DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 O 6144 απορίπτεται γιατί δεν έχει αρκετά καλό επεξεργαστή. Θα σου προτείνω τον HP 6181. ΔΕΝ σου προτείνω τον TOSHIBA SATELLITE M100-179 γιατί αφ' ενός έχει μικρή οθόνη (14.1") εκτός και αν θες κάτι τέτοιο, και γιατί πληρώνεις αρκετά την ΠΟΛΥ καλή (για laptop) κάρτα γραφικών που έχει, χωρίς στην ουσία να τη χρειαστείς ποτέ. Και αυτή του 6181 είναι μια χαρά (δε θα τρέξεις ποτέ το Oblivion σε full detail, αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν είναι αυτός ο σκοπός σου). ΔΕΝ σου προτείνω τον TOSHIBA SATELLITE A100-784 γιατί έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Είναι από τα πρώτα με προ-εγκατεστημένα Vista! Ένα νέο λειτουργικό έχει χίλιες δύο ασυμβατότητες όταν πρωτοκυκλοφορεί και σίγουρα κάποια από τα προγράμματα που θα θες να τρέξεις θα έχουν κολλήματα. Από την άλλη η έκδοση των Vista που έχει επάνω είναι επιεικώς απαράδεκτη (δεν έχει καν τα aero - τα όμορφα εφέ που βλέπεις στις photos παντού στο ίντερνετ). Εξ άλλου με οποιοδήποτε και να επιλέξεις δικαιούσαι δωρεάν αναβάθμιση σε Vista. Οπότε γιατί να μην πάρεις με Xp που σίγουρα τα προγράμματα που θες να τρέχουν θα τρέχουν άνετα και να εγκαταστήσεις τα Vista όταν διορθωθούν τα πρώτα μικροπροβλήματα;; ;) O dv6181ea - Έχει αρκετά καλή μνήμη που μπορείς να την αναβαθμίσεις μέχρι και στα 2GB (δε θα χρειαστείς παραπάνω) -Καλή κάρτα γραφικών -Μεγάλο σκληρό -Ωραίο design Όσο για την κάρτα γραφικών, ναι δεν είναι η καλύτερη. Όμως δε θα βρεις καθόλου εύκολα καλή κάρτα ήχου σε laptop. Αναγκαστικά θα την πάρεις σε PCMCIA ή PC Card (ανάλογα τις υποδοχές που έχει το εκάστοτε μηχάνημα). Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κοιτάς αυτό. Final word: ΗP dv6181ea. Εγγύηση :) (Κοίτα μία και τα Mac. Έχουν πολλές εφαρμογές σχετικές με ήχο) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Να πω και εγω τη γνωμη που εψαξα τα ιδια πριν απο λιγο καιρο??:O Ο 6144 ειναι ισως οικονομικα το πιο συμφερον τιμολογιακα προιον απο τα τεσσερα( τιμη/χαρακτηριστικα) Ο 6181 ειναι με διαφορα ο καλυτερος σε αποδοση σε σχεση με τα υπολοιπα τρια,και φθηνοτερος απο τον "υποδεεστερο" M100-179[core2duo vs core duo] τον A100-784 δεν τον κοιταξα αλλα σε σχεση με τον 6144(core2duo) δεν νομιζω οτι θα τον προτιμουσα... Η δικια μου επιλογη?6181,εξαιρετικος,ασε που εχει και απιστευτο desighn η hp στα νεα της μοντελα. http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Και τα IBΜ και τα Toshiba είναι πολύ γερά μηχανήματα. Απλά (προσωπική μου άποψη) τα IBM είναι...να μην τα βλέπει άνθρωπος. Κακάσχημα μηχανήματα, κούτες. Ενώ τα Toshiba....ok δεν είναι Vaio....αλλά δεν είναι άσχημα καθόλου...Tα ΙΒΜ από τα Toshiba, έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. Είπαμε, καλά τα Toshiba, αλλά αν σκοπεύεις να δαπανήσεις πάνω από €1500-€1600, δεν τα κοιτάς. Φτάνει να δεις πόσο λυγίζει μια οθόνη σε φορητό Toshiba (και σε πολλά άλλα βέβαια). Τα IBM μπορεί να θεωρούνται άσχημα (δεν συμφωνώ απόλυτα, απλά δεν είναι ωραία) αλλά είναι ανθεκτικά όσο κανένα άλλο φορητό. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ναι συμφωνώ. Αλλά μιλάς για βαριά χρήση και κυρίως επαγγελματική. Δεν νομίζω πως ο μέσος χρήστης χρειάζεται να θυσιάσει πλήρως κάποια χαρακτηριστικά που συνήθως δεν έχουν τα IBΜ (π.χ. καλή κάρτα γραφικών και design, τουλάχιστον στα μοντέλα που έχω δει από κοντά). Αν μιλάμε για βαριά επαγγελματική χρήση, ναι, χωρίς δεύτερη συζήτηση IBM. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 O 6144 απορίπτεται γιατί δεν έχει αρκετά καλό επεξεργαστή. Θα σου προτείνω τον HP 6181. ΔΕΝ σου προτείνω τον TOSHIBA SATELLITE M100-179 γιατί αφ' ενός έχει μικρή οθόνη (14.1") εκτός και αν θες κάτι τέτοιο, και γιατί πληρώνεις αρκετά την ΠΟΛΥ καλή (για laptop) κάρτα γραφικών που έχει, χωρίς στην ουσία να τη χρειαστείς ποτέ. Και αυτή του 6181 είναι μια χαρά (δε θα τρέξεις ποτέ το Oblivion σε full detail, αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν είναι αυτός ο σκοπός σου). ΔΕΝ σου προτείνω τον TOSHIBA SATELLITE A100-784 γιατί έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Είναι από τα πρώτα με προ-εγκατεστημένα Vista! Ένα νέο λειτουργικό έχει χίλιες δύο ασυμβατότητες όταν πρωτοκυκλοφορεί και σίγουρα κάποια από τα προγράμματα που θα θες να τρέξεις θα έχουν κολλήματα. Από την άλλη η έκδοση των Vista που έχει επάνω είναι επιεικώς απαράδεκτη (δεν έχει καν τα aero - τα όμορφα εφέ που βλέπεις στις photos παντού στο ίντερνετ). Εξ άλλου με οποιοδήποτε και να επιλέξεις δικαιούσαι δωρεάν αναβάθμιση σε Vista. Οπότε γιατί να μην πάρεις με Xp που σίγουρα τα προγράμματα που θες να τρέχουν θα τρέχουν άνετα και να εγκαταστήσεις τα Vista όταν διορθωθούν τα πρώτα μικροπροβλήματα;; ;) O dv6181ea - Έχει αρκετά καλή μνήμη που μπορείς να την αναβαθμίσεις μέχρι και στα 2GB (δε θα χρειαστείς παραπάνω) -Καλή κάρτα γραφικών -Μεγάλο σκληρό -Ωραίο design Όσο για την κάρτα γραφικών, ναι δεν είναι η καλύτερη. Όμως δε θα βρεις καθόλου εύκολα καλή κάρτα ήχου σε laptop. Αναγκαστικά θα την πάρεις σε PCMCIA ή PC Card (ανάλογα τις υποδοχές που έχει το εκάστοτε μηχάνημα). Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κοιτάς αυτό. Final word: ΗP dv6181ea. Εγγύηση :) (Κοίτα μία και τα Mac. Έχουν πολλές εφαρμογές σχετικές με ήχο) Καλα τι καθησες και εγραψες??:lol: Εισαι παιχτης:up: Η καρτα γραφικων δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου!:cool: Το budget μου ειναι περιπου 1200+ ευρο.. Αξιζει να δωσω τα 1200 για το laptop και μονο η ειναι καλυτερα να τα δωσω και για laptop και για μια καλη καρτα ηχου που εχω σκοπο να παρω? Ομολογω παντος πως το design του HP ειναι απιστευτο!:cool: Γιατι λες οτι ο 6144 δεν εχει καλο επεξεργαστη?Τοσο μεγαλη διαφορα εχουν?:worry: Mac εννοεις Apple? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Καλα τι καθησες και εγραψες??:lol: Εισαι παιχτης:up: Η καρτα γραφικων δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου!:cool: Το budget μου ειναι περιπου 1200+ ευρο.. Αξιζει να δωσω τα 1200 για το laptop και μονο η ειναι καλυτερα να τα δωσω και για laptop και για μια καλη καρτα ηχου που εχω σκοπο να παρω? Ομολογω παντος πως το design του HP ειναι απιστευτο!:cool: Γιατι λες οτι ο 6144 δεν εχει καλο επεξεργαστη?Τοσο μεγαλη διαφορα εχουν?:worry: Mac εννοεις Apple? Κοίτα, αν σκεφτείς πως το laptop το αγοράζεις όχι με την προοπτική του desktop (δλδ, οτι θα το αναβαθμίζεις σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζοντας κομμάτια του υπολογιστή) καλό είναι να πάρεις κάτι που να σου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι ΔΕΝ έχουν τεράστια διαφορά, αλλά γιατί να μην πάρεις κάτι καλύτερο και να το κρατήσεις περισσότερο; Καλό είναι να μην υπόλογίζεις στα 1200€ και την κάρτα ήχου, γιατί τότε πρέπει να ψάξεις μηχάνημα στα 1000-1100€. Για την εξωτερική κάρτα ήχου, π.χ. να μια καλή λύση. (Σημ: Γενικότερα, να ξέρεις πως αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον ήχο, θα πρέπει να "επενδύσεις" στο μηχάνημά σου) Yep, mac εννοώ apple. Αλλά αυτά που θα σου επιτρέψουν χοντρή επαγγελματική χρήση είναι τα MacBook Pro που ξεφεύγουν πολύ από το budget σου.:) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Κοίτα, αν σκεφτείς πως το laptop το αγοράζεις όχι με την προοπτική του desktop (δλδ, οτι θα το αναβαθμίζεις σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζοντας κομμάτια του υπολογιστή) καλό είναι να πάρεις κάτι που να σου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι ΔΕΝ έχουν τεράστια διαφορά, αλλά γιατί να μην πάρεις κάτι καλύτερο και να το κρατήσεις περισσότερο; Καλό είναι να μην υπόλογίζεις στα 1200€ και την κάρτα ήχου, γιατί τότε πρέπει να ψάξεις μηχάνημα στα 1000-1100€. Για την εξωτερική κάρτα ήχου, π.χ. να μια καλή λύση. (Σημ: Γενικότερα, να ξέρεις πως αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον ήχο, θα πρέπει να "επενδύσεις" στο μηχάνημά σου) Yep, mac εννοώ apple. Αλλά αυτά που θα σου επιτρέψουν χοντρή επαγγελματική χρήση είναι τα MacBook Pro που ξεφεύγουν πολύ από το budget σου.:) Σε καρτα ηχου κοιταζα κατι τετοιο(USB:mad: ): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540179 Δεν θελω να ασχοληθω επαγγελματικα οχι!(Θα την κανω την χαρη του Tiesto :lol: ) Αρχικα μηχανιμα γυρω στα 1000ε εψαχνα αλλα μετα βλεποντας τιμες ειπα δεν παει στο.. Club θα δωσω παραπανω για το εργαλειο!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Σε καρτα ηχου κοιταζα κατι τετοιο(USB:mad: ): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540179 Δεν θελω να ασχοληθω επαγγελματικα οχι!(Θα την κανω την χαρη του Tiesto :lol: ) Αρχικα μηχανιμα γυρω στα 1000ε εψαχνα αλλα μετα βλεποντας τιμες ειπα δεν παει στο.. Club θα δωσω παραπανω για το εργαλειο!:D Μια χαρά είναι και αυτή :) Καλά το σκέφτηκες.;) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μια χαρά είναι και αυτή :) Καλά το σκέφτηκες.;) Kοιταξα για αυτη που μου ειπες και διαβαζω πολυ καλα σχολια!(EDIT: 98e) Αυτη που ειπα εγω ειναι USB δηλαδη τρωει πορους συστηματος!:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Αλλά αυτή που σου πρότεινα εγώ είναι πιο ακριβή (πόσο δεν ξέρω). Αλλά ας μη βγούμε off topic. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Σε καρτα ηχου κοιταζα κατι τετοιο(USB:mad: ): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540179 Δεν θελω να ασχοληθω επαγγελματικα οχι!(Θα την κανω την χαρη του Tiesto :lol: ) Αρχικα μηχανιμα γυρω στα 1000ε εψαχνα αλλα μετα βλεποντας τιμες ειπα δεν παει στο.. Club θα δωσω παραπανω για το εργαλειο!:D http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=4490 █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=4490 Δεν περισσευουν δυστυχως!:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 re paidia pos sas fenetai auto to pc? me 1180 euro ? einai intel !!:) kai 2 xronia egguhsh !! ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: T7200, Core 2 Duo , 2,0GHz,4M Cache, 667MHz ΜΝΗΜΗ: 1 GB ddr2 Kingston 667 up to 2 gb ΟΘΟΝΗ: 15,4” WXGA TFT display ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ: 80GB sataII 8 mb cache 7200 RPM DVD ROM: DVDR+- Super Multi drive ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ATI Mobility Radeon X1600 256MB ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ: INTEGRATED 10/100/1000 LAN FAX/MODEM: MODEM V.90 56K,FAX 14.4 Kbps ΜΠΑΤΑΡΙΑ: LI-ION 6 cells ΗΧΟΣ: Intel High Definition Audio, Microphone ΒΑΡΟΣ: 2,9 kg ΛOIΠΑ: Camera ,PCMCIA ,4 XUSB 2.0, S-Video, Firewire BLUETOOTH CARD READER 4 in 1. wireless Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 και εκει που σας ελεγα οτι ημουν στο τσακ να παρω το ΗΡ 6144 τελικα..μπηκε στο ματι μου αυτο το υπεροχο λαπτοπακι(ΗΡ 6181)..και θα το πω ειρωνια..γιατι ξυπναω σημερα..και βλεπω στα χαρτια αλλες καρτες γραφικων,αλλον επεξεργαστη..λεω τι γινεται?και ναι..τελικα ο καλος μου ο μπαμπας αγορασε τον ΗΡ 6181..ειναι τελειος..και φυσικα πανεμορφος.. το ελαχιστο προβλημα που βρηκα..ειναι οτι κανει εναν πολυ χαμιλο ηχο στην περιοχη του touchpad..αν δεν το ακουμπισεις κανει ενα ζζζ..οταν το χρησιμοποιεις ομως..κανει τσσ (:p) αλλα οταν το αφηνεις παλι επανερχεται ο ηχος στο ζζζ! δεν ξερω τι ειναι κ ελπιζω να μην ειναι προβλημα.. οριστε και μια φωτο απο το αριστουργημα ΗΡ :D http://img144.imageshack.us/img144/6393/21022007432gg7.th.jpg με την μπαταρια τι παιζει?το φορτισε ο μπαμπας μου απο τις 10-2 μου πε..οι πρωτες φορτισεις ειναι σημαντικες οπως στα κινητα?δηλαδη να το προσεξουμε και αν ναι πως?τι να κανουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 re paidia pos sas fenetai auto to pc? me 1180 euro ? einai intel !!:) kai 2 xronia egguhsh !! ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: T7200, Core 2 Duo , 2,0GHz,4M Cache, 667MHz ΜΝΗΜΗ: 1 GB ddr2 Kingston 667 up to 2 gb ΟΘΟΝΗ: 15,4” WXGA TFT display ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ: 80GB sataII 8 mb cache 7200 RPM DVD ROM: DVDR+- Super Multi drive ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ATI Mobility Radeon X1600 256MB ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ: INTEGRATED 10/100/1000 LAN FAX/MODEM: MODEM V.90 56K,FAX 14.4 Kbps ΜΠΑΤΑΡΙΑ: LI-ION 6 cells ΗΧΟΣ: Intel High Definition Audio, Microphone ΒΑΡΟΣ: 2,9 kg ΛOIΠΑ: Camera ,PCMCIA ,4 XUSB 2.0, S-Video, Firewire BLUETOOTH CARD READER 4 in 1. wireless Τις πηγές σου δεν μας λες. Μνήμη 2 γίγα νάχε και άλλο τίποτα. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 nomizo oti me 100 euro parapano isos na ginetai me 2gb !!:) opoios thelei thn phge mou as steilei pm !!:) exei polu grigoro disko kai polu kalh kartoula grafikon !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 και εκει που σας ελεγα οτι ημουν στο τσακ να παρω το ΗΡ 6144 τελικα..μπηκε στο ματι μου αυτο το υπεροχο λαπτοπακι(ΗΡ 6181)..και θα το πω ειρωνια..γιατι ξυπναω σημερα..και βλεπω στα χαρτια αλλες καρτες γραφικων,αλλον επεξεργαστη..λεω τι γινεται?και ναι..τελικα ο καλος μου ο μπαμπας αγορασε τον ΗΡ 6181..ειναι τελειος..και φυσικα πανεμορφος.. το ελαχιστο προβλημα που βρηκα..ειναι οτι κανει εναν πολυ χαμιλο ηχο στην περιοχη του touchpad..αν δεν το ακουμπισεις κανει ενα ζζζ..οταν το χρησιμοποιεις ομως..κανει τσσ (:p) αλλα οταν το αφηνεις παλι επανερχεται ο ηχος στο ζζζ! δεν ξερω τι ειναι κ ελπιζω να μην ειναι προβλημα.. οριστε και μια φωτο απο το αριστουργημα ΗΡ :D http://img144.imageshack.us/img144/6393/21022007432gg7.th.jpg με την μπαταρια τι παιζει?το φορτισε ο μπαμπας μου απο τις 10-2 μου πε..οι πρωτες φορτισεις ειναι σημαντικες οπως στα κινητα?δηλαδη να το προσεξουμε και αν ναι πως?τι να κανουμε? Μεγειες kostakiss,φοβερο μηχανημα το 6181,[να το προσεχεις μονο...να μην σου πεφτει:cry:-στο λεω απο πειρα] αυτο που ειπαν εμενα για μπαταρια ηταν να την βγαζω οταν θα τον λειτουργω στο ρευμα και επισης τις πρωτες φορες να κανω πληρεις φορτισεις και αποφορτισεις,αυτααααα... Φοβερα δεν ειναι τα touch πληκτρα πανω και η fingerprint υφη?? http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ναι φοβερα αν και με προβληματισε αυτος ο ηχος αν και ειναι απειροελαχιστα χαμηλος..αλλα ειναι το μονο μειον που του βρηκα..μηπως επειδη ειναι επειδη δεν ειχε πολυ μπαταρια ξερω γω?τωρα φορτιζει το λαπτοπακι μας :happy: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 @kostakiss: Μην ξεχάσεις να κάνεις την αίτηση για δωρεάν αναβάθμιση σε Vista (Link). Και γενικά όσοι παίρνετε φορητά αυτή την περίοδο και έχουν XP, κάντε την αίτηση για να σας έρθει το CD και να το έχετε νόμιμο, και το εγκαθιστάτε όποτε και αν θέλετε. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 re paidia pos sas fenetai auto to pc? me 1180 euro ? einai intel !!:) kai 2 xronia egguhsh !!Κατασκευαστή δεν μας είπες, που είναι και το πιο σημαντικό. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Λίγες απορίες και από εμένα (μπορεί να έχουν απαντηθεί νωρίτερα αλλά η πρόσβαση αυτόν τον καιρό είναι απο net cafe οπότε...) α.Υπάρχει φορητός με δυνατότητα σύνδεσης συστήματος ήχου 5.1, 6.1 ή 7.1; β.Η έξοδος dvi που χρησιμεύει; I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Λίγες απορίες και από εμένα (μπορεί να έχουν απαντηθεί νωρίτερα αλλά η πρόσβαση αυτόν τον καιρό είναι απο net cafe οπότε...) α.Υπάρχει φορητός με δυνατότητα σύνδεσης συστήματος ήχου 5.1, 6.1 ή 7.1; β.Η έξοδος dvi που χρησιμεύει; Α) Υπάρχουν. Ο δικός μου πχ έχει ψηφιακή έξοδο για πολυκάναλα συστήματα. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι καινούριοι θα έχουν. Β) Οι DVI χρησιμεύουν για την σύνδεση με το καλύτερο αποτέλεσμα με οθόνες TFT που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη θύρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Κατασκευαστή δεν μας είπες, που είναι και το πιο σημαντικό. to laptop einai verified by intel !! h alpha4 ta poulaei !! ena magai sthn tzortz konta sthn plateia kannigos !! kai exei kai 2xronia egguhsh !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εμενα παντως δε μαρεσει η οθονη και η μαρκα. █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 tha pao to sabato na paro kenourgio laptop to mono dilima pou exi mini einai 17 h 15 othoni ? ti nomizete? hero of our nation. Noodles Romanoff and his gang won't get far! Trust in me and you'll find that...wait, I've got it here somewhere...ummm..never mind. Viva the revolution! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts