ALEXO Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μιας και χθες παρελαβα την επιβεβαιωση της ενταξης μου στο προγραμμα Δικτυωθειτε (40% επιδοτηση για την αγορα HY) αποφασισα να επενδυσω στην αγορα ενος laptop. Θα ηθελα αυτο να εχει οσο το δυνατον καλυτερες επιδοσεις, και σκληρο μεγαλυτερο ή τουλαχιστον 60 Gb, ενω η αυτονομια, οι διαστασεις της οθονης του, και το βαρος του δεν με απασχολουν ιδιαιτερα. Βασικο ειναι να μην κοστιζει πανω απο 1100-1200 ευρω. Βασει αυτων, και με μια προχειρη ερευνα, βρηκα καποια "ενδιαφεροντα" laptops: *Acer Aspire 5622 WLMI ->1299 (ξεφευγει καπως) *Turbo X Diablo ->1199 *Toshiba L20-101 ->999 *Fujitsu Siemens amilo 6450G -> 899 (τελικη; ) *HP Pavilion DV4324EA -> 999 *NB Acer 5003 WLMI -> 999 θα το εκτιμουσατε αν με βοηθπουσατε στην επιλογη καποιου εκ των παραπανω, αν γνωριζετε, ή φυσικα στην προταση καποιου "καλυτερου"! :O Προσωπικα, μαλλον τεινω προς το diablo, λογω Dual Core επεξεργαστη και σκληρου. :) thanks! :D *Acer Aspire 5622 WLMI ->1299 για μενα.Βαλε και την τριετη εγγυηση να σαι ηρεμος... The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Δεν έχω τίποτα με την ACER και πολύ θα ήθελα να έχω διαφορετική άποψη αλλά όπου και να μπει κανείς τα ίδια διαβάζει... :blink: Κοιτα,εμενα φιλοι μου που εχουν παρει δεν τους εχουν βγαλει προβλημα.Ισως να παιζει ρολο η λογικη του οτι μονο οι απογοητευμενοι πελατες της ACER ,μιλανε στα FORUM!Αλλα καλως κακως αφου υπαρχει αυτη η επιλογη(τα 3 χρονια εγγυησης),για να εισαι υσηχος,γιατι να μην την κανεις?Η προληψη ποτε δεν εβλαψε....:) The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 *Acer Aspire 5622 WLMI ->1299 για μενα.Βαλε και την τριετη εγγυηση να σαι ηρεμος... Με όσα έχω διαβάσει κι εγώ, το ίδιο θα έλεγα. Το μόνο ανασταλτικό είναι ότι (νομίζω) το HD είναι 4200 και όχι 5400, όπως στο 5652. Και πως (νομίζω πάλι) το DVD είναι τύπου slot-in που δεν τα πολυμπιστεύομαι. Προσωπικά, αντί να ξεδιαλύνω πάντως, έμπλεξα περισσότερα καθώς έβαλα και τα Asus στο παιχνίδι. Τα οποία όλοι λένε ότι έχουν πολύ ποιοτική κατασκεύη. Προσφέρουν τσάντα Targus και optical mouse Logitech στο πακέτο, και το κυριότερα ΔΙΕΤΗ εγγύηση όπου έρχονται, το τσιμπάνε με courrier και στο γυρίζουν πίσω. Είναι όμως τσιμπημένα στην τιμή και έχω ενδοιασμούς ακόμη. Ζαχαρώνω αυτό, αν και δεν περιλαμβάνει ότι πιο σύγχρονο http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=83113&ext=skroutz L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Δεν έχω τίποτα με την ACER και πολύ θα ήθελα να έχω διαφορετική άποψη αλλά όπου και να μπει κανείς τα ίδια διαβάζει... :blink: δεν ξερω αν αυτα που λενε εχουν να κανουν με την εταιρεια η με το σερβις στην ελλαδα, για το πρωτο μπορω να πω οτι ειναι μια τιμια προταση στην αγορα που συνεχως βελτιωνετε για το σερβις ξερω οτι υπηρχε προβλημα που βελτιωθηκε απο υην εμπλοκη της MDI. εγω με τον 1522 3000+ 64ΒΙΤ στους 14 μηνες χρειαστικα 2 φορες το σερβις, την πρωτη ηταν θεμα 2-3 ημερων την δευτερη που αλαχτηκε καρτα και ΜΒ εκανε 12 μερες και αυτο απο λαθος συνεννοηση. τα συμερασματα δικα σας. Υ.Γ. καποια μοντελα οπως το 1513 οντως ειχαν προβλημα αλλα δεν νομιζω οτι μπορουμε να γενικευσουμε το θεμα σε ολα τα αλλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Κοιτα,εμενα φιλοι μου που εχουν παρει δεν τους εχουν βγαλει προβλημα.Ισως να παιζει ρολο η λογικη του οτι μονο οι απογοητευμενοι πελατες της ACER ,μιλανε στα FORUM!Αλλα καλως κακως αφου υπαρχει αυτη η επιλογη(τα 3 χρονια εγγυησης),για να εισαι υσηχος,γιατι να μην την κανεις?Η προληψη ποτε δεν εβλαψε....:) Σωστά, αν λάβεις υπόψη ότι με την εγγύηση δεν θα πάει τίποτα στραβά, τουλάχιστον ξεκινάς αισιόδοξα!!! :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykman Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Δεν έχω τίποτα με την ACER και πολύ θα ήθελα να έχω διαφορετική άποψη αλλά όπου και να μπει κανείς τα ίδια διαβάζει... :blink: Bασικά οι ACER στην τιμή τους προσφέρουν πάρα πολλά. Οπότε και πουλάνε πολύ, και λογικό εως κάποιο σημείο να υπάρχουν και περισσότεροι χρήστες με προβλήματα. Εχω φίλο με ACER που τον εχει πάρει μαζί του σε όλη την διάρκεια της (δύσκολης) στρατιωτικής θητείας του, στις ράχες και τα βουνά... Και το μηχανάκι παίζει ακόμα, 24/7 εδώ και μήνες, χρόνια, ούτε που θυμάται από πότε. Μάλλον είναι να μην σου τύχει... υγ. Με τις άλλες μάρκες τι παίζει? Εχουν τίποτα στα σπλάχνα τους δικής τους κατασκευής? Ο δικός μου FSC δεν έχει τίποτα κατασκευής FSC! Ούτε καν τον δίσκο, που η fujitsu είναι από τις συνήθεις κατασκευαστικές 2.5άρηδων... http://www.fractalbit.gr :: http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 υγ. Με τις άλλες μάρκες τι παίζει? Εχουν τίποτα στα σπλάχνα τους δικής τους κατασκευής? Ο δικός μου FSC δεν έχει τίποτα κατασκευής FSC! Ούτε καν τον δίσκο, που η fujitsu είναι από τις συνήθεις κατασκευαστικές 2.5άρηδων... Εμένα εν αντιθέσει ο δίσκος είναι FSC!!! To πληκτρολόγιο π.χ. Ταϊβάν... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikarathegreat Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Καλημέρα. Εγώ τώρα τι να πάρω; :confused: Ψάχνω και δεν πολυξέρω κιόλας πολλά πολλά κι έχω φάει ένα άλφα πακετάκι. :hypno: Λοιπόν, έτσι όπως το σκέφτομαι θα ήθελα κάτι που να είναι αρκετά γρήγορο (πάντως ρώτησα τον αδελφό μου για να έβαζα διχίλιαρη μνήμη και μου είπε ότι είναι τελείως άχρηστη εφόσον δεν παίζω 3D games), να έχει έναν αρκετά καλό σκληρό κτλ κτλ δηλ. για εικόνες, παρουσιάσεις, mp3, internet (Μπορώ να το συνδέσω με το adsl modem που έχουμε στον σταθερό; Έχουμε ένα καλώδιο δικτύου αλλά δεν ξέρω αν γίνεται.) Αυτά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να βοηθήσει κανείς... Μέχρι στιμής έχω δει ένα Sony Vaio που μου άρεσε και κάνει 1400 - 1500 € νομίζω. :love: :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_mavridis Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 mallon kateliksa ston acer 5672... pantos ematha apo mia fili oti esteile to vaio gia service ths to eftiksan kia se 1 ebdomada to eixe sta xeria ths.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εγώ τελικά κατέληξα στον Asus A6JA. Είπα να το παίξω safe και παρόλο που ο Acer 5652 ή το 5672 είναι πιο value for money, προτίμησα τον Asus. Εκτιμώ ότι Τετάρτη θα τον έχω στα χέρια μου. Αν ενδιαφέρεται κανείς, να γράψω κάποια στιγμή εντυπώσεις, ας το πει. Στους Acer, διάβασα πολλά παράπονα για το πολύ αργό και ιδιότροπο DVD. Για θερμοκρασία υψηλή και είναι ότι με αποθάρρυνε κυρίως. Δεν ξέρω αλλά στο μυαλό μου μου έχει καρφωθεί ότι ένα laptop που ανεβάζει πολύ θερμοκρασί, δεν θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Μένει να δω αν ο Asus θα με βγάλει απροσπρόσωπο ή θα είμαι διπλά άτυχος. L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εγώ τελικά κατέληξα στον Asus A6JA. Είπα να το παίξω safe και παρόλο που ο Acer 5652 ή το 5672 είναι πιο value for money, προτίμησα τον Asus. Εκτιμώ ότι Τετάρτη θα τον έχω στα χέρια μου. Αν ενδιαφέρεται κανείς, να γράψω κάποια στιγμή εντυπώσεις, ας το πει. Στους Acer, διάβασα πολλά παράπονα για το πολύ αργό και ιδιότροπο DVD. Για θερμοκρασία υψηλή και είναι ότι με αποθάρρυνε κυρίως. Δεν ξέρω αλλά στο μυαλό μου μου έχει καρφωθεί ότι ένα laptop που ανεβάζει πολύ θερμοκρασί, δεν θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Μένει να δω αν ο Asus θα με βγάλει απροσπρόσωπο ή θα είμαι διπλά άτυχος. Φιλε με ενδιαφερει και εμενα ο ASUS. Οταν τον παρεις γραψε εντυπωσεις σε παρακαλω. Ποσο τον πηρες και απο που αν επιτρεπεται; Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Φιλε με ενδιαφερει και εμενα ο ASUS. Οταν τον παρεις γραψε εντυπωσεις σε παρακαλω. Ποσο τον πηρες και απο που αν επιτρεπεται; Υποτίθεται ότι θα τον έχω στα χέρια μου Τετάρτη. Ακόμη κι αν τηρηθεί αυτό, δώσμου λίγο χρόνο αναγνωριστικό με το laptop και εννοείται πως θα γράψω εντυπώσεις αφού σε ενδιαφέρει λοιπόν. Απλά για να μην είναι διαστρεβλωτικό αυτό που θα γράψω, να ξέρεις πως θα είναι βάσει των δικών μου κριτηρίων. Παιχνίδια ας πούμε δεν παίζω καθόλου. Η χρήση που θα κάνω θα είναι ως desktop replacement για τα κάτωθι: MS Office (με έμφαση στο Excel) Photoshop που και που Photoshop Elements για οργάνωση αρκετών φωτό και μικρών video Web Browsing Mp3 cataloguing & playback DVD playback/ripping Ενίοτε Pinnacle Studio για μονταζ βίντεο (απελπιστικά ερασιτεχνικά) και να κηνυγάω την 4χρονη κόρη μου που την έχει δει power user και τσαντίστηκε όταν της είπα ότι το Photoshop είναι δύσκολο για αυτή και της έβαλα το Tux Paint για να ζωγραφίζει. Τον αγόρασα 1.445+ΦΠΑ. L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Έχω ένα Fujitsu Siemens 3 ετών 1,4 centrino .Έχει 512 ddr αλλά το πρόβλημα του είναι ότι είναι αργό με το να δουλεύει συνέχεια ο σκληρός.Ότι και να κάνω για ανοίξει μια σελίδα στο internet κάνει και 20" , μία εφαρμογή κάνει περισσότερο βέβαια.Εάν του έβαζα μια 512 μνήμη ακόμα ή να άλλαζα τον σκληρό θα αλλάξουν λέτε τα πράγματα ή να αγοράσω καινούργιο; Τον είχα πάρει το 2003 2200 € περίπου . London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Έχω ένα Fujitsu Siemens 3 ετών 1,4 centrino .Έχει 512 ddr αλλά το πρόβλημα του είναι ότι είναι αργό με το να δουλεύει συνέχεια ο σκληρός.Ότι και να κάνω για ανοίξει μια σελίδα στο internet κάνει και 20" , μία εφαρμογή κάνει περισσότερο βέβαια.Εάν του έβαζα μια 512 μνήμη ακόμα ή να άλλαζα τον σκληρό θα αλλάξουν λέτε τα πράγματα ή να αγοράσω καινούργιο; Τον είχα πάρει το 2003 2200 € περίπου . Λύσεις υπάρχουν πολλές: 1. Software---> να ψάξεις καλά για spies, adwares etc με ένα καλό πρόγραμμα... προτείνω counterspy... θεωρείται κορυφή! 2. Τα ΧΡ παίζουν σπουδαίο ρόλο... αν δεν έχεις SP2, κάνε update ASAP... εννοείται ότι τα Home είναι μαύρο χάλι... 3. Πάμε σε hardware... η ταχύτητα του σκληρού θα σου λύσει πολλά προβλήματα... αν πας σε 7200rpm ότι ιδανικότερο... BTW τι έχεις τώρα; ο 4200 είναι υπερβολικά αργός... επίσης η μνήμη RAM θα σε βοηθήσει υπέρ του δέντος... ανέβα στα 1024... αν έχεις όμως 2x256, σου συνιστώ να πας σε 1x1024, ώστε αργότερα να πας και σε 2048... τώρα για pinnacle και άλλες εφαρμογές για επεξεργασία εικόνας/video, θα έλεγα ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον επεξεργαστή 2.0GHz... Τέλος, αν σε προβληματίζει το οικονομικό για αγορά νέου, νομίζω ότι με τις λύσεις/αναβαθμίσεις που σου προτείνω, τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου. Για adware virus κλπ έχω τον panda αλλά τώρα που το λες έχω και το counterspy θα το βάλω και αυτό.Το οικονομικό τουλάχιστον γιαυτή την περίοδο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ευτυχώς για μένα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να το αγοράσω με win xp pro.Δυστιχώς έχω 2χ256.'Αμα όμως αλλάξω σε hd 7200 δεν θα αυξηθεί η κατανάλωση και η θερμοκρασία ; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου. Για adware virus κλπ έχω τον panda αλλά τώρα που το λες έχω και το counterspy θα το βάλω και αυτό.Το οικονομικό τουλάχιστον γιαυτή την περίοδο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ευτυχώς για μένα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να το αγοράσω με win xp pro.Δυστιχώς έχω 2χ256.'Αμα όμως αλλάξω σε hd 7200 δεν θα αυξηθεί η κατανάλωση και η θερμοκρασία ; Θα σου συνιστούσα για laptop το nod32 ή το avast... είναι πολύ light και αξιόλογα... νομίζω ότι έχει άμεση σχέση με την «ταχύτητα» του φορητού σου... Αφού το οικονομικό είναι σοβαρό, να προτιμήσεις τη λύση 1x512 συν τη μία των 256 πας στα 768, καθόλου ευκαταφρόνητο νούμερο... Όσο για το δίσκο θα δεις σημαντική διαφορά, αλλά πριν απ' όλα κάνε τα προηγούμενα και μετά πας σε λύση hardware... H θερμοκρασία δεν είναι απόλυτο ότι θα αυξήσει τη θερμοκρασία... στο δικό μου, FSC Amilo A1667G1 4000+ δεν άλλαξε τίποτα από 4200-->5400-->7200rpm, πλην όμως η κατανάλωση ναι, θα αυξηθεί γύρω στο 5-10%, τίποτα το ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Να είστε καλά παιδιά .Σας ευχαριστώ. Έχετε να προτείνετε κανένα σκληρό δίσκο καλό (μοντέλο); London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Να ρωτησω κατι που θελω... Οι καινουριοι διπλοπυρηνοι centrino, τι λένε? Εχουν φανερη διαφορα με εναν απλο centrino ας πουμε ? Μπορουν να υποστηριξουν τα Vista ? Εχω δει εναν Acer που πραγματικα ειναι κελεπουρι. σκληρο sata, 2 gb ram και δε συμμαζευεται... Αληθεια , το service της Acer εχει βελτιωθεί καθόλου???? Η ακομα εχει τα παλιά με 4 μηνες αδιαφορία κτλ κτλ ? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Να είστε καλά παιδιά .Σας ευχαριστώ. Έχετε να προτείνετε κανένα σκληρό δίσκο καλό (μοντέλο); Πες τιμή, χωρητικότητα και ταχύτητα... αυτά τα τρία έχουν ανάλογη σχέση... αλλιώς ψάξε στο http://www.skroutz.gr βάζοντας π.χ. 100GB 2.5" 5400rpm [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Εγώ έχω βάλει μέχρι στιγμής 2 80άρηδες Τoshiba. Είναι πολύ καλοί αξιόπιστοι και αρκετά γρήγοροι. Και οι δύο στις 5400 rpm. Nομίζω ότι είχα δώσει 130 ευρώ για τον καθένα και έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Hitachi δεν είναι καλοί ; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Δεν είναι κ ότι καλύτερο... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Hitachi δεν είναι καλοί ; Ο τελευταίος που έχω πάνω είναι αυτός και μέχρι στιγμής συμπεριφέρεται άψογα!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο Laptop...Εχω ακούσει καλά λόγια για τον HP ZD8388 τι λέτε? έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο θέλω να πάρω ενα μηχάνημα με σκοπό να το αλλάξω πάλι μετά απο 3 με 4 χρόνια...Γι αυτό θέλω να πάρω κάτι καλό....Οι turbox του πλαισίου λένε τίποτα..? Κύριες απαιτήσεις που θέλω 1Gb Ram 128 Mb Display Adapter Για πρότείνεται τπτ, θέλω άμεσα να αγοράσω κάτι... Ευχαριστώ D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Εχω ενα Sony Vaio, αγορασμενο πολυ προσφατα και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι γινεται σε ενδεχομενη αναβαθμιση της μνημης, αναφορικα με την εγγυηση. Δηλαδη, αν αγορασω μια μνημουλα και την τοποθετησω μονος μου, να ξεχασω την εγγυηση? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts