RAVER Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Φίλος αγόρασε το Aspire One D150X και από την πρώτη στιγμή πρόσεξε έναν ήχο στα αριστερά. Δεν είχα εμπειρία να καταλάβω αν είναι κάτι φυσιολογικό, απλά όταν το γέρνει 20-30 μοίρες στο πλάι ο ήχος δυναμώνει λίγο και μοιάζει με ανεμιστηράκι που "χοροπηδάει". Έχει προσέξει κανείς κάτι παρόμοιο; Μήπως είναι φυσιολογικό ή κάτι δεν πάει καλά; φυσιολογικο δεν ειναι..κατι δεν παει καλα..:confused: ας δοκιμασει ο φιλος με κλειστο το λαπτοπ να το κουνησει δυνατα να δει αν οντως κατι δεν παει καλα.πολυ παραξενο μου φαινεται :wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 φυσιολογικο δεν ειναι..κατι δεν παει καλα..:confused: ας δοκιμασει ο φιλος με κλειστο το λαπτοπ να το κουνησει δυνατα να δει αν οντως κατι δεν παει καλα.πολυ παραξενο μου φαινεται :wacko: Δεν ακούγεται κάτι, με είπε κιόλας ότι πλέον ακούγεται ελάχιστα, πιθανώς κάποιο ανεμιστηράκι "έστρωνε"??? who knows, ελπίζω να μην χρειαστεί το διαστημικής απόδοσης service της φίρμας. Thanks... Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 15.4 σε ιντσες οθονη πιστευω οτι ειναι το καλυτερο για λαπτοπ! παραπανω χανεις το νοημα της φορητοτητας. τωρα για τους υπολογιστες που αναφερεις προτεινω τον 1ο! Γιατι δεν :blink: και σε Toshiba που ειναι αξιολογοι υπολογιστες!! toshiba + hp. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω: 1)Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540-G03 C2D 2.4GHz/4096 MB/15.4''/320GB (Το μέγιστο που μπορώ να φτάσω σε χρήματα) 669.00 € Η' Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540-G04 606.90 € 2)LENOVO R61 8919WB5 DC 2.13GHz 583.10 € 3)HP Presario CQ70-240EV 612.01 € 4)DELL INSPIRON 15 4200, 3G, 320 549.00 € Πιο είναι το καλύτερο απο αυτά??? Νομίζω οτι δεν πρέπει να μείνω μόνο στην 17" οθόνη και η 15,4" μου φαίνεται καλή.::worry:Δεν ξέρω τι να διαλέξω. Καλά είναι δυνατόν να μην προτείνει κανείς την DELL που είναι Η κορυφαία εταιρεία φορητών και έχει και πολύ καλό service. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Καλά είναι δυνατόν να μην προτείνει κανείς την DELL που είναι Η κορυφαία εταιρεία φορητών και έχει και πολύ καλό service. μην χάνεις το χρόνο σου. οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι κολλημένοι. δεν θέλουν ούτε lenovo ούτε dell. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Να σου πω, πιο σκυλί laptop από ένα IBM R40 που είχα δεν νομίζω να υπάρχει. Κάθε μέρα όμως το έβλεπα και κάθε μέρα έλεγα πόσο άσχημο είναι. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 μην χάνεις το χρόνο σου. οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι κολλημένοι. δεν θέλουν ούτε lenovo ούτε dell. Δηλαδή,επειδή κάποιος δε συμφωνεί με την άποψή σου περί Dell και Lenovo είναι κολλημένος; :confused: Λογικό είναι όταν αγοράσεις μια μάρκα και μείνεις ευχαριστημένος να μην την αλλάξεις,εκτός κι αν δε σου παρέχει αυτό που θες,οποτε το αναζητάς αλλού!Είτε η μάρκα είναι ΗΡ,είτε Acer,είτε Sony,είτε Dell κλπ,κλπ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δηλαδή,επειδή κάποιος δε συμφωνεί με την άποψή σου περί Dell και Lenovo είναι κολλημένος; :confused: Λογικό είναι όταν αγοράσεις μια μάρκα και μείνεις ευχαριστημένος να μην την αλλάξεις,εκτός κι αν δε σου παρέχει αυτό που θες,οποτε το αναζητάς αλλού!Είτε η μάρκα είναι ΗΡ,είτε Acer,είτε Sony,είτε Dell κλπ,κλπ! Εγώ θα έλεγα ότι λογικό είναι αυτό που λες, ΑΛΛΑ, αντικειμενικά υπάρχουν εταιρείες που υπερέχουν, άσχετα από το αν είσαι ευχαριστημένος με το δικό σου μηχάνημα ή όχι. Ένα ΚΙΑ κάνει την δουλειά του και δεν βγάζει προβλήματα... ΔΕΝ είναι όμως Lexus! Πίστεψέ με, πολύ ευχαρίστως θα άλλαζα τον Toshiba που έχω (παρότι δεν έχω πρόβλημα) με έναν DELL η ΙΒΜ! Είναι απλά η αλήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 νέα σειρά probook από την hp. σε 14, 15.4 και 17άρες οθόνες. απίστευτα keys και φωτισμός. όλα με γύρω στα 600ε. (αμερική πάντα) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 πηρα ενα acer laptop και τρωει τρελα κολληματα. θελω να ρωτησω αν κανω format και περασω τα ελληνικα vista(εχει μεσα τα αγγλικα) χανω την εγγυηση? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 στην Hp δεν την χανεις στην acer ..τα κολληματα ομως πιθανον να οφειλονται σε καποιο προβλημα του hardware. .. My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 εχω βρει ενα qosmio toshiba σε καλη τιμη απο εξω αλλα ειναι refurbished.. σε περιπτωση που παθει κατι η ideal στο φτιαχνει ? My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 αν έχει εγγύηση τότε το φτιάχνει αλλιώς όχι. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 κατι αλλο να ρωτησω 1)μπορω να χωρισω τον σκληρο σε 2 partition? εχω τα vista premium EN 2)Εχω ακουσει οτι υπαρχει προγραμματακι που εγκαταστει μονο γλωσσα και μπορω να βαλω ελληνικα,ξερετε κατι για αυτο? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 κατι αλλο να ρωτησω 1)μπορω να χωρισω τον σκληρο σε 2 partition? εχω τα vista premium EN 2)Εχω ακουσει οτι υπαρχει προγραμματακι που εγκαταστει μονο γλωσσα και μπορω να βαλω ελληνικα,ξερετε κατι για αυτο? 1) Acronis Disk Director Suite 2) Εννοεις na kανεις ελληνικα τα windows;; αν ναι τοτε δεν ξερω για προγραμμα αλλα για σιντι με language pack [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 gia language pack αλλα να εχει ελληνικα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Απο τα παρακάτω 2 Netbook τι θα προτεινατε? (Χρηση μονο για Internet σε ταξιδια και αναπαραγωγη μουσικης) - Acer Aspire One D150X (337 ευρω) - LG X110 (365 ευρω) Kαι τα 2 σε εκδοσεις με 6 cell μπαταρίας... Αρχικα σκεφτομουν για το Acer ,αλλα με φοβιζει η αντιπροσωπεία της και πως δεν το αλλαζει αν βγει προβλημα σε καμια περιπτωση - μονο επισκευάζει..- Θα προτείνατε καποιο αλλο στα ιδια χρηματα περιπου? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Απο τα παρακάτω 2 Netbook τι θα προτεινατε? (Χρηση μονο για Internet σε ταξιδια και αναπαραγωγη μουσικης) - Acer Aspire One D150X (337 ευρω) - LG X110 (365 ευρω) Kαι τα 2 σε εκδοσεις με 6 cell μπαταρίας... Αρχικα σκεφτομουν για το Acer ,αλλα με φοβιζει η αντιπροσωπεία της και πως δεν το αλλαζει αν βγει προβλημα σε καμια περιπτωση - μονο επισκευάζει..- Θα προτείνατε καποιο αλλο στα ιδια χρηματα περιπου? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! MSI wind u100,,,αξιοπιστο, φοβερη αποδοση καθως γινεται overclock στα 2 ghz με 2 κουμπια και ..και ...και:D Επειδη τυχαινει να εχω το u100 αλλα και το lg x110(το εχω παρει για δωρο αλλα το λειτουργω και γω:p ) αναμεσα στα 2 αυτα ειναι σαφως ανωτερο το u100,,και στην ποιοτητα απεικονισης ειναι καλυτερο απο το lg,,,το acer δε θα το προτιμουσα επειδη δεν εχει αξιοπιστο σερβις...την εχω πατησει με ενα αλλο λαπτοπ [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Απο τα παρακάτω 2 Netbook τι θα προτεινατε? (Χρηση μονο για Internet σε ταξιδια και αναπαραγωγη μουσικης) - Acer Aspire One D150X (337 ευρω) - LG X110 (365 ευρω) Kαι τα 2 σε εκδοσεις με 6 cell μπαταρίας... Αρχικα σκεφτομουν για το Acer ,αλλα με φοβιζει η αντιπροσωπεία της και πως δεν το αλλαζει αν βγει προβλημα σε καμια περιπτωση - μονο επισκευάζει..- Θα προτείνατε καποιο αλλο στα ιδια χρηματα περιπου? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! Εγώ θα σου πω για το LG που το έχω και εγώ: Εϊναι καλό μηχάνημα, γενικά επειδή έχω δουλέψει (λόγω εργασίας) και μερικά ακόμα όπως το msi και το Acer (εννιάρι όμως εκείνο)...θεωρώ απλά ως πιο αναβαθμήσιμο το msi. Έχει συζητήθεί σε άλλο φόρουμ για το ότι τα lg (αν τα πάρεις απο την ελληνική αγορά? ), τουλάχιστον αν όχι όλα - σίγουρα κάποια - δεν πέρνουν 2gb ram. Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσεις απο εκεί που θα το πάρεις και σίγουρα με s/n να ρωτήσεις και την επίσημη αντιπροσωπεία. Αν και για την δουλειά που σίγουρα το θέλεις, δεν νομίζω να χρειαστεί να βάλεις 2gb ram, τι στο καλό θα κάνεις, photoshop στις 10 ίντσες; Αμφιβάλω. Πάντως έχει 160gb σκληρό, νομίζω μεγαλύτερο απο όλα τα άλλα και το μόνο που με χάλασε ήταν η απουσία bluetooth. Εγώ το πήρα με 3 κελιών μπαταρία, οπότε καταλαβαίνεις ότι σίγουρο ατού η μεγαλύτερη. Εσύ αποφασίζεις. υ.γ Για το service, έχω ακούσει και διαβάσει καλά λόγια. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 παιδια τι λεει αυτο?http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=400&manufacturers_id=173&products_id=13873 Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 παιδια τι λεει αυτο?http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=400&manufacturers_id=173&products_id=13873 Καλο σαν εταιρια το λενοβο αλλα 374ευρω με 512 ραμ και χωρις μπλε δοντι;; πολλα ειναι...με τα ιδια χρηματα παιρνεις σιγουρα κατι καλυτερο [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 445 με φπα. πολλά είναι. καλύτερα να το βρεις στο νετ. το play είναι σχετικά ακριβό. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Συγνωμη αλλα αυτο το netbook μονο netbook δεν ειναι.... Αμα θες σε τοσα λευτα κοιτα το hp compaq το οποιο ειναι πολυ λεπτο και εχει 1gb ram. Αλλα ακομα καλυτερα MSi U100 2GB Ram 160Gb Hard.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Συγνωμη αλλα αυτο το netbook μονο netbook δεν ειναι.... Αμα θες σε τοσα λευτα κοιτα το hp compaq το οποιο ειναι πολυ λεπτο και εχει 1gb ram. Αλλα ακομα καλυτερα MSi U100 2GB Ram 160Gb Hard.... αυτο εχω και γω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,,overclock στα 2ghz και δεν συμμαζευεται:shifty: [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Και εγω αυτο εχω...και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος....Εγω σου προτεινω να το παρεις ταξιδιωτη...ειναι πολυ καλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts