liana Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Σαν σύνολο και σε σχεση με τα χρηματα που κοστιζει είναι πολυ καλό και γρηγορο. Η φωτεινοτητα της οθονης με χαλα λιγακι ειδικα οταν το εχω μονο με μπαταρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ε, καλά ντε, δεν είμαι κι ο big brother να ξέρω ότι είσαι σε ξένο χώρο... Για το κινητό ήταν χουμοράκι αλλά δεν έγινε αντιληπτό... :X To αναφέρω ως ένα λόγο για να αγοράσεις καλά ακουστικά όταν έχεις laptop. Δεν είμεθα συνεχώς στο σπίτι...και δεν αναφέρθηκα ειδικά σε μένα αλλά γενικά για τους μουσικόφιλους laptop users.;) :p Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Στα μέσα του μήνα έρχεται ο Aspire 5652WLMi. Πως σας φαίνεται; Έχει διαβάσει κανείς κριτικές (κυρίως για μπαταρία και οθόνη!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 εχει κανένας φίλος απο εδω μέσα dell latitude c600?παλιο (2001) μοντελο pentium 3 sta 750 ,256 ram pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Όπως σε παραπάνω post μου έχω αναφέρει θέλω να κάνω upgrade το laptop μου ένα Compaq Presario 2820EA, P4-M 1800, 256MB Ram PC2100 (266MHz), HD 30GB. Είμαι έτοιμος να αγοράσω τα εξαρτήματα για αυτό περιμένω τις τελευταίες σας συμβουλές. 1. Θέμα Μνήμη. Θέλω να προσθέσω 512ΜΒ ώστε να έχω σύνολο 768ΜΒ. Βρήκα ήδη στα 60 ευρώ. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα να κάνω 256+512, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να είναι του ίδιου μεγέθους και οι δύο μνήμες. 2. Θέμα Σκληρού Δίσκου. Έχω καταλήξει σε αυτούς τους δύο. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=840&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=258783&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=840&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=165353&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Ο Toshiba είναι 10 ευρώ πιο ακριβός από τον Ηitachi (139euro αντί 129euro) αλλά έχει την διπλάσια cache (16MB έναντι 8ΜΒ). Τα 10 ευρώ δεν με απασχολούναι... με ενδιαφέρει ποιός είναι ο πιό ανθεκτικός στη χρήση. elteo αυτός είναι Toshiba που έβαλες εσύ; Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου; Παιδιά κάθε συμβουλή δεκτή. Σας ευχαριστώ. -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ο Toshiba είναι 10 ευρώ πιο ακριβός από τον Ηitachi (139euro αντί 129euro) αλλά έχει την διπλάσια cache (16MB έναντι 8ΜΒ). Τα 10 ευρώ δεν με απασχολούναι... με ενδιαφέρει ποιός είναι ο πιό ανθεκτικός στη χρήση. elteo αυτός είναι Toshiba που έβαλες εσύ; Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου; Yeap αυτόν έβαλα σε ένα Toshiba Satellite. Οι εντυπώσεις θετικές. Γρήγορος, αθόρυβος και γενικά απροβλημάτιστος. Σε σχέση με τον προηγούμενο hdd [έναν Τoshiba 20GB 4200rpm 2mb cache] είναι σαφώς γρηγορότερος. * τοποθετήθηκε στο laptop του πατέρα μου. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα να κάνω 256+512, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να είναι του ίδιου μεγέθους και οι δύο μνήμες. Δεν είναι απαραίτητο. Θέμα Σκληρού Δίσκου. Η λογική λέει ότι ο "16 mb cache" θα είναι γρηγορότερος από τον "8 mb cache". Οπότε τον Toshiba. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 παιδια θέλω ενα φορητό έως 800 ευρω με 512 ram και 60-80 δίσκο. Ποια ειναι η καλύτερη επιλογή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 παιδια θέλω ενα φορητό έως 800 ευρω με 512 ram και 60-80 δίσκο. Ποια ειναι η καλύτερη επιλογή? Εχω εντοπίσει αυτό και αυτό Επίσεις στα 800 ευρώ υπάρχει και ενα ανάλλογο turboX απο το πλαίσιο με 14" οθόνη και 2.2 κιλά που είναι δελεαστικό. Τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Xαλαρά το Toshiba. Είναι ποιοτικότερα και πιο αξιόπιστα από τα Acer τα οποία έχουν και άθλιο service. Στο λέει χρήστης ενός Satellite 4ετίας με ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ενός Qosmio μηνών. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Xαλαρά το Toshiba. Είναι ποιοτικότερα και πιο αξιόπιστα από τα Acer τα οποία έχουν και άθλιο service. Στο λέει χρήστης ενός Satellite 4ετίας με ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ενός Qosmio μηνών. τα 1024x768 του toshiba έναντι των 1280x800 του Acer θεωρείται μειονέκτημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 παιδια να ξαναρωτησω μπορουμε στο 8302 hp να απενεργοποιησουμε το ανεμιστηρακι απο το bios διοτι φιλος που το πηρε και το επεστρεψε μου πε ΔΕΝ γινεται.. :( αν μπορουμε αυτο δεν εινια επικινδυνο;.. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Εννοείται ότι είναι επικίνδυνο. Θα υπερθερμανθεί και θα το πάρεις στα χέρια! Στα δικά μου Toshiba δουλεύει όποτε χρειάζεται και όχι συνέχεια και συν τοις άλλοις όταν δεν απαιτείται ισχύς μειώνει και την συχνότητα του επεξεργαστή. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 τα 1024x768 του toshiba έναντι των 1280x800 του Acer θεωρείται μειονέκτημα? Θεωρείται, αλλά σε σένα εναπόκειται να αποφασίσεις πόσο σημαντικό... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Εχω εντοπίσει αυτό και αυτό Επίσεις στα 800 ευρώ υπάρχει και ενα ανάλλογο turboX απο το πλαίσιο με 14" οθόνη και 2.2 κιλά που είναι δελεαστικό. Τι προτείνετε? Για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα. :D Πήγα μια βόλτα σήμερα απο κοτσόβολο και μόλις είδα αυτό το ερωτευτηκα και το πήρα. 1100 ευρώ. Μου άρεσε. Έκανα μ@λ@κία??? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα. :D Πήγα μια βόλτα σήμερα απο κοτσόβολο και μόλις είδα αυτό το ερωτευτηκα και το πήρα. 1100 ευρώ. Μου άρεσε. Έκανα μ@λ@κία??? :worry: Ικανοποιητικά χαρακτηριστικά... Δεν ξέρω την αξιοπιστία των Philips... Αν σου άρεσε όμως, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να έκανες μ*λακία... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα. :D Πήγα μια βόλτα σήμερα απο κοτσόβολο και μόλις είδα αυτό το ερωτευτηκα και το πήρα. 1100 ευρώ. Μου άρεσε. Έκανα μ@λ@κία??? :worry: Super LOLLLL!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα. :D Πήγα μια βόλτα σήμερα απο κοτσόβολο και μόλις είδα αυτό το ερωτευτηκα και το πήρα. 1100 ευρώ. Μου άρεσε. Έκανα μ@λ@κία??? :worry: Γιατί αναρωτιέσαι...:shifty: Κομπακτ φαίνεται...καλό πρέπει να είναι αν και η Philips δεν φημίζεται ως κατασκευαστής laptop... Καλορίζικο προφεσέρ...:happy: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ποιά η γνώμη σας για τον Hewlett Packard DV4204EA; Προσφορά από fnac στα 699 ευρώ, κανονική τιμή 769. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσον μπορώ να αγοράσω ασύρματο πληκτρολόγιο και να το χρησιμοποιώ κατά το δοκούν, δηλαδή να το βγάζω και να το βάζω από τον φορητό χωρίς να έχω πρόβλημα. Επίσης αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο ασύρματο (κατά προτίμηση) πληκτρολόγιο, το οποίο να έχει κουμπιά όπως αυτά των πληκτρολόγιων των φορητών, δηλαδή επίπεδα... Σας δυσκολεύω... :O Θενξ πάντως. :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 εδω και λιγες ηρθαν και στην Ελλαδα νεα λαπτοπ με intel core duo της ACER με τιμη 1300 περιπου ευρω.νομιζω οτι ειναι καλη τιμη.επισης συντομα θα ερθουν λογικα και στην Ελλαδα και αλλα λαπτοπς απο αλλες εταιριες με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και νομιζω οτι οσοι σκοπευουν να δωσουν πανω απο 1300-1400 ευρω δεν ειναι κακη ιδεα να περιμενουν τα εν λογω μοντελα.Πιστευω οτι συντομα θα πεσουν πολυ τα λαπτοπς με τον πεντιουμ εμ 1,73 λογω των νεων μοντελων. χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 εδω και λιγες ηρθαν και στην Ελλαδα νεα λαπτοπ με intel core duo της ACER με τιμη 1300 περιπου ευρω.νομιζω οτι ειναι καλη τιμη. Dual Core, έχει και στο fnac, Sony Vaio (δεν θυμάμαι μοντέλο :O), 1899 ευρώ. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 FE11S ειναι το μοντελο νομιζω και μαλιστα με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα σε κομπακτ συσκευασια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 centrino,duo centrino h sketo m(mobile?)tech? mallon duo centrino se acer vrhka axizei h ena laptop ews 1500e? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Dell vs MacBook Pro, γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 αν εχει κανεις hp 4289 πορει να αναφερει εντυπωσεις.. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts