Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

egw exw ton dv9093eu katapliktikos kai me thira hdmi alla me problimatizei to 7600 256mb to colin mcray dirt sto full ta grafika kolaei se kanena allo paixnidi den eixa provlima.apo tote pou ebala ta vista den leitourgoun ta koumpia afis kai i webcam.i karta grafikwn allazei xerei kaneis

tha protimousa na eixa to dv9096 alla den kikloforei ellada

φίλε εχω τον dv9542ev με την 8600 και οπως είπε ο nikoskat στα φουλ μασάει, ικανοποιιτικότατα το παίζει 800χ600 όλα φουλ εκτός απο particle, shadows reflection που τα έχω medium, είμαι πολύ ψείρας.

Για τα κουμπακια αφής, πήγαινε hp.com βρες το μοντέλο σου και κατεβασε απο τους XP drivers, το ΗΡ quicklaunch buttons λεγεται.

Για την webcam κατέβασε το quickplay.

και επιτέλους έβαλες τα βίστα χωρίς να ψάξεις πρώτα drivers?

και ειδικά απο μια τόσο καλή υποστήριξη όπως της HP?

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βγάλε το αυτό. βάλε τον να μην κλείνει από τα power settings.

Ναι όμως αυτό δεν μπορεί να μου προκαλέσει κάποια ζημία στο μηχανήμα να κλείνει απότομα;

Παιδια γεια σας. Σκεφτομαι να αγορασω ενα φορητο αλλα δεν εχω καθολου χρονο για να ψαξω. και δεν εχω ασχοληθει καθολου τοσα χρονια με φορητους γιατι πιστευα οτι ηταν τσαμπα λεφτα.(επειδη τοτε δεν μπορουσαμε να τους αναβαθμισουμε). ΑΝ ειναι ευκολο οποιος μπορει να μου φτοιαξει μια λιστα με φορητους. Δεν εχω προβλημα με τα χρηματα. ΣΑς ευχαριστω!
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Αν δεν μας πεις τι θέλεις να κάνεις με το μηχάνημα, πως περιμένεις να σε βοηθήσει κάποιος; Επίσης το να σου προτείνουν διάφορα μηχανήματα δεν λέει κάτι. Θα πρέπει να ασχοληθείς κι εσύ ελάχιστα για μια αγορά που α) κοστίζει αρκετά και β) δεν κάνεις συχνά.

Παιδιά θα μπορέσετε να πείται μια γνώμη για τα τέσσερα παρακάτω Sony; (Δεν ενδιαφέρομαι για άλλη μάρκα):

1) http://www.hardshop.gr/shop/item.asp...=7635&catid=83

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905582

3) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905587

4) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905588

Ειδικότερα μπορείται να μου πείται πόσο καλύτερη θα είναι η οθόνη του VGN-FZ11S εξαιτίας της τεχνολογίας διπλής λυχνίας έναντι του VGN-FZ11M;

Και τέλος πόσο καλύτερο θα είναι το CR11-Z/R που έχει κάρτα γραφικών ATI έναντι του CR-11S/W που έχει την απλή κάρτα της Indel.

Θα μου ήταν χρήσιμη και μια σύγκριση της σειράς FZ έναντι της CR.Με ενδιαφέρει πολύ η φορητότητα και η καλή ποιότητα αναπαραγωγής Video και μουσικής. Από παιχνίδια λίγα πράγματα. Έχω ψιλοκαταλήξει στο FZ11S αλλά πείται και εσείς καμιά γνώμη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

φιλε μου εγω εχω εδω και μιεα εβδομαδα τον cr 11z/r κοιτα απο πλεβρας επεξεργαστη και δεν εχω κανενα προβλημα..

αν εκξερεσεις τα vista Που μου κρατησανε γυρο στα 20 γιγα απο τον ηδη μεγαλο σκληρο

και γενικα πιστεβω οτι τα βιστα αδικουν το μηχανημα το οποιο εχει πολυ καλη ddr και νταξυ θα μπορουσε να ειχε καλτερο επεξεργαστη!παντος αν ειναι σωστα αυτα που εχει στο πλαι τα βιστα πηγαινει χαλαρα το μηχανιμα οταν κανω πραγματα που με τον παλιο βαιο κολαγε αμεσως(ανασυγκροτηση και το ad aware kai mozilla και μουσικη και και...)

παιχνιδια δεν εχω παιξει ακομα ...

το cr εχει και καλυτερη καμερα απο το fz 1.3 αντι 640*320..

σκληρο που τρεχει με 5400...

και τωρα παμε στα ωραια καλα παιδια απο ομορφια ποιοτητα κατασκευης και πληκτρολογιο το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απο το fz(ton exo dei se katasthma arketi ora)το οποιο το φοβομουνα αρκετα αλλα τελικα ειναι πολυ γρηγορο στο τροπο που γραφεις..βασηκα εμενα ετσι μου φαινεται..

το χρωμα απο πισω απο την οθονη ειναι απιστευτο και γενικα ο σχεδιασμος...

εχει πιο μικρη οθονη βεβαια αλλα πιστευω οτι τελικα ειναι το καταλληλο μεγεθος απο τον προηγουμενο που ειχα 15.4 που τοσο ειναι και ο fz...

τωρα απο κατω ειανι λιγο σα να ειανι costume o υπολογιστης δηλαδη βλεπεις τσιπακια ελαχιστα βεβαια και τα ψυκτικα σωληνακια αλλα κανει πολυ καλυτερη απαγωγη της θερμοτητας απο πανω πραγματικα δεν νιωθεις ζεστη!!!

λοιπον το video νομιζο το fz εχει κατι παραπανω κατι σαν HD απο ηχο τα γνωστα της σονυ καλος αλλα για σονυ θα μπορουσε πολυ καλυτερα...

η οθονη λεντ ειναι παρα πολυ καλη αυτα τωρα οτι αλλο θες εδω ειμαστε...

βασικα να σου προτεινω κατι οτι αμα δεν τ αδεις παο κοντα μην διαλεξεις αν και αμα τα δεις απο κοντα θα ξεχασεις επιδωσεις και τα λοιπα και 8α πας αμεσως στον cr z/rrrrrrrrrr

ο οποιος ειναι και πιο τετραγωνισμενος θα ελεγα...

:)

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=9038820

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=9038831

Παιδιά τα είδατε αυτά τα δύο?

Το ένα είναι το Sony Vaio SZ4XN/C με 13άρα οθόνη.... Πιστεύω το καλήτερο laptop που υπάρχει στην αγορά.....

και το δεύτερο είναι το πιο μικρό λαπτοπ που υπάρχει στην αγορά..... 4,5 οθόνη με Vista πάνω.... Απίστευτο????

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=9038820

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=9038831

Παιδιά τα είδατε αυτά τα δύο?

Το ένα είναι το Sony Vaio SZ4XN/C με 13άρα οθόνη.... Πιστεύω το καλήτερο laptop που υπάρχει στην αγορά.....

και το δεύτερο είναι το πιο μικρό λαπτοπ που υπάρχει στην αγορά..... 4,5 οθόνη με Vista πάνω.... Απίστευτο????

Το 2ο δεν πιστεύω ότι αξίζει, 4.5" δεν είναι καν λάπτοπ. Δεν ξέρω βέβαια τι χρήση το θες αλλά σίγουρα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό και όχι ως κύριο λάπτοπ.

Όσον αφορά το 1ο μπορεί να είναι το καλύτερα αλλά σίγουρα είναι και από τα ακριβότερα της αγοράς! Αντίστοιχο είναι το Dell M1330 που με ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά κάνει τα μισά περίπου λεφτά. (αν εξαιρέσεις τις καθυστερήσεις που έχει αυτή την περίοδο εγώ το βάζω παραπάνω από το sony)

Y.Γ οι τιμές που βλέπεις στο site επειδή είναι δημοπρασίες ενδέχεται (οχι ενδέχεται! σίγουρα) να ανέβουν ή να μην είναι οι επιθυμητές οπότε μην κρίνεις με βάση αυτές.

Το 2ο δεν πιστεύω ότι αξίζει, 4.5" δεν είναι καν λάπτοπ. Δεν ξέρω βέβαια τι χρήση το θες αλλά σίγουρα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό και όχι ως κύριο λάπτοπ.

Όσον αφορά το 1ο μπορεί να είναι το καλύτερα αλλά σίγουρα είναι και από τα ακριβότερα της αγοράς! Αντίστοιχο είναι το Dell M1330 που με ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά κάνει τα μισά περίπου λεφτά. (αν εξαιρέσεις τις καθυστερήσεις που έχει αυτή την περίοδο εγώ το βάζω παραπάνω από το sony)

Y.Γ οι τιμές που βλέπεις στο site επειδή είναι δημοπρασίες ενδέχεται (οχι ενδέχεται! σίγουρα) να ανέβουν ή να μην είναι οι επιθυμητές οπότε μην κρίνεις με βάση αυτές.

@deyan, δες λιγο ποιος τα πουλαει...lol

Ουπς! Μήπως τότε είναι ενάντια στους Ο.Χ. του myphone να βάζει δικές του πωλήσεις στο forum?

Όχι ρε παιδιά.... Απλά έβγαλα τα 2 λαπτοπάκια για πούλημα και επειδή δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να τα δώσω και σε τι τιμή, γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος και απλά χρειάζομαι τα χρήματα, για αυτό είπα να ρωτήσω στο φορουμ εδώ για να πάρω και καμμιά γνώμη αν κάνω καλά ή θα κλαίω μετά...χεχε...... τίποτα παραπάνω...πάντως ευχαριστώ πολύ και σορρυ αν προκάλεσα θέμα. Οκ?

Όχι ρε παιδιά.... Απλά έβγαλα τα 2 λαπτοπάκια για πούλημα και επειδή δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να τα δώσω και σε τι τιμή, γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος και απλά χρειάζομαι τα χρήματα, για αυτό είπα να ρωτήσω στο φορουμ εδώ για να πάρω και καμμιά γνώμη αν κάνω καλά ή θα κλαίω μετά...χεχε...... τίποτα παραπάνω...πάντως ευχαριστώ πολύ και σορρυ αν προκάλεσα θέμα. Οκ?

Προσωπικά δεν παίζει θέμα! Απλά το ανέφερα.

Οι τιμή που βάζεις για το sony θα μπορούσα να πω ότι είναι αρκετά δελεαστική. Έχει το παλιό επεξεργαστή και δεν έχει πχ κάρτα δικτίου n αλλά για τα λεφτά του σε σχέση με καινούριο είναι καλό. Για το άλλο δεν έχω ιδέα. Πάντα παίζει και το πόσο καιρό τα έχεις και σε τί κατάσταση είναι

λοιπον χτες παρελαβα κι εγω το toshiba μου που ειχα γραψει σε προηγουμενες σελιδες.εχω ενα προβληματακι ομως.ρυθμιζω την οθονη απο το μενου της καρτας γραφικων σε φωτεινοτητα,αντιθεση κ.τ.λ αλλα μολις κανω επαννεκινηση ειναι και παλι αρυθμιστη,μου χει σπασει τα νευρα αυτο.

παταω κανονικα να κανει εφαρμοη στην επιλογη,τι να φταιει αραγε.

κατα τα αλλα το μηχανημα ειναι σφαιρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Προσωπικά δεν παίζει θέμα! Απλά το ανέφερα.

Οι τιμή που βάζεις για το sony θα μπορούσα να πω ότι είναι αρκετά δελεαστική. Έχει το παλιό επεξεργαστή και δεν έχει πχ κάρτα δικτίου n αλλά για τα λεφτά του σε σχέση με καινούριο είναι καλό. Για το άλλο δεν έχω ιδέα. Πάντα παίζει και το πόσο καιρό τα έχεις και σε τί κατάσταση είναι

Το SZ ειναι τοπ μηχανημα, εχω το ιδιο και ειναι οτι καλυτερο. Αν δεν εχεις πολυ αναγκη τα χρηματα, κρατησε το.

λοιπον χτες παρελαβα κι εγω το toshiba μου που ειχα γραψει σε προηγουμενες σελιδες.εχω ενα προβληματακι ομως.ρυθμιζω την οθονη απο το μενου της καρτας γραφικων σε φωτεινοτητα,αντιθεση κ.τ.λ αλλα μολις κανω επαννεκινηση ειναι και παλι αρυθμιστη,μου χει σπασει τα νευρα αυτο.

παταω κανονικα να κανει εφαρμοη στην επιλογη,τι να φταιει αραγε.

κατα τα αλλα το μηχανημα ειναι σφαιρα.

Πρεπει να το ρυθμισεις απο το control panel -->Toshiba power save.

απο'εκει ρυθμιζω εγω την φωτεινοτητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στον πινακα ελεγχου πουθενα δεν λεει toshiba power save.το θεμα ειναι οτι θελω να πειραξω ολες τις ρυθμισεις της οθονης και να μεινουν μονιμα.

το βρηκα αλλα εγω θελω να φτιαξω και την αντιθεση και την ευκρινεια.

Εμενα και τα 2 toshiba που εχω εχουν αυτη την δυνατοτητα..ισως να παιζει ρολο οτι εχω windows xp.παντως μεσα στο συστημα πρεπει να υπαρχει ενας φακελος toolscd.εκει υπαρχουν και τα σχετικα προγραμματα της toshiba.
[sIGPIC][/sIGPIC]

vaio και παλι vaio απο θεμα οθονης,απαιχτες απλα.

κοντευω να το σπασω,ασε καλυτερα να το ψαξω παλι αυριο.

παιδια να ρωτησω κατι για το δικο μου cr vaio ..

οταν παταω το κουμπι με την καμερα τρεχει το προγραμμα της σονυ αλλα λεει οτι χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα ...παροτι κλεινο ολα τα σκαιπ και μσν συνεχειζει να μου το βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα!!

μηπως ξερει κανεις τι παιζει ...

α και κατι αλλο μηπως ξερετε πως μπορω να κλεισω απο το start up αυτο που βγάζουν τα βιστα το συννεφακι με τα αποκλεισμενα προγραμματα γιατι δεν θελω να κανω κανα λαθος και να βγαλω κανα αντικειμενο που εινια παραιτητο!!!

ρε παιδια λογικα να το παρουμε,δεν μπορει να αποθηκευω καποιες ρυθμισεις στην οθονη και μετα απο την επανεκινηση να ειναι με τα δικα της δεδομενα,καποια ρυθμιση θα υπαρχει σιγουρα,καποιος κατοχος σειρας a200?

παιδια το δινω το toshiba αν ενδιαφερει κανεναν,ειχα συνηθισει vaio και θελω παλι vaio.προτεινεται μου το καλυτερο μεχρι 1600 ευρω.

Επιτέλους χτες πήρα το dell στα χέρια μου! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το μέγεθος και το βάρος, το περίμενα μεγαλύτερο να πω την αλήθεια!

Η LED οθόνη είναι πολύ φωτεινή και ζωντανή. Δίπλα δίπλα στην eizo το άσπρο της δε συγκρίνεται! Τώρα θέλω να πιστεύω ότι η eizo θα έχει καλύτερη χρωματική απόδοση, αυτό δεν το έχω ακόμα συγκρίνει.

Όλα καλά δλδ με το λάπτοπ, αυτό όμως που με ξενερώνει είναι το στάδιο μετάβασης από το desktop μου στο laptop. Για πείτε μου ρε παιδιά και σεις που χρησιμοποιείτε laptop, τι ενέργειες έχετε κάνει για να λύσετε τα προβλήματα που θα πώ...

1ον τα καλώδια. Άμα κάθε φορά που βάζω το λαπτοπ στο γραφείο συνδέεται με ethernet, τροφοδοσία, εξωτερικό σκληρό, ποντικοπληκτρολόγιο και ίσως και εκτυπωτή αν χρειαστεί και το στερεοφωνικό. Μιλάμε για πολλά καλώδια κάθε φορά που θέλω να φύγω... (το 1330 έχει άραγε docking station? αν και δεν ξέρω αν το station θα λύσει τα επόμενα προβλήματά μου)

2ον ασύρματο. Μιας και είναι φορητός θέλω (μόλις πάρω και το wifi router) να τον παίρνω σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού με βολεύει. Αλλά πως θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα δεδομένα του εξωτερικού σκληρού μου ή στον εκτυπωτή άμα χρειαστεί;

Η μόνη λύση είναι να τα έχω όλα συνδεδεμένα στο desktop μου και να τα βλέπω μέσω δικτύου αλλά δε θέλω να έχω να τον έχω και αυτόν ανοικτό, αντιθέτως θέλω να τον καταργήσω σιγά σιγά.

Η λύσεις που αναζητώ είναι οι φτηνότερες (μην πάω δλδ να σκάσω 80 ευρώ για print server!). Μιας και δεν έχω πάρει ακόμα wifi βρήκα ένα linksys που υποστηρίζει να σηκώσω τον usb εξωτερικό σκληρό στο δίκτυο (δεν ξέρω για εκτυπωτή) αλλά δεν το έχω βρει πουθενά να πουλιέται... Για πείτε μου και εσείς παιδιά τις λύσεις σας

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...