Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα οχι μονο δεν καταλαβα αλλα μπερδευτικα, εμενα μου ειπαν 319 ευρω και οταν ρωτησα αν καλυπτει και ατυχηματα η απαντηση ηταν "ΟΧΙ"!!!

Όπως μπορείς να δείς από το link που σου δώθηκε παραπάνω, τη βρίσκεις στα €149 στην Ελλάδα.

δυστηχως για μενα θα αναγκαστω να ξαναπαω παλι στην hp το 9144 μου.κολαει σε απιθανες στιγμες υπποθετω ειναι προβλημα δισκου!

2η φορα το συγκεκριμενο μηχανημα παει για service!α ρε hp...

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Μήπως είναι πρόβλημα θερμοκρασίας; Αν και φαντάζομαι οτι θα έκλεινε αλλα ποτέ δεν ξέρεις!! Μια φορά έχω πάει στο service της Hp και μου φάνηκε πολυ καλο!!

πήγαινε στο error log και δες αν εμφανίζεται το error: disk την ώρα που κολλάει.

αν ναι πρέπει να αλλάξεις δίσκο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

καλησπερα παιδες. τελικα αγορασαμε το sony vaio fz21m. αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι δεν εχει μεσα dvd με τα vista αλλα πρεπει να τα κανεις recovery σε δικο σου dvd. παω λοιπον συμφωνα με το εγχειριδιο στο VAIO recovery center κια μου πεταει το μηνυμα: failed to create empty document. τωρα πως θα κανω εγω recovery???

υποψιν, ειμαι νεος με τα vista...

Επειδη σκεφτομαι να παρω αυτο το μοντελο, μπορεις να μου πεις αν εχει καποιο αδυνατο σημειο που θα πρεπει να προσεξω? αληθεια ο δισκος ειναι στις 5400 στροφες? και η καρτα ειναι καλη για κανενα παιχνιδι?

Αυτο που με προβληματιζει ειναι αυτο-->2 MB Cache!!!

Προς το παρόν όλα άψογα.

τα vista του δίνουν βαθμολογίες από 4,6 - 4,8

Η κάρτα γραφικών είναι το δυνατό σημείο.Γενικά το pc πάει σφαίρα,δεν ζεσταίνεται

Ο δίσκος είναι στις 5400 στροφές οπότε η κατάσταση είναι σχετικά καλή.

:)

Προς το παρόν όλα άψογα.

τα vista του δίνουν βαθμολογίες από 4,6 - 4,8

Η κάρτα γραφικών είναι το δυνατό σημείο.Γενικά το pc πάει σφαίρα,δεν ζεσταίνεται

Ο δίσκος είναι στις 5400 στροφές οπότε η κατάσταση είναι σχετικά καλή.

:)

αυτά είναι άριστα σκορ για φορητό.

Alex = the best!

καλησπερα παιδες. τελικα αγορασαμε το sony vaio fz21m. αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι δεν εχει μεσα dvd με τα vista αλλα πρεπει να τα κανεις recovery σε δικο σου dvd. παω λοιπον συμφωνα με το εγχειριδιο στο VAIO recovery center κια μου πεταει το μηνυμα: failed to create empty document. τωρα πως θα κανω εγω recovery???

υποψιν, ειμαι νεος με τα vista...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς λίγα πράγματα για το FZ21M επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω

Ψάχνω ένα πρόγραμμα για το laptop που μετράει σε real time την κατανάλωση μπαταρίας (mA). Κάτι αντίστοιχο του acbpowermeter για τα ppc. Ξέρετε κάποιο ?
y4

Καλησπερα ειμαι στη φαση αναζητησης laptop ειχα καταληξει στον pavilion 9542 ο οποιος με καλυπτε αρκετα βλεπω ομως πως δεν υπαρχει πια και απο οτι ακουω δεν θα ξαναβγει τα χρηματα τα οποια διαθετω ειναι γυρω στα 1200 ευρω και ζηταω οτι καλυτερο μπορω να εχω!δεν εχω προβλημα αν θα ειναι 15αρα η 17αρα η οθονη ετσι και αλιως δεν θα βγαινει συχνα απο το σπιτι!Επισης να πω πως σημερα καπου πηρε το ματι μου εναν fujitsu siemens amilo xi2428mlr με πολυ καλα χαρακτηριστικα και 3 χρονια εγγυηση ποια η γνωμη σας;ολες οι προτασεις ειναι δεκτες!ευχαριστω εκ των προτερων!

Σκέφτομαι σε κανά μήνα να αγοράσω laptop.

Θέλω να διαθέσω μέχρι 1.200 ευρώ

Αποκλείονται οι μάρκες :HP, Acer

Τι προτείνετε?

Σκεφτομαι κάτι σε sony vaio

Τι προτείνετε?

Ποιές είναι οι ανάγκες σου;

Ποιά θα είναι η χρήση του μηχανήματος;

Πόσες ίντσες οθόνη να έχει;

Τι προτείνετε?

hp, compaq, lenovo είναι οι πιο τίμιες αγορές.

θα έβαζα και την dell αλλά είναι μανούρα να αγοράσει κάτι γρήγορα εδώ στην ελλάδα.

Alex = the best!

θα έβαζα και την dell αλλά είναι μανούρα να αγοράσει κάτι γρήγορα εδώ στην ελλάδα.
Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό, αλλά τα περισσότερα μοντέλα, σε 10 εργάσιμες το πολύ τα έχεις σπίτι σου. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να τα δεις πριν τα αγοράσεις.

Έτσι κι αλλιώς όμως, ας μας πει πρώτα τι θέλει να κάνει με το μηχάνημα και βλέπουμε.

Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό, αλλά τα περισσότερα μοντέλα, σε 10 εργάσιμες το πολύ τα έχεις σπίτι σου. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να τα δεις πριν τα αγοράσεις.

Έτσι κι αλλιώς όμως, ας μας πει πρώτα τι θέλει να κάνει με το μηχάνημα και βλέπουμε.

Σε πρόσφατη παραγγελία μου είπαν ότι θα έκαναν 22 εργάσιμες. Τελικά το είχα σε δύο εβδομάδες προς μεγάλη μου έκπληξη (γιατί την προηγούμενη φορά είχαν κάνει ακριβώς ένα μήνα) και ικανοποίηση.

Ωστόσο σ' αυτό που λέει ο Alex δεν έχει άδικο. Ένα π.χ. HP ή Toshiba μπορείς να μπεις σε ένα κατάστημα και να το πάρεις επί τόπου, η DELL θέλει υπομονή.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

ορίστε?

όλα τα μοντέλα hp, compaq, lenovo,i bm σε μία μέρα είναι σπίτι σου ακόμα και από το πιο "καημένο" eshop.

αυτή είναι η διαφορά!

Alex = the best!

Θέλω ενα μικρό λάπτοπ για να το εχω στην τσάντα εργασίας (ξέρετε ,εως 2 κιλά, 12",κλπ.). Εχω βρεί αυτό http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=18121 ,το έχω δει ,αλλά δεν ξέρω καθόλου την εταιρεία απο άποψη σέρβις. Χρόνια τώρα με ΗΡ είμαι πολυ ευχαριστημένος. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα χρήματα γιατί πρίν δύο μήνες αγόρασα το ΗΡ dv6543. Όπως είπα δεν θέλω κάτι σπέσιαλ ,απλά ενα ελαφρύ ,φτηνό, φορητό, για παρουσίαση ασφαλ. προϊόντων.

Θέλω ενα μικρό λάπτοπ για να το εχω στην τσάντα εργασίας (ξέρετε ,εως 2 κιλά, 12",κλπ.). Εχω βρεί αυτό http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=18121 ,το έχω δει ,αλλά δεν ξέρω καθόλου την εταιρεία απο άποψη σέρβις. Χρόνια τώρα με ΗΡ είμαι πολυ ευχαριστημένος. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα χρήματα γιατί πρίν δύο μήνες αγόρασα το ΗΡ dv6543. Όπως είπα δεν θέλω κάτι σπέσιαλ ,απλά ενα ελαφρύ ,φτηνό, φορητό, για παρουσίαση ασφαλ. προϊόντων.

giati dn koitas auton http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.909145 ego auton pira kai eimai polu euxaristimenos..mporei na min einai poiotitas vaio alla dn einai kai timis vaio...tin douleia sou tin kaneis anetotata me auton...apla rikse tou mia matia

υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...