Knithil Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 δεν ξερω..αυτο του κανε εντυπωση..τι να σου πω..:p και μου πε οτι ειναι καινουργιο μοντελο.. βασικα..εβγαλε αρκετες εκτυπωσεις απο διαφορες μαρκες κτλ.. http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=25300&prid=25792 http://www.megamarket.gr/hewlettpackardpaviliondv6144earr397ea-p-41618.html?sort=2a&inc_subcat=1&keywords=hewlett%20packard%20pavilion http://www.megamarket.gr/fujitsusiemensamilopi1536t22501024120gb154-p-40661.html?page=2&sort=2a&inc_subcat=1&keywords=fujitsu απο θεμα υποστηριξης κτλ? κοιταω να ταιριαζει και για μενα..γιατι σιγα..ποσο θα το χρησιμοποιησει :p γι αυτο προσεξτε και καρτα γραφικων..:lol: Αν θέλεις και μια συμπαθητική καρτούλα γραφικών δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο απο τον Fujitsu Siemens που ανέφερες, ο οποίος είναι πολύ καλός για τα χρήματά του.. To καλώδιο s-video, μεταφέρει μόνο εικόνα. Για ήχο πρέπει να συνδέσεις καλώδιο στην έξοδο ακουστικών του laptop που θα καταλήγει σε 2 βύσματα (μαύρο-κόκκινο) στην TV. Σ' ευχαριστώ πολύ ariadgr! Δεν είχα ιδέα ότι το s-video δεν μεταφέρει και ήχο.. :O http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Και γω καταληγω μαλλον στο siemens.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Και γω καταληγω μαλλον στο siemens.. :) οχι Acer Κωστα, σε παρακαλω δηλαδη :p μετα εσενα θα κυνηγαει ο μπαμπας :p καλη καρτα γραφικων σε αυτα τα λεφτα δε βρισκεις παντως ευκολα. η Χ1400 του FS δεν ειναι τιποτα σπουδαιο δυστυχως αλλα απο την Intel shared καλυτερα :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 νομιζω πως το siemens θα με ικανοποιησει περισσοτερο.. το ΗΡ το <θετικο> του ειναι οτι εχει πιο -φρεσκο- επεξεργαστη.. αν ηταν η καρτα γραφικων του siemenes στο HP τοτε ΗΡ χωρις 2η κουβεντα! επισης να σκευτω το ενδεχομενο να περιμενω κανα 2μηνο ακομα να το παρω με vista η θα βγουν στα γνωστα λημερια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 τα Vista βγαινουν στα γνωστα λημερια. απλα να δεις καλυτερα αν λεει οτι ειναι Vista Capable :) επισης θα τα εχεις δωρεαν σαν αναβαθμιση με καθε μηχανημα που εχει ΧΡ, αυτο απο τη microsoft δωρακι :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 αυτο για το vista capable που μπορω να το δω? δηλαδη..αμα εχει το πακετο ΧΡ θα παρω(οταν βγουν) τσαμπα τα Vista?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 επισης θα τα εχεις δωρεαν σαν αναβαθμιση με καθε μηχανημα που εχει ΧΡ, αυτο απο τη microsoft δωρακι :p :blink: Σοβαρα;;;;; Καλή φάση.. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 το AMILO Pi 1536 παντως(αυτο που εχω σχεδον καταληξει) ειναι και Vista™ capable & VISTA™ premium ready :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 το AMILO Pi 1536 παντως(αυτο που εχω σχεδον καταληξει) ειναι και Vista™ capable & VISTA™ premium ready :D Ή το ένα θα είναι ή το άλλο. :p Πλάκα κάνω: όταν ένα μηχάνημα είναι premium ready (σημαίνει ότι σηκώνει τα Home Premium & νομίζω και τα Ultimate) εννοείται ότι είναι και vista capable (αυτό σημαίνει ότι σηκώνει μόνο τα "ελαφρά" Home basic ή όπως τα λένε). -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 αυτο, αλλα και το Xi 1546 τι λενε; τα χει κανεις; βλεπω και δυο χρονια εγγυηση.. βεβαια διαθεσιμοτητα δεν βλεπω.. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Οποιος εχει hp μπορει να παρει απο εδω http://welcome.hp.com/country/us/en/welcome.html τα vista δωρεαν! μονο 20 ευρω εξοδα αποστολης! οταν κυκλοφορησουν τον φεβρουαριο θα κοστιζουν στα 350 ευρω περιπου!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Οποιος εχει hp μπορει να παρει απο εδω http://welcome.hp.com/country/us/en/welcome.html τα vista δωρεαν! μονο 20 ευρω εξοδα αποστολης! οταν κυκλοφορησουν τον φεβρουαριο θα κοστιζουν στα 350 ευρω περιπου!:) πραγματι, καπως ετσι ειναι τα πραγματα. και σε τοσιμπα εχει πανω ο φορητος ενα αυτοκολλητο με λινκ για να κατεβασεις/σου στειλουν(δεν ξερω) τα vista οταν βγουν :) αν ειναι Vista capable το γραφει πανω ο φορητος αλλα φανταζομαι ολοι ειναι με διαφορα στην καρτα γραφικων οπου αυτοι που εχουν απο 128 και πανω dedicated θα εχουν και Aero..σημαντικο κατ'εμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εμένα έχει ένα αυτοκολιτάκι που γράφει Windows Vista Capable αλλά δεν έχει κάποιο link πουθενά.. :O http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εμένα έχει ένα αυτοκολιτάκι που γράφει Windows Vista Capable αλλά δεν έχει κάποιο link πουθενά.. :O ποτε τον αγορασες; απο καποια στιγμη και μετα ισχυε αυτο. μου ειχε στειλει και η microsoft σχετικο mail. προφανως επειδη ειχα ζητησει νομιμο κλειδι για τα vista. δες λιγο και στο θεμα των vista, ειμαστε και οφφ τοπικ. το ειχε αναφερει ο Alexkass :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ποτε τον αγορασες; απο καποια στιγμη και μετα ισχυε αυτο. μου ειχε στειλει και η microsoft σχετικο mail. προφανως επειδη ειχα ζητησει νομιμο κλειδι για τα vista. δες λιγο και στο θεμα των vista, ειμαστε και οφφ τοπικ. το ειχε αναφερει ο Alexkass :) πρέπει να έχει ένα κουπόνι μέσα στο κουτί. αλλιώς κρατάς την απόδειξη και επικοινωνείς με τον κατασκευστή, πχ hp hellas, ideal etc. όλα αυτά από τις 30 του μήνα και μετά. τρέξτε πρώτα το vista upgrade advisor για να σας πει τι πρέπει να βγάλετε και τι δεν θα δουλεύει στα vista. Υ.Γ. όλα αυτά για αγορά από τις 10/24/2006 και μετά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Ποιές είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις στο λάπτοπ για να τρέχει την πλήρη έκδοση των Vista; (Έχω centrino dual core 1.73, 512 ram, 128 mb κάρτα γραφικών). Τι μπορώ να κάνω για να τρέχει το Aero; Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 τι καρτα γραφικων ακριβως; εγω με την ΑΤΙ Χ700 128mb ετρεχε μια χαρα, αρκει να εχει drivers. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Κάρτα Γραφικών Intel GMA 950 up to 128MB VRam Αυτήν έχω, προφανώς είναι onboard... Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Κάρτα Γραφικών Intel GMA 950 up to 128MB VRam Αυτήν έχω, προφανώς είναι onboard... δυστυχως δε θα εχεις Aero. και δε μπορεις να κανεις κατι...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Μια χαρά θα έχει aero. Οι απαιτήσεις του aero είναι να έχεις τουλάχιστον 128mb video ram καθώς και pixel shader 2, πράγματα που τα έχει το 950. Απλά για να το απολαύσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1gb ram... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας, εξάλλου είναι στα άμεσα σχέδια μου να βάλω 2 GB Ram :) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Μια χαρά θα έχει aero. Οι απαιτήσεις του aero είναι να έχεις τουλάχιστον 128mb video ram καθώς και pixel shader 2, πράγματα που τα έχει το 950. Απλά για να το απολαύσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1gb ram... εγω το απηλαυσα και με 512 ram. και πριν βαλω σωστους drivers εβρισκε απλως μια καρτα 128mb αλλα aero δεν ειχα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 δυστυχως δε θα εχεις Aero. και δε μπορεις να κανεις κατι...:O φυσικά και θα έχει αέρο και μια χαρά μάλιστα. αρκεί να έχεις αρκετή ραμ για να παίξει μια χαρά. είναι η μόνη κάρτα Intel για φορητούς που θα παίζει αέρο. για τις άλλες δεν ξέρω. ας τρέξει κάποιος το advisor να μας πει. τόσο σπουδαίο είναι... Υ.Γ. 1GB ραμ δεν είναι και ότι καλύτερο. (δεν συζητώ τα 512 μιας και ΔΕΝ υπάρχουν!). 1.5 θα είναι οκ. μιλάω για κάποιον που ανοίγει παραπάνω από 2 παράθυρα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ok, you know better. ps: και τα ΧΡ θελουν 512 τουλαχιστον για να τρεξουν....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ps: και τα ΧΡ θελουν 512 τουλαχιστον για να τρεξουν....... Τα XP (και μάλιστα Professional), τα έτρεχα - με κόπο είναι αλήθεια - στο παλιό μου laptop με 128MB Ram... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts