3 φωτογραφίες και κρατάει την καλύτερη και από τις άλλες δύο εμπλουτίζει τα δύσκολα σημεία ας πούμε.κατι σαν HDR+. Θα μας πει ο aptaliko Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) *---Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα---* :D Παιδιά τα public κάνουν διαγωνισμό φωτογραφίας. Και από κινητό και από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κοιτάξει να στείλει αν θέλει. Υπάρχουν σχετικά posts στην σελίδα των public στο Facebook Edited May 6, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Θέλουμε και ημερήσιο γιατί και εκεί μπορεί να δούμε εκπλήξεις, πχ καλύτερη λεπτομέρεια ή λιγότερο κορεσμενα χρώματα. Σωστός. Εντωμεταξύ εγώ είχα μπερδέψει τα θέματα πριν. Στους διαξιφισμούς πάει το συγκριτικό, όχι εδώ ;) S7 edge ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ. ΕΣ-Ο-ΧΤΩ. ΕΣ-Ο-ΧΤΩ. P10 plus Πολύ ωραία1 Απολαυστικότατο bokeh ;) Θα θελα να δω και λέλουδα και κανα βραδινό τοπίο από το P10, να την πω την αλήθεια μου. Πως και προτιμας τη google camera? Βλεπεις διαφορα; Το πήρα μεταχειρισμένο με custom rom (σε 7.0.1 παρακαλώ) και για να το κάνω stock 6.0.1 έπρεπε να περάσω custom rom αντίστοιχης ή προγενέστερης έκδοσης. Αποφάσισα λοιπόν να κρατήσω την custom rom και να την αναβαθμίσω και σε 7.1.1 μάλιστα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η μαμά εφαρμογή Moto Camera δεν υποστηρίζει δυο λειτουργίες που έχει σε stock rom, μια εκ των οποίων είναι το "manual mode". Κοινώς ούτε slider για manual focus δεν έχει... Οπότε ξεχνάμε τη Moto Camera. Τώρα, από 'κει και πέρα, η Camera.app της AICP rom είναι λίγο τραγική στο άνοιξε-κλείσε HDR (είναι ΔΥΟ κινήσεις αντί για μια, wtf) και βρήκα ευκαιρία να ψαχτώ λίγο με τις κάμερες και τι υποστηρίζουν σε non-stock φάσεις. Ως τώρα χρησιμοποιώ την FreeDCam με χάλι interface αλλά το πιο πλήρες manual (ISO, shutter speed, manual focus όλα με sliders), και την Google Camera λόγω HDR. Ίσως ειναι και ιδέα μου, αλλά νομίζω τα πάει καλύτερα γενικά. Θα δοκιμάσω σε ένα τριποδάκι να τραβήξω με δυο-τρεις εφαρμογές να δω τι παίζει ακριβώς. To-do: να περάσω την πειραγμένη Moto Camera από XDA να δω τι ψάρια πιάνει. Μιλάω για το S8. Διάβασα ότι τραβάει 3 φωτογραφίες και κρατάει την καλύτερη και από τις άλλες δύο εμπλουτίζει τα δύσκολα σημεία ας πούμε.κατι σαν HDR+. Θα μας πει ο aptaliko Ε αυτό δεν κάνει και το HDR το παραδοσιακό το εγχώριο; :lol: *---Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα---* :D Παιδιά τα public κάνουν διαγωνισμό φωτογραφίας. Και από κινητό και από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κοιτάξει να στείλει αν θέλει. Υπάρχουν σχετικά posts στην σελίδα των public στο Facebook Ισχύει, το είδα στο newsletter αλλά δεν το κοίταξα απ' το πρωί... Πάω να το τσεκάρω... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το σεντονάκι μου: Moto X Style - Google Camera & Snapseed: Marina by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Bluez by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pinkie by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Look up by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr In line by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Burnt by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ρε παίδες όταν ανεβάζετε τις φωτογραφίες στο Flickr, πως τις ανεβάζετε εδώ στο forum και φαίνεται έτσι με προεπισκόπηση; εγώ π.χ κάνω copy link και απλά στο ποστ μου φαίνεται ένα λινκ τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Πρέπει να το κάνεις από υπολογιστή και να κάνεις αντιγραφή/επικόλληση το BBCode Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Εγώ πάντως το κάνω μέσω mtalk (το αντίστοιχο του tapatalk στα windows) στο κινητό, αφού κάνω αντιγραφή του bbcode και επικόλληση στο μνμ που γράφω. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Πρέπει να το κάνεις από υπολογιστή και να κάνεις αντιγραφή/επικόλληση το BBCode Εγώ πάντως το κάνω μέσω mtalk (το αντίστοιχο του tapatalk στα windows) στο κινητό, αφού κάνω αντιγραφή του bbcode και επικόλληση στο μνμ που γράφω. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Οκ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 lg g4 Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Εγώ πάντως το κάνω μέσω mtalk (το αντίστοιχο του tapatalk στα windows) στο κινητό, αφού κάνω αντιγραφή του bbcode και επικόλληση στο μνμ που γράφω. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Υποψην πως το perfect flicker των Wm σου δίνει κατευθείαν bbc code από την εφαρμογή του, χωρίς να ανοίγεις browser! (τα ευχαριστώ στον montoya_42) Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 sony x compact Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Με ψήνει απίστευτα το επόμενο μου κινητό να μην είναι ούτε το S8 ούτε το G6, αλλά κανένα Sony :P bill_thes, βάλε και άλλα δείγματα! Please? :baby: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts