nik_the_greek Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Πραγματικά αν είναι να το πάρεις 90 καλύτερα κοίτα για redmi 4a ή με κανα 10-20ρικο παραπάνω το 4X σε αγγελίες Μια χαρά αξιοπρεπέστατη συσκευή είναι αλλά όχι για 90ευρώ όταν στα ίδια λεφτά βρίσκεις τα 2 που ανέφερα. Δεν διαφωνώ για τα Xiaomi και είναι πράγματι καλή η πρότασή σου αλλά στην παρούσα φάση τα 90 ευρώ είναι ουσιαστικά x2 άρα 180 ευρώ γιατί (δεν το ανέφερα εξαρχής) ενδιαφέρομαι για 2 συσκευές προς αγορά ( χαζοθείος γαρ:D ) και ουσιαστικά ήδη έχω κάνει υπέρβαση... :rolleyes: Οπότε υποχρεωτικά θα κινηθώ για 2 καινούριες συσκευές ως δώρα και με αυτό το budget. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Δεν διαφωνώ για τα Xiaomi και είναι πράγματι καλή η πρότασή σου αλλά στην παρούσα φάση τα 90 ευρώ είναι ουσιαστικά x2 άρα 180 ευρώ γιατί (δεν το ανέφερα εξαρχής) ενδιαφέρομαι για 2 συσκευές προς αγορά ( χαζοθείος γαρ:D ) και ουσιαστικά ήδη έχω κάνει υπέρβαση... :rolleyes: Οπότε υποχρεωτικά θα κινηθώ για 2 καινούριες συσκευές ως δώρα και με αυτό το budget. :) Άν κοίταζες και την αγορά της Κίνας, σε αυτά τα λεφτά (90 ευρώ), και εγώ το redmi 4A θα σου πρότεινα. Από Ελλάδα δύσκολα να βρείς κάτι καλύτερο με τα χαρακτηριστικά αυτά (2gb ram και 16gb rom). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_the_greek Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Άν κοίταζες και την αγορά της Κίνας, σε αυτά τα λεφτά (90 ευρώ), και εγώ το redmi 4A θα σου πρότεινα. Από Ελλάδα δύσκολα να βρείς κάτι καλύτερο με τα χαρακτηριστικά αυτά (2gb ram και 16gb rom). Σίγουρα η αγορά της Κίνας έχει πολύ μεγάλυτερο φάσμα συσκευών και προφανώς πολύ πιο ενδιαφέρουσων με σχετικό ψάξιμο αλλά όπως προείπα δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και δεν το έχω...Γι' αυτό και έχω στραφεί στην εγχώρια αγορά παρά τα προφανή μειονεκτήματα... Σε κάθε περίπτωση Σας ευχαριστώ αμφότερους για τη βοήθεια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Άν κοίταζες και την αγορά της Κίνας, σε αυτά τα λεφτά (90 ευρώ), και εγώ το redmi 4A θα σου πρότεινα. Από Ελλάδα δύσκολα να βρείς κάτι καλύτερο με τα χαρακτηριστικά αυτά (2gb ram και 16gb rom). Στην ουσια βρισκεις κατι Turbo X και κατι κινητα τις Vodafone τα οποια ειναι για κλωτσιες. Το αναφερω απλα προς αποφυγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_the_greek Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Στην ουσια βρισκεις κατι Turbo X και κατι κινητα τις Vodafone τα οποια ειναι για κλωτσιες. Το αναφερω απλα προς αποφυγη Τα συγκεκριμένα κινητά δεν υπάρχουν καν στη σκέψη μου.Αν κάποια στιγμή βελτιωθούν εντυπωσιακά τα χαρακτηριστικά και η αξιοπιστία τους και τιμολογηθούν πιο ορθολογικά για τον καταναλωτή τότε ίσως αποκτήσουν μεγαλύτερο - και σαφώς περισσότερο μέρος του συνειδητοποιημένου - κοινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Δεν διαφωνώ για τα Xiaomi και είναι πράγματι καλή η πρότασή σου αλλά στην παρούσα φάση τα 90 ευρώ είναι ουσιαστικά x2 άρα 180 ευρώ γιατί (δεν το ανέφερα εξαρχής) ενδιαφέρομαι για 2 συσκευές προς αγορά ( χαζοθείος γαρ:D ) και ουσιαστικά ήδη έχω κάνει υπέρβαση... :rolleyes: Οπότε υποχρεωτικά θα κινηθώ για 2 καινούριες συσκευές ως δώρα και με αυτό το budget. :) Καταλαβαίνω σε λίγες ημέρες θα πρέπει κι εγώ να μπω ακριβώς στη διαδικασία που είσαι, προσωπικά θα κοιτούσα και τις αγγελίες στο διπλανό site όμως. Πολλές φορές βρίσκεις σφραγισμένες συσκευές σε καλύτερη τιμή απ'το skroutz άρα μπορεί να πέσεις μέσα στο budget σου. Όσο για τη συσκευή του νήματος που βρισκόμαστε, είναι μια χαρά τίμια πρόταση που παρά τα πάνδηνα που χει περάσει εξακολουθεί και δουλεύει μια χαρά μετά από σχεδόν 10 μήνες. Δες και το λίγο πιο καινούργιο της εταιρείας Ulefone S8 στα ίδια λεφτά απ'το skroutz αλλά σε 5.5 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Οπότε από Ελλάδα και αυστηρά μέχρι 90 ή θα ρίξεις τις απαιτήσεις σε χαρακτηριστικά για να πας σε επώνυμο κινητό ή θα πας σε λύση κινέζικου στυλ και τιμής Ulefone. Δεν κατηγορώ την εταιρία. Αντίθετα για τα λεφτά τους, η Ulefone και η oukitel, βγάζουν τίμια κινητά. Τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου κινητού τα έχω αναφέρει οπότε η απόφαση είναι δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_the_greek Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καταλαβαίνω σε λίγες ημέρες θα πρέπει κι εγώ να μπω ακριβώς στη διαδικασία που είσαι, προσωπικά θα κοιτούσα και τις αγγελίες στο διπλανό site όμως. Πολλές φορές βρίσκεις σφραγισμένες συσκευές σε καλύτερη τιμή απ'το skroutz άρα μπορεί να πέσεις μέσα στο budget σου. Όσο για τη συσκευή του νήματος που βρισκόμαστε, είναι μια χαρά τίμια πρόταση που παρά τα πάνδηνα που χει περάσει εξακολουθεί και δουλεύει μια χαρά μετά από σχεδόν 10 μήνες. Δες και το λίγο πιο καινούργιο της εταιρείας Ulefone S8 στα ίδια λεφτά απ'το skroutz αλλά σε 5.5 ίντσες. Στην έρευνά μου το είχα δει ως συσκευή αλλά το 3g του αντί 4g το κατέστησε εκτός λίστας με συνοπτικές διαδικασίες. Έχω μερικές μέρες ακόμη διαθέσιμες μέχρι να πάρω την οριστική απόφαση οπότε μέχρι τότε θα είμαι σε επιφυλακή είτε για κάποια συμφέρουσα προσφορά είτε για κάποια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση. Και πάλι,σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Για μένα πάντως προσπάθησε να πάρεις απ'εξω με τριγωνική αποστολή ή από δώσε 10 ευρώπουλα παραπάνω για το 4Α αλλά εσύ ξέρεις. Ελπίζω να πετύχεις καμιά προσφορά στην Ελλάδα τώρα ( χλωμό αλλά ποτέ δε ξέρεις ) . Σαν σύνολο απλά να σου μείνει ότι καλό το u008 pro, τιμιότατο αλλά εγώ το κρίνω με βάση του τι πέρνεις σε αυτά τα λεφτά γενικά κι όχι μόνο στην Ελλάδα ή όπωσδηποτε 90ευρώ. Xίλιες φορές αυτό παρα κανα σαπάκι turbo x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts