nfeel Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) @aptaliko μας κόλλησες B&W ρε δικέ μου.. 2017-02-14_02-09-18 by No Feels, on Flickr Edited February 14, 2017 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 @aptaliko μας κόλλησες B&W ρε δικέ μου.. Χαίρομαι :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ξημερομα στη Φολεγανδρο με Amoi n828 και προγραμμα Lenovo camera Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Με θέα τη Σίκινο :) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ρε παιδιά να κάνω μία χαζή ερώτηση; Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που βγαίνει κατευθείαν ασπρόμαυρη, με την φωτογραφία που βγήκε έγχρωμη και μετά έγινε ασπρόμαυρη, τί διαφορά έχουν; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ουσιαστικά καμία. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ρε παιδιά να κάνω μία χαζή ερώτηση; Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που βγαίνει κατευθείαν ασπρόμαυρη, με την φωτογραφία που βγήκε έγχρωμη και μετά έγινε ασπρόμαυρη, τί διαφορά έχουν; Απλά κάποια λιγα κινητά έχουν ασπρόμαυρη καμερα η οποία βγάζει περισσότερη λεπτομέρεια. Πχ. Huawei p9 Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Και νομίζω καδράρεις πιο σωστά όταν βλέπεις live b+w, καθότι φαίνονται καλύτερα τα contrast. Βλέπεις κατευθείαν το πραγματικό βαθύ μαύρο και το φωτεινό λευκό, ενώ στην χρωματισμένη φωτο απλά αρκείσαι στην αίσθηση της αντίθεσης που έχει το μάτι. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Επειδή εχώ διαβάσει παρα πολύ για την φωτογραφία,σε ερασιτεχνικό επίπεδο με entry-level DSLR παλιότερα και έχω μαθει πεντε πραγματα και έχω μία αντίληψη όσο να ναι,θέλω να πω ότι ο aptaliko πρωτίστως έχει μάτι.βλεπει κ καδραρει, το έχει ρε παιδί μου.ειναι φυσικό χάρισμα που οοοοσο και να διαβάζεις και ο,τι εργαλείο να έχεις άμα δεν το χεις κλαφτα. Ότι κινητό και να του δώσεις θα βγάλει υπέροχη φωτογραφία. Εν τω μεταξύ κι εγώ είμαι λάτρης του ασπρόμαυρου γιατί θεωρώ ότι αναδεικνύει το θέμα. Συγχαρητήρια φίλε μου. Αυτά με την ταπεινή μου γνώμη Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Με τα ίδια εφόδια κι εγώ φίλε skatzivas, συμφωνώ και επαυξάνω για τα περί ταλέντου και πρωτίστως φωτογράφου προ φωτογραφικής ;) Ήθελα να πω πως βλέπεις πιο έντονα αν έχεις όντως black and white παρά ένα greyscale πράγμα αν γυρίσεις την κάμερα κατευθείαν σε Live black and white αντί να περιμένεις να κάνεις μετά το edit. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ανάλογα το θέμα. Κάποιες φώτο φαίνονται καλύτερα με χρώμα, ψυχρή η ζεστή παλέτα κ κάποιες φαίνονται καλύτερα σε B&W. Σε αυτή την περίπτωση που πχ βγήκες μια φωτογραφική εξόρμηση, το τράβηγμα με χρώμα και το edit σε δεύτερο χρόνο δουλεύει καλύτερα. Όταν όμως έχεις θέμα που το φαντάζεσαι πιο πριν ότι θα βγει καλύτερο σε B&W, μπορείς να τραβήξεις κατευθείαν από την κάμερα. Το πιρούνι του aptaliko πχ θα φαινόταν λιγότερο καλή με χρώμα. Φώναζε για B&W η συγκεκριμένη. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Επειδή εχώ διαβάσει παρα πολύ για την φωτογραφία,σε ερασιτεχνικό επίπεδο με entry-level DSLR παλιότερα και έχω μαθει πεντε πραγματα και έχω μία αντίληψη όσο να ναι,θέλω να πω ότι ο aptaliko πρωτίστως έχει μάτι.βλεπει κ καδραρει, το έχει ρε παιδί μου.ειναι φυσικό χάρισμα που οοοοσο και να διαβάζεις και ο,τι εργαλείο να έχεις άμα δεν το χεις κλαφτα. Ότι κινητό και να του δώσεις θα βγάλει υπέροχη φωτογραφία. Εν τω μεταξύ κι εγώ είμαι λάτρης του ασπρόμαυρου γιατί θεωρώ ότι αναδεικνύει το θέμα. Συγχαρητήρια φίλε μου. Αυτά με την ταπεινή μου γνώμη Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Μπορώ να πω ότι η φωτογραφία όπως όλα τα πράγματα στον κόσμο είναι κάτι που αναπτύσσεται, διδάσκεται, βελτιώνεται αλλά και όπως και όλα τα πράγματα στον κόσμο πρέπει να το θέλεις, να σου αρέσει και να διαθέτεις χρόνο. Ειδικά στη φωτογραφία πρέπει να σκέφτεσαι αφαιρετικά, να προσπαθείς δηλ. με το μυαλό σου να αφαιρείς πράγματα από το κάδρο σου πηγαίνοντας προς το θέμα σου ή άλλες φορές να προσθέτεις κάτι που θα το υποστηρίζει το θέμα σου οπότε οπισθοχωρείς και βάζεις και άλλα πράγματα στο κάδρο σου. Πρέπει να αλλάζεις γωνίες λήψης, να τολμάς να παίξεις με το φωτισμό και αν κρίνεις να κάψεις ακόμα και μέρη της. Η φωτογραφία πρέπει να βγάζει το συναίσθημα του φωτογράφου, πρέπει να προβληματίζει το θεατή ή ακόμα να τον βάζει μέσα στη φωτογραφία. Η φωτογραφία θέλει πειραματισμό και παιχνίδι αλλά θέλει και κριτική, σχόλια και κουβεντούλα, εδώ μέσα πολλά παιδιά έχουν αναδείξει αρκετές αρετές και έχουν βγάλει ωραίες φωτογραφίες. Ευχαριστώ και πάλι ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Απτάλικος χρησιμοποιείς έξτρα φακούς στο κινητό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Απτάλικος χρησιμοποιείς έξτρα φακούς στο κινητό; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι, ούτε τρίποδο ούτε επεξεργασία στον H/Y γιατί βαριέμαι , εδώ στη DSLR έχω πάρει και τρίποδο και μονόποδο της Manfrotto αλλά έτσι κάθονται στο σακιδιάκι τους :lol:. Αυτό που σκέφτομαι να πάρω είναι ένα gimbal της DJI το osmo mobile για να καλυτερέψω τα βίντεο που τραβάω το μικρό. Γενικά όσα λιγότερα αξεσουάρ τόσo ποιο απερίσπαστος είσαι με τη φωτογραφία ειδικά σε γρήγορες στιγμές π.χ. street photography. Βέβαια σε περιπτώσεις που θέλεις να βγάλεις τοπία και έχεις αρκετό χρόνο εκεί είναι καλό και οι έξτρα φακοί αλλά και φίλτρα ND. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μερα που είναι μου έδωσαν μονοι τους το θέμα. Argos & Maya 20170214_171826-01 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Λίγο street... geisha_kyoto by Pas Mal, on Flickr Athens Walk by Pas Mal, on Flickr Edited February 15, 2017 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 S7 edge σε B/W από το τηλέφωνο 2016-03-21_08-29-12 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Αταρι η 2 είναι εξαιρετική όπως και του Βασίλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 @ Atari, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό φίλε! πολύ καλές και οι 2! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 S7 edge σε B/W από το τηλέφωνο 2016-03-21_08-29-12 by V M, on Flickr WTF am I looking at???? Dude respect Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλημέρα σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Αταρι η 2 είναι εξαιρετική @ Atari, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό φίλε! πολύ καλές και οι 2! Σας ευχαριστω πολυ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 WTF am I looking at???? Dude respect Ευχαριστώ φίλε ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 oneplusX μηχανοτσαρκα στο νησι. Φωτος με CamerazoomFX B (10) by GEORGE GEORGIOU B (1) by GEORGE GEORGIOU B (2) by GEORGE GEORGIOU A (2) by GEORGE GEORGIOU, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σήμερα, παραλία Θεσσαλονίκης, πειραγμένη με snapseed. IMG_20170215_180118-01 by johnystef, on Flickr Την παρακάτω την βάζω όχι γιατί είναι "όμορφη", αλλά επειδή αυτό που φαίνεται πίσω από το Peugeot να με κοιτάζει είναι ένα ...γεράκι που είναι πάνω από την λεία του, ένα περιστέρι δηλαδή και όλα αυτά σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης!!! IMG_20170215_214556 by johnystef, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts