DesertSMisSRaiN Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 μια χαρά είναι αυτός. Και καλή οθόνη έχει, και μεγάλη μνήμη... Αλλά τα δύο χρόνια εγγύησης που λες οτι θέλεις, που τα είδες; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 μια χαρά είναι αυτός. Και καλή οθόνη έχει, και μεγάλη μνήμη... Αλλά τα δύο χρόνια εγγύησης που λες οτι θέλεις, που τα είδες; οι FS δεν έχουν 2 χρόνια ώς κατασκευασμένοι στην EU? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Δεν είμαι σίγουρος. Θεωρητικά ναι. Πρακτικά όλες οι εταιρίες βρίσκουν "παραθυράκια" στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και κανουν την εγγύηση για 1 χρόνο μόνο. Πριν το αγοράσεις σε συμβουλεύω να ρωτήσεις την FJ αν δίνει 2 χρόνια εγγύση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ και τι ακριβώς καλύπτει τον 2ο χρόνο. Πιθανόν να μην προσφέρει την εγγύηση που προσφέρει για τον 1ο χρόνο αυτούσια και για τον δεύτερο... Κανείς με Fj laptop να μας δώσει τα φώτα του; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 οι FS δεν έχουν 2 χρόνια ώς κατασκευασμένοι στην EU? 99% έχουν. Διασταύρωσέ το με την Fujitsu Siemens. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ψαχνω ενα μικρο φορητο (11" μεχρι 13") που να εχει μεγαλη αυτονομια... και καλη τιμη :D εχετε κατι κατα νου? Απαραιτητα Dual Core, 60-80GB HDD, 1GB Ram, (καρτα γραφικων δεν με πολυ ενδιαφερει, αν μπορει να σηκωσει ενα lineage 2 καλως), να μην κανει πολυ θορυβο οταν δουλευει, να εχει Wi-Fi, Bluetooth και 2 χρονια εγγυηση (η ζηταω πολλα?) Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=151240 kalimera mcde tnks Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Ψαχνω ενα μικρο φορητο (11" μεχρι 13") που να εχει μεγαλη αυτονομια... και καλη τιμη :D εχετε κατι κατα νου? Απαραιτητα Dual Core, 60-80GB HDD, 1GB Ram, (καρτα γραφικων δεν με πολυ ενδιαφερει, αν μπορει να σηκωσει ενα lineage 2 καλως), να μην κανει πολυ θορυβο οταν δουλευει, να εχει Wi-Fi, Bluetooth και 2 χρονια εγγυηση (η ζηταω πολλα?) lg tx expess timh 1857 euro CPU: Intel CPU Pentium UVL 773 1,3GHz FSB 400MHz 2MB L2 Cache Chipset: Intel 915PM RAM: 1024MB DDR2/533MHz max 2GB. Display: TFT 12,1" Wide WXGA Res.1280x800. Fine Bright Technology. VGA: NVIDIA GeForce Go 7400 up to 512MB TurboCache (shared). HDD: 60GB P-ATA. Optical: External DVD R/RW SuperMulti Dual Layer Wireless: Intel Pro Wireless LAN 802.11 b/g with Dual Hexa-band Antenna Wireless: Bluetooth BlueCore 4. LAN: Ethernet LAN 10/100 Mbps. Modem: 56Kbps V90 Keyboard: Full Size 82 keys Grk/Eng, Mouse: Touchpad with Scroll Function Audio: SRS TruSurround XT, SRS WOW XT, 5.1 Channel Dolby Digital, XTS Pro, 24 bit High Definition Audio, Stereo Speakers. Slots: Multimedia Card Slot 5-in-1 I/O: 3 USB 2.0, Ext. VGA 15-pin D-sub, RJ45 (LAN), RJ11 (Modem), Line-In, Microphone In, S/PDIF (Headphone). Operating System: MS Windows XP PRO MultiLanguage. S/W: IP Operator, Norton AntiVirus, CyberLink DVD Solution, Recovery CD, LG Intelligent Update CD Battery: 3 Cell Li-Ion, Dimensions: 293(W)x203(D)x23(H) mm Weight: 1,11Kgr Εγγύηση: 2 έτη onsite, 0 pixel εγγύηση 30 ημέρες kai to NB SONY SZ2XP,T2500,1024,100GB,13,3" alla h timh einai 2.380 Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Τελικά τον πήρε η φίλη μου, τον υπολογιστή... http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=113080 Να ρωτήσω κάτι? Για την εγγύηση τι χρειάζεται να κάνουμε? :confused: Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 an den exi pari epektash eggyhshs ( soy dinoyn activation kit gia na to dilosis sto site ths fujitsu) diaforetika exei 1 xrono apo thn hmeromhnia agoras ths apodixis apo to katasthma Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Έχω πάρει από την παρασκευή 22/9 τον LG S1 ο οπίος έχε ένα πρόβλημα. Όταν θέλω να αυξομειώσω την ένταση της φψνή από τα κουμπάκια του φορητού, κολάει το σύστημα.. Έχω περάσει drivers απο την αρχή, έχω κάνει format και όλα τα updates, αλλά πάλι τπτ.. Πήγα στο πλαίσιο χτες (απο όπου και τον αγόρασα) και μου είπαν να επικοινωνήσω με την LG το οπίο και έκανα. Ένας υπάλληλος μου έιπε πως θα επικοινωνούσε ένας τεχνικός μαζί μου για να μου δώσει οδηγίες το οπίο δεν έγινε και σήμερα πριν λίγο ξαναπήρα και μου είπαν το ίδιο πράγμα.. Έχω το δικαίωμα να ζητήσω αντικατάσταση της συσκευής; Και το αρνηθούν τι μπορώ να κάνω; http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 exis eggyhsh 2 xronia on site sto spiti soy etsi diafimizei sto plaisio pagia taktikh h mi exipiretisi toy pelath pairneis til tin lg 210 4800500 les hmeromhnia agoras to problima( metaxi mas den einai tromero alla an yparxei problima sto antikatastisoyn Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Τελικά τον πήρε η φίλη μου, τον υπολογιστή... http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=113080 Να ρωτήσω κάτι? Για την εγγύηση τι χρειάζεται να κάνουμε? :confused: Nα κρατήσει την απόδειξη αγοράς και οποιοδήποτε άλλο σχετικό χαρτί... Αλλά συνλήθως μόνο η απόδειξη αγοράς χρειάζεται...:) Με γειά πες της... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 metaxi mas den einai tromero alla an yparxei problima sto antikatastisoyn Σίγουρα δεν είναι και ότι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί, αλλά είναι ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα για το οπίο έδωσα 1700eur και δεν θα το ήθελα ελατωματικό από την πρώτη μέρα χρήσης του:( Με πήραν τηλέφψνο τελικά και έρθουν να τον πάρουν για service.. Όταν τους είπα για αντικατάσταση μου είπαν ότι η εγγύηση δεν υποστηρίζει αντικατάσταση για κανέναν λόγο...:mad: Ακόμα και αν σου πουλάνε ελλατωματικό μηχάνημα.. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 ontos aytoi apofasizoyn gia repair or replace oi m....s sto plasio den mporoysan na soy dosoyn to til tespa kalo xemperdema Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 oi m....s sto plasio den mporoysan na soy dosoyn to til tespa kalo xemperdema Μου το έδωσαν το τηλ.. Όταν πήγα χτες από το πλαίσιο για να τους πω το πρόβλημα μου, μου έδωσαν το τηλ της LG και μου είπαν να απευθυνθώ σε αυτούς.. Από το πλαίσιο δεν έχω παράπονο. :) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 ΟΚ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ LG APO TIS ΟΘΟΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ SERVICE KANOYN ANTIKATASTASH AMESH GIA NA DOYME STA NOTEBOOKS Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 ΟΚ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ LG APO TIS ΟΘΟΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ SERVICE KANOYN ANTIKATASTASH AMESH GIA NA DOYME STA NOTEBOOKS Μωρέ και στα service στους φορητούς πρέπει να είναι άψογοι.. Θα έρθουν άυριο σπίτι μου να πάρουν τον φορητό μου και θα μου τον επιστρέψουν πάλι στον χώρο μου την ίδια μέρα (έτσι μου είπε ο τεχνικός).. Εμένα με χάλασε που δεν θα γίνει αντικατάσταση :wacko: http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Μου φαίνεται περίεργο που δεν κάνουν αντικατάσταση αφού το laptop είναι τόσο λίγων ημερών... Όταν πήρα το κινητό μου από το πλαίσιο μου πάτησαν μία σφραγίδα στην απόδειξη που έλεγε ότι για τις πρώτες Χ μέρες (νομίζω 12, μπορεί και παραπάνω) μπορούσα να το πάω πίσω στο κατάστημα για αντικατάσταση αν είχε πρόβλημα... Δοκίμασες να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα; http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 AN EIXES ACER 8A talaiporiosoiyna kana mhna kai o 8eos ebaze to xeri toy se kammia 15 aria meres Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Μου φαίνεται περίεργο που δεν κάνουν αντικατάσταση αφού το laptop είναι τόσο λίγων ημερών... Όταν πήρα το κινητό μου από το πλαίσιο μου πάτησαν μία σφραγίδα στην απόδειξη που έλεγε ότι για τις πρώτες Χ μέρες (νομίζω 12, μπορεί και παραπάνω) μπορούσα να το πάω πίσω στο κατάστημα για αντικατάσταση αν είχε πρόβλημα... Δοκίμασες να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα; Στο πλαίσιο μου είπαν ότι γίνονται αντικαταστάσεις, αλλά μόνο σε συγκεκριμένα προϊόντα.. Σε όλα τα turboX και σε πολλά άλλα.. Στους φορητούς LG δεν κάνουν οι ίδιοι αντικαταστάσεις.. :O AN EIXES ACER 8A talaiporiosoiyna kana mhna kai o 8eos ebaze to xeri toy se kammia 15 aria meres ΔΕΝ θα είχα Acer όπως και να 'χει..! :p Είχα καταλήξει ανάμεσα σε Toshiba και LG :) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 an eixes kamena pixel 8a ekanan replace gia ena mhna apo tin agora ta lg an 8imame exoyn ena system utility gia ta fuctions to dokimases ?( mpori kai na kano la8os gia to soft ) allla afoy 8a el8oyn ayrio asto na to doyne aytoi Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 an eixes kamena pixel 8a ekanan replace gia ena ΧΧΜμμμμ.. Σωστό κι αυτό..! Ξέρεις μήπως και πως μπορείς να κάψεις ένα pixel; :p :D http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 kaloooo!! kapote me ena hdd eixe to 5% peripoy bad sectors me low level format den eixe meta 2 meres xrhsh toys egbaze eixe paei 3 fores gia service moy edinan ton idio anapodo reyma mpapala o hdd ton allaxan pantos to sigkekrimeno notebook einai bets price/performance 1400 + fpa den to pires peripoy Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 kaloooo!! kapote me ena hdd eixe to 5% peripoy bad sectors me low level format den eixe meta 2 meres xrhsh toys egbaze eixe paei 3 fores gia service moy edinan ton idio anapodo reyma mpapala o hdd ton allaxan pantos to sigkekrimeno notebook einai bets price/performance 1400 + fpa den to pires peripoy LooL! :lol: Το συγκεκριμένο notebook το πήρα 1700. bets = best υποθέτω ε; http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 kala to pires einai grigoro ? an kaiden prolaves na to dokimasis exoyn oraia finetsa kai exei kai thn kaliterh vga x1300 Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts