Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ap oso thimamai toso h ati oso kai h geforce sta kainouria laptop meso tou control pou exoun sou dinoun thn dunatothta na allaxeis thn analush ths deuterhs othonis kai ta hz !! an kano lathos as me diorthosoun !!an thes leptomeries pes mou sto msn !!:)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω πάρει τον Toshiba A100-906 φοβερό pc. Έχω μια απορία. Τον έχω 2 μήνες. Τις πρώτες μέρες το ανεμηστιράκι της κάρτας γραφικών δούλευε μέτα από κάποια ώρα αφού ζεσταινόταν. Τώρα δουλεύει με το που ανοίξω το pc και κάνω οτιδήποτε. Είναι λογικό αυτό?

Παιδιά έχω πάρει τον Toshiba A100-906 φοβερό pc. Έχω μια απορία. Τον έχω 2 μήνες. Τις πρώτες μέρες το ανεμηστιράκι της κάρτας γραφικών δούλευε μέτα από κάποια ώρα αφού ζεσταινόταν. Τώρα δουλεύει με το που ανοίξω το pc και κάνω οτιδήποτε. Είναι λογικό αυτό?

τα power options στον πινακα ελεγχου πως τα εχεις; σε ποια ρυθμιση;

τα power options στον πινακα ελεγχου πως τα εχεις; σε ποια ρυθμιση;

Η μέθοδος ψύξης είναι στο μέγιστο. Όμως έτσι ήταν και στην αρχή, δεν το έχω αλλάξει.

Η μέθοδος ψύξης είναι στο μέγιστο. Όμως έτσι ήταν και στην αρχή, δεν το έχω αλλάξει.

πως ξερεις οτι ειναι της καρτας γραφικων και οχι του φορητου το βασικο ανεμιστηρακι; δοκιμασες να αλλαξεις τις ρυθμισεις στο toshiba power saver;

παιδια τι λετε γι αυτον?

ειναι οκ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900216

gia ta lefta tou kalos einai !! isos mporei na uparxei kanenas fujitsu siemens me 1gb ram me tosa lefta!!

εχω acer και εχω ενα προβλημα !

για να γραφω πρεπει να παταω το πληκτρο ( Fn ) κατω αριστερα

αλλιως γραφω ετσι

( 2α36 -α5δ5 )= ( καλο παιδί )

τι πρέπει να πατήσω για να αλλάξει ? ευχαριστώ!

πως ξερεις οτι ειναι της καρτας γραφικων και οχι του φορητου το βασικο ανεμιστηρακι; δοκιμασες να αλλαξεις τις ρυθμισεις στο toshiba power saver;

στα αριστερά εκεί που ειίναι οι τρύπες εκεί δεν είναι η κάρτα γραφικών? Απο εκέι όταν το ακούω να δουλεύει πετάει ζεστό αέρα!Μάλλον όταν δουλεύεις το pc με την μπαταρία δεν λειτουργεί τοσο συχνά ο ανεμιστήρας. και επειδή στην αρχή τον δούλευα με την μπαταρία γι' αυτό μετά μου κακοφάνηκε που έκανε συνεχώς φασαρία.προφανώς αν αλλάξω τις ρυθμίσεις στο power saver θα είναι ok. Σ' ευχαριστώ φίλε.!

γεια χαρα σε ολους

εχω ενα λαπτοπ toshiba α100 912 με μνημη 1536mb (ετσι το αγορασα)και θελω να του αναβαθμισω λιγο την μνημη (1*1024 & 1*512) θελω να του βαλω μια ακομη 1024 να γινει 2gb θελω να ρωτησω τα εξης:

1.με 2 Gb θα εχω μεγαλη διαφορα απο την παρουσα μνημη που εχω (1536 mb) τωρα ?

2.εχω ακουσει οτι δουλευει καλυτερα αν η μνημη ειναι ζευγαρι ,δηλ πρεπει να παρω την ιδια μαρκα και ιδιο τυπο μνημης που εχω ?

ισχυει κατι τετοιο?

@tomigi73:

Δεν αξίζει αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις.

Τα φορητά παίρνουν maximum 2 modules μνήμης.

Έχεις 1x 1GB + 1x 512MB = 1,5 GB

Για να τα κάνεις 2 θα πρέπει να αφαιρέσεις το 512.

Από το 1,5 GB στα 2 GB μάλλον δε θα δεις τη διαφορά.

Έχεις δει από τον task manager ότι δεν περισσεύει μνήμη, και θέλεις να το κάνεις αυτό; Ή μόνο επειδή το άκουσες/στο είπανε κλπ;

στα αριστερά εκεί που ειίναι οι τρύπες εκεί δεν είναι η κάρτα γραφικών? Απο εκέι όταν το ακούω να δουλεύει πετάει ζεστό αέρα!Μάλλον όταν δουλεύεις το pc με την μπαταρία δεν λειτουργεί τοσο συχνά ο ανεμιστήρας. και επειδή στην αρχή τον δούλευα με την μπαταρία γι' αυτό μετά μου κακοφάνηκε που έκανε συνεχώς φασαρία.προφανώς αν αλλάξω τις ρυθμίσεις στο power saver θα είναι ok. Σ' ευχαριστώ φίλε.!

http://www.bay-wolf.com/speedstep.htm

δες λιγο αυτο, θα σε βοηθησει να καταλαβεις πως δουλευουν τα power schemes, εγω ετσι ελυσα το προβλημα της φασαριας, αλλα κυριως τη πολυωρη χρηση των ανεμιστηρων χωρις να χανω σε αποδοση. εβαλα το portable/laptop προφιλ(ρυθμιση των windows) και επεσε απο τα 2 ghz στα 800 mhz αλλα οποτε χρειαζεται το ανεβαζει οσο πρεπει :)

εχω acer και εχω ενα προβλημα !

για να γραφω πρεπει να παταω το πληκτρο ( Fn ) κατω αριστερα

αλλιως γραφω ετσι

( 2α36 -α5δ5 )= ( καλο παιδί )

τι πρέπει να πατήσω για να αλλάξει ? ευχαριστώ!

Έχεις πατημένο το Num Lk (Number Lock) βρε! :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ok ariadgr -καταλαβαινω-η μνημη που εχω μου φτανει τουλαχιστον προσ το παρων, (εχω μια εκπτωση 50% )και ετσι το σκεφτηκα

αλλα καποιοσ μου ειπε οτι αν η μνημη ειναι σε ζευγη δουλευει πολυ καλυτερα και πιο γρηγορα το λαπτοπ.

(τι σημαινει σε ζευγη ,δεν ισχυει αυτο ?)

και αν ναι, πρεπει να ειναι ιδιες μνημες ακριβως?

(εχω μια εκπτωση 50% )και ετσι το σκεφτηκα να την αντικαταστησω

ego tha tou evaza thn mnhmh pantos 1! me 2gb tha phgainei kalutera !! kai sto mellon sigoura tha sou xreiastoun !! to na einai se zeugh eshmainei na mhn exeis ena dimm ton 2gb alla na eixeis 2x1gb !! gia na gemizeis kai tis duo thures pou pernoun mnhmh !!

Έχεις πατημένο το Num Lk (Number Lock) βρε! :)

το πάτησα αλλά τίποτα ! μονο το ULTREX δεν δοκίμασα:p

...καποιοσ μου ειπε οτι αν η μνημη ειναι σε ζευγη δουλευει πολυ καλυτερα και πιο γρηγορα το λαπτοπ...

Για να ισχύει αυτό, συνήθως πρέπει οι 2 μνήμες να έχουν κατασκευαστεί από το ίδιο εργοστάσιο, την ίδια μέρα και ώρα (το λεγόμενο kit, που περιέχει 2 εγγυημένα ίδιες μνήμες). Οπότε μάλλον δύσκολο να το πετύχεις αυτό όταν θα προσθέσεις μνήμη μερικούς μήνες μετά.

Μπορείς να ανοίξεις το Task Manager και στην καρτέλα Performance να δεις τι νούμερο γράφει στο Physical Memory "Total" και "Available";

Καλησπέρα και από εμένα! Πήρα ένα Fujitsu Siemens Pi1536 από το Multirama (αυτόν με τον Τ7200 και τα 1000 ευρώ). Αντιμετωπίζω όμως κάτι προβλήματα με το μηχανάκι και κοντεύω να τρελαθώ..

2) Η ένταση του ήχου στο τέρμα είναι πολύ χαμηλή..!!!

... δυστυχώς (για την ξεφτύλα) ή ευτυχώς (για την ψυχική μου υγεία και ακεραιότητα του μηχανήματος) είχε ρυθμιστικό στα πλάγια (της έντασης)... και καλά εγώ ας πούμε ότι δεν rtfm, η FSC πως το σκέφτηκε να βάλει 2 (!) ρυθμιστικά της έντασης (και με τα πλήκτρα Fn και πλάγια με ποτενσιόμετρο)??

Μάλλον πάω να ρίξω το φταίξιμό μου αλλού... rtfm παίδες!! :O :confused: :lol:

Λοιποί κάτοχοι Amilo, αν έχετε πρόβλημα με τον ήχο, ρίχτε μία ματιά στα πλάγια... :happy: ;)

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

το πάτησα αλλά τίποτα ! μονο το ULTREX δεν δοκίμασα:p

:p

Τι να σου πω τότε, δεν ξέρω. Κάνενας άλλος βρε παιδιά; :(

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

:p

Τι να σου πω τότε, δεν ξέρω. Κάνενας άλλος βρε παιδιά; :(

το fn έχει μπει σαν προεπιλογή και για να γραφεις κανονικα πρεπει να το βγαλεις,πατα το fn και το πληκτρο f11 και ξανα πες μας,νομιζω παντως οτι θα λυθει το προβλημα σου.:)

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

@tomigi73:

...Από το 1,5 GB στα 2 GB μάλλον δε θα δεις τη διαφορά.

Έχεις δει από τον task manager ότι δεν περισσεύει μνήμη, και θέλεις να το κάνεις αυτό; Ή μόνο επειδή το άκουσες/στο είπανε κλπ;

...Μπορείς να ανοίξεις το Task Manager και στην καρτέλα Performance να δεις τι νούμερο γράφει στο Physical Memory "Total" και "Available";

αυτα γραφει

Total 1570796 k

Available 1100456 k

γιατι ρωτας?

Ρωτάω για να σου απαντήσω με βεβαιότητα ότι δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση RAM. Οι τιμές που έδωσες δείχνουν ότι από τα συνολικά 1,5 GB RAM που έχεις εγκατεστημένα, τα 1,1 GB είναι διαθέσιμα, δηλαδή χρησιμοποιείς μόλις 400MB. :!: Άρα αφού ήδη σου περισσεύουν 1,1GB, μια αναβάθμιση δε θα ωφελούσε.

ρε παιδια αφου ενα μεγαλο προβλημα στα λαπτοπ ειναι η υπερθεμανση,

θα αξιζε το κοπο να δωσει καποιος "καποια" €€€€€ για να παρεις καποια βαση που να ψυχει κιολας το λαπτοπ?

εχω δει στο πλαισιο αυτο

Notebook Cooler (Black) αξιζει ?

τι γνωριζει καποιος,η αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλη?ο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...